Ibland känner jag mig så hemsk. Den senaste tiden har jag mått så otroligt dålig har gått tillbaka till lite dåliga vanor.
Jag har haft ständig ångest och trodde inte att jag skulle behöva gå till kuratorn innan vi ska ha uppföljning men jag får nog göra det iallafall.
Jag är så otroligt tacksam för att jag har S i mitt liv jag har varit ständigt ledsen och upprörd och även om han inte vetat vad han ska säga eller göra så har han stöttat mig.
Så imorgon ska vi åka på en dejt där jag bjuder. Jag har bokat bord på Jensen Böfhouse i Göteborg så dit ska vi det är han värd.
Nästa vecka ska jag gå tillbaka till mitt gamla jobb.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hela helgen har jag gråtit ända sen jag kom hem ifrån nya jobbet i Fredags. Jag har haft en dålig känsla hela tiden när jag varit där.
Jag har verkligen fattat ett dåligt beslut. Men idag när jag kom hem ifrån jobbet så fattade jag beslutet att gå tillbaka till mitt gamla.
Jag har inte skrivit på anställningsbevis eller så än så jag känner att jag kan gå med omedelbar verkan.

Jag mår redan bättre av att fattat det beslutet.

Likes

Comments

Jag trodde verkligen att mina panikattacker minskat men sitter här och håller på att få en.

Jag sitter och försöker koncentrera mig på annat men såg ett klipp på Facebook där en pappa får se färger för första gången med hjälp av ett par glasögon. Det var det som gjorde att jag började få en panikattack.
Jag orkar inte jag är så rädd för att jag ska bli allvarligt sjuk och dö. Jag vill inte dö.
Jag vill inte lämna alla jag älskar. Jag vill leva och jag vill bli gammal med min pojkvän som betyder allt för mig.

Jag vet att det är hemska och dumma tankar. Jag tänker så fort jag har råd göra en större hälsoundersökning för jag vet att det kommer lindra mina tankar och inte ha oro.


Likes

Comments

Hej alla jag vet att jag varit jättedålig på att uppdatera här.

Det har hänt en hel del faktiskt jag har sagt upp mig och slutat på mitt jobb som personlig assistent. Jag har fått nytt jobb som personlig assistent men närmare hemmet så det känns jättebra, jag jobbade 8 dagar förra veckan alltså söndag-söndag och i i söndags var det mitt sista pass.

Igår måndag så blev det en städ och tvättdag och älsklingen åkte tillbaka till sitt jobb, han kommer inte hem förrens på fredag. Så nu är jag ledig till torsdag då jag ska gå bredvid på nya jobbet och sen förhoppningsvis börja på fredag.

Idag blir det bara mys med Orion, en kompis kommer på besök och senare ikväll ska jag till gymmet.

Likes

Comments

Oj vet knappt vart jag ska börja.
I måndags åkte jag klockan 9 till Borås för att jag skulle på arbetsintervju. Jag satt i 40 min i Borås och väntade på nästa buss, intervju gick bra men när jag skulle åka hem så fick jag åka tåg till Göteborg och sen vidare där ifrån. Jag var inte hemma förrens vid 15.

I Tisdags var jag också på intervju fast här i Alingsås. Den gick jättebra. Väl hemma så grejade jag och städade. Blev också en tur till gymmet.

Onsdag bestod dagen av jobb.
Torsdag blev en dag med städ och tvätt och även lite bakning.

Igår så jobbade jag på en förskola och sen firade jag och älsklingen våran 2 år som förlovade, vi åt god mat här hemma och sen blev det bio. Vi såg kingsman golden circle.

Idag har jag och en kompis varit på Mörlanda marknad men vi hittade inget kul så vi bestämde oss för att åka till Gekås istället. Sagt och gjort.

Likes

Comments

Idag blir det en dag som spenderas större av delen på soffan med Orion.
Var så skönt att ha sovmorgon gick inte ur sängen förrens kl 10 sen blev det en promenad med Orion.

Idag är det vego torsdag för min del så ska se vad jag kan hitta på för kul att äta.

Men som jag nämnde tidigare så ska jag spendera större delen av dagen i soffan med Orion och titta på någon film/serie blir kanske att baka lite också.

Likes

Comments

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om en av mina rädslor om att jag var rädd för att få cancer.

Jag har under några månaders tid haft en ständig oro och drabbats av panik. Jag har brutit ihop totalt och bland annat gråtit mig till sömns flera gånger. Första gången jag fick det så låg jag i sängen och bara kände att något var fel jag fick svårt att komma till ro och tillslut fick jag svårt att andas, jag tänkte nu dör jag. Dagen efter satte jag mig på golvet i vårat kök och tårarna bara sprutade på mig.

Igår var jag hos en kurator och pratade med henne om detta, jag kan säga att det var ett av de bästa beslut jag fattat. Jag är medveten om att jag är lite av en hypokondriker, att allt det jag berättade tyder på stress. Att det är kroppens sätt att säga ifrån.

Jag måste helt enkelt försöka ta det lugnt och inte oroa mig för att till exempel "disken" inte blir diskad direkt efter maten eller om jag bett S ta den och han vill vänta med den, då ska jag inte bli frustrerad på honom som jag blivit innan, det blir en utmaning men måste prioritera att ta det lugnt och lära mig att ha tråkigt.

Jag ska nu försöka lära mig att hantera detta och inte låta mina frustrationer gå ut över S. Skulle aldrig slå någon men jag ställer mig och gapar och skriker på honom ibland och det är verkligen inte okej. Han och Orion är det bästa som har hänt mig.

Men jag ska klara detta och jag ska försöka bli lite bättre iallafall innan återbesöket om 2 veckor.
Likes

Comments

I måndags var en tvätt och städdag. Jag fick tvättat men inte städat.
Hade en dag på soffan med en massa mys med Orion.
Fick även bakat lite bröd.
Jag såg på idol och premiären av PH. Har missat de senaste säsongerna men detta verkar bli en bra säsong.

Igår tisdag så hände inte speciellt mycket jag förberedde inför jobb. Tog en längre promenad med Orion och sen bar det av till jobbet. När jag kom hem blev det ytterligare en promenad med Orion och sen tog jag en dusch och gick och la mig.

Likes

Comments

Alltså blir tokig. Var 3 veckor sen jag hade halsfluss och nu ligger jag här och är förkyld igen.

Varför? Jag vill bara vara frisk och träna och allt igen. Snuvig och hostig.

Någon som vet något bra tips mot förkylning?

Likes

Comments

Dagen startade med jobb.
Efter jobbet så åkte jag och handlade det som jag behövde ha hem. Väl hemma sa jag hejdå till älsklingen som åkte tillbaka till jobb idag.

Idag åt jag vegetariskt det blev vegetarisk schnitzel och sötpotatis pommes.
Med grönsaker.

Tog en cykeltur till gymmet och körde body balance. Nu ligger jag i soffan och kollar film och myser med Orion.

Likes

Comments