Header

Vart tar den vägen? Tiden?

Snart var det exakt ett år sedan som jag klev på tåget mot Stockholm från lilla Södertälje.
Ett stopp på vägen in till storstan var ett stopp jag var galet nervös över.
Tumba.
Där skulle Robert kliva på. Den där charmiga killen jag chattat med i en veckas tid.
Från början tänkte vi att vi skulle ha väntat tills det gått två veckor bara för att ta det lite långsamt men efter några dagar ångrade vi oss och bokade in den där lördagen den 6 December.

När tåget lämnade Rönninge var jag så galet nervös.
Snart skulle han den där snygga killen med det charmiga leendet kliva på tåget och vi skulle äntligen få omfamna varandra och träffas face to face.
Den dagen och kvällen inne i stan var helt underbar.
Vi strosade runt, kollade affärer, höll varandra i handen och åt god mat.
Inne på Espresso House vid slussen, i ett bor längst inne i ett hörn kysste han mig och jag kunde inte låta bli att fnissa till mot hans läppar precis efter för att jag bara kände mig så glad.
Redan är och då frågade han mig om jag ville ses kommande vecka, på Torsdagen och vi planerade även in senare att jag skulle spendera natten hos honom Lördag till Söndag.

Nyår firade vi tillsammans och när vi kysstes på tolvslaget kändes det i hela kroppen hur jäkla rätt allting kändes, hur bra allting var med honom och hur bra allt skulle komma att bli.
Visst hade jag rätt ♥

Nu är vi snart där, den 6 December har vi dejtat i ett helt år. Jag har aldrig hållt ihop med någon så länge tidigare och aldrig har ett förhållande känts så rätt och perfekt.


Så fort jag får tag på ett del eller heltidsjobb så planerar vi dessutom att bli sambos.
Jag får alltså inte bara flytta hemifrån för första gången någonsin, jag får flytta ihop med mannen jag älskar mest av allt i hela vida världen.
Får jag tag på ett jobb nu så kommer jag vara lyckligast i världen, DÅ skulle allting verkligen va perfekt.


Ha det gott alla


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Efter 10 månader av dejtande och 7 månader in i vårat förhållandet så sa han dom där orden den 13 Oktober... dom tre små men ändå stora orden Jag - Älskar - Dig

På hans födelsedag köpte jag med mig mat och släpade över hans present hem till honom så när han kom hem väntade hemgjord Pulled Chicken och ett enormt paket innehållande två stora supersnygga tavlor med Sons Of Anarchy tryck.
Presenten var väldigt lyckad och han blev väldigt glad!

När vi lagt oss för att sova och han böjer sig fram och ger mig godnattpussen så tittar han mig i ögonen och säger "jag älskar dig".
Jag blev helt tyst först...

Han vet att jag har älskat honom längre och velat säga dessa tre ord för flera månader sedan men han var inte redo och jag ville inte stressa honom.
Han förklarade redan då att det för honom tar rätt lång tid att faktiskt älska någon så jag respekterade det och lät det ta sin tid.

Så jäkla värt väntan!
Det blev en bra födelsedag för honom och en amazing kväll för mig del ♥

Likes

Comments

Hoppla, två inlägg på en dag, living on the edge ba!
Nej men okej, jag behöver skriva av mig.... jag behöver bli av med orden, meningarna och känslorna som surrar runt inom mig just nu och som har surrat runt inom mig dom senaste dagarna.
Jag har en jäkla ångest som växer inom mig, det är skitjobbigt!
Jävla ångest över hela jobbsökargrejen. 
Jag har sökt 17 jobb den senaste månaden, fått nedslag på 4 av dom och inte hört ett skit av resten...vaaaaaaa!?? 
Fine, jag kanske stressar upp mig i onödan, en månad är bara 4 veckor... 30 dagar. 
Allt kan hända den kommande tiden, allt. 
Ändå går jag runt flera gånger om dagen och stressar över min ekonomi, blir frustrerad över att Indiska inte hört av sig alls på över en månads tid om ifall jag vill jobba och inget jobb jag sökt hör av sig. Inte ens för någon jäkla intervju.

Jag längtar så jävla illa tills den dagen då jag vet att jag kommer få en okej summa pengar varje månad, jag vet vad jag får och jag vet att jag kommer få den.
Är så jävla less på att gå runt och oroa mig för framtiden, oroa mig för att ha råd att leva, ha råd att köpa bussbiljett varje månad så jag kan träffa Robert osv... jävla skit också.​​​​​​​​​​​​​ 

Ge mig en chans.

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sedan man skrev. 
Fast vad gör det? Jag skriver ju mest för min egen del.

