Glad midsommar!

Tänk nu är vi redan här.

När vi öppnar Böda Sand i Valborg tänker vi "ok nu har vi till Kristihimmelsfärd på oss att färdigställa det sista". När Kristihimmelsfärd kommer säger vi "nu har vi till midsommar på oss". Och ja, nu är vi här.

Och så färdiga som vi kan bli. För någonstans måste man dra strecket. Sätta ribban för säsongen. Vår ambitionsnivå är så hög och det är svårt att känna sig nöjd. Men det måste vi unna oss att vara. Idag väljer vi att se gästerna njuta av semester och tittar på det vi faktiskt har hunnit med.


Imorgon är det som bekant midsommardagen och det betyder en hejdundrandes firande för att jag var avstått godis sedan nyårsafton.

Hepp på den!

Så imorgon är du min lilla biten. Min, min, min!


Midsommarafton bjöd på traditionsenlig silllunch med personalen!

Och att klä stången och träffa Bödde som för övrigt har fått ny dress för året. Bara ett litet aber.

Han ser stenhög ut!!! Påtänd! Wasted!

Men ah - det är inte lätt att träffa helt rätt i färg och form vad gäller en figur vid namn Bödde.

Han skötte sig för övrigt exemplariskt.

Och mina guddöttrar.

Så vansinnigt fina. Både på insidan och utsidan.

Jag blir alldeles varm så fina är de.Och innan det hann bli midsommar har jag spelat in ett radioprogram som ni ju absolut inte får missa. Ett sommarpratprogram där jag haltar runt bland orden och tror att jag är Gry Forsell.

Men Lasse som satt vid spakarna var en hyvens karl och fixade biffen galant.


Och Sveriges stiligaste inredare var minsann på plats för att rita färdigt de sista skisserna på husen vi ska igång med den 18 augusti.

Han är så stilig.
Viker inte en sekund från sin personlighet och jag gillar honom SÅ mycket just för att han är så mycket sig själv.


90 medarbetare som jobbar hos oss för första gången genomgick i söndags en utbildning om Böda Sand och värdskap, om vision, värdeord och vårt servicelöfte.

Här ritar de sina personliga varumärken. För alla ger ju service på sitt sätt. Genom att vara dig själv och lyfta fram det bästa hos sig själv.

Jag säger GRATTIS till oss för en superrekrytering!

Och gänget som är med oss sedan tidigare år är så bra så jag ler bara jag ser dem.
De fick en vidareutbildning i ledarskap och vi pratade team, ambassadörskap och hur man lever sin vision i varje möte.

De är de bästa tänkbara ambassadörerna man kan tänka sig. Företagskultur sitter inte i väggarna.

Det sitter i personerna.

En av årets tuffaste arbetsveckor lider mot sitt slut och vi ska fira med Lasses egengjorda "hot stone massage".


Och att njuta av detta. Solnedgång i Kvarnstad.

Så glad midsommar på er vart ni än är 💛

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Regndroppar och förväntan i luften. Rektorn håller ett lite för långt tal, sånger man hört flera gånger förut men lik förbaskat är jag så svag för skolavslutningar. Och jag sväljer bort stoltgråten när barnen sjunger Goliat - buhuuu så fint att de ska bli stora och ta över världen!

Men minsann. Först ska jag och min generation få speka loss. Stoltsera med allt vi kan och verkligen visa att vi vill och kan göra skillnad. Göra bättre.

"Slita ut en generation i taget", som pappa alltid säger. Å det har han ju rätt i!

Så vi kör!!! Kör så det ryker!

På min bucket list för 2016 stod det "gå på konserter" och jag har liksom bara kört vidare i all hast in i 2017 för i sommar är det konserter så det står härliga till!

Först ut First Aid Kit i Slottruinen. Typ bästa tänkbara.

Så. Himla. Bra.

Tjejerna var helt grymma.

