Hej alla underbara läsare!

Nu kommer ett till inlägg om min dag! :) 

Gilla gärna inlägget om ni gillar dessa inlägg ;)

Okej så allt började kl 6.00 då jag vaknade, Jag gick upp bytte om sminkade mig och borstade håret. Jag gick ner och tog på mig skorna och gick ut med min hund. Sedan hemma så åt jag en härlig frukost på matrester ;D Min kompis kom hem till mig för vi åker buss tillsammans och jag bor typ 20 meter ifrån, jag åt klart och sedan gick vi till bussen. När vi va i skolan så hände det inte så mycket förutom att jag träffade en kille det har hänt en skit pinsam sak med.... typ 50 ggr.... sedan kom jag hem och min mormor kom... jag åt bullar och nu är jag här....

HA DET!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

mellanmål❤
består av:
ostfralla med påläggen ost och skinka
äpple
yogurt
och vatten

Likes

Comments

Dagens lördagsmys ❤

Likes

Comments

​Hej alla läsare!
Jag har just börjat skolan igen.... -.- Ny skola också... ännu värre...

Jag känner nästan över 50% av alla som går där också och det är skitpinsamt... Jag började i 7:an och det var inte kul.. Men jag fick snälla mentorer och snälla tjejer i klassen, såklart hade jag med mig kompisar till denna klass.. Väldigt trevliga och fina tjejer.. Vi körde namnlekar... O.o också pratade vi lite om dagen... sedan hade vi en rundtur igen. (För vi hade hälsat på skolan innan och då hade vi också haft en rundtur..) 

Sedan efter allt detta var jag med en kompis och nu är jag här...

HA DET ! :)

Likes

Comments

Idag har man varit och plockat plommon och bär till familjen 👍

Likes

Comments

​Hej alla läsare!

Min dag idag har inte varit så speciell men vill ju ändå ha något att skriva om :)

Idag så vaknade jag kl 11 och gick upp... Jag och min syster var ensamma hemma så vi fixade mat till hundarna...

Jag har egentligen en hund men vi passar 2 stycken.

så vi matade dom och sedan kollade på tv. Jag gjorde omelett (tänkte ta kort på den men han tyvärr äta upp den...) Vi åt och kollade fortfarande på tv. Sedan så värmde min syster ett vitlöksbröd som vi delade på och efter detta var det dags att gå ut med hundarna. vi stängde våran grind och släppte dom. (Vill bara påpeka att vi har staket runt hela tomten så dom kan inte rymma.) Vi lekte med dom och jagade dom och hade jätte kul, sedan så jag till min syster att vi kunde ta fram vattenslangen och leka med den för det var varmt och skönt ute. Min syster gick med på det och vi sprang runt och sprutade vatten på varann, riktigt kul! :) Sedan jagade vi in hundarna och bytte om... så var vi inne och lekte :) Sen kollade jag på youtube och nu är jag här.... :)

Ha det så trevligt!

(skriv gärna kritik till mig tål sånt men inget hat)

Likes

Comments

Dagens kvällsmat❤
försökte gö lite tumblr till er👌

består av:
kvarg 1 (vanilj)
kvarg 2 (jordgubb)
blåbär (har plockat själv men funkar bra med köpta med☺)
äpplen

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket... Jag har duschat och lyssnat på Wahlgren & Wistam podden. Jag gillar den riktigt mycket och rekommenderar den.... Finns på spotify om någon vill lyssna.  Jag åt min härliga frukost... köttbullemacka och chips... Ville bara uppdatera ;)

Ha En Bra Dag!

Likes

Comments

​14/8-16

Hej Alla läsare! :)

Idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit...  och man måste ju leva livet sina sista dar på sommarlovet! :D Så jag vaknade ca 11 tror jag.... Eftersom jag inte skulle ut med hunden... (Varannan dag på vardagen går jag ut med hunden kl 9 för mina föräldrar åker till jobbet väldigt tidigt...)  Jag gick upp och gick till min walk in closet och tog på mig en annan pyjamas tröja. (en oversized) Jag gick ner och mamma sa att det var väldigt bra väder ute och att vi skulle äta på altanen :) vi gick ner till altanen och åt mat... mamma jag och min syster eftersom att pappa var och golfade. Vi åt och hade kul tills... det kom massor utav getingar och drack upp min juice... vi gick in och kollade på tv... sen kom det inget kul på tv så vi kollade på film.

Det regnar köttbullar 2

den är riktigt bra och föreslår er att se om ni inte har sett den :)

Sedan så har jag inte gjort så mycket mer... jag fixade lite på bloggen och sedan kollade jag på forest gump.

också bra film om ni vill se :)

Nu är klockan 00:03 och jag ska snart lägga mig :) hoppas ni har haft det bra!

HA DET! <3

Likes

Comments