A while ago I wrout that I would start training, but I seriously get worse. So now I promises that I and my friend Ramjantha will training as f*uck. At evry Sunday I gonna post a schedule over my veek and you gonna see that I really are serious whit this.I even got a water bottle that I can have when I exercise.

//För ett tag sen så skrev jag att jag skulle börja träna, men jag har seriös blivit värre. Så nu lovar jag att jag och min kompis ska träna som f*n.Varje söndag kommer jag att lägga upp ett schema över min vecka och och ni kommer att se att jag faktiskt är seriös med det här.Jag har till och med skaffat en vattenflaska som jag kan ha när jag tränar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sometimes you really don´t listen to your teacher, but just so you know... Teachers always have right, in sixth grade I never listen to my teacher and now I don´t understand a thing that my teacher say to me. Them had right about that it will be much harder in seventh grade. I have even got a warning that I will get an F if I don´t do a test today. But I know that the test is quite easy. It will be hard to confess that I had wrong, I mean... I used to always be right!! But now I sitting and wonder if I should buy a new lipstick or not.

// Ibland så lyssnar man verkligen inte på sin lärare, men bara så ni vet... Lärare har alltid rätt, i sex:an så lyssnade jag aldrig på min lärare och nu förstår jag inget av vad min lärare säger åt mig. Dem hade rätt om att det skulle bli mycket svårare i sju:an. Jag har till och med fått en varning om att jag kommer få ett F om inte gör ett test idag. Men jag vet att testet är ganska lätt. Det kommer bli svårt att erkänna att jag hade fel. Jag menar... Jag brukade alltid ha rätt!! Men nu sitter jag och undrar om jag borde köpa ett nytt läppstift eller inte.


Likes

Comments

  1. my powder brush
  2. my pink night suit
  3. my black shoes with fur inside
  4. my mothers pillow
  5. my candle
  6. my gray sweater
  7. and of course my kitty

Likes

Comments

I have decided to write my blog on English and maybe little bit on swedish. Just so you know that my name is Nina and my absolutely best friends blog do you find here Ramjantha.nouw.

Anyway so I´am going to write english and then I gonna write swedish under it. And you need to know that I´am not so good in english, but I will try.

So all my post going to have a english and swedish translate and there will be tree post at week, starting on Monday. See you next week and on Monday I going to write about my period. Because damn I´am sick of it!!!


// Jag har beslutat att skriva min blogg på engelska och kanske lite på svenska. Bara så att ni vet så är mitt namn är Nina och min absolut bäste väns blogg hittar ni här Ramjantha.nouw. 

Iallafall så ska jag skriva engelska och sen skriva på svenska under det. Och ni behöver nog veta att jag inte är så bra på engelska, men jag ska försöka.

Så alla mina inlägg kommer att ha engelsk och svensk översättning och det kommer att komma upp tre inlägg per vecka, det börjar på måndag. Så ses nästa vecka och på måndag så kommer jag att skriva om min mens. För f*a vad jag är trött på det!!!


Likes

Comments

My seven keys to life is

* Allways be happy

* Never let anyone kontrol yourself

* Allways drink coffee at the morning

* Be a good friend

* Allways write down what to do in one week

* Never look down to someone

* Be yourselfLikes

Comments

Yey, nu är det halloween och som vanligt ska alla klä ut sig, problemet är att jag kanske inte är så bra på det. Men jag hade tänkt mig att jag skulle vara utklädd till en mara , och nu funderar jag på att jag ska vara en mara med älv liknade utseende. Och båda är då från nordisk mytologi, vilket jag tycker är väldigt intressant. För nordisk mytologi är ju egentligen en slags tro, liksom jag tror på väsen och nordisk folktro.

Men iallafall så har jag nu bestämt mig för att jag ska beställa svarta linser och någon JÄTTE GLITTRIG ögonskugga. Och så ska jag såklart gå bus eller godis med Ramjantha, vi kanske ska gå med några fler så att vi slipper att bli jagade av någon läskig gubbe. Och när jag kommer hem ska jag gömma allt godis under min säng, bara för att mina syskon inte ska äta upp det.

Likes

Comments

Jag är youtube, vilken är du?

Likes

Comments

Hola, hur mår ni idag... Jag mår iallafall skit bra för att skolan slutar på fredag och jag får höstlov. Och det går inte jättebra i skolan så jag tror att jag behöver vara hemma och "chilla" lite. Men det kommer massor med inlägg!!!

Likes

Comments

Ok, nu har jag bestämt mig… Jag ska börja träna och jag har till och med hittat ett gym för barn under arton. Så när det nya året börjar så ska jag skaffa ett årskort och jag ska iallafall ska försöka skriva ett nyårs inlägg. Självklart så kommer jag skriva en bukettlist och ni kommer få ett nyårs inlägg. Tillbaka till träningen, min vän Ramjantha har börjat träna och jag är så avundsjuk för att jag har så dålig kondition och hon kan göra armhövningar. Liksom kom igen armhövningar är ju skit svårt och det jag kan är typ att stå i plankan i trettio sekunder. Så nu har jag bestämt att hon är min nya PT. Som typ alla vet så måste man då också äta nyttigt så nu jäklar ska jag bli en nyttig och hälsosam människa. Och så måste jag ju lära mig att plugga, som t.ex. när jag skriver detta så är klockan 07.30 och jag börjar klockan åtta, men när skolan börjar har jag ett enormt NO prov och jag har inte ens öppnat boken. Tillbaka till träningen…. Jag kommer iallafall lägga upp ett inlägg en gång i veckan som bara har med träningen att göra.

Så vi ses nästa vecka!!!


Likes

Comments