Har haft lock för öronen i 3 dagar och inatt vaknade jag med en sån smärta i örat så det fick bli en tripp till jouren. Visade sig vara början till en öroninflammation.
Sen när jag kom hem så blev det att packa upp varor efter att vi handlat. Nu står lunchen i ugnen och sen blir det att baka pepparkakor.

Ha en trevlig 2 advent

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag hjälpt min svärmor på hennes jobb. Men då jag var ute igår kväll så var jag inte på jätte topp.
Nu ikväll sitter jag och värmer mig i soffan och funderar på vad jag ska hitta på, eller vilken film jag ska se.
Hoppas alla har en bra lördagskväll.

Likes

Comments

Är det någon som vet om man kan ta ett nytt CSN lån om man redan har ett som man håller på att betala av?
Jag funderar på att börja studera igen med tanke på att jag ändå är arbetslös. Jag jobbar som timvikarie inom barnomsorgen och jag älskar det. Jag funderar på att utbilda mig till förskollärare. Men jag ska prata med sambon först.

Likes

Comments

Alltså känner mig så hopplös. Var idag och fixade mina naglar. Något jag länge velat göra som tur var så tyckte hon jag gjorde naglarna hos att jag skulle göra en gelpolish alltså en förstärkning. Jag gjorde först 1 färg och några glittriga. Men sen när jag gjort dem och var nästan klar så fick jag sån fruktansvärd ångest och kände att det här är inte jag.
Så då blev det nude vanilla fudge istället,
Jag kände mig så hopplös men min ångest försvann direkt. Så nu ska jag ha detta några veckor och se sen om jag vill göra någon ny färg eller om jag bara vill tabort det. Men ska försöka ha det i några veckor iallafall.

Likes

Comments

Det har varit en längre jobbig period men nu känner jag att allt kommer bli bra. Visst att jag bara jobbar som timvikarie nu men jag får erfarenheten.
2 månader fram har det löst sig med jobb.
Jag är faktiskt glad att jobba Måndag-Fredag och ha helgerna lediga det känns som om jag får mer gjort och kan umgås mer med nära och kära på det viset.
Det kommer ta tid men allt kommer bli bra.

Likes

Comments

Saker och ting har ändrats. Det har med jobb och göra men jag tänker inte gå in i detalj. Jag har blivit timvikarie och jobbar just nu med barn. Känslan när dem säger att det märks att jag har erfarenhet av barn. Plus att det är så få vikarier att dem drar i mig från flera olika avdelningar. Jag jobbar i stort sätt hela December mån-fredag. Det är bara ett pass som jag inte blivit bokad på än men det känns så bra jag trivs så otrolig bra.
Allting kommer att ordna sig jag vet det även om det just nu har varit några jobbiga dagar.

Likes

Comments

Jag och S har en utmaning fram tills vi åker till London nästa vecka. Utmaningen är att vi inte ska köpa någon utemat, jag var sån att när jag inte orkade laga mat så köpte jag pizza eller sushi och det blev minst 1 gång i veckan. Då får jag också se lite hur mycket jag sparar på det.
Men just nu har jag sån craving på sushi och pizza.
Men lite kul att ha såna utmaningar ibland 😊

Likes

Comments

Äntligen kommit igång med träningen igen. Idag var 2 passet denna veckan, fått lite tips på Pinterest. Så nu gör jag en 30 days ABS challenge 😊

Likes

Comments

Jag och min sambo försöker spara till hus men allt känns så långt bort nu. Vi bor i en lägenhet som har mycket fukt och troligtvis lite mögel. Det är alltid kallt i våran lägenhet.
Jag jobbar ju som personlig assistent och hippt även in inom barnomsorgen lite då och då. Just nu känns det som om jag måste jobba 24/7 för att vi ska kunna nå vårat mål. S har sparat mer än vad jag har.
Jag önskar att vi kunde nå målet inom 1 år men just nu känns det näst intill omöjligt.
Någon som har ett bra tips på hur man kan spara pengar?

Just nu har vi en utmaning där vi inte äter någon ute mat fram tills den helgen vi ska åka till London.

Vi har lyckats jättebra vi har bara 1 vecka kvar tills vi åker.

Likes

Comments

Igår kväll hade jag så svårt att sova. Det är rätt mycket som händer omkring mig nu men tänker inte gå in på vad.

Iallafall jag tänker på saker som vad händer om detta skulle hända? Vad gör jag då?
Iallafall allt detta höll på att ge mig ångest.

Nu tar vi nya tag idag och startar dagen med läkarbesök.

Likes

Comments