Header

Inlägget sker i samarbete med Jollyroom.se

Hej!

Det har varit rätt lugnt på både instagram och blogg ett tag, vi har jobbat som tusan att färdigställa uteplatsen och hinna umgås med familjen. Sommaren kom ju tillslut, även till oss i Norr. Vi har dessutom blivit med studsmatta.


De flesta av barnens kompisar har en egen studsmatta på gården. Vi bor i en by som är väldigt trevlig, både vi och barnen har massor av kompisar osv men tyvärr finns inte så mycket lekplatser. En för att vara exakt. Och den är en bit bort. Och den är inte ens rolig...Och så finns det en damm precis brevid så det är såklart det som lockar barnen ännu mer... Så den går bort. Vi har fått roa barnen lite på egen hand här hemma och just nu har de tre favoriter. Sandlådan, elbilen och denna studsmatta från Jollyroom .

Det är grym barnpassning, man kan dessutom stänga in dem med dragkedja haha! Samtidigt som de leker och har roligt är det dessutom bra träning, både motorik och fysik. Nu är inte mina barn så stillasittande i övrigt men jag vet att en del barn kan ha svårt för att röra på sig och då är ju denna perfekt för jag tycker inte man ska "träna" sina barn men det är väldigt bra att redan i liten ålder att faktiskt röra på sig men hellre i leken. Hur som helst fick jag möjligheten att överraska mina barn med denna megastudsmatta som är på kampanj just nu, de har haft så kul i den!!! Vi var ju barnvakt till min systers pojke i helgen, han är 1 år och 2 månader och han tyckte det var så kul att krypa omkring på studsmattan och jaga en boll! Det bästa är att det är grymt skönt att ligga i den själv, om man drar in några kuddar och kanske en filt. Nästan liten sövande medans barnen hoppar! Fattar inte hur vi kunnat vara utan den haha!

Jollyroom har flera olika storlekar och märken på sina studsmattor, denna är från Pinepeak och har en diameter på 430 cm. Utöver studsmattor har de mycket andra roliga leksaker för utelek.

Något som barnen tyckte var jättekul när jag fotade dem är grimaserna som uppstår när man hoppar. Skinnet åker ju i färdriktningen även när barnen är på väg upp igen och tvärt om HAHA! Sjukt kul att visa dem efteråt!!! Pga barnens integritet väljer jag dock att inte visa dessa men testa gärna med era barn haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments