God morgen fininger. I dag skulle jeg egentlig vise dere noen flotte produkter som jeg var så heldig og mottok i samarbeid med Jollyroom i forje uke. Desverre så oppdaget jeg på mandags kveld at høyt elskede kamera har takket for seg, og tatt kvelden. Så da blei det mobil bilder istedenfor! Heldigvis så er kameraet på telefonen også såpass godt fungerende at det går i en periode hvertfall.


Hvor utrulig lekkert var ikke dette teltet fra Jollyroom? Du kan finne det ved å klikke deg inn på barnrumsinredning (link= http://www.jollyroom.se/barnrummet/barnrumsinredning) hos Jollyroom (link=http://www.jollyroom.no/). Lille gutt synst det var så stas og komme hjem fra pappa helg, og få leke i det nye teltet sitt. Det er veldig populært og ta med lekene inn der, og kunne hygge seg. Teltet kan også bli større enn hva det vises på bildene, men pågrunn av plass mangel i stuen så la vi det litt mer sammen. Alikevel så er det plass til både liten og stor.

Vi mottok også dette deilige gulvtepet (link=http://www.jollyroom.no/barnerommet/barneromsinnredning/tekstiler/gulvtepper/cloudberry-castle-teppe-piggsvin-gra), som uten tvil er det mykeste og fineste barne teppet jeg har sett. Jollytoom har et utrulig fint utvalg av tepper, som du kan finne > http://www.jollyroom.no/barnerommet/barneromsinnredning


Jollyroom har så ufatelig mange flotte produkter. Nå nærmer det seg jo også jul, og hva er vel bedre enn og kjøpe inn litt nytt til barna, eller barnebarna? Jollyroom er uten tvil min aboslutt favoritt barne butikk. Her får man både god service, god kvalitet og rask levering!

Likes

Comments

Nå som det er blitt høst, og tempraturen har synket, så er dem aller fleste av oss godt i gang med å pakke frem dei varmere plaggene. Jeg stor trives i ullundertøy i desse tider. Først nå når vi flyttet inn i nye leiligheten så oppdaget jeg at jeg trengte en ny og varm høst / vinter jakke så jeg slipper å fryse i hjel. Etter å ha klikket meg rundt på nettet så har jeg funnet noen favoritter, som jeg ønsket å dele med dere. Hvor fine var vel ikke desse? 

—– LINKER —–
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Likes

Comments

Copyright

Alt som finnes på bloggen min er copyright på. Og skal ikke være noen andre steder enn på barelotte.com. Om du ønsker å låne et bilde, eller bruke en tekst så er det fint om du spør først. Har vi inngått et samarbeid? Da har du selvsagt lov til å bruke bildene, og min versjon av anmeldelsen på det eventuelle produktet.

Sponsing & samarbeid
Jeg tar gjerne i mot produkter og tester for å senere skrive en anmeldelse av dem på bloggen. Men i det tilfellet så er det fint om dere kan kontakte meg på chaarlotte@hotmail.no, og så tar vi det der i fra. Jeg ser helst til at jeg ikke blir kontaktet noen andre plasser som for eksempel på Facebook. Jeg er også veldig opptatt av at jeg ikke inngår masse forskjellige samarbeids-avtaler på kort tid, da jeg ikke ønsker at bloggen min skal være en reklameplass

Følgere & lesere
I løpet av det siste året så har jeg mottat flere forespørseler angående min adresse. Det er kjempe fint at dere ønsker og sende meg tegninger, og gaver. Men jeg må nok desverre takke nei til akuratt dette. Jeg ønsker ikke og gi bort adressen min, og heller ikke mitt private telefon nummer. Om du eventuelt skulle ønske å slå av en prat med meg, så kan du heller sende meg en mail. - Dere er så søte!

Likes

Comments

Hei dere. Hvordan har deres start på uken vært? Her hjemme så startet vi dagen klokken 07,30. Tror det må være det tideligeste lille gutt har våknet på vel ..2-3 uker? Jeg for min del klager ikke. 😉 ​Nå er han dratt til pappaen sin, og skal være der på overnatting til i morgen, og i den anledning så tenkte jeg og privovitere bloggen litt.. Med tanke på at jeg har vært så alt for dårlig til det, den siste tiden.

