Header

FASHION , Shopping

Gina Tricot firade 20års jubileum i torsdags och det är nog få som missade det. Jag fick tag på Janni bag och "Adela belt". Bältet blev slutsålt i fredags men jag hade tur som var i liljeholmsområdet så svängde förbi Gina tricot där, för att se om bältet fanns kvar och det fanns den. Köpte bältet i de två storlekarna som fanns xs/s + m/l och väskan Janni bag. Köpte även ett par loop-örhängen i Gina som hade samma mönster. Jag tycker att både väskan och bältet är finare i verkligheten och de passar så bra ihop. Blir att slänga ihop en outfit snart med dessa. Sjukt nöjd med mitt köpt! Att man dessutom fick 25 % rabatt på varje artikel var som grädde på moset. (Ja, ni ser ju bilden i mitten; så ser bältet och väskan ut irl)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Snart ska jag flytta ut och jag har börjat att titta på lite möbler, marmor bord är dyra men snygga.


Ett avlångt soffbord är kanske mer praktiskt dock, då man får mer plats för ev. tidningar att lägga på den eller ljus. Annars kan man alltid pimpa ett billigt soffbord med dekorplast, med marmormönster från pandurohobby men det kanske blir lite omständigt (för den som inte gillar att pyssla).

Inte världens snyggaste lampa - men en lampa som duger för ett litet kök.

Hittade dessa lampor på lightinthebox.com men vet inte om det är värt att köpa dem, man kanske kan ha de hängandes i hallen.

Hittade denna ljusstake inne i Lagerhaus, men själva ljusstaken ser sned ut. så lär köpa något liknande i en annan butik.


En enkel vas från Lagerhaus.

Likes

Comments

PHOTOS

Jag har lite svårt att välja header till bloggen men vet iallafall att jag vill ha de i färgen svartvit. Vilka av dessa bilder är bäst tror ni?

Likes

Comments

Subscribe