Hei fininger!
I sist uke så var vi og hentet den nye bilstolen vår som vi har vært så heldige og få lov til og skrive mer om i samarbeid med http://www.jollyroom.no/. Som dem fleste foreldre så er jeg opptatt av barnets-sikkerhet. Og vi vet vel alle hvor ofte, og hvor fort en ulykke oppstår i trafikken? Nå er det sommer-ferie og vi skal reise til andre siden av Norge og da er det ekstra godt å vite at barnet mitt kan sitte behagelig, og har en bilstol med god komfort!

Axkid Minikid er en sikker bakovervendt barnebilstol med god komfort. Minikid sitt bilsete har også justerbar nakkestøtte slik at du som foreldre kan stille det inn etter ditt barns lengde. Bilstolen er i tilegg godkjent i henhold til ECE R44 rev 04. (Kjøper du bilstolen fra Axkid Minikid i dag så får du hele 1200,- i avslag på dette fantastiske bilsetet !! )
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Da vi reiste til Haugesund på tirsdag, så fant jeg endelig jakken og luen som jeg har ønsket meg så lenge til minste mann. Jeg har sett så mange barn som har Mini A Ture sine jakker, og har hørt så mye bra om merket! Liam har jo vokst så mye siden sist sommer, og en vår / sommer jakke måtte han jo ha. 😃 Luen har jeg også hatt på ønske listen en stund, men dem hadde ikke hans størrelse her hvor vi bor. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk tak i rett størrelse!

Likes

Comments

På onsdag så mottok vi denne fine drakten i posten som er i fra Strikkelinnpinn på Instagram. ❤ Liam hadde den allerede på seg i barnehagen i går, og fikk så mye skryt av dem barnehage-ansatte om hvor fint antrekk han hadde på seg! Det er vel ikke kun jeg som er blitt helt forelsket i strikka-klær? Jeg kan desverre ikke skryte på meg at jeg er noe flink til og strikke, så det er jo helt fantastisk at det finnes slike dyktige strikke-mennesker som Linn. 😃

Hos Linn så kan dere bestille både tøy, smokkelenker og biteringer. Send hun en DM på instagram ved å klikke på linken øverst i innlegget for å sende inn bestilling, eller for å forhøre om priser. 😊 Ha en super fin fredags kveld videre!

Likes

Comments

Hei.
Er det fleire som har følt for å sitte innendørs den siste uken pågrunn av all regnværet? Vi har rett og slett ikke orket og være ute pågrunn av regnet. Vi har jo selvsagt ikke sittet inne hverdag! På tirsdag blei det en rask tur til Haugesund hvor vi fikk shoppet litt til minste mann, og på onsdag så var vi på besøk hos oldemor og oldefar til Liam.

Siden sist jeg oppdaterte her på bloggen så har det skjedd en god del. Samboeren besto oppkjøringen, og jeg blei kvitt nyrebekkbetennelsen, men har fått begynnelse på magesår.. Det er vel typisk, eller hva? Hvertfall typisk min flaks! 😭 Nå skal jeg få forhåndskrevet noen innlegg som må publiseres når jeg er ute og reiser! Ha en super fredags kveld videre.

Likes

Comments

Hei.
På torsdag så mottok jeg pakken min fra Ghd. Tenk at jeg har vært så heldig og har fått æren av og samarbeide sammen med dem i over et og et halvt år allerede. Jeg er så heldig som har en så fin og kvalitets-sikker samarbeids partner som dem. ❤

Jeg skal få skrevet et litt mer utfyllende innlegg nå i løpet av dem neste dagene. Jeg tenkte jeg nemelig kunne vise dere fleire hårfrisyrer som man kan lage ved bruk av Ghd Platinum. Om du trodde at den kun var for å rettehåret så tar du feil. Ønsker du deg fine Hollywood krøller? Null problem! Ønsker du deg litt fall i håret? Det fikser vi. (Ghd Platinum anbefales virkelig!!)
___________________________________________________________________________________________________

Dette blei et alt for kjapt innlegg, men jeg har så mange planer for resten av kvelden og ikke minst ting som skulle blitt gjort her på hjemmefronten før lillemann kommer hjem fra pappa helg i morgen. Iiih, skal bli såå godt og få han hjem igjen.
😃
Jeg håper dere alle har hatt og får en riktig fin helg videre. Klem


Likes

Comments

DAGENS FØRSTE KLOKKESLAG ...

Først og fremst så vil jeg starte dette innlegget med og ønske dere en super fin torsdag. ❤ Jeg hadde store planer om å få tatt nye bilder til bloggen, og få unna gjort litt blogg arbeid nå når jeg først har masse tid til overs. Men nå har det seg jo slik at jeg er syk, og ser ikke til at jeg blir frisk med det første heller. Så i stedenfor å rote bloggen til med masse gamle og fæle arkiv bilder så kommer jeg heller tilbake på blogg-fronten når jeg føler meg litt mer "frisk."

