Blogg

Jeg hadde ikke akkurat forventet, at den første uka i 2017 skulle starte sånn. Nå har jeg ikke vært på jobb siden en liten tur i romjula. Men sånn er det bare når man er vikar og det tar litt tid før prosjektene starter opp igjen. Mulig det blir reisejobb på meg til uka. Eneste fornuftige er at jeg har fått gjort litt her hjemme. Er nesten i bunn på skittentøy dunkene, julen ble ryddet ut i dag. En dag for tidlig for det, men det får gå ;) Så nå er det plass i stua til å sette opp bilbanen guttungen fikk til jul :)
Må nok stryke litt i morgen ser jeg, om jeg ikke skal på jobb da. Dukene jeg pleier å bare kjøre i vaskemaskina ett kvarter, å så tørke på bordet det skal ligge, er skikkelig skrukkete :p

I går snødde det litt oppi her og i dag så var det 19 minus når jeg sto opp. Brrr... Kan godt komme masse mere snø, gjerne en meter eller to ;) Det som er fint med at det er kaldt er at jeg har funnet frem ett spill jeg spillte mye før. Så om kvelden nå så blir det spillt litt Sims 4 ;) Og det er skikkelig gøy, husker jeg kunne sitte mange mange timer med dette før :)

Men nå får jeg hente mini, så det blir no pannekaker her på bruket. Også må vi jo få satt opp bilbana :)

-Prekas

#2017 #jobb #snø #kulde #sims4 #pannakaker

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg

Nytt år og nye muligheter :) I år skal jeg ikke sette meg noe annet mål en å gjøre så godt jeg kan. For ærlig talt, hvor mange har satt opp nyttårsforsetter og holdt dem? Jeg kan ikke skryte på meg å ha gjort det :p Men jeg kan iallefall love å gjøre så godt jeg kan. Håper på at i år er året for meg ;) Året da jeg får fast jobb og overskudd. Så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å oppnå det.

I 2016 var det mye økonomisk usikkerhet da jeg var på NAV nesten hele året. Så i år vil jeg helst slippe NAV, på den måten jeg har hatt kontakt med dem de siste årene. Slanking i fjor gikk jo forsåvidt bra en stund, gikk ned 17 kg ca å er nå opp altfor mye :p Men ikke 17 opp igjen om ikkenoe annet. Satser på at jeg kan få tatt meg selv i nakkeskinnet i år og får drømmekroppen i sånn ca år 2025 ;) Langsiktige mål er viktig ;)
Siste mnd i 2016 ble tilbragt i en stol bak ei bok om kveldene. Lest de tre bøkene av Fifthy Shades of Grey, 5 bøkene av Crossfire serien og de 4 bøkene med Calendar girl. Skikkelig husmorporno måned ;)
Ellers i året har vi hatt det bra. Nye biler på både meg og gubben. Ford Mondeo 2011/12 modell og gubben en Ford Transit 2016 modell. Så nå er bilparken oppgradert.

(Bilde lånt av Google)

Likes

Comments

Blogg

Som sagt sier det igjen.. Lenge siden sist 😁 og ja skal også prøve å bli flinkere til å blogge oftere 😊

Har vært mye jobb og ting som må ordnes her hjemme, så når kvelden har kommet så har jeg vært så sliten. Så i stedet for å blogge har jeg satt meg med bøker i stedet.

Men nå er det på tide å komme igang igjen vil jeg mene. Nå er det seint, å jeg må få dusja før jeg legger meg. Håret mitt er fett kåre 😂 Så får vi se hvor sliten jeg er i morgen 😊 Satser på at jeg får blogget bittelitt 😊


-Prekas


#sliten #slapp #sløv #jobb

Likes

Comments

Blogg

Hallo igjen ;)

Nå om dagen har jeg store planer om å begynne å video blogge litt innimellom. Så får vi se. Må bare teste ut litt først, om hva som passer for meg. Og om jeg klarer å høre min egen stemme på film ;) Jeg har laget meg en kanal på youtube, så der blir det lagt ut litt etterhvert ;) Blåste støvet av videokameraet mitt i går, men får se om det er det som blir mest brukt eller om det er mobilen. 

