Titta in på husdjursavdelningen nästa gång du är på ICA och handlar. Här hittar du ett brett sortiment med det allra bästa till din hund eller katt. ICAs hund- och kattmat är sammansatt för att fylla en smak- och näringsmässig funktion. Inget onödigt ingår, bara råvaror av bra kvalitet.

Vi vill gärna introducera dig i vårt sortiment av hund- och kattartiklar och bjuder därför dig, som har ett ICA-kort, på några av våra favoritartiklar ur sortimentet:

​Titta in ​här och ladda ner kupongerna på ditt Icakort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När julstressen är hög är pizzasuget stort. Missa inte att ta del av vår kampanj och fyll frysen med Pizza Rustica inför helgerna.

Köp 1 Pizza Rustica under kampanjperioden 13 november - 31 december. Fotografera ditt kvitto tillsammans med pizzakartongen så att åtminstone produktnamn, kvitto-id, datum och den avslutande sammanställningen för betalningen syns på kvittot. Fyll i dina kontaktuppgifter HÄR och ladda upp fotot så skickar vi en kupong som kan bytas mot en ny Pizza Rustica i butik. Erbjudandet gäller max 1 gång per köp och person.

Likes

Comments

Är du mån om att hålla din katt pigg och välmående? Vi söker 250 kattägare som vill prova nyheten Nutrima torrfoder till sin lilla minitiger. Välj mellan Care Kitten/Adult (komplett foder för kattungar och vuxna katter med mycket energi), Vital Sterilised (steriliserade eller åldrande katter) och Health Dental (anpassat för bättre munhälsa).

Blir du utvald får du hämta 2 kg torrfoder på Arken Zoo med uppdraget att dela bilder och videoklipp när din katt spinner loss. Vilken vill du överraska med?

Ansök senast 23 november HÄR.

Likes

Comments


Hej! Du har blivit utvald att testa Provena Blogbag 2017. Paketet är på väg hem till dig! Skicka ett mail till -- för instruktioner. Hälsn. LOPPI

​Vad glad jag blir, att just jag får vara med och få denna blogbag.

Likes

Comments

Vill du streama de senaste filmerna från bioduken online? Nu söker vi 300 filmsugna testpiloter till SF Anytime där uppdraget är att prova tjänsten utan kostnad och ge feedback om allt från innehåll till användarvänlighet. På SF Anytime hittar du de senaste storfilmerna från Hollywood men också smalare kvalitetsfilm och tv-serier. Vilka titlar kittlar dina sinnen mest?

Ansök senast 15 november HÄR

Likes

Comments

I onsdags kväll orkade jag sätta mig vid datorn en stund och beställde hem det jag behöver nu när är sjuk.

Det blev ett köp från Apotea med en rabattkod på 10 % tror jag. Hur som helst så är Apotea redan så låga priser, så jag köper aldrig värktabletter, nässpray mm på apoteket.

I går fredag kom paketet, jag kan inte bli mer nöjd än så, det är snabba bud. Jag invigde den nya termometern som jag köpte, inga roliga siffror, men är man sjuk så är man.

Likes

Comments

Hurra du är utvald som testpilot för rekommenderade Pucko Mörk. I våras var det 85% av testpiloterna som valde att rekommendera produkten - nu är det din dags att provsmaka!

Hämta ut produkten senast 3 december
Bifogat i detta mejl hittar du en pdf-kupong. Skriv ut denna och hämta kostnadsfritt ut en förpackning Pucko Mörk på ICA, Coop eller Citygross. Kupongen är giltig till och med 3 december.

Dela en höstig bild med din Pucko
Dela dina Pucko-upplevelse med en höstig bakgrund. Det kan vara utomhus bland löven, hemmamys i soffan eller framför brasan. Tagga posten i dina sociala medier med #smartson #puckomörk. Tänk på att ha en öppen profil så att vi kan gilla dina inlägg!

Likes

Comments

Jag fick ett mail från Smartson. Såklart nappade jag direkt.


Hej, nu hoppas vi att du är smaksugen för du är en av 2000 personer som får chansen att klicka hem Smakbox till endast 79 kronor för första boxen. OBS: Det finns endast 1000 boxar och först till kvarn gäller. När du har genomfört ditt köp blir du automatiskt testpilot och produkten skickas hem till dig.

Så här klickar du hem Smakbox
Smakbox levereras varannan månad hem till dig, alltid med 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Boxen kostar vanligtvis 199 kronor (värde: 400 kronor) och du får nu köpa den för 79 kronor (inkl. frakt). Ett unikt pris med motprestationen att du ska dela dina upplevelser i sociala medier under testperioden på fyra veckor.

Likes

Comments

Jag ligger nerbäddad i sängen och har ont i kroppen, huvudvärk, feber och är helt matt.

Likes

Comments

Jag är en av de med tur som får buzza tomater. I dag hämtade jag mitt paket. Körsbärstomaterna är jag nyfiken på.

Undrar vad jag ska hitta på med dem, någon som har några tips?

Likes

Comments