Livet rullar vidare, jag och Robban når snart 10 månader tillsammans, vart fasen tar tiden vägen?? Helt insane! 
För mig är det ren och skär lycka, han är den första jag känner såhär för, denna obeskrivliga lycka som bara växer och växer.
Mitt i all lyckoyra så letar jag jobb och oroar mig för min egen lilla ekonomi.
Ni vet... kommer man ha råd med julklappar, busskort varje månad, mat, nöjen osv osv... har nu dessutom valt att köra på ett köpstopp för mig själv.
Jag får inte köpa nya kläder, sådant som helt enkelt bara lockar och jag får inte köpa nya skor eller väskor då jag inte ens behöver det. Jag har allt och har knappt plats i min garderob så varför köpa mer? 
Lilla trösten är att jag får handla på secondhand (billigt och det är återbruk) och jag får handla sådant jag behöver: Underkläder, leggings när mina går sönder, jeans och hår/hudprodukter and that's it.

Jobbsöket är otroligt segt dessutom, har hittills sökt 17 jobb sammanlagt, f​​​​​​​​​​​​ått nedslag på 3, så nu hoppas man lite på svar från resterande 15 jobb man sökt. Någon borde väl nappa tycker man.
Jag har faktiskt aldrig sökt jobb såhär flitigt.... skillnaden nu är dock att jag har en sockerbit som lockar.... får jag ett jobb, deltid eller heltid så flyttar nog jag och Robert ihop :D ♥♥♥ :D 
Går inte att beskriva den längtan efter att få dela lägenhet, prylar och alla dar i veckan med den man är så förälskad i! 
Då skulle jag vara som lyckligast!

En annan grej som gör mig så glad är hur jag blivit och får vara en del av Roberts familj! 
Hur jag välkomnades direkt från första början och hur fin hans syster och svåger är.
Aldrig har jag varit med om det tidigare och känt att jag tillhör deras lilla familj så mycket som jag gör med dom! 
Jag lyckades helt enkelt få jackpot med både killen och hans familj haha ♥
Likes

Comments

Jag jobbar i butik.
Detta innebär att man då och då får ta hand om kunder som ger en en väldigt otrevlig attityd för att det i deras lilla rosa bubbla inte går exakt som dom vill.

Igår (lördag) så var en sådan kund inne på mitt jobb.
Det var dags för mig att stänga och hon drog ut lite på tiden genom att vela över kläderna hon skulle köpa eller inte köpa. 
Jag var trött i kropp, huvud och fötter (som även gjorde rätt ont) och ville bara hem.

Vi har börjat ta betalt för våra påsar pga miljöskäl. Vi vill helt enkelt få kunderna att tänka en extra gång ifall dom behöver en påse och på så sätt minska användningen av påsar. Hittills har det varit väldigt positiv respons och stor skillnad på hur många påsar som säljs iväg.

Efter att ha frågat om kunden vill köpa en påse får jag ett snäsigt svar med en såndär "jag är så mycket bättre än dig"-ton
"Jaha, har ni börjat ta betalt för era påsar? Det har ni ju inte gjort förut. Det var väldigt snålt av er"​​​​​​​​​​

Jag förklarar varför vi tar betalt, att det är för miljöns skull osv varpå hon snäser vidare "Varför gör ni inte bara påsarna miljövänliga då?"

Jag förklarar denna gång att våra påsar redan är miljövänliga men att dom kostar just för att minska användningen av påsarna.
Hon tar inte emot mitt svar och fortsätter med att det är dålig stil och jag förklarar då att "Många tycker det är en bra grej men om du vill gnälla om det så får du kontakta huvudkontoret"

Och HÄR är grejen, jag borde inte ha använt ordet "gnälla", det låter otrevligare än "klaga" eller "om du har andra åsikter" eller "om du tycker detta är negativt" 
Men jag var så jävla seg och less på denna kund att jag inte tänkte mig för.

Hon fortsatte dessutom tjafsa emot och sa att jag som anställd i en av våra många butiker borde kunna förmedla vidare hennes åsikt till huvudkontoret och jag svarade återigen
"Nej, jag kan ju inte det. Du får gnälla på Indiskas facebooksida eller till huvudkontoret"

Sen gick hon men såg till att stirra på mig tills hon inte såg butiken längre.

Jag ångrar så att jag använder mig av ordet "gnälla" men blev så less på hur man kan vara så förbannat snål och att man ens orkar tjafsa och ha en sådan otrevlig attityd mot någon som är anställd som en av alla tusentals i hela kjedjan och jag som inte ens kan påverka något i våra butiker. 

