I dag har nästan vart fjärde barn eller ungdom problem med synen. Skärmtiden bland barn och ungdomar ökar, blicken vilar ofta på datorer, telefoner och surfplattor. Låter det bekant? Vi ser att närsyntheten hos barn och unga ökar, därför uppmuntrar vi alla mellan 8 och 19 år att komma till oss för en synundersökning. (Barn under 8 år ska undersökas ev ögonläkare.)

Under Januari erbjuder vi på Synsam en kostnadsfri synundersökning
för barn och ungdomar, värde 199 kr.

När det gäller glasögon till barn följer vi på Synsam de regler som regering och landsting satt upp. Det gör att vi nyttjar de bidrag som barnet får via landsting och erbjuder på så sätt glasögon utan kostnad till barn och ungdomar mellan 8 och 19 år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min närmaste Ica Supermarket är jättebra. De har mycket kuponger och så har de även ett ställe där de har olika kylvaror med kort datum.

I dag köpte jag en pastasallad med kyckling för bara 15 kr. Ordinarie pris tror jag är på ca 40 kr. Jag har precis ätit den och det var absolut inget fel på den.

Säljer er affär varor med kort datum?

Likes

Comments

Vad sägs om lite vardagslyx? Nu kan du testa rekommenderade L'atelier, en premiumchoklad med hela bär och nötter. Chokladen innehåller endast naturliga ingredienser och finns i tre varianter: mörk choklad med blåbär, mörk choklad med russin och mjölkchoklad med tranbär.

Låter detta som något för dig? Ansök HÄR och dela din upplevelse.

Likes

Comments

Den här veckan har de flesta Ica Supermarket 20 kr vecka på många olika saker. De säljer tex Libresse valfri för 20 kr. Jag såg att jag hade kuponger på 8 kr i plånboken, jag minns inte när jag hittade dem i affären men jag vet att jag har använt dem i höstas.

Med kupongen betalade jag bara 12 kr i dag, det kallar jag billigt.   Det lönar sig att titta efter kuponger i affärerna.

Likes

Comments

LUCKYBOX-MÅNDAG!

Hur startar vi veckan? Med LUCKYBOXAR, så klart!

De kostar 29 kronor (max 1/kund) och är i vanlig ordning fylld med hemligt, gott innehåll: https://goo.gl/BR1EUC

Det är först till kvarn som gäller – så in och säkra din LUCKYBOX redan nu.

Ha en fantastisk måndag!

Likes

Comments

Just nu söker vi 20 buzzadorer som ska få möjligheten att testa Philips PowerLife ångstrykjärn (GC2996) – ett strykjärn du kan lita på!

Fördelar med Philips PowerLife ångstrykjärn:
– 2.400 W för snabb uppvärmning
– Vertikal ånga för hängande textilier
– Bekvämt, strukturerat handtag för bättre grepp
– Testad sladd för maximal hållbarhet och säkerhet
– Automatisk avstängning när strykjärnet lämnas obevakat
– Inbyggt skjutreglage för antikalkfunktion samt hållbar ångprestanda
– Kraftfull och konsekvent ångutmatning för att avlägsna veck snabbare
– Droppstoppsystemet gör att dina klädesplagg förblir fläckfria när du stryker

Philips PowerLife ångstrykjärn – Villkor för kampanjen

Du får testa strykjärnet helt kostnadsfritt mot att du skriver två utförliga recensioner om produkten. Vi vill att du skriver dina recensioner 2 veckor från det att du mottagit produkten, en recension på din buzz-profil (kopplad till Prisjakt) samt en recension på Philips.se. Tänk på att testa alla de olika funktionerna ordentligt innan du skriver recensionerna.

För att ha chans att komma med i denna kampanj behöver du ha ett Prisjakt-konto!

Likes

Comments

Jag hamnade på Bishop Arms i går igen. Eftersom jag var tvungen att hämta medicin på apoteket så tänkte jag att jag går dit också, jag hade en kupong kvar. Denna gång valde jag fish n chips och det var jättegott, betalade bara 9 kr.

Vad åt ni andra när ni var där?

Likes

Comments

Kaffet man fick från Nestle är ju gott. Jag öppnar kapslarna och gör som vanligt i kaffebryggaren. Vad tycker ni andra om kaffet?

Likes

Comments

I dag såg jag i mailen att jag har fått två presentkort som jag har beställt från bla M3 panelen. Toppenbra att kunna unna mig något gratis värt 200 kr.

Likes

Comments

I kväll åt jag och två av mina barn på Bishop Arms. Jag åt famous chuck classic burger och de åt fish n chips och sen ville de ha dessert då fick de det. Mätta och belåtna gick vi därifrån.

Jag hade 3 kuponger på vardera 150 kronor härifrån vilket blev 450 kr och vi åt för 623 kr så jag betalade bara 173 kr för allting.

​Creme brulee med blåbärsglass.

Likes

Comments