Clara har fixat sig extra fin på salongen med nya naglar idag. Jag har lite beslutsångest om hur jag vill ha mina så jag sover på saken. Vi svängde förbi några affärer och mysiga Barcelona gator på vägen hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 573 Readers

Likes

Comments

Eftersom alla leker proffs makeup artister så vill inte jag vara sämre, här är mitt nya contouring kit. Det är en palett med concealer, rouge, matt puder, brun puder . Allt i ett. Lätt för en annan.

  • Tips
  • 584 Readers

Likes

Comments

Igår kom den här söta tjejen och väckte mig tidigt. Nicole blir tokig om jag sover bort "hela dagen" vilket för henne är till klockan 11.. Det var strålande väder och vi tog en pw bort mot Diagonal Mar. På vägen hade vi både kaffestopp och solstopp på stranden. Vååååår!

Likes

Comments

I onsdags så anlände min käraste kusin Denise till Barcelona. Helt fantastiskt att få ha familj på besök och rå om varandra, får också lite hemlängtan. Snart har jag varit här i ett halvår. Helt sjukt!

Fem dagar är över på en blink. Vi klubbade runt på Gatsby, Opium, Shoko, W och Sutton. Strosat på stan och varit upp i bergen.
"Ut på tur, aldrig sur"

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår bjöd Emma och Ida över oss till deras nya lägenhet. Så himla lyxigt att få komma till ett uppdukat bord. Skitsnack kvällen lång! Tack för en mysig kväll tjejer❤️

Likes

Comments

Dagar med sol ska man inte underskatta!

  • 691 Readers

Likes

Comments

I fredags firade vi Sandras födelsedag. Hon bjöd in till fördrinkar hos henne sen vidare till W eclipse.

Likes

Comments

Imorse tog jag och Nicole bussen till en lite "stad" som dom byggt upp utanför Barcelona med alla dom bästa affärerna. Det finns allt från Gucci till Mango. Jag fick bland annat med mig denna polo Ralph Lauren. Jag älskar att vara ledig på onsdagar + att det är perfekt att åka på utflykter på vardagar nät det inte är lika packat med folk.

  • Tips
  • 754 Readers

Likes

Comments