CHAARLOTTE@HOTMAIL.NO

For en start på dagen! Vi sitter i skrivende øyeblikk i bilen på vei til Haugesund, hvor vi skal ha vår første arbeidsdag. Etter 7 år uten jobb så kjenner jeg at jeg er litt små nervøs, og har tusenvis av sommerfugler i magen for øyeblikket! Iiih, dette blir så spennende. 😊

Liam drar til pappaen sin i dag og skal være der frem til mandag. Siden vi kun har 21 dager på oss til å bli ferdig med dette prosjektet i Haugesund så tror jeg vi kommer til å jobbe en del overtid dem neste dagene. Når Liam først er hos pappaen sin, og vi har mulighet til og jobbe en god del ekstra så gjør vi jo absolutt det! 😉 Jeg er litt usikker på hvor aktiv jeg klarer å være på blogg-fronten dem neste dagene med tanke på masse jobbing, pakking og reising! Men jeg skal absolutt prøve å holde dere oppdaterte, og ikke minst fortelle dere mer om den nye jobben min!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God morgen.
Det har gått helt i ett siden jeg sist oppdaterte her på bloggen. Jeg nevnte jo tideligere at jeg hadde noen nyhterer på lager til dere. Og jeg tenkte jeg skulle vente litt med å fortelle dette. Men nå er det endring i planene, og det skjer allerede nå på tirsdag!

Jeg la jo ut en annonse på Facebook sist søndag angående jobb, og innboksen min har tatt helt av dem siste dagene. Allerede på tirsdagen så hadde jeg fått meg 100 % fast stilling! Vi skulle jo egentlig reise til Sandefjord på kommende tirsdag, men gjett hvem som har sin første arbeidsdag då? Iiih, jeg gleder meg så! 😃

Likes

Comments

God morgen.
I skrivende stund så er vi på vei over til Sveio for å hente L hos pappaen sin. Han har egentlig pappa helg, men pågrunn av at vi reiser på tirsdag og Liam ikke skal være med denne gangen, så er det greit og få litt tid sammen med han. Spesielt nå som det er helg også, og fri fra barnehagen. Vi har ikke satt oss noen spesielle planer for helgen, men det blir litt besøk til familie og berre kose oss med Netflix, god mat og masse lek og latter. 😊
-
Vi ønsker dere alle en riktig fin lørdag!

Likes

Comments

Hei, dere! 

Bloggen er for tiden under oppussing, og det er mye nytt som skal skje her fremover. Jeg gleder meg veldig til og ta dere med på reisen. Jeg har også sittet litt i tenke boksen på å gå tilbake til slik som bloggen var tideligere. Kanskje dempe ned litt på dette med foreldre-rollen.
Jeg merker at L ikke er like glad i å bli tatt bilder av lengre, og mener da at det er heilt feil og nesten måtte tvinge han til å bli fotografert. Så jeg vurderer og gå tilbake til skjønnhets bloggingen som jeg i alle år har drevet på med. Jeg tror også det vil være med på å å motivere meg litt mer til å blogge, og ta frem kameraet.

Vi reiser jo til Sandefjord på tirsdag også, og siden det er så skjeldent vi ser familien til B så lar jeg både pc + kamera ligge hjemme. 😊 Men nå har jeg jo så mange nyheter som jeg vil dele med dere, så jeg tenker at jeg skal få forhånds-blogget litt før vi drar. Apropos nyheter, nå kommer straks den nye sjefen vår på besøk, og gjett om jeg er speeent!

Likes

Comments

Hei, og god morgen.
Det er så mye som har skjedd siden jeg sist oppdaterte her på bloggen. Vi har vært på sommerferie i Sandefjord, to ganger også faktisk! Og nå skal vi straks reise tilbake da vi skal i dåp. 😊 Skal bli godt og komme seg vekk fra regnværet! Liam starter jo også i barnehagen igjen på mandag, og nå skal han opp på en større avdeling og gå med dem litt større barna. Kjenner at jeg smågruer meg litt til oppstart.. Samtidig som jeg også gleder meg veldig!

Men det er forsatt to dager igjen, så vi skal forsatt hygge oss og kose oss masse dem to siste dagene før vi alle skal tilbake til våre gamle hekter igjen! Nå er det jo like før jeg starter lærlingstiden min også - Iiih! Jeg er så spent på hvordan det blir og komme tilbake i arbeid etter å ha vært hjemme i hele 7 år. Jeg er hvertfall veldig sikker på at det kommer til å gå over all forventning, og at jeg vil stortrives på min nye arbeidsplass. 😊

Likes

Comments

Hei.
Dem siste ukene har virkelig gått i ett kjør her hjemme. Vi har holdt på med et nytt prosjekt, som også snart er ferdig! I neste uke så skal vi begynne å velge produkter til Nettbutikken vår som lanseres nå i September. Og det er over 1 MILLION produkter og velge i! Ja, det å starte sin egen nettbutikk er ikke noe å tulle med. 😭 Vi har jo også bestemt oss for å ha våre egne merker - Så det blir jo absolutt kult! I første omgang så var planen og selge andre sine merker. Men det hadde jo ikke blitt helt det samme. Vi ville skille oss ut, og gi kundene våre noe som dem aldri hør hadde sett - Og det er akuratt det vi skal! 😊

Vi kommer også til og ha forskjellige prisklasser nettopp fordi dette er noe alle skal kunne ha råd til! Jeg vet selv hvordan det er å være foreldre og ha dårlig råd. Og vi er vel alle enige i at det er ganske kjipt? Kanskje er du student og det meste av penger går opp i mat og skolesaker? Jeg er lei av alt for dyre merker. Jeg er lei av og se at mennesker må snu opp ned på pengeboken for å ha råd til en genser. Det er jo ikke rett, er det vel? Alle burde ha råd til og unne seg et nytt klesplagg i ny og ned. ❤ Vi gleder oss veldig til å vise dere produktene våres, og ikke minst prisene! Viste du at vi i September også skal ha 25 % avslag på hele butikken?!

