CHAARLOTTE@HOTMAIL.NO

wishing u all a good night

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Siden Liam har vært på overnatting hos besteforeldrene sine i natt, så fikk denne mammaen sovet litt lengre enn til 06:30. Godt uthvilt, og klar for en dag med masse ute lek, og sprell! Nå skal jeg berre ta en rask dusj, få i meg noe frokost og dra ned til familien - Krysser fingrene for at isbilen har vært der, og at det ligger en kald og god Sandwich til meg i fryseren. Ha ha. 😉

Håper dere får en suuper fin lørdag!

Likes

Comments

Hva er det egentlig som skjer etter man har prøvd å ta selvmord, og noen oppdager det og stopper deg? Dette er et blogg innlegg som jeg aldri noen gang jeg trodde jeg kom til å skrive. Dette har vært min lille hemmelighet i over hele 7 år. Men jeg har vokst. Jeg har blitt mye sterkere, og tåler det meste nå.

Det var en kveld i Januar i 2010. Jeg var nede på soverommet mitt i kjelleren da hustelefonen ringte. Mamma kom løpende ned, og jeg forstod at hun hadde fått høre om planene mine. Ansiktet hennes sank sammen, og øynene var oppfylte i tårer. "Charlotte, rektoren og rådgiveren fra skolen ringte".. Slik startet det. Jeg kan huske det som om det skulle ha vært i går. Jeg knakk sammen. Det var så vondt, samtidig som det var et eller annet som føltes så godt å betryggende. Var det følelsen av å ikke måtte være alene med tankene? Var det den varme klemmen, og tryggheten? Rådgiveren hadde allerede tilkalt legevakten og fått meg inn på hastetime, derfra blei jeg vidersendt til BUP. Vi pratet litt at og frem. Og jeg fikk dra hjem for natten. Dagen etter stilte vi opp hos fastlegen min hvor jeg fikk prate litt, og fikk en taxi til Haugesund akutt skjærming. Der var jeg til sammen i 3 uker. 21 lange dager der jeg blei overvåket 24 timer i døynet. Jeg husker enda hvordan det så ut. Det var stål dør. Det var en liten rød sofa, og et enda mindre sofabord. Alt av klær, sminke, sko og eiendeler blei fratatt og gjemt. Hvorfor, tenker vel du? Jeg kunne ha skadet meg med glasskår fra foundationen. Jeg kunne ha kvelt meg selv med snøret på buksa, eller armene på genseren. Det er en prossedyre dem har hvertfall.

"Mamma, ikke forlat meg her .." var det siste jeg sa før hun blei låst ut. Jeg har aldri noen gang følt meg så alene. Jeg var så sint, så skuffet, samtidig som jeg viste at det var for mitt egent beste. Dem ville kun holde liv i meg. Allerede på barneskolen i kunst og håndtverk timene så laget jeg tegninger av min egen grav. Jeg bruktene timene til å planlegge min egen begravelse. Jeg husker enda hver minste detalje av graven. Det var en gammel stein, en stein med mye mose og gress på. Det var visne blomster på graven. Jeg var ikke verdt mer enn vissenheten - trodde jeg.

Hva skjer etter man har prøvd å ta selvmord, noen oppdager det og stopper deg, men hva skjer så? Det er så utrulig mange som tror at handlingen er feig. At man bør tenke på de etterlatte, og ikke gjøre en slik egoistisk handling. Hvorfor tar barn livet av seg? Hvorfor føler de at de ikke orker livet lengre? Som regel føler de seg misslykket.. Barn eller voksen. Mange blir mobbet, og orker ikke nedverdigelsen lengre. Mange, eller kansje de fleste føler at verden blir et bedre sted uten dem. De føler seg så mislykket, så uten verdi at de ønsker sine nærmeste et bedre liv uten dem i det. Jeg vet dette, fordi jeg var engang en av dem. Jeg var engang den jenta som lå på baderomsgulvet i blodsøl, og gråt.