Kom gjerne med ting dere vil jeg skal filme f.eks. eller om det er noe dere vil vite :) 

Følg meg på youtube om du ønsker det :) 

-Prekas

#videoblogg #videokamera #youtube 

Likes

Comments

Blogg

Da er det bare timer igjen før jeg skal møte opp på jobb. Både gleder og gruer meg litt. Men det vil vel aller helst gå bra. Eneste som bekymrer meg, er om jeg kommer frem til riktig tid. Håpet er at bhg kan starte litt før når vi får hatt noen møter om det :) Så da får vi se.

I dag har jeg ryddet bort alle lekene ute, for nå er det jo tross alt under 3 mnd til julaften :) Tida går altfor fort. Snart er det ett nytt år og nye muligheter ;)

Nå skal jeg se på Åndenes Makt :)

- Prekas

#jobb #rydde #jul #åndenesmakt

Likes

Comments

Blogg

Jobb, hurra jeg har fått meg jobb :) På mandag skal jeg begynne som skadesanerer. Det vil jeg tro blir spennende ;) Jobben er i gjennom Jobzone, så er 14 dager i første omgang. Men om man står på og er flink så blir det mer. Så er bare å sette i gang å være flink ;) Gleder meg til å begynne, og til å se hva det går ut på. Jeg veit jo at det er vasking, rydding og riving. Men blir spennende å være med å se. Så da får en håpe de er fornøyd med meg, så jeg kan slippe å ha noe med Nav å gjøre på lenge ;) Håper også at dette er en jobb jeg kan trives i og være i lenge.

Ellers i dag så har det regna, masse ;) Og jeg har fått lest ut boka jeg begynte med på onsdag, Grey ;) Liker Fifty shades serien. Skulle ønske det kom ut flere bøker i den, men det er vel bare å håpe. Er jo også Crossfire serien jeg kan lese, har igjen de to siste i den å lese. Men er ikke så lett å få lånt dem på biblioteket. Men skal se om det er mulig.

Bilde lånt fra google :)

Men nå er det straks natta på meg :) Så er det bare å glede seg til mandag.


- Prekas

#jobb #skadesanerer #jobzone #grey #fiftyshades #crossfire

Likes

Comments

Blogg

I går hjalp jeg pappa med å ordne mark isolasjon rundt huset. Det ble noen timer med jobbing. Lettere utslitt når vi var ferdig 😊 Søstern var også med å tok bilde, den pøbelen der 😂
På kvelden spiste vi skjell med fiskepudding og reker, det er det lenge siden jeg har spist. Godt var det også 😊 Etter maten ble det en liten tur til bestevenninna mi før je reiste tilbake å svimte av i senga 😉

I dag skal vi fortsette ute før jeg og mini reiser hjem til gubben 😊 Det gleder vi oss til. Så får vi se da når resten av huset her våkner til liv 😉


-Prekas


#jobbe #markisolering #sliten #godmat #reise #våkne

Likes

Comments

Blogg

Som dere ser så har jeg og mini vært ute på tur i dag. Ikke bare en, men to. Først alene og så en tur med bestevenninna mi og vovvene hennes 😊 Første turen så gikk vi kjempelangt og der vi gikk så var det umulig med vogn. Vi skulle jo tross alt bare ut en liten tur, men ble vel noen km. Det endte jo med at mini måtte sitte på ryggen hele veien tilbake, utenom der der var bratt, der måtte han gå selv. Andre turen i dag ble også en greit lang tur, men da hadde jeg drahjelp av Fia og vogn, så var litt greiere. Men du å du så sliten jeg ble. Mini klarte jo å rote en smule på rommet sitt hos besteforeldrene sine. Så mens han spiste kveldsmat i dag, så hadde jeg en sorterings jobb kan man si 😂 Alt i alt mye gåing i dag, avsluttet med film hos bestevenninna mi.I morgen skulle vi visst gå tur da også. Jeg skal hjelpe pappa litt, å så skal jeg å  bestevenninna mi en tur i stallen.

Men nå er det natta på en utslitt kropp 😂


-Prekas


#tur #rot #fia #skog #høst #bestevenn #bombahorehus #sliten #trim #film #stallen #besteforeldre

Likes

Comments