Likes

Comments

God morgen!
I dag har jeg lyst og vise dere noe helt fantastisk! Jeg nevnte jo på søndag at jeg hadde mottat en pakke fra Jollyroom
, med mer barneromsinnredning og nå har jeg lyst og vise dere flere god saker av produker som også befant seg i pakken. Vi er så fornøyde med alle produktene som vi har mottat, og jeg føler endelig at barnerommet begynner å ligne på det barnetilværelset som jeg alltid har drømt om!

Det og se hvor mye tid Liam liker og tilbringe på soverommet sitt blandt leker, kjøkken, tippytelt, og god stolen. Det gjør mamma-hjertet så godt! Hva mer enn det kan man ønske seg? Jeg har sagt det hundrevis av ganger, men jeg sier det igjen. Det at jeg har fått denne muligheten til og samarbeide med en så fantastisk flott og stor barnebutikk er noe av det flotteste som har hendt meg på veldig, veldig lenge! At Jollyroom er alles foreldres favoritt butikk er lett å forstå. Dem har et enormt utvalg i barne interiør, klær, barnevogner fra 0-4 år og alt det du skulle behøve. (Kjenner jeg gleder meg til neste svangerskap når jeg nevner det.. Haha!)

Alice & Fox Leketelt Tipi har blitt en skikkelig poppis her hjemme om dagen! Liam spørte meg faktisk på søndag om han kunne få sove i det. Måtte desverre si nei, og da konkluderte han med at mammaen skulle tilbringe natten der. 😍 Vi har hatt så mange dårlige vær dager i det siste, men så snart som solen titter frem igjen, så har jeg lovet at vi skal ta teltet med ut i hagen, og ha en liten teltur!

Hvor herlig såg ikke denne lenestolen fra Alice & Fox ut? Tenk at noen har laget en så fin, og koselig stol til små, søte barn da! 😍 Jeg forelsket meg i helt i den fra første øyenkast! Med tanke på at den er så liten, og lett så er det heller ingen problem med å få den med seg fra rom til rom. Hvor koselig er det vel ikke og kunne la barnet sitte og kose seg i sin helt egen lenestol med barne-tv'et.Likes

Comments

Hei.
I dag tenkte jeg og vise dere noen av dem nyeste godsakene som vi mottok fra Jollyroom for litt siden. Og jeg har så mye skryt og posetivitet og komme med at jeg blir usikker på hvor hen jeg skal starte dette innlegget!

Først og fremst så vil jeg fortelle dere om kiste lekekassen som dere ser øverst her. Hvor praktisk og fin er ikke den? Jeg føler hele soverommet fikk et skikkelig løft! Liam har tideligere hatt en leke kasse som var grønn, og jeg hatet den. 😭 Så det er ingen tvil om at denne lekekassen falt i god smak hos både mor og sønn. I forhold til andre lekekasser vi har hatt så rommer denne her mye mer. Og jeg fikk plass til ALLE lekene hans i kisten !! (Ja, det hadde jeg faktisk aldri trodd at jeg skulle få til engang..)

Det andre produktet er et Cloudberry Castle Dyrehode . Dere som har følgt meg lenge på instagram og på bloggen vet hvor glad jeg er blitt i desse nydelige dyrehodene! Liam har også kommet i en periode hvor han er blitt veldig opptatt av dyr, og synst det er kjempe fasinerende og ha sine egne dyr på soverommet. Vi har jo en Giraff fra Jollyroom fra før av også! Vi digger dem. 😍 Og hvor fint er det vel ikke med litt veggpynt!

Sist og ikke minst så vil jeg vise dere Sengesettet fra Alice & Fox som vi mottok. Dette er faktisk det deiligeste sengetøyet jeg har kjent på! For å ikke snakke om hvor fint det er?! Jeg vurderer og skaffe meg enkel dyne igjen selv og kjøpe meg to Dusty Grey sengesett
til meg og samboeren. 💓 At sengetøyet har god kvalitet er det absolutt ingen tvil om!!

Likes

Comments

Hei!
Da er minste mann sovnet, og jeg tenkte og få unna gjort litt blogg-arbeid menst jeg kan. Vi var jo så heldige og mottok ny pakke fra Jollyroom nå på Torsdag, og jeg har så mange godbiter som jeg gleder meg til å vise frem! Liam har jo også gledet seg veldig til akuratt denne pakken, SÅ nå er det en strålende fornøyd 3-åring her i hjemmet som elsker soverommet sitt. ❤ Nå spørt det vel mer om jeg får han ut i fra rommet.. Iiih! Produktene vil bli lagt ut på bloggen i løpet av neste uke! Så følg med. 😃

Likes

Comments

COPYRIGHT @ 2017 - THEME BY BARELOTTE.COM