Det blir så feil og kritisere før man kan sette seg inn i en sucidal's tankegang. Den er ikke egoistisk. De forlater fordi de føler at de påfører sine nærmeste en slik skuffelse, og sorg at de ville ha det bedre uten dem. Avskriv ikke dem som begår selvmord som feige mennesker. Det krever et ufattelig mot å ende sitt liv fordi man føler man ikke er verdig til å forsette livet. Ikke døm før du har opplevd hele bildet.

Likes

Comments

Kan ikke tro at det er helg alt! Herregud. Liam er dratt på overnatting hos besteforeldrene sine, og jeg kjenner at jeg skal ta en tidelig kveld <3 Vi har også fått besøk fra Stavanger i helgen, så i morgen blir det litt familie besøk, og om været er like fint som i dag så blir det masse lek utendørs! Iihh, nå var rundstykkene ferdig - Vi blogges mer i morgen. 💗

Likes

Comments

Kvalm, tårer, skitten, kjøpt og betalt, liten, uverdig, ekkel, stygg, slem, skamfull, verdiløs, fæl, forvirret, dum, trist, ensom og et offer. Men hvorfor? Som en lykkelig 16 åring så blei jeg utsatt for et seksuelt overgrep. Et overgrep som snudde om livet mitt. En 16 åring med så mange planer, og drømmer for fremtiden. Men en sen sommerskveld i Juli måned mistet jeg meg selv, og troen på det gode som fantes i verden. Hvordan er det mulig at et menneske kunne være så grusom? Jeg var jo bare en uviten 16 åring.

Det er 7 år siden overgrepet, men jeg kan forsatt huske det som om det skulle vært i går. Lukten av alkohol, og redselen for hva han ville gjøre mot meg når han var ferdig. Ville han ta livet av meg? Hvorfor stoppet han ikke når jeg gråt? Hvorfor forstod han ikke når jeg sa nei? Jeg blei ikke bare et overgreps-offer, men jeg blei også hengt ut i sosiale medier pågrunn av å ha blitt misbrukt. Hvorfor, og hvordan kunne noen la seg gjøre det? Hvorfor forsvarte ingen meg? Hvorfor var det ingen som hevet handen og sa at nok er nok? Jeg husker forsatt en Facebook.-status. "Hvem vil vel voldta noe så stygt?" Og i kommentarfeltet så var det ei som hadde skrevet at jeg kun gjorde det for pengene sin del. HVA? Hvordan kan noen være så grusom? Hvordan kunne noen gjøre det mot meg, når jeg var så sårbar og ødelagt?

Nyttårsaften 2012 blei jeg slengt i veggen, og truet med at dette ikke var siste gang. Nå skulle jeg virkelig få kjenne på hvordan det virkelig er å bli voldtatt. Politiet kom og jeg blei fraktet trygt hjem til mamma. Fortjente jeg virkelig dette? Jeg har mistet 7 år av livet mitt. Snart fyller jeg 24, og jeg står uten noe form for utdanning.. Vet du hvor tøft det er å få seg jobb uten en god CV, eller noe form for fagbrev? Mai 2016 så jeg meg nødt til å flytte til andre siden av Norge, for min egen trygghet. Men følte jeg meg noe tryggere? Vil jeg noen gang kunne føle meg trygg igjen? .

Med dette innlegget så ønsker jeg og be dere stå opp for alle voldtekts-offerene der ute. I 2016 blei 2.235 voldtekter anmeldt. Det er mer enn 6 voldtekter hver eneste dag. 674 anmeldelser var voldtekt av barn under 14 år. Stå opp, å vis at du bryr deg!

Likes

Comments

// Dette innlegget er ikke sponset (!!)