Och sällskapet likaså. Vi var himla nöjda. Med konsert och sällskap!


Borgholms Slottsruin. Så. Vacker.

Här såg jag min allra första konsert. Carola Häggkvist sommaren efter hon slog igenom med Främling. Magi!Några år senare var det Herrey. Sen Badrock och så några års harvande med Ulf Lundell. Och så nu. Påt igen!

Ända sedan konserten med Carola har jag vetat att jag också vill stå där. Åka turnébuss, nya scener varje kväll, publik, ljus och sommarkvällar. Klurar på hur sjutton jag ska kunna uppfylla den drömmen...! Men vem vet vad framtiden har i sitt sköte när man har fullt upp att hålla reda på ditt eget, som Ulla Skoog sa.

Lite så.


Åhå men vad hittar vi väl här? En "tittasånyttigfrukostbild"...men ni ser väl sconsen som ligger och lurar i vassen?

Vansinnigt god.

Jag smet in på kaffestugan i Böda och tog en frukost eftersom mannen och barnen var kvar hemma i Färjestaden och jag efter vår vilda konsertnatt drog norr ut. Efter att ha trashat några hotellrum och blivit tagen av polisen. NOT.

En stunds fokus innan dagen drog igång på riktigt! För det hände mycket på Böda Sand idag.

Bland annat gick Öland Ultra av stapeln på Böda Sand i samarbete med Högby IF och ultralöpare från hela världen och hela Öland sprang 5 mil - fem mil!!!

Vilka löparhjältar!

Och de fick en finfin dag i sol och svag bris!

Min dag var dock ingen bris. Imorgon tar vi emot 180 medarbetare och ska utbilda dem i allt vi kan om Böda Sand, personlig service, möten, ambassadörskap, arbetsmiljö, personliga mål och utveckling. Så dagen har gått åt att skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska få den bästa av somrar och leverera familjens bästa semesterupplevelse. Varje dag. I varje möte.

Nu sänker sig solen över Kvarnstad och det är dags för vila.

Juni är allt bra vackert.

På så många sätt.

Likes

Comments

Ta en paus. Det vore väl gott så säg. Men nä se det går då rakt inte för sig. Nu är det full säsong och vi går minst sagt för högtryck.

Dagarna snurrar så fort. Med tusen beslut och många medarbetare som gör jobbet tillsammans för att säkra att vi levererar:

"familjens bästa semesterupplevelse".

För det är vår vision.
Vårt enda uppdrag.

Och vi måste leverera den flera gånger varje dag. I varje möte. Varje sekund.

Här har vi en utmaning! Maja och Izabella har öppnat upp godisbutiken och det är en prövning utan dess like (för en som inte äter godis) att bara passera.

Ni ser ju hur fint de gjort. Och typ bara gott godis. De har näsa för det där - guddöttrarna!

Punchkottarna är där. Och sura napparna. Och centern. Och väntar på att det ska bli midsommardagen!

Då kommer jag och TAR DEM!

Världshistoriens snyggaste glassholk ska få världshistoriens snyggaste trallterrass. Levererad av självaste Södra Interiör. De testar en ny trall Sense som ska vara hejdundrandes bra om man tappar mynt eller kort eller för all del råkar swisha så vilt så man tappar mobilen i en springa. Det ska helt enkelt inte finnas några springor.

Himla finurligt.

Och snyggt.


Allting är så mycket. Våra förråd är så fulla innan allt är på plats. 500 resårmadrasser, 1 mil fiberkabel, 140 soffdelar, 16 klotlönnar, ja ni hör ju. Och därför är det inte alltid lätt att hitta det man söker. I alla fall inte på momangen. Och i allafall inte om fabriken skickat fel möbler. För de här ser väl inte helt loungiga ut?!

