Har hänt ganska mkt i mitt liv den senaste tiden på både gott o ont, men om jag skulle börja skriva ner allt här så skulle det bli en lång bok hehehe... Asså jag har alltid beundrat andra som har den diciplinera att vara aktiva bloggare då jag så gärna vill göra det men glömmer helt enkelt bort att göra det 😊..


Känner att orken inte finns riktigt med mig idag för måste snart börja fixa mig och bege mig till jobbet o har ett 24-Tim pass.. Ska försöka uppdatera under dagen


Ha en toppen fredag alla fina så hörs vi 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Ikväll fick jag världens städ nojja från ingenstans o började rensa i garderoben, drog ut hela soffan o dammsög , samt sorterade i skåpen vilket va sååå himla skönt att det äntligen blev gjort men har inte haft verken tid eller ork då jag jobbar så himla mycket.. Men nu jäklar e de gjort så nu ligger jag på soffan o degar med mina äldsta tjejer o har mys med lite gott o kollar på Annie en film vi har viljat kolla på länge men inte blivit av..
Ögonen går typ i kors o jag ser två tvn av tröttheten heheh men vad gör man inte för barnen 😊... God natt alla finisar 😘

  • 3 readers

Likes

Comments

Bare with me people..Jaha då det här e mitt första test till ett inlägg och jag måste verkligen ta mig tid och sitta en kväll o bara utforska allt i hur man gör en bra o fin blogg så som jag vill ha den..Sen när det väl har händer så kommer jag att använda den till att bjuda in er i mitt liv som 3 barns mamma till två tonåringar och en liten tjej på snart 2 år... Sen ett år tilbacka är jag ensamstående jobbande mamma som känner att de e dax för mig att ta mig tid att utvecklas utanför min comfort zone och kanske träffa nytt folk som har samma intressen som mig personen Amme och inte bara mamman i hemmet. Kommer att bjuda in er i mitt liv med roliga o dagliga bilder på matlagning och bakning som jag har varmt om hjärtat samt så har jag börjat komma tillbaka till en utav mina tidigare passioner Inredning nu när jag har startat projekt : Måla o tapetsera hemma från mörkt till ljust :-).. NU blev det här ett lite blandat inlägg nu men som sagt detta e mitt första inlägg o ni får ha lite tålamod så lovar jag att jag kommer att bjuda på massa intressant läsning lite längre fram.

Puss o kram på er alla godingar 

Likes

Comments