​idag så kom jag hem från Göteborg. Hade kul där. 
Harry o jag var på liseberg. Det kändes bra.

Det är nog bra igen. Jag hoppas det verkligen. Han är min soulmate. Jag kan nog aldrig älska någon annan så här mycket. Jag hoppas jag aldrig behöver älska någon annan på detta sätt. 


Godnatt


-det blir vad du gör det till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Denna vecka har varit så jobbig och den är fortfarande jobbig. Vi har haft nationella prov och ännu ett i morgon. yey. Det enda bra med det är väll att man får ha med sig fika på provet. Igår när vi skulle ha prov så var jag tvungen att gå upp halv fem för att hinna till provet i tid. 

I helgen är det valborg så då ska jag, min kusin o min kille gå ner till brasan och chilla. 

Livet rullar väll har gått ner 2 kilo sen jag skrev mitt förra inlägg, vilket är bra. 

Men tack o hej för mej 👋

Likes

Comments

​Idag var ingen bra dag. Börjar bli sjuk så kunde knappt sova pågrund av smärta i öronen. Skolan gick helt okej. Sen kom jag hem och var glad. Sen så blev det bara massa kaos, vilket resulterade att jag ställde mig på vågen. Jag mår nu ännu värre av det beslutet. Jag har försökt så himla länge med att få kontroll. Men det är så svårt att hålla i. Speciellt när andra runt om mig kan gå ner så himla lätt i vikt och stå still på den vikten. Jag är avundsjuk kan man säga. Jag vill kunna gå in en affär utan att leta efter skyltar där det står "plus size" på. Jag vill kunna se ut som "man ska". 

Jag har världens bästa familj som stöttar mig, men jag klarar det ändå inte. Jag vill veta varför inte jag kan? Så jag skriver med lite tårar i ögonen. 

Jag vill smälta in mer i samhället. 

Likes

Comments