Ljuvligt att äta lunch här på Böda Beach Club. Det sätter liksom guldkant på en annars rätt hektisk tillvaro. En tid för att landa helt kort. Med havet som gnistrar alldeles nära. Glada människor. Stabila och riktigt bra krögare som alltid levererar. Jag är helt trygg här.

Det ingår hembakad småkaka till kaffet också.


Idag kom scenen som jag råkade slå till på när jag och Lotta var på campingpartaj i Göteborg!

Så. Det. Kan gå.

Så nu är man med scen. Jodå!

Kan knappt vänta till vi får öppna upp Böda Sand Arena om något år eller två. Och scenen får flytta in dit.

Och ikväll är sista natten för sommaren i min Färjestadssäng. Säger hej då till mitt lavendelland, min terrass och mina ekar. Jag blir alltid förälskad i trädgårdar. När vi flyttade från Kvarnstad grät jag som en besatt och gick och smekte träden. Inte helt sunt jag vet. Men man ser dem ju varje dag och får en relation till dem. Eh.. jag känner att vi släpper det här och nu.

Hur som helst. Känns alltid motigt att lämna ett hem för ett annat men nu flyttar vi norrut under sommaren.

Ska bli fantastiskt. Jag längtar.
Hej sommar! Nu kör vi!

Likes

Comments

Ja här står jag minsann utanför Rosenbad i väntan på att få några timmar med Sveriges innovations och näringslivsminister Mikael Damberg.

Eller rättare sagt - han skulle få några timmar med mig!

Och det fick han "Mike". Hyvens kille vill jag lova. Lyhörd och kunnig inom det område vi skulle diskutera - Sveriges samlade politik för svensk besöksnäring.

Japp, så där var jag tillsammans med VDn för Parks & Resorts, Pelle från Lydmar, vd för Live Nation (vi var såklart eniga om ett möte för att inspektera Böda Sands framtida arena), etableringschefen för Nordic Choice hotell, vd för Vasaloppet, vd för Gekås mfl. Ja, ni hör ju vilket gäng.

Det blev ett himla bra snack.

Så ja, nöjd får en allt vara. För det smiddes stora planer må jag säga. På alla fronter.

Och innan dess hann vi inviga våra nya minigolfbanor i all hast! Vi är liksom hyfsat bra på att få saker i rullning på en kvart så det blev en fin stund med skumpa, chips, solsken och glada människor. Tomas från Sago, tillverkaren, fick slå första slaget och min ursnygga man klippte bandet.

Alla glada.

Puh. Då var det projektet i hamn. Bara några skyltar kvar...


Och det blev afganistansk afton när Hasse och Musse (Hassan och Mustafa), våra praktikanter, bjöd på mat hemma hos oss.

Så. Himla. Trevligt.

Det blev långkok på kyckling, saffransris, myntayougurt och hett, svart te!

Himla smarrigt och så roligt att få testa ny matkonst. Och Radomir bjöd på baklava (typ som småkakor fast lite rinnigare). Gott. Mycket gott.

Inte gott som i mosters chokladbröd men gott.

Så Afganistan goes Balkan goes Öland. Precis som det ska vara. Alla tillsammans.

Och jag älskar vårt gäng!

Så vansinnigt bra personer! Vartenda kotte!


Vi hann bygga en butik också i veckan Lotta och jag. Med god hjälp från Mrs Smith. Ni ska få se mer av vår nya Böda Sandskollektion sen. Den är så fin.

Vi har också lanserat ett private lable tillsammans med Birgittas Matbord. Salsa, honung, rub mm - perfekt till grillen i sommar!

Det här är skördetid för oss. Att se allt det vi jobbat med under vintern bli till verklighet. Det kickar in vill jag lova och får en att bli alldeles pirrig i magen.


Och Su har äntligen öppnar spat för säsongen. Så nu kan man njuta av hennes fantastiska behandlingar varje dag om man vill. Och om man hinner.


Titta!

Vår nya glassholk har äntligen landat hos oss! Den blev så fin och precis som vi ville ha den.

