Hej

Som buzzador får du nu möjlighet att testa nya generationens mer naturliga shakes från Nutrilett! Nu blir det enklare än någonsin att få i dig en god och hälsosam måltid när tiden inte räcker till. Nutriletts naturliga shakes kommer i smakerna Raspberry & Oat samt Cocoa & Oat. Med juice från hallon, rå kakao och havremjölk som ingredienser har de ett mer naturligt innehåll än tidigare produkter. De smakar utsökt och är ett perfekt alternativ när du inte hunnit laga ett hälsosamt och gott mål mat.

Villkor för kampanjen

Du får 1 kupong som kan lösas in i de flesta matbutiker. Hur avnjuter du din Nutrilett shake? Visa det med en inspirerande bild! Dela bilden på Instagram och Facebook och tagga med #nutrilettshakesbuzz #nutrilett och #buzzador.

De 5 bästa bilderna vinner ett produktkit från Nutrilett med spännande bars!

Likes

Comments

Vem av dina vänner förtjänar att få en lyxig hotellfrukostmorgon? Vi släpper 100 gratis hotellfrukostar varje morgon kl.06.00. Utnyttjas dagen efter beställningen.

Kampanjen pågår tom 8 mars 2017. http://frukost.bestwestern.se/

Likes

Comments

Det kom godis från Gratisgodis och jag hämtade en gratis paj i affären med smskupong.

Likes

Comments

Grattis! Du kom med i kampanjen!
Du är nu buzzador för Pågen Leva bröd.

Du kommer snart att få din kupong skickad till dig i ett separat mail! Skriv ut den och ta med den till butiken för att hämta din produkt.

Likes

Comments

På morgonen den 24/2 mellan kl 08.00 – 10.00 har Lindex shoppingfrukost i utvalda butiker. Du och en vän är välkomna. Ni får shoppa från hela Lindex sortiment till 20 % rabatt och vi bjuder dig på en god frukost.

Anmäl dig här.

Likes

Comments

Just nu får du prova nya veggie för 5 stämplar hos Felixklubben.   Är du inte med så skriv till mig så kan jag värva dig.

Äntligen Veggie-rätter från Felix! Det finns tre smakrika vegetariska lunchrätter gjorda på naturliga råvaror.

För att en vegetarisk rätt ska bli både smakrik, hälsosam och mättande krävs lite extra omtanke vid val av råvaror och tillagning. Det har vi tagit hand om. Med Felix Veggie blir det därför enklare och godare att välja vegetariskt – när du än känner för det. Gott för både dig och för miljön!

Villkor

  • 3 kuponger per användare.
  • Kupongen gäller valfri Veggierätt, värde max 50 kr. Gäller vid köp på Coop, Hemköp, City Gross, Matrebellerna.
  • Sms kupong gäller tyvärr inte vid köp på ICA.

Likes

Comments

Har du eller någon i familjen diabetes? Vi söker 500 personer som vill utvärdera och dela sina upplevelser kring CONTOUR®NEXT ONE och CONTOUR®DIABETES-appen. Denna blodsockermätare ska kombinera enkel mätning med hög noggrannhet och modern teknologi. Resultatet i displayen visas inom 5 sekunder och skickas direkt till appen via bluetooth. I appen kan du även lägga till noteringar och information om kost och insulin för bättre kontroll.

Ansök senast 26 februari HÄR .


Likes

Comments

Ni har väl inte missat att Hemköp säljer pizza Ristorante 2 för 40 kr denna vecka. Jag köpte 4 stycken, det passar jättebra nu när barnen har sportlov. Köp 3 pizza och få 3 pizza pågår än! 

Jag ska skicka in kvittot HÄR då får jag sedan 3 smskuponger med pizza. Himla billigt med 7 pizzor för 80 kr eller hur?!


Likes

Comments

Hej alla partykatter!

Vad kul att du och din misse vill vara med och prova Purina Party Mix. Denna produkt fick en finfin rekommendation och nu vill Purina att fler kattägare ska uppleva produkten.

1. Hämta ut produkten i butik
Kupongen hittar du bifogat. Skriv ut och ta med till butiken nästa gång du handlar. Välj antingen Original Mix, Seaside Mix eller Mixed Grill av Party Mix och hämta senast 15 mars.

Likes

Comments

Vad kul att du vill vara med och prova en av Ducks rekommenderade produkter. Totalt söker vi 300 nya testpiloter som får välja sin favorit bland Fresh-Discs, Aktiv-Gel eller In-Tank. Alla produkter i serien har tidigare fått höga rekommendationer. 

Nu vill Duck få fler att upptäcka nyttan med en effektiv rengöring i badrummet. Vill du vara med? Ansök via formuläret HÄR .

Likes

Comments