Har du en periodbiljett i zon Eskilstuna på ditt gröna resekort? Då har du chansen att göra någon i din omgivning lite extra glad. Bjud på två gratisresor genom att skicka ett buss-o-gram!

Som innehavare av Sörmlandstrafikens periodkort eller seniorkort har du gjort ett smart val. Genom att regelbundet välja bussen bidrar du till en bättre miljö och en bättre trafiksituation samtidigt som du sparar pengar genom att välja bort bilen. Nu kan du göra någon i din omgivning lite extra glad – genom att bjuda på två gratis bussresor. Så att fler får upp ögonen för samma smarta val som du.

Skicka ditt buss-o-gram genom att fylla i formuläret nedan. Om du har svårt att komma på en egen hälsning går det alldeles utmärkt att låna en av våra färdigskrivna hälsningsfraser med olika argument. Dessa hittar du här!

Personen du skickar till kommer att få en presentbox innehållande din hälsning och ett grönt resekort laddat med en reskassa på 48 kronor (räcker till två resor inom zon Eskilstuna). Du visar att du bryr dig och visar vägen till ett mer miljövänligt resande.

Skicka ditt buss-o-gram via formuläret HÄR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemköp hade bonuskundsträff i dag. De bjöd på soppa, kaffe och wienerbröd och hade många nedsatta bra priser. Jag köpte inget speciellt det blev gratis från smskuponger som jag hade bytt till mig.

Var det nån mer som var på Hemköp i dag?

Likes

Comments

Tillsammans med Euroflorist har vi tagit fram Bonusbuketten, vackra blommor i glada färger – tänkta att pigga upp lite extra. När någon köper Bonusbuketten på euroflorist.se, har automatiskt en främling chansen att få en likadan. Varje dag delas det ut tio Bonusbuketter och vilka som får dem, ja det påverkar du här.

Nominera den du tycker borde få en bukett HÄR och hjälp oss att sprida Filgood. #filgood #verumhälsofil

Likes

Comments

Är du rökare eller snusare? Då kan dina tänder och din mun behöva lite extra omsorg. Vi söker 200 testpiloter som vill prova på Clinomyn Clean & Fresh, ett munskölj som tar bort tobaksrester och ska förbättra munhälsan samt ge en fräschare känsla. Är du nyfiken på denna produkt och vill dela dina upplevelser är detta testet för dig.

Ansök senast 24 september HÄR.

Likes

Comments

Nu söker vi 2000 buzzadorer som vill testa Kelda® Pastasås med smak av Portabellosvamp & ost – det allra senaste tillskottet i pastasås-familjen! Extra god så här i hösttider!

För varje skål med pasta finns en härlig pastasås. Keldas pastasåser går utmärkt att värma upp och blanda ner i kokt pasta, men du kan också testa dig fram med olika kryddor och tillbehör. På bara en kvart har du en värmande god middag som är färdig att servera.

Kelda – Villkor för kampanjen

Du får en produktcheck skickad hem till dig, som kan lösas in i de flesta butiker. Produktchecken gäller Kelda® pastasås portabellosvamp & ost. Hur serverar du Kelda® pastasås? Dela en inspirerande bild på sociala medier som visar upp din pastamiddag och tagga med #keldapastasåsbuzz #kelda och #buzzador

Likes

Comments

Hur vill du ha din ost? Krämig, smakrik och i cheddarform? Då är det din turdag. Vi söker nu 1000 ostälskare som vill låta smaklökarna erövras av Kvibille Krämig Cheddar i mild eller lagrad variant. Denna nyhet är producerad av halländsk mjölk och är dessutom helt utan vax och väv för enklare hantering. Avgör om denna nyhet faller dig i smaken, duka upp till fest och dela härliga bilder från matbordet i sociala medier. Bon appétit!

Ansök senast 25 september HÄR.

Likes

Comments

Välkommen på 100-årskalas!

Vi fyller 100 år och det vill vi fira med dig! Hela veckan handlar du utvalda varor till riktiga kalaspriser och på lördag är du välkommen på stort tårtkalas i butiken mellan 10-14. Vi ses!

På lördag har de jättebilligt lösviktsgodis.

Likes

Comments

Förutom Luckyboxen som jag köpte från Matsmart så köpte jag lite annat smått och gott. Det blev bla glutenfritt bröd för 10 kr styck, kaffe 15 kr styck, rostade solroskärnor 10 kr, kattmat torrfoder 29 kr styck och 2 kg Tutti Frutti Rolls  godis  29 kronor.  

Jag betalade bara 269 kr totalt för allt på kortet, jag är jättenöjd.

Likes

Comments

Katten var nyfiken på vad som var i det stora paketet jag kom hem med härom dagen. Så klart ville hon vara med och upptäcka, lukta och provligga så gott hon kunde, lilla sötnosen.

Hon vill gärna ligga i tomma kartonger, det verkar hon tycka är mysigt så det får hon göra.  

Likes

Comments

Tävling! Vi söker nu riktigt bra foton som kan bli nästa års poster och vykort. Har du en systemkamera och tycker om att fota - var med i vår tävling och ta fram 2018 års djurbild. Vi bjuder på din entré om du visar upp din systemkamera och lämnar din e-postadress vid entrékassorna. Vi har två öppet helger kvar (16-17 sept och 23-24 sept 10:00-16:00 ). Vinnare vinner inte bara äran och sitt namn på postern även säsongskort till hela familjen.

Likes

Comments