wag more

Du skal være tryg, når du handler hos os. Derfor bugner vores hylder af varer, som alle har været igennem undertegnedes OCD blik. Vi synes kun, at det bedste er godt nok, alt det som din hund skal spise, bære i munden eller have på kroppen skal være uden kemi og kunstige tilsætninger. Det burde være såre enkelt, og det er det også når du handler hos os.

Vi glæder os til at se dig

​Barks n Bones

Rosenvængets Alle 8

2100 KBH Ø

mandag til fredag 11.18

lørdage 10-14

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Street fashion for dogs

​Helt essentielt udstyr til hunden, men i læææækert design og kvalitet.

Kast bolden lidt længere med denne boldkaster fra PlanetDog i eco-friendly bambus og kork, og selv bolden er naturligvis i NON TOXIC gummi.

Alle hunde gør det, men ikke alle ejere gør det de skal bagefter... saml op efter din hund med disse bionedbrydelige hundeposer.

Klart hunden skal have en godbid, disse fra Innocent Hound er lufttørret britisk hjort, formet i en enkelt lille godbid, som hverken fedter eller lugter.

Enkelt og klassisk halsbånd, uden så mange dikkedarer er også et must have i det danske klima. Pyt om det regner eller sner, dette halsbånd fra Hunter bevarer sit look.


Likes

Comments

De fleste er nok klar over, at når man starter sådan en type butik, så har har man hund, og jeg er helt klart ingen undtagelse.

Jeg fik min første hund da jeg var 12 år og vi hentede hende på Rødovre internat. Shiba en skøn blandingshund, som havde brug for et nyt hjem. Jeg selv og resten af min familie anede ingenting om hunde, men det gik endda. Dette var tilbage i 1984 og jeg skal love for, at der er sket meget på hundefronten siden da.

Der skulle gå mange år før jeg igen fik hund, men så gav jeg den sørme også gas 😍 Valget blev den store og stærke slædehund Alaskan Malamute, som vi idag har 3 stks af, af eget opdræt. Det er nemlig også blevet til 7 kuld hjemme i stuen.

Der er noget helt særligt over at opdrætte sine egne hunde - de har en ubegrænset tillid og loyalitet, fordi de aldrig har kendt andre end mig. Den tillid behandler jeg med dybeste respekt, og den kommer især til udtryk i den pasning og pleje, som jeg tilbyder mine hunde.

Både min mand og jeg har allergi, så vi har har fjernet al unødig kemi fra vores hverdag. Både i personlige produkter, rengøringsmidler og fødevarer. Den viden jeg har fået på dette område, har jeg omsat til mit indkøb til butikken, og Barks n Bones kan idag tilbyde vores kunder et stort udvalg af både økologiske, eco-friendly og ikke mindst NON TOXIC produkter til hunde.

Der findes utroligt mange produkter til hunde, vi har valgt at prioritere at vores produkter først og fremmest skal bidrage positivt til hundenes livskvalitet. Derfor hedder vores hellige 3-enighed

KVALITET FUNKTION DESIGN

Vi sælger KUN produkter, som vi synes er gode nok til vores egne hunde.

Vores helt store passion er MAD

Det ved vi, også gælder for rigtigt mange hunde. Desværre kan hunde jo ikke læse ingredientslister, så de ved ikke, at hundefoder og godbidder er klassificeret som NON FOOD - dvs. de regler, som producenter skal leve op til er mildest talt ringe.

Hos Barks n Bones finder du kun mærker som produceret efter de ABSOLUT højeste kvalitetskrav, dvs. ingen animalske biprodukter, ingen farvestoffer og syntetiske smagsforstærkere, ingen skjulte ingredienser. KUN ordentlige råvarer og så enkelt som muligt.

Når vi har god tid herhjemme så går vi hele vejen og tilbereder hjemmelavet mad til hundene, det er et stort hit.

Det er især populært når vi putter det ind i vores (naturligvis) NON TOXIC aktiveringslegetøj.

I vores fritid er vi meget aktive med vores hunde, lige for tiden går vi til nosework, som er en forholdsvis ny sport i Danmark og Rally, som er en lidt lettere udgave af lydighed. Det er super afstressende efter en god arbejdsdag og hundene bare elsker det.

