De fleste er nok klar over, at når man starter sådan en type butik, så har har man hund, og jeg er helt klart ingen undtagelse.

Jeg fik min første hund da jeg var 12 år og vi hentede hende på Rødovre internat. Shiba en skøn blandingshund, som havde brug for et nyt hjem. Jeg selv og resten af min familie anede ingenting om hunde, men det gik endda. Dette var tilbage i 1984 og jeg skal love for, at der er sket meget på hundefronten siden da.

Der skulle gå mange år før jeg igen fik hund, men så gav jeg den sørme også gas 😍 Valget blev den store og stærke slædehund Alaskan Malamute, som vi idag har 3 stks af, af eget opdræt. Det er nemlig også blevet til 7 kuld hjemme i stuen.

Der er noget helt særligt over at opdrætte sine egne hunde - de har en ubegrænset tillid og loyalitet, fordi de aldrig har kendt andre end mig. Den tillid behandler jeg med dybeste respekt, og den kommer især til udtryk i den pasning og pleje, som jeg tilbyder mine hunde.

Både min mand og jeg har allergi, så vi har har fjernet al unødig kemi fra vores hverdag. Både i personlige produkter, rengøringsmidler og fødevarer. Den viden jeg har fået på dette område, har jeg omsat til mit indkøb til butikken, og Barks n Bones kan idag tilbyde vores kunder et stort udvalg af både økologiske, eco-friendly og ikke mindst NON TOXIC produkter til hunde.

Der findes utroligt mange produkter til hunde, vi har valgt at prioritere at vores produkter først og fremmest skal bidrage positivt til hundenes livskvalitet. Derfor hedder vores hellige 3-enighed

KVALITET FUNKTION DESIGN

Vi sælger KUN produkter, som vi synes er gode nok til vores egne hunde.

Vores helt store passion er MAD

Det ved vi, også gælder for rigtigt mange hunde. Desværre kan hunde jo ikke læse ingredientslister, så de ved ikke, at hundefoder og godbidder er klassificeret som NON FOOD - dvs. de regler, som producenter skal leve op til er mildest talt ringe.

Hos Barks n Bones finder du kun mærker som produceret efter de ABSOLUT højeste kvalitetskrav, dvs. ingen animalske biprodukter, ingen farvestoffer og syntetiske smagsforstærkere, ingen skjulte ingredienser. KUN ordentlige råvarer og så enkelt som muligt.

Når vi har god tid herhjemme så går vi hele vejen og tilbereder hjemmelavet mad til hundene, det er et stort hit.

Det er især populært når vi putter det ind i vores (naturligvis) NON TOXIC aktiveringslegetøj.

I vores fritid er vi meget aktive med vores hunde, lige for tiden går vi til nosework, som er en forholdsvis ny sport i Danmark og Rally, som er en lidt lettere udgave af lydighed. Det er super afstressende efter en god arbejdsdag og hundene bare elsker det.

Så hunde fylder meget i vores liv, og det håber vi kan mærkes, når du handler hos os.

Tak fordi du læste med

Camilla og Tallulah

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments