PROFESJONELT OVALBØRSTE-SETT FRA TECHNIQUE PRO. BØRSTENES UNIKE DESIGN GIR DEG ET EKSTRA GODT GREP NÅR DU LEGGER SMINKEN. DEI TETTE OG MYKE HÅRFIBRENE PÅ BØRSTENE GIR DEG EN GOD DEKKEVNE, OG NATURLIG FORDELING AV DIN SMINKE. ET KOMPLETT OVALBØRSTE SETT TIL PUDDER, FOUNDATION, EYELINER, ØYENBRYN, ØYENSKYGGE, CONCEALER OG CONTOURING.

Hei. Jeg tenkte at jeg måtte tipse dere om desse fantastisk gode makeup-kostene som jeg har vært så heldig og få lov til å teste ut i samarbeid med Fahiongirl. Jeg har jo som dem aller fleste sett at flere av desse makeup-youtuberene bruker slike ovalbørster i sine makeup toretials. Og hadde satt meg desse høyt oppe på ønskelisten. Alikevel så ville jeg ikke priovitere å kjøpe meg noen sminke koster til 1000-lappen nå når julen er like rundt hjørnet.

Heldig som jeg var så mottok jeg en stor pakke med masse gode produkter, som også er til en pris som man fint kan leve med. Desse oval-børstene koster egentlig 599,- men er nå på tilbud til KUN 299,-. Kanskje det er noe du kunne ønsket deg til jul, eller noe som du ønsker å glede en du er glad i med? I denne pakken til 299 kr så er det hele 10 børster i forskjellige størrelser. 😃 Ønsker du å ta en titt på produktene som dem selger? Da kan du klikke HER - Ønsker du derimot å gå til innkjøp, eller lese mer om oval-børstene? Da kan du klikke HER.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen, og de mørkeste smugene i byen. Vi er fire superskurker som har tatt oss inn i kontoret til Jollyroom for å lage problemer. I løpet av uken er vår oppgave å ødelegge Jollyroom sine priser. Vi er teamet black week - og ingen priser er trygge (!!). Sammen har vi valgt våre favoritt produkter fra Black Week ( http://www.jollyroom.no/blackweek ). Pass på at dere er raske, vi holder oss her hele helgen for å søre for at prisene holder seg nede på bunn. Vær rask!


.. NOEN AV VÅRE FAVORITTER ...

Skumle hilsener fra superskurkene.
// i samarbeid med Jollyroom.no

Likes

Comments

Just in case you needed a memory refresh, let me explain why exactly the ghd stylers are the most fabulous thing to ever happen to your hair. The platinum stylers are designed and tested meticulously to reduce hair breakage and increase shine thanks to the Tri-Zone technology within the plates. For straightening addicts this is a game changer – no more do we have to worry about our hair becoming brittle, dull and damaged, because ghd platinum stylers heat to the optimum temperature of 185 degrees to give sleek smooth locks, with minimum damage.


THE WISHBONE HINGE GIVES YOU COMPLETE CONTROL AND FLEXIBILITY WHILE STYLING, AND THE STYLER COMES WITH A HEAT PROOF MAT / POUCH FOR STYLING ON THE GO.

Hei på dere, mine fine blogg lesere. Nå er det endelig blitt fredag igjen, og på akuratt denne fredagen så tenkte jeg og overaske dere litt ekstra med å slå til med en ny GHD giveaway (!!). Hvor fint er det vel ikke å få en splitter ny rettetang til jul? Konkurransen vil pågå frem til torsdag den 15 Desember. Jeg håper dere vil like giveawayen like godt som det jeg gjør 😘

For å delta i GIVEAWAYEN SÅ MÅ DU ...
- Kommentere dette innlegget med navn og e-post adresse.
- Ønsker du dobbel vinner sjanse? Del innlegget på Facebook og husk og nevn i kommentarfeltet at du har gjort det så jeg får sjekket.


Likes

Comments

God morgen, mine fine blogg lesere. Hvordan har deres Black Friday vært så langt? I skrivende stund så sitter jeg og klikker meg rundt på på Makestyle sin nettside. Viste du at dem har helt fantastiske tilbud i dag? Har du en kjæreste, en vennine, en søster eller en god mamma som du ønsker å glede litt ekstra denne julen? Da vil jeg anbefale dere og sjekke ut tilbudene til MAKESTYLE. Makestyle har også instagram der dem daglig publiserer bilder av produktene sine, og deler videoer av kunder. Du kan finne profilen deres ved å klikke HER.

Jeg håper dere alle får en fantastisk flott Black Friday (!!)

Likes

Comments

Jeg hadde håpet jeg kunne starte dette innlegget med å ønske dere alle en god morgen. Men etter dagens hendelse så føler jeg det blir heilt feil..Denne morningen startet på den mest ubehagelige måten. I dag når jeg var å sjekket postkassen så fant jeg et veldig skremmende brev. Et brev med en beskjed på..?! Beskjeden ga meg en skikkelig ubehagelig følelse, og jeg fikk nesten frysninger.. Det har seg slik at det virker som om ingenting skal skje på Jollyroom i neste uke 😨

Likes

Comments

God morgen til alle store og små.
Nå har jeg akuratt kommet meg inn døren her hjemme etter å ha vært å levert minste mann i barnehagen. Det er så godt å se at han endelig har funnet seg skikkelig til rette. Dagene før barnehage start så var jeg veldig redd, og bekymret for at han ikke skulle finne sin plass. Vi har vel alle foreldre kjent litt på den følelsen? Men nå har det seg jo heldigvis slik at det går over all forventing med han. Han stor trives sammen med dem andre barna, og di barnehage ansatte.

Likes

Comments

God kveld. Hva gjør dere i dag? Akuratt nå så er jeg godt i gang med barnehage forberedelsene her hjemme. Lille gutt drog til pappaen sin i dag, og skal være til i morgen. Og da er jeg jo selvsagt nødt til å ha alt av godsaker pakket og klart så jeg får levert i barnehagen i morgen. Jeg oppdaget jo også så klart at han mangler noen litt varmere sko, og litt varmere sokker - Iiih. Heldigvis så er det lønningsdag på i morgen også..

Likes

Comments

God morgen fininger. I dag skulle jeg egentlig vise dere noen flotte produkter som jeg var så heldig og mottok i samarbeid med Jollyroom i forje uke. Desverre så oppdaget jeg på mandags kveld at høyt elskede kamera har takket for seg, og tatt kvelden. Så da blei det mobil bilder istedenfor! Heldigvis så er kameraet på telefonen også såpass godt fungerende at det går i en periode hvertfall.


Hvor utrulig lekkert var ikke dette teltet fra Jollyroom? Du kan finne det ved å klikke deg inn på barnrumsinredning (link= http://www.jollyroom.se/barnrummet/barnrumsinredning) hos Jollyroom (link=http://www.jollyroom.no/). Lille gutt synst det var så stas og komme hjem fra pappa helg, og få leke i det nye teltet sitt. Det er veldig populært og ta med lekene inn der, og kunne hygge seg. Teltet kan også bli større enn hva det vises på bildene, men pågrunn av plass mangel i stuen så la vi det litt mer sammen. Alikevel så er det plass til både liten og stor.

Vi mottok også dette deilige gulvtepet (link=http://www.jollyroom.no/barnerommet/barneromsinnredning/tekstiler/gulvtepper/cloudberry-castle-teppe-piggsvin-gra), som uten tvil er det mykeste og fineste barne teppet jeg har sett. Jollytoom har et utrulig fint utvalg av tepper, som du kan finne > http://www.jollyroom.no/barnerommet/barneromsinnredning


Jollyroom har så ufatelig mange flotte produkter. Nå nærmer det seg jo også jul, og hva er vel bedre enn og kjøpe inn litt nytt til barna, eller barnebarna? Jollyroom er uten tvil min aboslutt favoritt barne butikk. Her får man både god service, god kvalitet og rask levering!

Likes

Comments

Nå som det er blitt høst, og tempraturen har synket, så er dem aller fleste av oss godt i gang med å pakke frem dei varmere plaggene. Jeg stor trives i ullundertøy i desse tider. Først nå når vi flyttet inn i nye leiligheten så oppdaget jeg at jeg trengte en ny og varm høst / vinter jakke så jeg slipper å fryse i hjel. Etter å ha klikket meg rundt på nettet så har jeg funnet noen favoritter, som jeg ønsket å dele med dere. Hvor fine var vel ikke desse? 

—– LINKER —–
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Likes

Comments