Hei, på dere!
Jeg tenkte jeg skulle dele en liten anbefaling om et produkt som jeg har brukt nå i snart ett år. Og jeg ser at det blir flere og flere som spør etter tips angående vippeserium på diverse sminke-sider. For hvor surt er det ikke og betale 1000,- kr for noe som ikke fungerer opptimalt? Vippeseriumet til Iglow er et serium som jeg kan gå 100% god for. Jeg har tideligere vært avhengig av vippe extensions, men i lengden så blei det ganske dyrt! Jeg prøvde Iglow sitt vippeserium for første gang i 2012, og såg tydelige resultater etter kun 9 dagers bruk.

Nå er det en stund siden jeg brukte vippeseriumet da jeg er gått tom.. Men jeg skal definitivt kjøpe meg nytt, eller ønske meg til bursdagen min! Jeg legger med litt informasjon om Iglow sitt vippe-serium under så dere kan lese å få litt mer informasjon om det. 💗

OM IGLOW SITT VIPPE-SERIUM ..
✅ Inneholder ikke olje og kan brukes sammen med Vippe Extensions.
✅ Klinisk testet serum med dokumentert effekt. EU-godkjente ingredienser. Inneholder nærende og vekststimulerende stoffer. Er ikke testet på dyr. Inneholder ikke Prostaglandiner.
✅ Pensles på øyenlokket hver kveld, som en eyeliner. Kan også brukes på bryn.

Viste du forresten at Iglow trekker ut en ny vinner hver måned som får et iglow vippeserium? Klikk på bildet for og delta!

Likes

Comments


BUT FIRST COFFEEEE ..

I skrivende stund så sitter jeg rundt kjøkken bordet og spiser en deilig frokost menst TV-en står på i bakrunnen. Jeg har blitt helt hekta på Dr.Phil i det siste - Flere som følger med på det? Det er så spennende! Kjenner på kroppen at dette vil bli en rolig tirsdag for min del. Jeg har den siste uken vært ordentlig plaget med smerter i korsryggen. 😢 Krysser fingrene for at det snart går over, for jeg har nemelig noe spennende på gang! Ha en riktig fin tirsdag videre. ❤

Likes

Comments


TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING

I dag har jeg null planer på agendaen, og ikke har jeg tenkt til å gjøre noe heller. Liam er i barnehagen. Som da vil si at jeg har hele leiligheten for meg selv i mange timer. Iiihh - det føles fantastisk! Stillheten gir meg muligheten til å få unna gjort litt blogg arbeid som jeg henger litt etter med, og drikke 5 glass til med hjemme laget frappe. ♥

Likes

Comments

I løpet av dem siste årene så har jeg opplevd og følt at det nesten er blitt litt "trendy" å være alene mamma. Det å få seg et napp, bli gravid for å så gå igjennom et svangerskap alene. Og jeg som mange andre lurer på hvorfor? Jeg kjenner jeg nesten blir litt sint. Jeg blir så frustert på alle desse godhjertede fedrene sine vegner. For du som meg vet at det kreves to stykker for å bli gravid, sant? Om barnefar ikke ønsker å være i bildet så er det en helt annen sak. Men når den kommende pappaen ønsker å ta del, hvorfor lar du han ikke? Hvordan tenker du at du skal fortelle ditt barn at hans eller hennes pappa aldri skal få ta del i oppveksten? Hvordan skal du som mor klare å være den som skal knuse ditt barns bilde av en far?. Kan du forestille deg at en voksen person setter sine behov først? En slik mamma har nemelig ikke evnene til å se at hun straffer og ødelegger barnet sitt.
Dere slipper så billig unna skjønner du, da dette som oftest ikke får noe særlig fokus. Noen må snakke høyt for desse barna. Denne "noen" blir da meg. Jeg forstår godt at barnefedre er livredde for å sette offentligheten på dette. Nettopp fordi at mange av dagens mødre vrir og vender på alt som blir sagt. De bruker alt mot deg! Mange fedre kjemper og kjemper, men mottar kun dritt. Dem kjemper en kamp dem ikke kan vinne. Noen fedre får ikke engang møte barnet sitt, og dem har heller ikke gjort noe gfalt. Det er så ufortjent at en fult oppegående pappa skal bli fratatt barnet sitt. Så hvordan kan du som mor sitte å se ditt barn inn i øynene å fortelle løyn på løyn om barnefar? Om hvorfor pappa ikke ringer, eller komme på besøk? Er du ikke en sterk nok mamma til å fortelle barnet ditt at det er du selv som har tatt dette valget? At det faktisk er du som holder barnefar unna? Nei, det var det jeg tenkte meg. Det er du alt for feig til. Du tok valget selv i å bære frem dette barnet, med barnefar som du engang var så fryktelig glad i. Det er skremmende å se hvor fort meningene dine snudde.

