Vårt största syfte med träningen är att må bra i kropp och själ, och en väg till ett hälsosammare liv. Jag personligen blir mycket hälsosammare när jag tränar, sötsug och hetsätning - som jag i perioder har problem med - försvinner, och jag blir mer fokuserad i vardagen.

Sen så vill jag gå ned ett per kilon i vikt och ersätta fett med muskelmassa för att bli mer fit, då det underlättar för olika typer av träning och sporter. / Amanda

Jag Simone har som mål att ändra sättet jag ser på mig själv och i det ingår viktedgång. Samt vill jag kunna känna stolthet när jag kan göra något som folk inte förväntar sig av mig. Pågrund av att jag är överviktig så har jag aldrig sätts som en atletisk person och folk förväntar sig att jag presterar sämre än mängden. / Simone

Likes

Comments

Idag, 5.15 vaknar vi för att äta en snabb frukost, klä på oss och dra vidare till gymmet för att utföra ett KILLING benpass. Efter det var det bara att dra vidare till skolan och börja dagen. Detta är början till en ny livsstil för både mig och min syster, som har haft erfarenheter av övervikt. Nu har vi bestämt oss för att göra allt i vår makt för att ändra tillvaron. Jag har genom träning och en hälsosam kost gått ned i vikt till en hälsosam nivå för ett par år sedan, och vill nu vägleda min syster. 

Jag heter Amanda och kommer med min syster Simone att driva den här bloggen. Jag har helt enkelt fått för mig att börja gymma igen efter ett uppehåll, och nu drar jag med mig min syster - som inte har någon tidigare gym erfarenhet. Det kommer bli otroligt spännande att få blogga om min framgång, resultat, kost  och träning, samt om resan för Simone till gymmet.

Det här med träning är ju inte solklart. Det är väldigt svårt att börja igen, det krävs otroligt mycket disciplin för att få resultaten man vill ha och det allra svåraste tycker jag nästan blir att behålla det sunda förnuftet, att då inte gå för långt och göra det "obsessive". Träning ska vara en kul grej som man mår bra av och blir stark, att få snygg kropp blir en bonus. 

Likes

Comments