Och dagarna har mest sett ut så här. Soliga och fina. Och så har det regnat en del på nätterna.

Välkomnat.

Så det mesta börjar falla på plats och vi är redo för sommar och en blomstrande besöksnäring.

Damberg och jag.

"See you when you see me"

Likes

Comments

Öland är så mycket så här års. Så många delar och upplevelser som ryms på en och samma ö. Och med bara några minuters bilfärd kan du byta en upplevelse och ett landskap mot ett helt annat.

Fabulöst bra om ni frågar mig.


Såna här tjusiga "tittavadjaghardetfintpåstrandenbilder" är jag lite svag för. Jag älskar ju själv semester och att se andra njuta och fota fötter får mig nästa lika glad som om det vore mina egna.

Dessa fossingar har jag lånat från svägerskan när hon tog sin första morgon på stranden på Böda Sand för i år. Så fina.

9 minuters bilfärd från Böda Sand och man landar rakt in i ett nytt dramatiskt landskap. Enerum belägen vid en helt annan typ av strand - ett klapperstensfält som luktar sommar, alvarslök och gräs.

Åker man sen ännu lite längre kommer man till fantastiska Hagets Krukmakeri och numera även Hagets Café. Ljuvligt. Jag är rätt (för att ta
till i underkamt) förtjust i kardemummabullar och deras hembakta bullar gör mig nästan lite svimfärdig!

Tar man sen bilen och åker "hem". Ja till det som var vårt hem i åtta år och som alltid delvis kommer att kännas som hem så kommer man till Kvarnstad och Källa!

Kvarnstad har en alldeles egen liten strand som är enslig men vansinnigt vacker. Det är så långgrunt så man tror att man snart hamnar på after Beach i Visby.

Nu drömmer jag om en flakmoppe så vi kan ta oss på bästa tänkbara sätt till kvällsdoppet. Men vi får väl se.

Jag har alltid många drömmar om sommaren. Men det finns ju en del annat att stå i just då.

Och så tillbaka till Böda Sand för att jag aldrig kan se mig mätt på den här vyn. Direkt utanför Böda Beach Club.

Ljuvligt.

Södra Öland. Resmo och allvaret.

Så. Vansinnigt. Vackert.

Och skogarna runt Dödevi på en hästrygg med sin bästa vän. Omgiven av grönska. Frisk skog. Öppna landskap.

Och färjestadens hamn och silhuetten över Kalmar. Häpnar över synen varje gång jag kör hemåt. Som en hägring. En skyline. En siluette av en stor stad.

Vilken galet bra kombo Kalmar och Öland är.

Vi måste berätta det för hela världen!

Och gröna (nåja...) trädgårdar med blommande äppelträd och klättrande barn.

Sommaren är här Go vänner!

Japp sannerligen - de öländska jordgubbarna och därmed sommaren är här!

Och jag har fått in både fot - på - strandbild och hälsosam- frukostbild i samma inlägg!

Värt en kaka till tycker jag allt.

Så ut och njut av ön! Flytta hit! Besök oss!

Till Öland. Da Island. In da sand.

Likes

Comments

Min dotter är 10 år och i helgen har hon upplevt sitt livs andra stora hjärtesorg. Det har varit tårar i mängder och prat om döden. Kamomill, hästen Lovis först red på när vi flyttade, gick ur tiden. Jag tror att hon skapade en trygghet för Lovis mitt i en flytt som inte var hennes val.

Så det har gråtits. Mängder.
Har inte sett så mycket tårar sen jag var tonåring och min hund Frida dog och jag tog chansen att gråta ut över kung och fosterland, killar, kompisar och allt annat livsviktigt!

Men.

Vi har pratat och pratat. Lagt blommor i boxen. Suttit vid vattnet där de badade tillsammans och sagt hej då på Lovis vis. Och vi har pratar om vikten av att alltid säga hej då. Att aldrig gå ifrån varandra osams. Allt kan hända. När man minst anar det.