Likes

Comments

Nå har jeg endelig klart og bli ferdig med å gå igjennom all sminken min, og fått kastet en god del produkter som jeg ikke bruker. Det er helt utrulig og se hvor mye man samler på, eller hva? Det er forresten så mange som har sendt spørsmål på både instagram og snapchat og spørt om hva mitt favoritt-sminke produkt er. Det er vel ingen tvil om at det må bli Anastasia Beverly Hills sin Dip Brow. Jeg har aldri opplevd at det har vært så enkelt og få fine bryn etter at jeg byttet ut H&M sin øyenbryns blyant mot denne magiske saken. Virkelig gull-verdt. ❤

Likes

Comments

Hei på dere!
I dag mottok vi endelig det nye lekekjøkken fra Jollyroom som vi har gledet oss så til og få i hus. Vi har snakket så mye om det nye kjøkkenet som skulle komme, og hvor fint det skulle bli på soverommet hans. ❤ Kjøkkenet fra Woodlii har godt med skap plass, to plater og et stativ på siden hvor man kan henge en kjøkken klut over. Kjøkkenet er både stort, og helt nydelig! Skulle nesten ønske at jeg kunne få være barn for en dag. 😉
-
Om du ønsker og se enda flere bilder av kjøkkenet så besøk instagram profilen min. Her kommer det ut masse bilder av barnerommet, og barne interiør. @liamogmamma på insta.

Likes

Comments

COOPERATION

På torsdag så mottok vi endelig vår GPS-klokke fra North 13.5 fra JollyroomHva er vel kulere enn en klokke som gir oss foreldre og barnene våres en ekstra trygghet i hverdagen? Med North 13.5 så har du full oversikt over hvor barnet ditt befinner seg via en app på telefonen eller på nettbrettet. Hvor kult er ikke det? ​North 13.5​ sender informasjon til din telefon, eller ditt nettbrett via et GPS-signal, noe som gjør at rekkevidde er ubegrenset.


I tilegg så kan du faktisk ringe til klokken, og klokken kan ringe til 10 forhåndslagrende nummer som du lagrer via appen. Klokken har også en SOS-knapp som gjør det lett for barnet ditt å ringe til et nødnummer om det skulle bli et nødstilfelle. North 13.5 har også en funksjon som heter Geofence, som fungerer på den måten at du kan sette opp en grense på kartet, slik at klokken gir deg alarm hvis barnet ditt går utenfor dette området. (Klokken sender deg også SMS om barnet tar av seg klokken.)
Jeg som foreldre synst dette er et supert produkt, som jeg vet vil gi meg en mye mer trygghet opp igjennom årene. Mange barn får i dag mobil telefoner kun fordi dem skal kunne nåes når dem er utendørs og leker, eller om dem skulle være på besøk hos en klassekammerat. Og jeg selv vet hvor enkelt det er og rote bort, og miste mobil-telefonen. Derimot et klokke - Den har man alltid på seg. Jeg synst dette er en helt fantastisk konsept, og er stolt av og kunne få anbefale et slikt produkt videre til andre som har barn. ❤Hurra for http://www.jollyroom.no/barneklaer/tilbehor/barneklokker/north-13-5-gps-klokke-svart

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

COOPERATION

Hi boys and girls.
Now I thought and wrote a recommendation about a product that I have been lucky and have a try for a long time now. Some of you may know from the beginning that I've been completely obsessed with color lenses? I think it gives the last finish on my look.
But with lenses that I used to use earlier, I've had a problem. I have always had such pain in my eyes and have thought that they were cruel and on my eyes. Something that caused my eyes to be red, and felt that my eyesight was getting worse during the day. And who will pay for lenses that give you such problems? At least not me. 😉

Now I have tried the Vision Marketplace lenses for just over a month. And I honestly never been so happy with a few lenses earlier. The lenses are very comfortable on the eyes, easy and get both on and off. And not to mention their color selection ?! I have my lenses in Crystal, which you can find by clicking on the link here --> https://www.visionmarketplace.com/solotica-hidrocor/ <--

When you are ordering your lenses, you also get a box for the lenses and lens water. I would also like to say that the customer service to Vision Marketplace is fantastic in every possible way. I am a big satisfied customer, with an eye color that one can almost lay down and die a little for. 😍

Likes

Comments

HOME & INTERIOR

early morning

Jeg satt og bladde meg igjennom arkivet på bloggen i går, og kom over desse fine bildene av Alice & Fox gyngestolen som vi mottok i fjor sommer fra Jollyroom. Hvor fin er vel ikke den? Jeg er så glad i produktene og hele butikken til Jollyroom. Det finnes ingen tvil om at det er vår favoritt nettbutikk. 💓Besøk --> JOLLYROOM <-- sin nettbutikk (!!)

