Reise

A few weeks back, I went on a school trip. We climbed the so called Besseggen! It was an amazing trip!! Here are some pictures and also a video from the trip:))

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfits

For noen dager siden var jeg og en venninne på Sørenga. Det var utrolig koselig å få catche opp litt ettersom jeg har vært borte ei uke. Og vi måtte jo også få tatt noen bilder ;))

Topp - Bikbok

Skjørt - Cubus

Bikini overdel - Gina Tricot

Sko - NIKE

Likes

Comments

Reise

Nå sitter jeg hjemme hos farmor og farfar her i Kristiansand. I morgen skal vi ta båten ut på hytta som ligger på en holme i fjorden. Jeg reiser hjem igjen til Oslo på søndag og da venter to uker med jobb og så noen uker i Spania. Det er noe jeg gleder meg skikkelig til! Ja, det er jo digg å være i Norge, men jeg klarer rett og slett ikke å slappe fullstendig av før jeg kommer meg til et annet land. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen så mye som mulig de neste ukene, men jeg har tross alt ferie :)

Likes

Comments

Reise

På søndag dro jeg på klassetur til Bergen. Det var en fantastisk tur!! Jeg kom hjem igår kveld og jeg er utrolig trøtt haha! Igår kjørte vi 10 timer i buss og selv om vi kan slappe av hele tiden, er det faktisk veldig slitsomt://
Men all in all, turen var dritbra!!

Likes

Comments

Outfits

Ååå så herlig å endelig få jakka i hus! El hva nå enn man sier haha

Jakken er fra Zara. Den er suede-effekt og er i fargen Stone:))

Jeg har ønsket meg en skinnjakke leeeenge nå! Og det er en sinnsykt herlig følelse å se jakka henge på en krok bak døra på soverommet og jeg får bare lyst til å ha den på meg hele tiden!

Likes

Comments

Oppskrifter

Here is what you`ll need

♡ en håndfull spinat

♡ ett eple

♡ 2 dl eplejuice

♡ to skjeer vaniljeyoghurt

blend blend blend

Likes

Comments