Så vi har levt livet lite extra i helgen.

Passat på. Och påmint varandra om att göra det vi vill och har möjlighet till här och nu och inte sen.

Vi har badat.

Varit i Nunnedalen och klättrat i superroliga träd. Fikat på en solig äng efter att ha länsat "Fredriks Bröd & Bakverk" på godsaker.

Vi har jobbat minsann och försökt skotta fram vår strandplätt framför sjöboden. Det är inte lätt att hinna med allt på våren men vad sjutton ska man med strand till om man inte kan bada så säg. Så maken fick rycka in och gjorde det som vanligt med bravur.

Dottern stod bredvid och sörjde vidare.

Och vi badade som sagt!

Så. Skönt.

Och åt uteluncher på terrassen och brassade hamburgare när kvällen la sig.

Ja "vi levde då" som Lovisa H brukade påminna oss om när det begav sig.


Och herretid. Sist men inte minst.

Min kusin och sambo har gått och gift sig. I smyg. Det var kanske inte överilat direkt men överraskande. De har levt ihop för alltid typ och har två vuxna barn men herretid så fiiiiint!

Så då grät jag igen. Glädjetårar!

Så himla vackert.

Att gifta sig efter att man klarat sig igenom småbarnsår, husrenoveringar och åtskilliga maginfluensor och vab- dagar. Det borde ta mig tusan alla göra.
Och är man redan gift kan man väl göra det igen.

Ja banne mig. En helg med både sorg och glädjetårar. Nu hoppas vi på en vecka med färre tårar och mer skratt. Men lika mycket leva livet!

Likes

Comments

Hungriga, nyfikna, framtidstörstande unga människor!

Det bästa med mitt jobb är att jag får möta, lära känna och jobba med många unga människor på deras första jobb!

Och jag älskar det!

Älskar att få vara en liten, liten del av deras framtid.


Idag fick jag hänga med Gustav från Logik Art - en skön kille från norra Öland som helt enkelt är superbegåvad på att skapa magisk graffiti.

Så idag skulle han ge sig i tag med bänkar till YouthCamp! Han fick med sig Böda Sands basfärger och komplementsfärger men sen fick han fria händer.

Och jag blev sååå nöjd.

Ytterligare en ung och mycket begåvad kille har seglat in i våra liv under våren.


Viktor.

Viktor gör sin praktik inom kommunikation hos oss och kom som en räddande ängel en dag för sex veckor sedan. Utan Viktor hade vi aldrig lyckats lansera vår nya hemsida i tid. Det är ett som är säkert.

Och jag hoppas och tror att han har lärt sig ett och annat på vägen att ta med sig ut i arbetslivet. Han har minst sagt fått prova på att jobba med allt! Han har skapat allt från posters, kläder, hemsidor och Facebookkampanjer till scorekort, tolkat grafiska manualer, fotat, skrivit copy och hållt i projekt.

Denna superkille är helt igenom superreko och vi är vansinnigt glada att få ha honom hos oss.


Och så John. "Kioskjohn" som har blivit "receptionsjohn". Jag messade honom från ett skakigt tåg på väg till Linköping och bad honom att försöka ta en produktbild på våra nya förkläden och handdukar till en tävling.

Det tar fem minuter sen landar denna bild in i telefonen. Den är helt enkelt magisk. För att den förmedlar allt jag vill att våra medarbetare ska stå för - kreativitet, improvisation, mod och arbetsglädje!

Jag ä l s k a r den bilden!


Ja, och för de som undrar så finns det en uppsjö av helt grymma tjejer och fler grymma killar och en hel underbar hög med äldre medarbetare som jag fullständigt avgudar. Bäst att vara tydlig med det.


