Ska man blogga eller inte? Lillan är snart 10 månader och vi är så glada över denna lilla människa som vi skapat. Tänk att vi har lyckats med detta lilla underverk.

Just nu är hon inne i en fas som dom kallar det då är hon ofokuserad vid matning men är ändå hungrig så det vi gör just nu är att lura med ölkorv... Hon gillar ölkorv! Att "bita" på den (hon har inga tänder än) så öppnar hon munnen och då får hon sked med mat ist.. så elak man är ;) och hon vill ha mer närhet speciellt när hon ska sova så ibland får hon sova hos oss när hon blir så arg. Hon har alltid sovit i egen säng.

Idag har varit en bra dag än så länge och hon har ätit bra och nu sover hon sin vila :) nu vilar även mamman haha idag är jag helt slut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hade extrem foglossning när jag var gravid. Hon är 3,5 månad och jag har fortfarande problem med foglossning det gör fruktansvärt ont. Hur länge ska man stå ut? Någon som känner igen sig eller vet något man kan göra? Snälla hjälp mig!

Likes

Comments

Jag har tänkt sluta blogga. Jag som precis hade börjat ;-)

Min man vart med om en oerhört hemsk upplevelse som gjort att jag valt att prioritera familjen och blogga har vart svårt. Jag har inte så mycket att berätta nu. Känns som ett tråkigt inlägg men jag ska försöka bli bättre :)

Likes

Comments

Jag är så galet oerhört fantastiskt glad! Fick reda på att ett par väntar barn och jag är så jäkla glad för deras skull! Jag började gråta av lycka... Och ja jag är ett hormonmonster alla dessa amningshormoner. Jag trodde aldrig att man skulle bli så påverkad av hormonerna men det gör en till en helt ny människa!
Man reagerar plötsligt på ett sätt man aldrig tidigare gjort. Jag grät aldrig innan jag blev gravid! Jag kan knappt minnas hur det var att gråta så längesedan var det. Och så blev jag gravid och fick en rejäl influensa med hormoner ;-) och det blev värre att tygla dom efter bebis var ut och amningen tog över.. men det är faktiskt roligt ibland, då skrattar vi åt det/mig eller så blir jag sur eller ledsen men det går över så fort ! och det får vara såhär tills kroppen är återställd igen :)

Likes

Comments

Bebis har vaknat när hon tappat nappen inatt och jag vaknar för minsta ljud nästan så jag har inte fått sammanhängande sömn som jag brukar, vi är så bortskämda då hon sover hela nätterna och så gnäller man så fort hon inte sover.. Hon skriker inte heller då känner jag mig lite elak som klagar.

Vi förbereder inför kommande dop! Det ska bli så mysigt vi båda är troende och älskar atmosfären och så i kyrkan. Det är samma kyrka som vi gifte oss i och samma präst. Hon är helt underbar och rolig det kommer bli kalas!
Hon kommer döpas i klänningen som min mormor har gjort. Min moster och även alla mina syskon har haft den så det var ett självklart val! Snart är det dags :-))
våran lilla stjärna ♡

Likes

Comments

Snökaos utan dess like! Jag och lillan skulle iväg till en kompis för att fika och även tränat ikväll men med en halvmeter snö och ingen som har plogat då blev vi hemma istället och jag har tvättat upp hela tvättkorgen och jag har hunnit att duscha.

Jag har även tagit fram kläder i storlek 62 till Skrållan!! Ja jag vet hon är 3 månader och fortfarande storlek 56! Jag är glad för det så det inte går så fort (men jag tycker ändå att det går vansinnigt fort) jag grät nästan när vi skulle börja med större blöja storlek 2! Hon vägde ca 5 kilo sist på BVC och var ca 59 cm.

Det bästa som finns är när hon skrattar och jollrar och pratar med oss jag känner sån oerhörd kärlek till denna lilla människa! ♡

Likes

Comments

Igår somnade skrållan tidigt så mannen och jag hade egentid vilket var uppskattat. Vi gjorde inget speciellt.... Vi städade och pratade, jo vi kramades lite mer :)
Hon somnade vid 23 och hon brukar somna vid ca 02 och då är man trött. Jag hoppas att hon känner för att somna tidigare om kvällarna nu :)

Jag försöker få henne att lig​ga på mage för att träna nacken men hon gillar inte det så mycket någon som har något tips?

