Header

I vinter har jeg vært dristig på hårfronten. Jeg har vel prøvd så og si alle hårfarger og frisyrer opp gjennom årene, men jeg har aldri vært ordentlig kort- før nå.

Fra å være totalt avhengig av hairextensions og lange krøllete lokker bestemte jeg meg for å ta ut alt løshår og klippe en pixie-cut.

Mange tror de må begrense styling og kreativitet med kort hår, men jeg har etterhvert som jeg har vendt meg til min nye korte frisyre funnet mange måter å style det på. Og det vil jeg dele med dere, det er jo bare fantasien som står i veien. Hadde du turt å klippe deg kort?

Ovenfor ser dere en rekke ulike hårfrisyrer. Jeg liker å variere stilmessig, det finnes jo så mange muligheter selv for oss short haired guuurls. Messy, rocka, sleek, klassisk, krøller eller straight, hvilken stil likte du best?


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen

Etter en forferdelig lang pause ble savnet etter å skrive for stort, så jeg har bestemt meg for å begynne å blogge. Igjen.

Yes, I know. Dette er tredje runden jeg setter i gang en blogg og det har ikke vært en god følelse å falle ut av bloggingen tidligere. Jeg ønsker så inderlig å holde på motivasjonen, inspirasjonen og ikke minst at det mentale er på stell. Sistnevnte går veldig opp og ned om dagen og slik har det vært i mange år.

Alt jeg vet er at jeg har savnet å skrive, dele og få kontakt med andre bloggere. Jeg er fremdeles ikke i arbeid fordi angsten er for sterk, så det er ikke ofte jeg er sosial og ikke har jeg en naturlig arena hvor jeg treffer nye mennesker. Med andre ord er jeg ganske ensom. Misforstå meg rett, jeg har mange gode venner, jeg har familie, svigerfamilie og en god samboer og katt, men de lever jo sine egne liv noe som er helt naturlig. Eller katten vår lever mer eller mindre mitt liv da vi alltid er med hverandre, hehe.

At jeg føler meg ensom i hverdagen er vel ikke så rart. Er det ikke veldig menneskelig å søke andres kontakt da? Jeg tror de fleste av oss trenger litt næring fra andre, jeg lader ihvertfall energi-batteriene mine i lag med andre. En dårlig egenskap jeg har og som jeg alltid har hatt er at jeg kjeder meg dønn ihjel i eget selskap, det finnes da grenser hvor mange tv-serier man kan se i løpet av en dag. Jeg gjør selvsagt andre ting også, men jeg koser meg aldri alene. Jeg tror jeg burde bli flinkere til å sette pris på meg selv, senke skuldrene og bare nyte stillheten.

Ved å skrive og dele håper jeg på å komme i kontakt med både nye og gamle følgere. Kanskje det er flere der ute som har det likt som meg?

Jeg tenker at jeg avslutningsvis kan skrive et par fakta om meg slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg:

- Jeg er 30 år gammel og jeg syntes det var tungt å gå ut av tyveårene. Jeg følte meg brått så gammel.

Det var takket være menneskene nedenfor at jeg fikk en så fantastisk 30års-feiring. Absolutt et stort høydepunkt!

- Jeg er født og oppvokst på Gjøvik. Der bor familien og store deler av vennekretsen min.

- Jeg har ikke vært i arbeid på ganske mange år. Årsaken er at den psykiske helsen ikke er så grei. Tidligere har jeg vært veldig åpen om psykisk lidelse da jeg syntes det er svært viktig i dagens samfunn.

- De siste 3 årene har jeg gått hos psykolog, jeg fikk en diagnose som kalles borderline i 2015, i dag er jeg så og si friskmeldt fra denne diagnosen, men sliter mye med angst, tvang og dysmorfofobi. Jeg venter på å bli henvist videre for å få hjelp for disse plagene.

- Mitt største mål for 2018 er å komme tilbake i arbeidslivet eller på skolebenken. Jeg håper på gode resultater i ny behandling.

Jeg tenker at dette holder for denne gang og at vi kan bli bedre kjent fremover. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på eller ønsker å dele.

Likes

Comments