Men dessa unga killar. Ni utmanar oss. Ni ska ta över världen. Ni ska bli stora. Ni ska bli mäktiga. (Laleh)

Likes

Comments

Mamma i action vid fikabordet. Allt smakar inte lika gott länge så vi får köpa lite olik fika för att se vad som passar. Men det gör absolut ingenting. Jag tar liksom bara det som blir över. Och det blir ju en del. Om man säger så.

I torsdags efter sjukhuset sken solen och vi tyckte det var dags att se lite av Linköping och begav oss till Trädgårdsföreningen och deras botaniska trädgårdscafé. Mycket bra kan jag säga. Deras nötkaka var en 8 av 10. Den bästa peacan paj jag ätit är på Paradisverkstaden den 6 juni 2016. Hemgjord och riktig grädde. Gillar INTE sprutgrädde. Då kan det hellre va om ni frågar mig.

Nåja. Vi satt i solen. Drack kaffe. Åt sötsaker. Och pratade om livet i allmänhet.

Jag säger då det. Jag skattar min lyckliga stjärna om jag ärvt bara en tiondel av denna kvinnas positiva syn på livet.

Herretid. Ibland får hon mig att känna det som att vi är på chartersemestern ihop.

Mycket märklig förmåga. Men alldeles, alldeles sagolik bra.


Och Linköping bjöd på inspiration.
Fina skyltar i Böda Sands färg. Kul uppsättning med snea och färgglada flaggstänger. Något för Böda Cement? Och en mycket tjusig bänk. Även den i universums tjusigaste färg.

Å här sitter jag på baksidan av huset och ser lyster ut.

Har länsat Fredriks Bröd & Bakverk även denna lördag. Maken är på Depeche så jag får tidningarna för mig själv. Och kaffet. Trist.

Laddar för Wings for life imorgon. Vad jag ska springa! Jag ska springa till jag stupar för alla som inte kan. Börjar bli riktigt nervös. 1 mil så kommer jag över bron.

Tjejen som lämnade ut nummerlapparna sa att om jag blir omkörd på bron ska jag stå still och vänta på att bli uppplockad. Men så kan vi bara inte ha det. Så jag lovar att ge järnet och springa för allt jag är värd.Men först drar vi norrut för att träffa Steve. Senaste tillskottet i familjen. En svart liten tussig sak som är helt bedårande söt.

Vi ses efter bron!

Likes

Comments

Å så var det fredagen den 28 april och vi öppnar Böda Sand för säsongen! H u r är det möjligt att ett år går så snabbt? Hur många gånger har vi gjort det här nu? Och varför känns det ändå som att vi börjar på ett nytt papper varje år? Ett vitt papper som ska fyllas med oändliga möjligheter.

Jo, för det är ju inte Böda Sand som byggnad vi öppnar varje år. Inte i bemärkelsen att vi vrider om nyckeln och öppnar dörren till anläggningen. Utan det är mer känslan att vi drar upp ridån varje år för är en helt ny uppsättning av skådespelet Böda Sand.

Med nytt manus, nytt innehåll, ny scripta, nya regiassistenter, nya scenbyggare, ny dekår, ny kostym och framför allt nya skådespelare som ska leverera en upplevelse i världsklass. Varje dag, i varje möte.

För Böda Sand är inte en plats eller byggnad som är samma varje år. Det är med vad och med vilka vi fyller den med som skapar upplevelsen. Känslan. Det som inte går att ta på. De är vi tillsammans som bidrar till att skapa semesterminnen för så många semesterälskande gäster.

Det är därför frågan är så svår att besvara. "Vad gör ni på vintern"?

Jo vi skriver manus, rollsätter, skapar ny dekår, syr kostymer och övar och repeterar för att kunna leverera den bästa semesterupplevelsen när ridån går upp och showen börjar.

Men på frågan v a r f ö r vi gör det är svaret däremot enkelt.

Vi älskar semester.

