Hur kan man bli lyckling om man aldrig har haft en trygghet i livet? Jag minns hur jag jagade lyckan, hur jag försökte ta den och fånga den men varje gång kom den undan. Den vände sig om och skrattade åt mig, trots att allt jag önskade var att den skulle skratta med mig. Jag tog sönder mig själv, men ingen ville se mig. Ingen ville hjälpa mig. Min frustration tog över. Varför var jag den som tog hand om andra när jag bara var barnet? Vart var mina egna pelare. Vart var dom som skulle stötta mig i allt. Där stod jag med såriga händer och armar, med gråten i halsen och bara väntade på att någon skulle avsluta mitt liv. För jag, jag vågade inte göra det själv.
Jag gjorde allt för att bli hörd. Min ilska var ett faktum, jag var hon "den där arga tjejen" som ingen förstod sig på. Hon som tog till våld om någon sa något som sårade, minsta lilla. Jag var hon som drack tills jag inte längre visste vart jag var eller vem jag var. Jag var hon med sönderskurna armar som alltid hade långärmade tröjor. Jag var hon, det där problembarnet. Men ingen frågade varför jag var arg, varför jag var frustrerad. Alla tog förgivet att jag bara var ett "problembarn". Ingen förstod att det var aldrig mitt fel, det var deras. Jag valde aldrig livet, dom gav mig det. Trots att dom aldrig direkt försökte få mig att känna mig trygg.
I alla åren trodde jag att det var jag som var problemet, att det var mig det var fel på. Men jag var bara barnet. Jag ville bara ha kärlek, ömhet och glädje. Men istället fick jag sorg.
Jag har alltid bara haft mig själv att lita på, jag är den enda som aldrig har gett upp på mig själv. Även om jag så många gånger har velat göra det.
Jag försöker komma framåt i livet, men jag vet inte hur man gör. För ingen har någonsin lärt mig. Jag vill glömma bort allting för alla dessa minnen tar sönder mig fortfarande. Snälla, snälla lär mig att gå vidare och få vara lycklig för hur ska jag annars klara av att fortsätta det här livet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om man bara kunde stänga av tankarna för ett tag. Dags att gå upp och ta en dusch. Duschen är mitt safeplace. Där kan jag skölja av mig all smärta och alla tankar för en stund. Även om den stunden oftast inte varar så länge. Jag undrar om jag någonsin kommer att sova bra igen.

Likes

Comments

​ibland känner jag mig osynlig. Som om alla ser förbi mig. Ingen känner mig och ingen har sett mitt hela jag. Jag vill visa mig men nånting stoppar. Kanske är det andras brist av förståelse. Eller kanske är det deras "tycka synd om" blick jag inte klarar av. Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli redo att visa mig för någon. Eller egentligen är det nog inte jag som ska bli redo utan det är nog dom andra som behöver bli det. 

Likes

Comments

Det var svårt till en början. Ångesten var svår till en början. Smärtan var svår till en början. Sömnlösa nätter var svåra till en början. Ja, det mesta var svårt..till en början. 

Men nu, nu är jag van. Jag kan handskas med ångesten. Jag behöver ingen hjälp längre. Jag minns att jag kände mig sårbar, att jag behövde någon som höll om mig medan jag grät och knappt kunde andas. Jag minns hur jag behövde någon, hur jag förlitade mig på någon annans hjälp. Det var först när jag blev lämnad som jag fick lära mig att stå på mina egna ben genom ångesten. 

Det har blivit enklare. Jag tar mig igenom den och jag gör det ensam. 

Jag är stark. 

Även om jag ibland känner mig svag så vet jag att jag skulle inte stått här idag om det inte vore för min styrka. Allting kommer inte bli bra, men allting kommer bli bättre. Och bättre, ja det är tillräckligt. 

Likes

Comments

Ibland kommer ångesten fortfarande. Den som alltid gjorde mig rädd är något som jag nu inte alls är rädd för. Den har blivit en del av mig. En del av den jag är idag. Jag vet inte ens om jag vore jag utan den. 

Ibland känner jag en tomhet. Som om det ekar i mig. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra så jag bara slår av för ett tag. 

Ibland gör allting fortfarande ganska ont. Sådär ont att man vill krypa ur skinnet och bara försvinna för ett tag. 

Men ibland, ibland så får även jag vara glad. 

Likes

Comments

She tell me, "You an asshole, superficial douche bag

Wishing that you knew that, you could have these shoes back
Of all of this perfume back, necklaces and jewels back
All the shit you buy me"
She said, "I want you back
I can't be seen again with you and all of your friends
It's so hard to pretend that it's like it was way back when
I thought you used to be the one
I guess you don't have time
Cause all you do is grind and it's got me losin' my mind
You just don't, don't, don't love me like you used to
Think I'm bout to lose you"
I'm a end this now before things just confuse you
Kept breakin' promises you said you keep
So you can leave a message at the beep

Said baby I got missed calls and e-mails

All going into details
About how you just not happy
And you think you gotta leave so
Go, go
I'll be fine on my own, own
Said baby I got missed calls and e-mails
All going into details
'Bout how you used to love me
I keep changing like the leaves, hell
Go, go
You'll be fine on your own

Likes

Comments

It's gonna get harder

And it's gonna burn brighter
And it's gonna feel tougher each and every day
So let me say that I love you
You're all that I've ever wanted
All that I've ever dreamed of to come
And yes you did come.

I'll swim the ocean for you. 


Likes

Comments

Jag glömmer aldrig dina hemligheter

Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken.

Likes

Comments

Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more

Likes

Comments