Likes

Comments

COOPERATION
Hei på dere.
Nå er det snart 3 uker siden vi var i Sandefjord, og jeg tenkte jeg skulle fortelle litt mer om turen min, og behandlingene som jeg var så heldig og fikk prøve ut. Noen av dere husker kanskje at jeg tok en ultra-lift behandling i fjor sommer? Sandefjord Medisinske Hudpleie er uten tvil min favoritt klinikk. Og dette sier jeg ikke fordi jeg har fått behandlingene sponset, slik at det er sagt.

I fjor sommer så spaserte en usikker jente ned til Sandefjord Medisinske Hudpleie og ville prate om komplekset som hun hadde med kroppen sin. Rettere sagt, magen. Jeg gruet meg kjempe mye til timen. For jeg viste jo at jeg faktisk måtte vise frem, og påpeike mitt egent kompleks til et annet menneske. Og hva om det ikke fantes noe behandling som kunne passe til meg? Eller enda verre, at det aldri kunne bli bedre. Jeg blei så godt tatt i mot av Ann-Kristin som da driver Sandefjord Medisinske Hudpleie. Og det som jeg trodde kom til og bli vanskelig, blei plutselig verdens enklere sak. Nettopp fordi jeg følte meg så trygg, og godt i varetatt.

Jeg pakket flyttelasset i Oktober, og drog tilbake til Vestlandet. Og selvsagt har vi hudpleie klinikker her også. Hudpleie klinikker med godt utvalg i behandlinger og dyktige er dem helt sikkert også. Men jeg trøster meg med at Ann-Kristin alltid har en ledig time, og mange fine ord. For jeg reiser faktisk 8 timer kun fordi jeg vil gå til min faste behandler. Behandleren som gir meg en selv-boost, og ikke minst gode resultater. ❤

Når jeg nå var i Sandefjord så tok jeg noe som heter FAT FREEZE. Dette er en behandling som rett og slett fryser ned fett-cellene. En behandling tar ca 40 minutter. Berre ordet i seg selv synst jeg er døds kult! Tenk at verden faktisk har utviklet seg såpass mye at vi rett og slett kan fryse bort fett-cellene våre? Ha ha - Jeg digger det! 😃 Ovenfor så kan dere også se bilde av maskinen som slukte til seg all magefettet mitt. (Jeg skal selvsagt vise dere litt før og etter bilder når det er gått ca 3 måneder.)

Ønsker du å booke deg en time til lip fillers, botox, fat freeze eller en annen type behandling? Da kan du besøke Jernbanealleen 28, 3210 i Sandefjord eller ringe telefon nummer :
910 08 575. Du kan også se flere før og etter resultater og booke time på hennes Facebook side som du finner HER.Likes

Comments

COOPERATION

I samarbeid med jollyroom.no så har vi vært så heldig og motta vår helt egen Moweo Future AIR  barnevogn ❤️ For og ikke snakke om at vi også var så heldige og fikk lov og teste VOGNPOSEN fra merke Nordlys 😄 Vi har nå brukt vognen i 14 dager, og jeg tenkte og skrive mine ærlige meninger rundt den, og vognposen selvsagt! 


Jeg har faktisk hatt 3 forskjellige barnevogner til Liam, og det finnes ingen tvil om at dette er blitt favoritten. Ikke bare ser han bedre når han sitter i vognen, men den er mer behaglig og sitte i. Den kan legges ned slik at man kan sove i den, men også kan sitte skikkelig oppreist.

På mange barnevogner så må man gjerne ta litt i for og få setet ned til liggestilling, menst på Moweo Future Air så behøver man kun og skru på baksiden, og rett og slett skru den ned. Man kan dermed ha den akuratt slik man ønsker! Hvor kult er ikke det? 😃 Det jeg spesielt godt likte med vogna var at fremhjulene kan låses, og tas av i lås. Så når jeg skal levere minste i barnehagen, og har mange svinger på vei ned og hjem så slipper jeg og styre med at jeg må "flytte" hele vogna til en side - For nå fikser vogna det selv. Stort + i fra min side (!!)

Jollyrooom har et godt utvalg når det kommer til barnevogner. Dem har barnevogner som passer for alle små.

Vognposen fra Nordlys er uten tvil en av dem fineste vognposene jeg har sett. Den er skikkelig lekker, og føles så komfortabel. Og her på Vestlandet så regner det og blåser enda, så at den faktisk tåler vann og vind kommer oss godt med.

Likes

Comments

COPYRIGHT @ 2017 - THEME BY BARELOTTE.COM