Jag passade på att hämta ut gratis cola zero som jag har tipsat om. Det passade bra i dag när vi har haft 28 grader som varmast i skuggan. Har ni med haft varmt i dag?

Likes

Comments

Få ännu en gratis cola zero att hämta ut. Undrar om det är den femte eller sjätte drickan som ges bort gratis? Följ länken HÄR

Likes

Comments

Många tralluppdrag i sommar? Vi söker hantverkare och flitigt snickrande amatörer som vill testa Monteringsverktyg HDS från ESSVE och under testperioden dela med sig av videoklipp och bilder. Monteringsverktyget som är anpassat för tryckimpregnerat trallvirke underlättar arbetet och ger en slät skön trall utan synliga skruvhuvuden. Nu är vi nyfikna hur du upplever detta! Utvalda testpiloter får hämta monteringsverktyget och trallskruv i närmaste K-rauta-varuhus. Smile, skruva och sprid resultatet!

Ansök senast 31 maj HÄR

Likes

Comments

Har du en liten hund som vill testa nytt foder i matskålen? Vi söker nu 1000 små hundar som vill prova Purina ONE Small dog, ett högkvalitativt torrfoder speciellt anpassat för små munnar och magar. Uppdraget är att anta 3-veckorsutmaningen, filma upplevelserna och låta din lilla kompis visa sin bästa sida för kameran.

Ansök senast 1 juni HÄR

Likes

Comments

Är ditt badrum i behov av nytt liv? Nu har du chansen att testa Mora MMIX Tronic, en sensorstyrd blandare som sparar både vatten och energi. Det är 40 testpiloter som får möjligheten att uppdatera badrummet och köpa blandaren till testpilotspriset 1000 kronor med uppdraget att skriva recensioner och dela upplevelser från badrummet.

Ansök ​HÄR

Likes

Comments

Survivan tipsar om gratis Cheez Dippers. Alla som skriver om nåt som hänt får välja gratis ost till mail eller sms. Kolla in HÄR .

Likes

Comments

Funderar du på att byta dina mejeriprodukter mot växtbaserade alternativ? Planti kommer nu med en växtbaserad nyhet; YogOat, som en yoghurt fast gjort på havre. Den är vegansk (laktos/mjölkfri), vitaminberikad och finns i två smaker, naturell och vanilj. Vi söker 2000 testpiloter som vill utmana sina matvanor och i bild och text tycka till om produkterna.

Ansök senast 29 maj ​HÄR .

Likes

Comments