Så hunde fylder meget i vores liv, og det håber vi kan mærkes, når du handler hos os.

Tak fordi du læste med

Camilla og Tallulah

Likes

Comments

interiør doggy style

Du er selv ude om det, hvis din hund vælger sofaen - hunde kan lide at ligge godt, og heldigvis har vi hos Barks N Bones sørget for at finde et stort udvalg af hundesenge, som ikke bare ser godt ud - men som også sikrer din hund optimal liggekomfort. Faktisk ligger man så godt i de hundesenge, at din sofa snart bare står og samler støv - da du og hund nu begge ligger i hundens seng. 😜

Selvfølgelig kan disse hundesenge vaskes og de går endda også i tørretumbleren. Der findes mange flere farvevarianter end vi har vist her.

Likes

Comments

wag more

Sundhed er nok det allervigtigste vi kan tilbyde vores hund. Heldigvis er der nu flere og flere muligheder for at vælge økologiske produkter til hunde. Hos Barks N Bones er vi ellevilde hver gang, vi finder et økologisk produkt, som også lever op til vores strenge krav om kvalitet og funktion. Her er et lille udpluk af vores seneste nye økologiske produkter.

hampolie har et utal af sundhedsfremmende egenskaber og de bliver ikke mindre af at de fås i en økologisk udgave.

Hampolien indeholder et højt indhold af essentielle fedtsyre og omega 3 og 6. Olien er koldpresset, 100% økologisk og en helt naturlig olie. Hamp olie understøtter stofskiftet og har gavnlig virkning for den generelle velbefindelse.

Sammensætningen: 100% ren koldpresset bio hamp olie (anabis Sativa) Høstet og fremstillet under kontrolleret certificeret økologisk bearbejdelse.

ENDELIG en økologisk tandpasta til hunde. Tandpleje er måske nok en ret overset opgave for de fleste hundeejere, men det er en af de vigtigste tiltag, der kan forbedre din hunds sundhed. 

Black Sheep Organics har lavet en delikat ØKOLOGISK tandpasta på kokosolie og pebermynte. Din hund får både sund mund og frisk ånde. Whats not to like.

Nogen gange er det bare nødvendigt, at give sin hund et bad. Vi har selv fjernet al unødig kemi fra vores husholdning og derfor har vi også fjernet det fra hylderne i vores butik. Lila Loves It er 100% økologisk, og er gået hele vejen og har også fjernet al KEMI!

Desværre kan man ikke tage for gode varer at bare fordi noget er økologisk, så er det også KEMIFRIT.

Men Lila Loves It er helt fri for parabener og sulfater og det gør dem til et KÆMPE HIT her hos Barks N Bones. Hele serien omfatter shampoo, udredningsspray, potevoks og ørerens.

Det er forår og alt springer ud og solen varmer, selvom det er skønt så er der en lillebitte ting, som er mindre skøn....nemlig tæger. Hos Barks n Bones er vi jo som bekendt KEMI FRI ZONE så vi er gået ALL IN på at finde produkter, som naturligt kan afskrække flåter, og dermed nedsætte risikoen for flåtbårne sygdomme.

Et ravhalsbånd er ikke bare til pynt. Rav er jo oprindeligt skabt af harpiks, som er træernes naturlig værn mod insekter og parasitter. Når ravet opvarmes af din hunds kropsvarme, frigøres olierne i ravet og udsender hermed en duft som tægerne naturligt forstår at holde sig fra. Det helt sidste nye vi har fundet frem til jer er en RAVBØRSTE! Helt fantastisk, når du strigler din hund med rav får du frigjort olierne i hele hundens pels.. Med Barks N Bones som din allierede får tægerne kamp til stregen.

Oven på både bad og strigling med ravbørste, så har vist både du og hund brug for en belønning😊

Din hund vil elske dig for disse godbidder.

100% rent lufttørret kød UDEN kemiske ubehagligheder. Som ekstra bonus har vi også et stort udvalg til hunde med allergi - her ses ex. hest og ged.

Du finder vores butik på Rosenvængets Allé 8 2100 KBH Ø

Meget snart åbner vi også vores nye flotte webshop

STAY TUNED

Likes

Comments