I kväll beställde jag ett superpresentkort på 100 kr från Allt om mat panelen. Det går ganska fort att få ihop poäng och få presentkort därifrån, det är toppen.

Säg till om du vill att jag ska värva dig, så gör jag det.

Likes

Comments

Vem gillar inte att läsa och att gå på bio? Jag beställde en prenumeration HÄR på 3 nr av National Geographic + biobiljetter - 2 st för 99,50 kr + 29,50 kr i porto och exp. Totalt 129,00 kr.

Jag fick värdekoder på biobiljetterna ett par minuter senare när jag beställt..

Likes

Comments

I måndags reggade jag mitt kvitto med pizzor jag köpt och i dag fick jag 3 stycken smskuponger på pizza. Så fort det gick! Här är kampanjen om ni är nyfikna.

Likes

Comments

Mina biopremier från Illustrerad vetenskap kom snabbt, jag fick dem på mailen. Snacka om billigt, 3 nummer av en tidning och 2 biobiljetter för 129 kr. Helt perfekt!

Likes

Comments

I dag blev det mozzarellapizza, den var god.

Likes

Comments

Köpte pizza i min affär i dag. De tar 50 kr för 2 pizza, det är billigt och i alla fall nyttigare än köpepizza. Jag köpte 4 stycken. Har nu registrerat 3 stycken HÄR och får då 3 gratis pizza skickat till mig på smskupong.

Likes

Comments

Köp 3 Pizza Ristorante - Få 3 på köpet

Fotografera dina kvitton så att produktnamnen och inköpsdatum syns. Ladda sedan upp fotona här så bjuder vi på tre nya pizzor!
Välj om du vill få din värdekupong via mail eller telefon.
Du kan ladda upp dina kvitton vid olika tillfällen förutsatt du fyller i samma mobilnummer eller mailadress vid alla uppladdningar. Erbjudandet gäller max en gång HÄR per telefonnummer/e-postadress.

Likes

Comments

Surdeg som gör dig glad? Pågen surdegskex finns i smakerna Naturell samt Basilika & Oregano och är ett nytt alternativ som ska passa extra bra till ost och smarriga röror. Vi söker 2000 testpiloter som tycker det är dags för snacks och vill dela sina knapriga upplevelser.

Ansök senast 16 januari HÄR .

Likes

Comments

Jag hade ju turen att få gratis Anthon Berg när de delade ut i december. Härom dagen öppnade vi en ask och smakade, oj så ljuvligt goda de var. Favoriten blev den med cappuccinosmak.  Vilken lyx!

Likes

Comments