Header

Jag kollade igenom mina gamla bilder idag när jag var blond... det skulle jag inte gjort. Jag har bestämt mig för att jag ska bli blond igen, det är naturligt & man behöver inte oroa sig för att tvätta ut färgen & dessutom är jag så jäkla trött på att behöva använda färgbomb & massa hårvårdsprodukter för färgat hår som kostar mer än man tror. Så därför, ska jag börja min väg mot blont går igen när min lön kommer. Det kommer inte bli lätt, det vet jag, men jag orkar inte hålla på med det här röda håret längre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla vet säkert att röd färg inte håller så länge. Speciellt inte när man använder värme på håret, som när man använder plattång/locktång eller fönar det. Jag ska visa er några produkter jag använder för att behålla den röda snygga färgen!


När jag tvättar håret så använder jag Lanza Healing Color Care, schampo & balsam. Dom är så himla bra & behåller färgen längre. Dom rekommenderar jag verkligen!


När jag känner att färgen börjar bli ful & matt så använder jag en färgbomb. Den är i färgen Purple Red & gör så att hårfärgen blir lite lila också. Men det gör absolut ingenting, jag tycker det är skit snyggt.

Jag brukar göra så att jag först tvättar håret med schampo & sköljer ur det. Sedan handdukstorkar jag håret & har i färgbomben. Det står att det ska sitta i 3 minuter men jag har i det mycket längre för då blir färgen starkare. Sedan sköljer jag ur det & tar i balsam i håret.

OBS!! Använd skyddshandskar!

Jag brukar använda en hårolja efter dusch. Den här oljan gör så mycket. Den framhäver färgen, gör håret mjukt & glansigt. Ibland brukar jag ha i den innan jag tar i schampo för att göra håret extra glansigt.


Jag brukar ändå låta bli att tvätta håret för ofta, så då använder jag torr schampo. Funkar hur bra som helst!

Sist så tänkte jag visa er vilken färg jag färgar mitt hår med. Det är Brilliance 842 Cashmere Red. Den är mer mot det ljusröda hållet, men den funkar jätte bra.

Likes

Comments

Det värsta som kan hända har precis hänt... Jag måste ta ut min älskling, omg jag visste att detta skulle hända men jag ville inte tro det 😭 ni ser själva hur röd den är. Den har varit det i 2 veckor nu tror jag & det blir inte bättre. Den har även snart ingenting att hänga i så detta blir bäst... Men jag ska kanske ta om den om 6-7 månader om den läker ihop fint, jag har hört att det blir svårare för kroppen att stöta bort smycket om man tar den andra gången för då sitter piercingen liksom bakom vävnaden. Om det blir så att jag tar om den så ska jag fan inte byta smycke förrän den är helt läkt!! Tills dess så kommer jag att sakna den... 😭😭😭

Likes

Comments

​Jag har alltså haft min navelpiercing i lite över 11 månader nu. Den krånglar till och ifrån fortfarande men jag har ändå en känsla av att den kan vara läkt men att det kan bli bättre. Har oroat mig över att det har blivit mindre skinn där staven sitter. Har inte känt något konstigt med den utöver det vanliga, alltså jag tror inte att den håller på att stötas ut men jag kan aldrig vara säker. Vad tycker ni, ser den bra ut? Det ni ser vid den övre kulan är fula ärrvävnader som jag har haft sen 6 månader tillbaka typ. & ja, den är fortfarande också lite röd vissa dagar men andra dagar så ser det fint & läkt ut. Men är det för lite hud eller ser det ok ut? Någon som vet får jätte gärna svara på detta då jag själv är lite osäker!

Likes

Comments

​Hejsaaan & förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har haft fullt upp & det är så mycket som snurrar runt i min skalle. Allting hänger på mig just nu. Jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen, söka lägenhet, jobba, skaffa pengar osv. Så ja, det är fullt upp. Men, jag har något roligt att berätta. Det kommer att hända en sak den här veckan. Jag kommer inte att berätta vad utan det får ni se själva när det väl händer 😉 så nu har ni nånting att se fram emot, i alla fall jag!

Kan passa på att berätta att jag har skrivit in mig på Lenas trafikskola så jag ska börja ta mitt körkort i typ Augusti efter många nej. Varför det är så sent är för att jag vill övningsköra hemma först så mycket som möjligt så att jag kan nånting 😂 jag ville inte ta körkort först men sen kom jag på att det är bra att ha, både i arbetslivet och i övrigt. Om jag har tagit mig igenom gymnasiet så kan jag fan ta körkort också!

Likes

Comments

Så fort jag får pengar så ska jag beställa hem detta clips- löshår + en borste 😍

Likes

Comments

Dagarna rullar på & nu är det bara en vecka kvar till studentveckan. Det innebär att det bara är 11 dagar kvar till studenten. Helt sjukt. Jag ska sommarjobba i sommar & hamnade helst plötsligt i Augusti för att se när skolan skulle börja igen. Sedan slog det mig att jag aldrig mer ska tillbaka dit. Jag kommer inte att komma tillbaka till skolbänken igen. Jag kommer aldrig ha fler tråkiga lektioner & en massa plugg efter den 10 Juni, hur sjukt känns inte det? Kommer ta en stund att kunna smälta det. 

Studenten är det enda som finns i mitt huvud just nu. Längtar som tusan tills den dagen jag får ta på mig min vita studentklänning & studentmössa klockan sju på morgonen för att dricka champagne & äta jordgubbar till frukost. Jag längtar tills vi alla studenter står i kyrkan & väntar tills vi får gå tillsammans till parken, upp på scenen & låta kroppen fyllas av lycka. 

Jag är så glad att jag snart är klar med skolan men samtidigt finns det en liten oro där inne någonstans för vad som kommer att hända efter att allt detta är över. Men jag ska lägga oron åt sidan & njuta av de dagarna jag har k,var innan jag  blir vuxen på riktigt. 

Likes

Comments