Schwarzkopf got2b smoothing lotion

Garnier micellar cleansing water

Hallon bodybutter från the body shop

Mac rouge - mocha

Ögonbrynsskugga från viva la diva

Ha en jättebra dag alla fina människor! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bare Minerals kit fairly light

The body shop kit - frosted berries

Deo, handsprit i jordgubbs doft och handkräm från oriflame

Nyx - highligth & contour PRO palette

Dove kit - purely pampering lotion och duschtvål

Beyonce heat wild orchid parfym

Deo och duschtvål från fenjal

Blush brush från real techniqs

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det har varit en väldigt jobbig höst, jag har varit in och ut från psyk.. kommer inte gå in på varför, det är lite för privat. Någon gång kanske jag kommer att kunna berätta, men som jag sa i förra inlägget så kan jag inte det just nu. Men det är mycket som har med psykisk ohälsa att göra. Men jag kan berätta att jag faktiskt mår mycket bättre än vad jag gjorde i början av hösten och slutet av sommaren.

Men jag hoppas att ni fortfarande vill följa min blogg, även fast jag har varit borta ett tag och inte uppdaterar så jätteofta! :)

Likes

Comments

​Hej bloggen! Det var så längesen jag skrev något nu, ber verkligen om ursäkt! Men det har hänt ganska mycket jobbiga saker, saker som jag inte riktigt kan dela med mig av här, någon gång kanske jag kan det, men inte just nu. Annars gör jag inte så mycket på dagarna, jag har tagit ett sabbatsår från gymnasiet, så jag kommer fortsätta sen 2017. 

Jag ska i alla fall försöka blogga lite mer nu, när jag ändå inte har något annat för om dagarna :) 

Ha en jättebra dag! /Maja 

Likes

Comments

1. MAC rouge - mocha

2. Läppstift från Clinique nr 22 pink style

3. Primer från smashbox - photo finish foundation primer

4. MAC PRO longwear concealer - nc15

5. Multi vitamin gloss från isadora - nr 39 pink apple

Ha en jättebra dag! /Maja <3

Likes

Comments

Hej bloggen!

Idag tänkte jag berätta lite om hur det är att ha ansiktsförlamning. För att jag är född med en havlsidig ansiktsförlamning, vilket gör så att jag inte kan blunda eller blinka med mitt vänstra öga, jag kan inte heller le med vänstra sidan av min mun. Det gör så att min mun blir sne, jag tycker egentligen inte om att säga att min mun blir sne, det låter som att det skulle vara något fel med det. Vilket det absolut inte är!

Egentligen påverkar inte min ansiktsförlamning mig särskilt mycket, mer än att det har gjort så att jag har haft väldigt dåligt själv förtroende. Men såklart också att jag har haft perioder där jag har tyckt att det har varit jättejobbigt och stört mig väldigt mycket på det, tänkt att varför fick just jag det?.

Kom ihåg att det inte är något som helst fel med att vara annorlunda eller att se annorlunda ut. Det är det som är charmen med att vara människa, att alla är olika :).

Ha en bra dag och ta hand om varandra! / Maja ☀️

Likes

Comments

Hej bloggen!
Sitter just nu i bilen påväg till Öland, jag ska hälsa på min gammelfarmor. Det ska bli jättemysigt! Det var jättelänge sen jag var där.
Det är dessutom helt okej väder i Jönköping idag, det har varit pissväder, 10 grader, blås och regn, de senaste dagarna, men idag är det helt okej i alla fall. Så det gör ju dagen ännu lite bättre!

Ha en jättebra dag! / Maja <3 ☀️

Likes

Comments

Hej bloggen!

Va kul att du har hittat hit! På den här kommer jag att försöka skriva varje dag, både om lättare grejer som kläder, smink och shopping, men kanske eventuellt lite djupare grejer och bara allmänt om min vardag. Jag hoppas att du kommer att vilja följa den här bloggen, det hade varit jättekul! :) 

Ha en jättebra dag! / Maja

Likes

Comments