Så i skrivende stund så holder jeg på med å gjøre noen små endringer på blogg-designet, og blar meg igjennom bildene i arkivet. Gud hvor rart det faktisk er å se tilbake, for å ikke snakke om å lese gamle innlegg. Ha ha! Jeg har forresten også tenkt på dette med video blogg, og har kommet frem til at jeg ønsker å lage en video og dele med dere av leiligheten. Det blir jo ikke helt det samme med berre bilder.. Er det noe spesielt dere kunne tenkt dere at jeg blogget mer om forresten?

Likes

Comments

Hei på dere. Er det berre meg, eller har det blitt fryktelig kaldt ute nå? Jeg har slappet litt vel mye av med vinterklær til minste mann, og hadde vel ikke sett for meg at tempraturen skulle synke så fort, og på så kort tid. Nå håper vi jo også at Liam kommer inn i barnehagen relativt kjapt, så han slipper og vente så lenge, og med tanke på at vi hadde så fine rutiner fra den forje barnehagen også. 

På onsdag så kommer også den nye vognposen, og jeg er så ubeskrivelig fornøyd med akuratt det innkjøpet. Jeg har jo dem siste årene hatt så lyst på en kjempe lekker, og varm vintervognpose, og nå er det på vei en i posten til prinsen. Det som også var så greit var jo at vognposen var på tilbud, og vi fikk hele 40% avslag på den. Det passet jo helt ypperlig 😃​​

Likes

Comments

Tenk at det allerede er gått 5 dager siden vi flyttet inn i denne flotte leiligheten? På kun 5 små dager så føler jeg at vi virkelig har klart og skaffe oss et ordentlig hjem. Et hjem som både jeg og min lille familien trives så godt i. Første natten til Liam i leiligheten gikk over all forventning. Han sovnet med engang, og sov igjennom hele natten og frem til klokken var 08,30 neste dag. Det hadde jeg aldri trodd.. Ha ha. Det var nok veldig godt for han å komme nærmere pappaen sin igjen, og ikke minst det å ha resten av familien i nærheten. 💗

Likes

Comments

Hei dere. Hva har dere gjort på denne fine lørdagen? Her hjemme har vi baket sjokolade kake, og hatt besøk av familien fra Stavanger, og mormor og besten. Sjokolade-kaken til Bjørn og Liam blei borte på 1-2-3. Jeg var jo også så heldig og fikk en flott blomsterbukett. 😃 Nå er besøket dratt, og vi sitter og venter på at lillebror skal komme på overnatting. I kveld står det Taco på menyen, og kanskje en aldri så liten film kveld? Liam gleder seg hvertfall kjempe mye til onkel kommer. Har dere noen planer for kvelden? 

Likes

Comments

God morgen dere. I skrivende stund så sitter jeg og blogger fra kjøkkenet, menst jeg inntar dagens første måltid. Jeg har litt jeg skal få gjort i dag, før lille gullet kommer hjem. Jeg er jo også så spent på hvordan den første natten vil bli for L - Vi får satse på at det går fint, og at han vil trives her.

Jeg har enda ikke fått tatt noe særlig bilder av leiligheten, men så snart som ting er begynt og komme i orden, og vi har fått resten på plass så skal jeg vise dere vårt nye hjem. 
😃 

Likes

Comments

​Hei dere. Jeg vet jeg lovet og oppdatere dere under flyttingen, men jeg klarte selvsagt og pakke ned pc'en min og kameraet mitt og sendte det avgårde med første flyttebil. Ikke at det er noe form for en unnskyldning, men.. SIden mitt forje blogg-innlegg så har jeg blandt annet feiret min 23-års dag. Se hva jeg fikk av guttene mine da?! Er ikke jeg heldig, så vet ikke jeg. 

​​

Likes

Comments