Torsdag 17 Augusti kl 18.00 VÄLKOMMEN PÅ PREMIÄR AV IKEA KATALOGEN 2018

Äntligen är årets katalog här, det vill vi fira med alla IKEA FAMILY medlemmar! Välkommen på en visning av höstens härliga nyheter och inredningstrender. Hitta stilen och få massor av inspiration inför hösten med allt från sköna soffor och mattor till praktiska lösningar och smarta tips. Förutom en härlig dos inredningsinspiration bjuder vi på något gott att äta och dricka, en goodiebag och självklart ett rykande färskt exemplar av årets IKEA katalog.

Anmäl dig HÄR.

Obs Se till att välja din stad innan du anmäler dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När det är så varmt brukar jag ta en liten promenad på kvällen när det är svalare. I går mötte jag denna lilla sötnos. Vi har många igelkottar här omkring, de rör sig mellan gårdarna. Vi har bott här i 11 år och det är så fint med all grönska, djur och ändå nära till Ica, skola mm och bussen till city.

Likes

Comments

Denna vecka säljer Ica Supermarket Libresse för 20 kr. De hade kuponger med 8 kr rabatt, det blir billigt. 12 kr för en ask.

Likes

Comments

Jag kom med och fick buzza Proviva, men har inte hittat den i affären förrän nu. Hoppas att vi gillar den.


Jag kom med och får testa genom Smartson, de där goda juicerna Capri Sun, en 10 pack får jag gratis.

Likes

Comments

Här kommer ett extra fint erbjudande till dig som inte testat våra bekväma blöjor, eller som vill få din favorit till ett lägre pris. Just nu får du 30 kr rabatt HÄR på ditt nästa blöjpaket (gäller hela sortimentet).

Likes

Comments

Glöm inte att det är sista dagen att utnyttja matchecken på 150 kr från Bishop Arms. Jag åt denna supergoda hamburgare för bara 29 kr istället för 179 kr.

Likes

Comments

Jag är med i lokaltidningens panel. Nu hade jag kommit upp i poäng så jag kunde välja belöning, jag valde två biocheckar, det är mycket bra filmer som kommer på bio i höst och i år.

Likes

Comments

Testa tidningar helt gratis! OBS: Tidsbegränsat, gäller tom. 2017-07-13 kl. 23:59. Självklart avslutas prenumerationerna automatiskt.

Titta in HÄR och beställ de tidningar du vill ha gratis.


Likes

Comments

Nu söker vi totalt 40 buzzadorer som vill testa Slowjuicer från Philips!🍹 Maskinen pressar långsamt ingredienserna under högt tryck och maximerar mängden näringsämnen du får ut ur allt från grönkål till mango! 🍊🍀buzzador.com kan du läsa mer om de 2 kampanjerna för Philips Slowjuicer! Ansök till kampanjerna senast 19/7 💃🏼#slowjuicerbuzz #philipsnordics #buzzador

Likes

Comments