Sitter såhär i efterhand och känner ånger och oro egentligen helt i onödan för jag vet att jag inte direkt får kicken för att jag sa åt en kund att gnälla till huvudkontoret men ändå.... måste lära mig att inte älta såhär, värdelös på att släppa problem!
Vad jag borde ha svarat båda gångern när hon gnällde om påsen och sedan gnällde på att jag bore kunna förmedla vidare hennes gnäll var:
"Jag kan tyvärr inte lösa det problemet, du får prata med huvudkontoret."​

Notes to self:
-Var alltid överdrivet glad mot griniga kunder och svara enkelt när dom gnäller på saker som dom får kontakta huvudkontoret om.
-Släpp det, dom mår definitivt sämre med sig själva och som personer om dom måste agera sådär otrevligt.
-Jag får definitivt inte kicken för att en kund sagt att jag var otrevlig när jag egentligen inte var det. Jag bad henne att gnälla till huvudkontoret, that's it. Jag kallade henne inte för något av dom orden som gick genom mitt huvud just då.
-Nästa gång, var överglad, svara simpelt men ge den informationen som krävs och som du kan ge.
-Älta inte så jäkla mycket.Likes

Comments

Kommer hem 19:30 efter en hel dags jobb till färdiglagad middag och en kärleksfull fantastisk pojkvän 💜 nu ska vi mysa framför en film innan det är dags för sängen!
Imorgon åker han hem efter en och en halv vecka hemma hos mig och på måndag åker jag hem till honom för att spendera en hel månad i hans hem, ett riktigt "bo ihop" test! Can't wait.
Han är den rätta för mig 💕

Likes

Comments

Idag passerade vi 7 månaders-strecket.
7 hela månader med en man jag är så hiskeligt kär i. 

Detta tänkte vi fira lite smått imorgon, mysa med film och äta god mat.
Anledningen till att vi väljer att fira just 7 månader är för att ingen av oss tidigare dejtat någon så här länge utan att förhållandet raserat. För oss är det raka motsatsen denna gång. Vi faller mer för varandra och vårat förhållande blir bara bättre och starkare för varje dag som går!
Jag som alltid velat i tidigare förhållanden över småsaker efter bara några få månader har inte velat en enda gång hittills. INGENTING med Robert känns fel eller udda. Allt känns precis så underbart rätt som det borde. Äntligen upplever jag äkta kärlek ♥

Kommande 4 veckor kommer vi spendera ihop utöver vissa dar här och där och imorgon börjar våran vecka vi ska spendera 24/7 med varandra. Han stannar förmodligen mer än en vecka och det är det längsta vi träffats när båda stannar natt som dag hemma hos den andra :)

Vi har sällan haft chansen att ses så ofta och mycket då han jobbar och jag är hundvakt för att tjäna extra pengar. Jag har mina två goa bonushundar hemma hos mig 7-15 så vi passar alltid på att ses varje helg. Nu blir det längre ♥


Nu ska jag sova så morgondagen kommer lite fortare! Ha det bäst :*
Likes

Comments

Gick in en snabbis på antagning.nu för att kolla när man får sina svar på sökta studierna.

Hade fått för mig att det var typ mitten av Juli men tjenare, om redan två veckor vet jag mitt svar! Håller alla tummar och tår att jag kommer in på något med IT och helst då på Södertörn, det ligger så lagom långt bort, inte för långt och inte för nära :)

Ser fram emot helgen, då ska jag och min fina going till man äta ute. 
Vi träffades ju via dejtingsidan Happypancake. Man kan skicka in en "solskenshistoria" till dom där man får berätta sin historia och hur det gick till när man träffades via deras hemsida. 
Som tack fick vi ett presentkort på 500 kr på restaurangguiden, helt underbart snällt av dom!
Så detta presentkort ska vi utnyttja på lördag inne på La Casa i stan.
Vi tänkte även fira att vi strax passerar 7 månaders-strecket av vårat dejtande.
Aldrig har någon gjort mig såhär lycklig ♥

Nästa vecka ska vi dessutom vara husvakt åt min mamma ​och hennes man som åker utomlands i 2 veckor. Perfekt när Robban börjar sin semester samtidigt.
Får vi prova huslivet tillsammans en längre period med, can't wait!​

Hela den här sommaren kommer bli den bästa någonsin, känner det på mig!​​​​​​​

Likes

Comments

När både jag och Robban börjar planera smått hur vi vill bo och ha det och även han börjar småkolla efter nån som vill byta lägenhet, då känns det i hjärtat. Kommer jag in på plugg till hösten kanske man bor ihop med mannen min snart 💜😍

Likes

Comments

Jag klarade den där jäkla matten!!!!
JAG GJORDE DET!

Jag trodde det gick käpprätt åt skogen under slutprovet då jag hade svårt att svara på en stor del av frågorna men jag klarade matten precis på E alltså Godkänt!

Lyckligare än mig kan nog ingen vara just nu... jag kämpade mig genom 6 månader av matte som jag avskyr så förbannat mycket och har så nedrans svårt med OCH jag klarade slutprovet!!!!!!!!!!!
Jag älskar mig själv just nu, Jennifer, du är så JÄVLA BRA!

Likes

Comments

Instagram@hujanen91