Blogg

Da er det bare timer igjen før jeg skal møte opp på jobb. Både gleder og gruer meg litt. Men det vil vel aller helst gå bra. Eneste som bekymrer meg, er om jeg kommer frem til riktig tid. Håpet er at bhg kan starte litt før når vi får hatt noen møter om det :) Så da får vi se.

I dag har jeg ryddet bort alle lekene ute, for nå er det jo tross alt under 3 mnd til julaften :) Tida går altfor fort. Snart er det ett nytt år og nye muligheter ;)

Nå skal jeg se på Åndenes Makt :)

- Prekas

#jobb #rydde #jul #åndenesmakt

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Blogg

Jobb, hurra jeg har fått meg jobb :) På mandag skal jeg begynne som skadesanerer. Det vil jeg tro blir spennende ;) Jobben er i gjennom Jobzone, så er 14 dager i første omgang. Men om man står på og er flink så blir det mer. Så er bare å sette i gang å være flink ;) Gleder meg til å begynne, og til å se hva det går ut på. Jeg veit jo at det er vasking, rydding og riving. Men blir spennende å være med å se. Så da får en håpe de er fornøyd med meg, så jeg kan slippe å ha noe med Nav å gjøre på lenge ;) Håper også at dette er en jobb jeg kan trives i og være i lenge.

Ellers i dag så har det regna, masse ;) Og jeg har fått lest ut boka jeg begynte med på onsdag, Grey ;) Liker Fifty shades serien. Skulle ønske det kom ut flere bøker i den, men det er vel bare å håpe. Er jo også Crossfire serien jeg kan lese, har igjen de to siste i den å lese. Men er ikke så lett å få lånt dem på biblioteket. Men skal se om det er mulig.

Bilde lånt fra google :)

Men nå er det straks natta på meg :) Så er det bare å glede seg til mandag.


- Prekas

#jobb #skadesanerer #jobzone #grey #fiftyshades #crossfire

Likes

Comments

Blogg

I går hjalp jeg pappa med å ordne mark isolasjon rundt huset. Det ble noen timer med jobbing. Lettere utslitt når vi var ferdig 😊 Søstern var også med å tok bilde, den pøbelen der 😂
På kvelden spiste vi skjell med fiskepudding og reker, det er det lenge siden jeg har spist. Godt var det også 😊 Etter maten ble det en liten tur til bestevenninna mi før je reiste tilbake å svimte av i senga 😉

I dag skal vi fortsette ute før jeg og mini reiser hjem til gubben 😊 Det gleder vi oss til. Så får vi se da når resten av huset her våkner til liv 😉


-Prekas


#jobbe #markisolering #sliten #godmat #reise #våkne

Likes

Comments

Blogg

Som dere ser så har jeg og mini vært ute på tur i dag. Ikke bare en, men to. Først alene og så en tur med bestevenninna mi og vovvene hennes 😊 Første turen så gikk vi kjempelangt og der vi gikk så var det umulig med vogn. Vi skulle jo tross alt bare ut en liten tur, men ble vel noen km. Det endte jo med at mini måtte sitte på ryggen hele veien tilbake, utenom der der var bratt, der måtte han gå selv. Andre turen i dag ble også en greit lang tur, men da hadde jeg drahjelp av Fia og vogn, så var litt greiere. Men du å du så sliten jeg ble. Mini klarte jo å rote en smule på rommet sitt hos besteforeldrene sine. Så mens han spiste kveldsmat i dag, så hadde jeg en sorterings jobb kan man si 😂 Alt i alt mye gåing i dag, avsluttet med film hos bestevenninna mi.I morgen skulle vi visst gå tur da også. Jeg skal hjelpe pappa litt, å så skal jeg å  bestevenninna mi en tur i stallen.

