Det här med dova färger Love it 😍
dusty, faded lips and nails 👌

Likes

Comments

En ofiltrerad ventil va tanken med denna blogg, så vi får väl se hur bladen kommer se ut här i.

Jag heter iaf Emma och är just nu 29 år, planerar bröllop i sommar efter levt med min Peter i 10år så är det dags, hemma hos oss i vår villa finns där oxå 4 barn. Vi har 2 gemensamma och varsitt sedan tidigare MEN för oss har vi alltid 4 gemensamma barn (återkommer om detta mer en annan dag). I huset bor oxå en hund och en katt.

Vem är då jag? jo en livlig sprallig och drivande kvinna som gärna bjuder på sig själv. Älskar problemlösning och nya utmaningar, är ofta väldigt spontan och älskar fest o dans. Jag har lätt till skratt, jag har lätt att känna och pratar ofta rätt ut utan filter. Lr ja när jag är Emma ;) när jag har rollen som mamma så är jag väldigt strukturerad och lågaffektiv. Rollen på jobbet likaså då jag just nu jobbar som resursassitent på en skola men oxå i fritidsverksamhet. Har nog ett av de lite längre cv:n då jag fick barn tidigt och jobbat med i stort sett allt man fått. Jag är utbildad undersköterska men har just nu ett break i från den oregelbundna livsstilen inom vården då det inte passar med familjelivet. Jag tycker skönhet från insidan och ut är viktig, försöker leva hälsosamt med LCHF och motion. Gjort en stor viktresa och den utan gastric bypass operation. Kämpade själv ner mej ca 35kg vilket lett till en del oönskade kroppsformer så jag har gjort 3st plastik operationer. Utöver det så älskar jag långa naglar, vita tänder, tatueringar och vackra fransar.

Drömmer om att driva eget gärna med inredning och remaking.

Lever lite som ett ensamt frö utan rötter i hop med familjen jag o sambon byggt upp närmast hjärtat är min blivande make och min minsta lillasyster. Men har många diamanter runtomkring mej <3

Lärt mej att ta bort energitjuvar och brutit en del kontakter men vet ni? när man kommer till en punkt man känner att man måste förändra livet. Och tro mej, den känslan ska man lyssna på. Man kan inte vara alla till lags, man kan inte ge så mycket av sig själv att man blir ärrad för livet... För det kan jag säga att jag är, Maskrosbarn vilket jag berättar mer om när jag känner mej redo.

Från botten till toppen utan förutsättningar har jag klättrat, mot alla odds och alla fördomar har jag byggt, raserat och slagits. Genom eld och vatten har jag vandrat för livet... ja det har inte alltid vart lätt... 29 år och en ryggsäck med mycket innehåll, många ocensurerade blad, alldeles för många hemska minnen och vetskap om en barndom och ett liv man tror är en mardröm... Allt dolt under ytan. Dock vill jag säga att jag har bearbetat ALLT och gått vidare. Vet hur viktigt det är att prata, att vara öppen med sina känslor och min önskan med denna blogg är att vara just det. Jag önskar, tror och hoppas jag kan hjälpa andra.


För det är ett av mina mål i livet...

Stå upp för alla som inte klarar eller orkar det själva
Likes

Comments