Klicka på bilden för att komma till min nya blogg.

Ny blogg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow, det är redan nytt år! Det känns som det var igår som vi inledde 2013, men ett helt år har gått. Och det är så sjukt vad jag åstadkommit på de året. Jag har tagit körkort, jag har blivit färdig undersköterska och jobbar nu mer på sjukhuset, och jag har uppfostrat en helt fantastisk son. Jag är verkligen stolt över mig själv!

Jag hoppas verkligen att detta året kommer att bli bra också, jag hade mycket motgångar förra året, men jag tar mig igenom det för jag vet att jag är en stark person!

Det har verkligen hänt en del i vårt liv sen jag bloggade sist. Eliaz har lärt sig både danska & engelska på egen hand. Då han spelat på sin Ipad, och det tycker jag är väldigt duktigt av en pojke på 2år. Han kan ju inte flytande men han kan ett flertal låtar innan och utan liksom. Han vet vad fjäril, nyckelpiga osv heter på engelska. Han är super duktig, väldigt smart är han. Många som träffar honom tycker det är helt fantastiskt. Jag ska verkligen försöka hinna blogga mer nu.. Jag saknar det!
Men jag har verkligen svårt att hitta tid till det.. Tråkigt nog.

Aja, är det något ni undrar eller vill jag ska skriva om så bara kommentera ;)

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Det är ganska avslappnande att skriva av sig faktiskt. Jag fyllde år igår btw, hela 22 år herregud! Men iallafall jag kommer igång med bloggandet snart igen, ska fixa bloggen lite sen är jag tillbaka. PUSS

Likes

Comments

Ååååh, jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag vill så gärna börja blogga igen, nu när det händer som mest i mitt liv..? Men frågan är, kommer jag hinna med detta.. Kommer jag kunna dela med mig av saker som jag måste skriva för att bearbeta. Jag vet inte..? Ska man börja blogga igen, vad tycker du?

Likes

Comments


Likes

Comments

Underbar vecka!

Likes

CommentsFolk som säger att man ska gå till dem om man har ett problem med dem, men inte gör det själv!

Likes

Comments

Jag är fan alltid trött, de är sjukt! Det är verkligen som mina föräldrar säger, jag föddes trött!
Och vad ska man då göra när man aldrig kan sova ändå, hahah!
Men iallafall nu sitter jag i skolan, vi kollar en film. Riktigt bra film, faktiskt! Synd om honom.. Berättar mer om den senare..!

Men nu ska vi börja titta igen, hörs sen!
Puss

Likes

Comments

Jag är riktigt trött, sitter i skolan just nu.. Förhoppningsvis slutar vi snart, men antagligen inte. Går säkert fram tills 3 idag, buuuh! Men vad ska man göra?! Bara att sitta här och glo, eller ja. Jobba med uppgifter..
Har haft ett långt samtal i klassen idag om allt snack det finns överallt. Och jag hoppas att de personer som inte var här idag kommer denna veckan så man kan snacka om det. Tycker inte man ska springa från problemen, istället ta tag i dem!
Dagens outfit!


Likes

Comments