Men nå er det natta på en utslitt kropp 😂


-Prekas


#tur #rot #fia #skog #høst #bestevenn #bombahorehus #sliten #trim #film #stallen #besteforeldre

Likes

Comments

Blogg

I dag bestemte jeg meg for å reise til mamma og pappa en tur. Det er noen ukersiden sist vi var her nå. Mini gleda seg kjempemasse, for han skulle få lov til å sove på gulvet 😂 Er senger her altså, men den ekstra senga jeg evnt. skulle ha sovet på, den er så vanvittig vond. Sist jeg sov på den så låste bekkenet seg, å jeg kom meg nesten ikke opp fra den. Så da ble løsningen madrass på gulvet til mini, og jeg tok senga han pleier å sove i 😊

Vi kom til Maura litt over 7. Litt senere enn planlagt. Og siden mini sov en time i bilen, så tok det lang tid før han sovnet. Så da får vi bare håpe at han sover lenge i morgen 😊

I morgen skal vi til bestemoren min. Henne har jeg ikke sett på lenge, så det blir koselig.


Tok turen ned hit, for gubben skulle uansett jobbe. Å jeg kan jo sitte hvor som helst å søke jobber, om det kommer ut noe jeg kan søke på da vel å merke 😊


Men nå får jeg sove litt, i tilfelle junior våkner tidlig😊


-Prekas


#maura #mamma #pappa #sove #jobbsøker #bestemor

Likes

Comments

Blogg

Som sagt, så ble det nye sko på meg i dag. De gamle skate skoene mine har nok gått ut på dato ;) Blitt godt brukt da om ikke noe annet. Har vel hatt dem i 8-9 år, og nå er det så store hull under dem, så var nok på tide å bytte. Jeg begynner jo tross alt å nærme meg 30, så er vel greit å ha på seg noe litt mer damete. Det skulle jo også vise seg at mamma har handla samme type sko som meg. Heldigvis har hun gått for noen dyrere og en annen farge ;) Ellers helt like :p Men sånn er det nå bare. Får vel leve med det ;)
Jeg var også innom Jysk som hadde 20% på alt i dag. Det passet meg bra da jeg lovet mini nytt sengetøy når han sluttet med smokk. Og heldig for meg, så var det sengetøyet han ville ha, satt ned fra før også ;) Så da ble det litt over 50% på det.

Sko er kjøpt på DinSko 399,-

Sengetøy kjøpt på Jysk. ordinær pris er 329,- Menn fikk det for 160,- i dag.

Men nå er det natta på a mor. Opp tidlig i morgen :)

-Prekas


#sko #dinsko #jysk #minions #sengetøy

Likes

Comments

Blogg

I går var jeg og mini på noe som heter buldring. Forklaringen på hva det er er hentet fra Google ;)

Buldring (fra engelsk boulder, «stor stein») er klatring uten tau på store steiner eller kunstige formasjoner laget for å likne store steiner. Buldring er en sport i seg selv, men brukes også som trening av klatrere

Dette var arrangert av FUB Stange, der sitter jeg i styret. Dagen startet med ett vanvittig regnvær, men det gikk heldigvis over til sol. Arrangementet var vellykket. Jeg var iallefall skikkelig sliten etter 5 timer i skogen med klatring og gåing. Det var forsåvidt junior også, men han ville ikke hjem. Så må nok ta oss en tur til disse steinene igjen på kolomoen.

I dag har jeg vært på foreldremøte. Så da ble det ett år til i SU. Man må jo ha litt å finne på ;) Også synes jeg det er ålreit å stille litt sterkere i saker jeg bryr meg om. Det å ha noe å si om hverdagen til junior.
Når jeg kom hjem fra møtet var mini oppe enda. Han hadde savna mamman sin ;) Så ble sent natta på han, men da får vi heller bare sove til vi våkner i morgen. Men nå er det natta på mor i huset. I morgen så skal jeg ordne sengetøy til junior. Har lovet han nytt, siden han har sluttet med smokk, og fordi han trenger nytt. Jeg skal også se om jeg finner meg noen nye sko, som er litt mer damete enn skatesko ;)

