Header

Hei.
Det er vel ikke bare jeg som synst dagene flyr avgårde nå for tiden? Jeg klarer rett og slett ikke å holde helt følge lengre på hvilken dag som er hva. Håper ikke det kun er jeg som et skikkelig vimsete om dagen? Ha ha. Jeg kjenner at dette skal bli en rolig fredag som skal nytes med litt for mye god mat og noen episoder (hvem prøver jeg og lure?) ... en sesong av Pretty Little Liars på Netflix! Ååh, som jeg elsker helgen! ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er medlem i flere forskjellige Hus & Utleie sider på Facebook, og flere av akuratt desse sidene får meg til å klø meg i huet av ren nyskjerrighet. I dagens samfunn så er man nødt til å sitte med en god sum på kontoen for å få leie. Faktisk helt opptil 30 000 kroner, pågrunn av at utleier ikke ønsker å ta i mot komunal-garanti. Er det rett å rimelig syntes du? Hva med alle dem unge mødrene der ute, som bokstaveligtalt jobber ræven av seg for å få hverdagen til å gå rundt? Hva med dem eldre som har mistet sine kjære og som nå må klare seg på egenhånd? Tenker du noen gang på dem som lider av en eller annen sort for sykdom? Dem som ikke kan jobbe, fordi dem er for dårlig. Dem vil så gjerne, men dem kan ikke!

Kjære deg utleier.
Ikke vær redd. Husleia blir betalt, uansett hvo trang økonomien endag skulle bli. Det er vel overhode ikke din sak om hvor resten av befolkningen får penger i fra? Om det er lønn fra arbeidsplass, eller om det er støtte fra NAV? Du får alikvel leia betalt. Så kjære utleier, ikke vær redd. Det finnes så mange mennesker der ute som bare ønsker en ny start. Fortjener dem ikke det? Det å være syk, eller det å ikke ha så mye penger til depotitum gjør deg ikke til en dårligere leieboer. Tvert imot! Ingen vil deg noe vondt, så hvorfor gir du den sure tonen? Hvorfor må du få andre til å gå hjem og føle seg som et dårligere menneske? Bare fordi inntekten deres kommer i fra NAV? Det er 1/5 mennesker som lever på støtte derfra. Fortjener ikke dem også et hjem, slik som oss andre? Hva om det var du? Skulle ikke du ønske at noen kunne åpnet døren for deg, å tatt deg inn i varmen? Vil det ikke føles godt å kunne hjelpe noen i en vanskelig sitvasjon? Kjære deg, utleier - Gi folk en sjanse.

Likes

Comments

Hei.
I skrivende stund så holder jeg på å fikse ferdig blogg designet, menst Pretty Little Liars ruller på Netflixen i bakrunnen. Dette blogg designet skulle egentlig ha vært ferdig for en god stund siden, men det har rett å slett gått litt-i-et her på hjemmefronten. Jeg er enda litt usikker på hvordan jeg vil ha designet, men en god endring skal det nå hvertfall bli uansett!

Likes

Comments

I dag har vi tatt fri fra barnehagen for og ha en skikkelig kose dag her hjemme, bare meg og Liam. Synst virkelig vi trengte det i dag etter at Liam har tilbrakt det meste av julen hos pappaen sin! Merker at det blir så tomt og ensomt her i hjemmet når han ikke er tilstede. Så denne dagen trengte vi virkelig! Vi har hygget oss med en god frokost, og i skrivende stund så sitter vi å ser en episode av Masha og Misha. Er det flere enn meg som syntes at Masha har en skikkelig stemningsfull og herlig stemme? Jeg merker hvertfall at jeg blir i skikkelig godt humør av den stemmen hennes. 😂

Likes

Comments

God morgen.
I dag har jeg fri fra jobb, og benytter derfor muligheten til å starte på julevasken. Ja, jeg burde vel forsåvidt ha vært ferdig med den, haha. Men det går i ett nå i juletidene med en 3 åring i trassalderen, jobb, og mye sykdom.

I dag tenkte jeg å få gjort noen endringer på blogg designet mitt, da jeg endelig har fått kameraet til å fungere optimalt igjen! Du kan forresten følge meg på snapen til mamma.fruene i dag også :)

Likes

Comments

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING

I dag har jeg hatt null planer på agendaen, og ikke har jeg tenkt til å gjøre noe resten av kvelden heller. Liam har pappa helg, og jeg ligger strak ut med forkjølelse. Denne fine lørdagskvelden blir nå tilbrakt i sofaen, rullet inn i et varmt og fluffy pledd med både et og tre Pizza stykker, Netflix og Pepsi ♥ Jeg håper dere alle får en riktig fin lørdags kveld, og ikke minst helg videre. Xoxo lots of love.

Likes

Comments

LETS GET PRETTY WITH GHD

(produktet er sponset)

Likes

Comments

Hei på dere. Hvordan har deres dag vært så langt? Selv har jeg akuratt blitt ferdig med å montere opp det nye lekekjøkkenet til Liam fra Jollyroom . Han er blitt så glad i leke med kjøkken redskaper, mat og da er det vel ingenting som passer bedre enn å ha sitt helt egent kjøkken på barnetilværelset?

Hvor fint var vel ikke dette lekekjøkkenet fra Jollyroom? Fargene kan passe inn til hvert eneste barnerom. Du får også to kaseroller, og 3 rørepinner inkludert i prisen. Så du slipper å kjøpe det som et tilbehør utenom! Hvor greit er ikke det? Liam er jo så oppslukt i kjøkkenet som jeg nevnte ovenfor, så vi var også så heldige og få noen kjøkken / mat leker fra merket Jabadabado . Liam var med å velgte ut produktene selv, og han elsker det!

Liam valgte kakefat, frokostsett , fat med mat, sushi og bake ingredienser
(Dette er det gamle kjøkkenet til Liam, Liam klarte å rive av vasken, å ødelegge ene døren, så da passet det jo glimrende med nytt lekekjøkken.) Har du lyst å se mer av lekekjøkkent? Følg liamogmamma, og mamma.fruene på snapchat :-D

Likes

Comments

COPYRIGHT @ 2018 - THEME BY BARELOTTE.COM