Likes

Comments

När ska ni skaffa barn?
Ska ni skaffa barn snart?

Man skaffar inga barn man FÅR barn!
Vi hade försökt länge, vi testade allt som skulle hjälpa till och öka chansen att få en liten böna i magen. Ägglossningstest, spermatest, hålla benen högt, komma samtidigt, ligga kvar efter så att spermierna kommer in osv listan kan göras lång för när man vill så otroligt mycket så testar man allting!
Jag har cystor på äggstockarna som gör det svårt för mig att bli gravid.
Tillslut började jag kolla runt på IVF och även adoption hur det fungerar, jag var så oerhört ledsen över att min kropp sviker mig så! Alla andra blir med barn så fort dom bara bestämmer sig men inte vi och inte min kropp!
Tillslut hade vi sex endast för att det skulle resultera i ett barn. Alltså var det ett måste att ha sex vilket inte heller känns så roligt.

Sedan hände det något!
Mina bröst hade blivit större och mycket större dessutom. (jag har ganska små bröst så jag blev jätteglad att dom helt plötsligt var storlekar större) det gick säkert 3-4 dagar och jag var så glad över brösten och fattade inte hur dom plötsligt bara var där. tills jag kom på det! Jag måste köpa ett gravtest.
Jag väcker mannen som sov middag och sa att vi måste åka och handla.
Det var den 2 mars 2015 kl 17
jag kissade i en plastmugg och mannen tog testet och la det sedan på toalettgolvet. Vi gick ut och stängde dörren för vi skulle se det tillsammans. Men detta var inte vårat första test, snarare 5011 så jag vågade inte hoppas än gång till för det känns som en begravning varje gång det var ett nej.
Denna gången råkade vi ta ett digitalt test.

Vi gick in på toaletten mannen såg det först och han tittade på mig med tårfyllda ögon och bara log. Jag sa att sluta det är ingenting att skoja om!! och slog till honom lite lätt och jag tittar ner..

Det stod YES+
Det står så klart och tydligt YES! Ja ja vi är gravida, vi kramar om varandra så hårt och gråter glädjetårar för fullt, dom vara sprutar ut! Vi var så jävla lyckliga. Jag ringde min mamma och kunde äntligen berätta att hon skulle bli mormor, hon visste hur vi kämpat och pushade oss att hålla humöret uppe när det svek oss. Lyckan vi kände är obetalbar.

Vår stjärna föddes i oktober och vi är så enormt tacksamma för detta fina, friska, goa, underbara barn!

Det är ingen självklarhet att få barn!
Barn är inget man skaffar. Man skaffar glasögon, kläder, tv, bil men barn är något man välsignas med!
Så sluta fråga när man ska skaffa barn!
Det gör mig arg och ledsen för ingen har någon aning om hur känslig den frågan är och hur mycket vi kämpar.

Likes

Comments

​Mannen kom hem med kräftor och räkor! 

Det är det bästa jag vet i matväg :)

Ikväll blir det en hemma kväll framför tv då busan är lite tagen än av vaccinet igår 

I morgon tänkte jag skriva om våran Skrållan när hon kom till oss.


Vad gör ni ikväll?


Likes

Comments

Lillan fick feber igår när vi skulle sova. Hon var varm och röd så hon fick en alvedon. Mitt lilla älskade hjärta har fått feber för första gången och jag kände mig så hjälplös, jag vill hellre ta allt jobbigt ifrån henne! Men hon är en kämpe lilla stumpan och sov i stort sett hela natten hon gnällde lite lätt men de var bara och stoppa in nappen så blev hon glad och lugn igen så det var en underbar natt jämfört med vad jag förväntade mig.

Jag trodde tex att hon skulle gallskrika och vara otröstlig igår när hon fick sprutorna men det gick över på nån sekund. Och så febern nu då bevisa hon att hon är starkare än vad jag trott (hemsktdet låter)

Nu ligger hon på mitt bröst och sover , och jag luktar henne på pannan hon luktar så gott- bebis ♡

Likes

Comments