Jag fick ett samtal idag. Det var nog det bästa samtalet jag någonsin har fått i hela mitt live.

Den 16/11-16 så kommer jag operera mig. Alltså jag ska äntligen bli av med mitt magproblem som jag har haft så länge.

Tänkte bara upptatera er på den fronten


Just nu sitter jag och har lextion men vi kollar på film. Det har varit två killar ifrån Arbrå idag med oss en sväng på vården. Nästa vecka går jag ut på APL. I hela fem veckor. Förresten nästa vecka är det 5 veckor kvar till Jul. Shit va fort det går?! Har snart gått halv terminen på VO i 2:an. Snart är det jobbiga över och snart äre sommarlov.

Nu ska jag kika lite på filmen. Haha

XOXO


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varit på stan i typ 2 timmar, käkade lite kebab och jag känner verkligen av att fett mat inte funkar på min mage. Nu har jag ont i magen igen.. var så lugnt i skolan och sen sp käkade man nå så poff så är de där. Mår lite illa också. 😭
Det jag handlade idag var bara ett par vantar för 199:- kr. Tyckte att jag behövde ett par. Haha frös ju så mycke!! 😎😎
Iallafalla imorgon är det tisdag och då kliver jag upp klockan 5. Jobbigt
Och en liten upptatering av vad som kommer hände med min mage. Jag ska ju opereras och ringde idag till Bollnäs sjukhus och dom hade inge ledig tid för operation så ska ringa till Gävle sjukhus imorgon klockan 7 oh hsr inte dom så ska jag ringa till Hudiksvall sjukhus. Hoppas på der bästa nu.
Nu ska jag lyssna på musik och sedan ringa till mig broder som möter mig på Ica

XOXO

Likes

Comments

Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde på lovet.

Det började med att den(29/10) så kom mormor hem till mig och vi städade eftersom

jag väntade besök på söndag(30/10) sen va vi och käka på bolaget och sen så gjorde jag inte mera på lördag

Söndag(30/10) den stora dagen var äntligen här som jag hade väntat på. jag tror han kom till mig ca 14.30 ca. Visst vare lite stelt i början men det funkade och jag tycker verkligen om honom och fasnade mer för han in real än vad jag gjorde innan vi skrev.

Måndag(1/11) så vaknade vi och myste osv. Sen så var vi på bolaget och käkade. Vi var även med min bästavän Bettan hela kvällen. Vi var och spela bowling och självklart så vann jag.Vi spelade även Xbox.Bettan gick hem ungefär vid 9 på kvällen tror ja det var och jag och O satte oss och kolla på film men tyvärr somnade jag.

Tisdag(2/11) jag har för mig att vi inte gjorde så mycke den dagen med tanke på att det var våran sista hel dag och natt tillsammans innan han skulle åka hem. O hittade ett spel han vella spela så jag lät honom göra dä. Vi gjorde inge specellt denna dag utan var mest bara hem

Onsdag(2/11) Dagen då O skulle åka hem. Vi gjorde inget den dan, han spelade, vi myste, kolla lite youtube, helt enkelt bara va med varan innan han skulle ta bussen till bollnäs för att kolla på bandy med sin pappa och bror. Känsligt, Saknar han än idag..

Torsdag(3/11) Pluggade med Bettan en sväng och va med henne tills hon skulle gå hem vid typ 9

Fredag(4/11) gjorde inget denna dag

Lördag(5/11) Var med Bettan och det vi gjorde var att vi var hemma hos henne och spelade lite sims. Jag gick hem vid typ 22.00 då min bror Oskar mötte mig vid preem typ sen spelade jag lite mera sims när jag kom hem och sen la jag mig vid typ 4 på morgonen kanske.

Söndag(6/11) Var på Bio med mormor och broder Oskar. Vi såg Morran och Tobias. REkomenderade verkligen att se den. Haha och jag har verkligen jätte dålig humor och skrattade i hela bio salongen haha, Grabbarna som satt brevid mig var kanske 10-12 år och dom skrattade åt mig.. Haha...

Ja men det här var mitt lov och vad jag gjorde mä det. Men vad tyckte ja va bäst på lovet då? Jo att O kom till mig. Så glad att jag har träffat han. Lägger in några bilder ifrån lovet

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vet inte rikligt vart jag ska börja tala om eftersom dethar pågått så länge. Som ni läser i titel så tänker jag alltså berätta om mittmagproblem jag har och vad problem är med min mage.

Allt började nog när jag gick kanske i 7:an. Dom flesta vetnog vilken som är min mamma och vem som va min förra förra låsas pappa. Men förer som inte vet så kan jag ta det i ett annat inlägg. Iallafall så har/gör minmamma väldigt dumma grejer under tiden som jag bodde där. Jag var på sjukhusefter sjukhus. Gjorde en massa undersökningar men dom kom aldrig från tillnågot. Några år senare när jag flyttade hemifrån(2015) så upptog det problem imitt förhållande med mitt x som verkligen inte va bra för verken han eller mig.Sommaren 2016 i Augusti så hade jag varit barnvakt åt mina kusiner och känderedan där att jag hade ont i magen, ondare än vad jag brukade ha men såklart sajag inget utan gick bara hem till lägenheten, käkade mat som vanligt. Framåtkvällen, skulle tippa att klockan va runt 22.00 så gick jag såhär jätte ont.Jag låg i sängen och grät hela tiden. Jag kunde inte stå upp, inte ligga ner,inte sitta, jag kunde verkligen inte göra något. Efter en stund så började jagspy. Jag spydde inte bara 1 gång utan kanske 5 gånger. Tårarna bara föll ner.Jag sa åt mitt x att ringa 112 och det gjorde han. Ca 23.00 så kom ambulansenoch hämtade oss och vi åkte in på akuten i Bollnäs, där tog dom massa prover. Efteratt ha fått ett besked vad det var som under alla dessa år spökade i min mageså fick jag redan på att jag 19 år har gallsten. Jag har alltså sen ca 7:anleft med gallsten och ska nu bli av med den. Har gjort ultraljud som visade attjag verkligen ha stora stenar i gallblåsan och ska därför opereras för det. Jaghar ständigt ont i magen och är varje dag rädd för att gå utan för dörren, åkatill skolan. För tänk OM jag skulle få gallstensanfall. Men förhoppningsvis såska jag blir bra efter operationen.

Likes

Comments

 1. Vilket är ditt mellan namn? satan
 2. Vad är ditt favoritämne i skolan? alla förutom engelska, svenska och natur
 3. Vilken är din favoritdrink? cola
 4. Vad är din favoriträtt? tacos
 5. Vad är det sista du köpte? tacos idag
 6. Vilken är din favoritbok? har ingen .
 7. Vad har du för favoritfärg? gröna
 8. Har du några husdjur? två
 9. Vilken är din favoritparfym? killparfym
 10. Vad är din favoritsemester? har aldrig semester men grönan
 11. Är du gift? ne
 12. Har du någonsin varit utomlands? nej
 13. Talar du något annat språk? engelska ibland
 14. Hur många syskon har du? 4
 15. Vilken är din favoritbutik? Gina eller hollister
 16. Vilken är din favoritrestaurang? bolaget
 17. När grät du sist? igår
 18. Vilken är din favoritlåt just nu? Helt otroligt
 19. Vilken är din favoritblogg? Linn Alhborg
 20. Vad har du för favoritfilm? Wrong turn
 21. Vilket är ditt favoritprogram? Syrror
 22. PC eller Mac? pc
 23. Vilken mobiltelefon har du?iphone 6 PLUS
 24. Hur lång är du? 152
 25. Kan du laga mat? jaaa

Likes

Comments