Likes

Comments

Blogg

Beklager for lite oppdateringer her i det siste. Men starter på igjen med friskt mot :) Må iallefall få til ett innlegg i uka om ikke noe annet. Skjer jo ikke så lite i livet mitt at jeg ikke har noe å skrive om. Det er bare det få skrevet det ned. Men skal gjøre ett iherdig forsøk på å bli flinkere ;)

Over til lørdagen som var i går. I går bestemte mini at dagen skulle starte halv 7. Det var litt overdrevent tidlig syntes vi, men vi så litt på barnetv, før min kjære sto opp med mini ca 8 så jeg kunne sove litt til :) Litt senere på dagen når jeg og mini akkurat hadde tenkt til å ta en tur til svigers, så kom de inn døra :) Det endte med at jeg, mini og svigermor reiste til Hamar en tur. De er så vanvittig snille. Så ble nye klær på mini til vinteren. Jeg fikk også tak i ny matboks til junior og muffins stekebrett.

Bukser, gensere, strømpebukser og truser kjøpt på HM.

Fleece jakke og bukse sett x2 fra Cubus.

Lue fra Polarn O. Pyret.

Innlegget fra lørdag skulle egentlig ut i går. Men når nettet her ikke vil, å en bruker nesten en halvtime på å laste opp ett bilde, så da tar ting tid. Vært på buldring i dag, men det får jeg ta i morgen ;) Nå må jeg forte meg å ordne matpakka til mini. 

-Prekas

#klær #shopping #svigers #snille #hm #cubus #polarnopyret

Likes

Comments

Blogg

Dagen i dag startet med at jeg og junior forsov oss. Ikke det at vi skulle rekke noe. Så da koste vi oss med barnetv og frokost på senga. Det var ikke så dumt 😊 Junior ble levert i bhg så jeg fikk vasket i kjelleren.

Nå er det liv på gårdsplassen her. Endelig har dem begynt å legge stein. Blir artig å se åssen det blir når de er ferdige. Skal se om jeg får lagt ut litt bilder senere.

Også var det bilder da. Dårlig på å ta bilder om dagen. Hadde store planer om å få tatt bilde av kjolen jeg brukte i bryllup i helga. Men den gang ei. Glemte å få noen til å ta bilde av meg og gubben også. Er fælt, men etter 4,5 år sammen, har vi enda ikke ett eneste vettugt bilde av oss to. En gang må vi vel få til det. En vakker dag 😂

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, før det blir en tur til svigers. Må få tak i no bøtter og sånn til maling. Kommer en kar denna uka som skal begynne å male huset. Blir spennende å se hvordan det blir. Er så vant med hvitt hus, å nå skal det bli grått. Skal prøve å få tatt no før og etter bilder av det 😊 Lover å skjerpe meg med bloggingen også fremover. Vært litt mye oppi hue mitt. Men alt ordner seg vel til slutt 😊

-Prekas

#forsovet #barnetv #frokost #brostein #gårdsplass #bryllup #bilder #male

Likes

Comments

Blogg

En regntung dag i dag. Men akkurat for øyeblikket så ser jeg litt lys i tunnelen. Har snakket med ei på Abemanning i dag om en jobb. Og det virker som jeg kanskje er kvalifisert til den jobben. Da er de bare å håpe på at hun ringer tilbake. Om ikke så ringer jeg henne på mandag. Jeg syns jo det må ordne seg snart. Men det er jo alltid håp. Kan jo ikke gi opp enda :) 

I dag har jeg og mini vært på sjøen for å fiske litt. Det biter faktisk litt mer der nå enn det har gjort i det siste. Så blir nok flere turer opp dit for å prøve :) 

Ellers skjer det ikke stort om dagen. I morgen skal vi i bryllup, og neste helg skal vi feire tre års dagen til mini :) 

Men nå skal jeg fortsette å se på tv :)

-Prekas

#regn #lysitunnelen #jobb #fiske #bryllup #bursdag

Likes

Comments