Header

God morgen. Jeg er i skrivende stund på vei ut døren her hjemme, for å dra i et kjapt møte, før jeg skal hjem å prøve å få vasket ferdig leiligheten før minstemann skal hentes i barnehagen. Men ettersom jeg "la ned" hele bloggen i går, så tenkte jeg at jeg måtte prøve å forhåndskrive noen blogg innlegg, så det faktisk var noe å lese om her inne. Så hvorfor ikke tipse dere om en av mine absolutt favoritt produkter? Anastasia Beverly Hills sin dipbrow er uten tvil blitt en av mine 2016 - 2017 favoritter i sminkemappa. Det som jeg liker så godt med den er blandt annet..

- Den er utrulig lett å påføre
- Trenger svært lite produkt på kosten
- Selv så føler jeg at jeg faktisk får finere bryn
- Den varer en hel evighet ( Hatt min i over 1 år, og er forsatt ikke tom..)

Likes

Comments

Hei. Først og fremst så vil jeg ønske dere et godt nyttår, tenk at vi har gått inn i et nytt år alt? Den siste tiden så har blogg movitavasjonen gått opp og ned, og mye av det har vært det at jeg rett og slett ikke har vært noe særlig fornøyd med blogg designet mitt. Men nå i dag så satt jeg meg ned og prøvde nå å lage noe utav dette. Det begynner å komme seg, tror jeg? Snilleste Stefania har vært så snill og satt sammen en ny header til meg også - Iiih.

Likes

Comments

Hvor nydelig var vel ikke denne øyenskyggen? Jeg har vært på jakt i en hel evighet etter en øyenskygge som var rød, og veldig pigmentert. Da denne fargen møtte sidesynet mitt inne på H&M så var jeg frelst. Jeg har aldri vært flink når det kommer til å legge øyenskygge på meg selv - og med slike farger som dette så blir jeg jo så inspirert til å teste og prøve meg frem.

Fargen jeg har er HS70 og heter Heat Chaleur - virkelig helt nydelig, og for å ikke snakke om hvor pigmentert den er også. Tror faktisk dette produktet er en av mine beste innkjøp i løpet av sommeren. Prisen på den mener jeg var 69,- kr og etter min mening så er det er stort kupp, med tanke på hvor bra produktet faktisk er.

Likes

Comments

​Er du slik som meg som elsker alt som finnes av gode lukter? Da vil jeg virkelig anbefale denne parfymen til hver og en av dere. Den er så mild, god og ren på lukten og føles virkelig himmelsk på. Jeg har i alle år slitt med å finne en parfyme som virkelig kler meg, og som sitter lenge på. Og denne gangen traff jeg virkelig hodet på spikeren. Dette er en soleklar favoritt hos meg! For 60 ml klikk HER. Og for 30 ml klikk HER. 

Likes

Comments

LATEST FROM INSTAGRAM@lottevallee

COPYRIGHT @ 2017 - THEME BY BARELOTTE.COM