Vi älskar att skapa bra semestrar. Vi älskar att vara där folk har semester. Vi älskar att vara en del av familjers bästa semesterupplevelse.


Två av sommarens huvudrollsinnehavare, Felicia och John tar en välförtjänt paus på säsongens första dag.

Idag kom 90 familjer på plats för att för första gången denna sommar ställa upp sitt boende och sätta tårna i sanden. Och låta semestern börja. Om än inte varje dag. Men att i tanken trappa ner och börja känna känslan av sommar och semester. Längta.

Det är ju också en del av semestern.


Hanna i full färd med att preppa inför öppning av Böda Beach Club. Vår restaurang vid havet.

Hanna och Lasse med sina skådespelare fyller semesterupplevelsen med goda matminnen serverat med havet och den milslånga sandstranden som kuliss.

De drog upp ridån igår och den faller inte igen förrän i början av september. Det blir inte ens paus.

Vi äter lunch här ofta, även under hektiska jobbdagar. Men hur intensiv en dag än må vara så pustar vi alltid ut och kan njuta av mat och utsikt när vi kommer hit. Manus sitter och föreställningen levererar.

Och det är fantastiskt att bara sitta en stund. Titta på gästerna runt omkring som även de njuter av mat och utsikt och semester. Nästan lite overkligt ibland. Men fint. Himla fint.

Här jobbar dekårskaparna på att färdigställa nya Böddes Minigolfbana.

Det blir så fint och det känns bra att kunna erbjuda en kortare och enklare bana för de mista barnen i sommar. De är ju rätt tufft att harva runt 18 hål om man är fem år...eller 45. Så nu kan man helt enkelt välja en kortare vana för barn eller en 12 hålsbana för de lite mer avancerade golfaren. Himla fiffigt om ni frågar mig.


Så det är helt enkelt dags att checka in för sommarsäsong. Så kära vänner. Nu hoppas vi på tur så ses vi i september.

LET THE SHOW BEGIN 💛

Likes

Comments

Idag har vi sagt hej då och tackat av en kär kollega. Bobo. Han kom till oss en novemberdag för snart tre år sedan och idag var det dags för honom att ta nya steg i livet och lämna Böda Sand. För denna gång. Han har förändrat oss. Till det bättre. Jag vill skriva några rader om honom och om kollegor i allmänhet. Om företagande. Och om att säga hej och hej då.

För det är vad vi i besöksnäringen gör hela tiden. Släpper in människor i våra liv. Säger hej och sen innan vi vet ordet av det säger hej då. En säsong är över. En ny ta vid. En förändring är klar. Och det är dags att gå vidare.

Ibland är brytningar eller avslut enkla. Ibland svåra. I familjeföretag och i alla företag där man jobbar tätt kommer man varandra nära. Man delar glädje och sorg och skratt och tårar. Man löser motgångar tillsammans och ser ljust på framtiden tillsammans.

Inom den svenska besöksnäringen med sommar och vintersäsong är det en del av livet för oss. Att komma nära, jobba tätt och intensivt för att sen abrupt skiljas åt.

Då är det fint att ibland få mail, meddelanden eller samtal som bekräftat att vi varit en viktig del av människors liv. Ofta unga människor där vi fått vara en språngbräda ut i arbetslivet och där vi om än bara lite grann bidragit till ett steg i rätt riktning i livet. Det är fint och något som gör att vårt jobb är fantastiskt.


Och det är för de här gänget man gör det.


Och de här.

Alla fantastiska möten vi får vara en del av. Besöksnäringen och säsongsföretagandets fram och baksida.

Vissa personer man springer på i livet kommer alltid att ha en plats. Bobo är en sån. En stor människa med energi i överflöd till både kollegor, våra ungdomar och gäster. Men jag vet att vi kommer att jobba ihop igen. I framtiden. I ett annat projekt.

Men tills dess!

Tack för att du förbättrat oss!
Lycka till och kom snart tillbaka!

Likes

Comments