Du tar en helomvendig på vegne av ditt arn, og fratar din egen unge muligheten til å ha en pappa. Sitt egent kjøtt og blod, og en hel flokk av en fantastisk familie. Du fratar barnet ditt alt dette, pågrun av din egoistiske og fantale behov. En ting er at du ødelegger barnet ditt, for tro meg det gjør du faktisk. Men hvem er du til å ta slike alvorlige avgjørelser for deres barn? For dere er som jeg sa, to stykker om å lage et barn. Og du har absolutt ikke enerett som mor! Jeg forstår godt at du tror det, da rettsystemet gjør det veldig enkelt for deg å drive på slik. Dommerene er som kjøpt og betalt. Men i mine øyner så har alle barn rett på en pappa. Og det er ikke opp til deg å avgjøre dette som mor. Da har du feilet, fullstendig hvis du tror at det er opp til deg. Så kjære alle pappaer der ute, aldri gi opp! Det tar ikke lange tiden før det skjer drastiske endringer i rettsystemet vårt.. For dette kan ikke forsette!

Likes

Comments

God morgen!
I dag har jeg lyst og vise dere noe helt fantastisk! Jeg nevnte jo på søndag at jeg hadde mottat en pakke fra Jollyroom
, med mer barneromsinnredning og nå har jeg lyst og vise dere flere god saker av produker som også befant seg i pakken. Vi er så fornøyde med alle produktene som vi har mottat, og jeg føler endelig at barnerommet begynner å ligne på det barnetilværelset som jeg alltid har drømt om!

Det og se hvor mye tid Liam liker og tilbringe på soverommet sitt blandt leker, kjøkken, tippytelt, og god stolen. Det gjør mamma-hjertet så godt! Hva mer enn det kan man ønske seg? Jeg har sagt det hundrevis av ganger, men jeg sier det igjen. Det at jeg har fått denne muligheten til og samarbeide med en så fantastisk flott og stor barnebutikk er noe av det flotteste som har hendt meg på veldig, veldig lenge! At Jollyroom er alles foreldres favoritt butikk er lett å forstå. Dem har et enormt utvalg i barne interiør, klær, barnevogner fra 0-4 år og alt det du skulle behøve. (Kjenner jeg gleder meg til neste svangerskap når jeg nevner det.. Haha!)

Alice & Fox Leketelt Tipi har blitt en skikkelig poppis her hjemme om dagen! Liam spørte meg faktisk på søndag om han kunne få sove i det. Måtte desverre si nei, og da konkluderte han med at mammaen skulle tilbringe natten der. 😍 Vi har hatt så mange dårlige vær dager i det siste, men så snart som solen titter frem igjen, så har jeg lovet at vi skal ta teltet med ut i hagen, og ha en liten teltur!

Hvor herlig såg ikke denne lenestolen fra Alice & Fox ut? Tenk at noen har laget en så fin, og koselig stol til små, søte barn da! 😍 Jeg forelsket meg i helt i den fra første øyenkast! Med tanke på at den er så liten, og lett så er det heller ingen problem med å få den med seg fra rom til rom. Hvor koselig er det vel ikke og kunne la barnet sitte og kose seg i sin helt egen lenestol med barne-tv'et.Likes

Comments

COPYRIGHT @ 2017 - THEME BY BARELOTTE.COM