View tracker

​Hej bloggen! Det var så längesen jag skrev något nu, ber verkligen om ursäkt! Men det har hänt ganska mycket jobbiga saker, saker som jag inte riktigt kan dela med mig av här, någon gång kanske jag kan det, men inte just nu. Annars gör jag inte så mycket på dagarna, jag har tagit ett sabbatsår från gymnasiet, så jag kommer fortsätta sen 2017. 

Jag ska i alla fall försöka blogga lite mer nu, när jag ändå inte har något annat för om dagarna :) 

Ha en jättebra dag! /Maja 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

1. MAC rouge - mocha

2. Läppstift från Clinique nr 22 pink style

3. Primer från smashbox - photo finish foundation primer

4. MAC PRO longwear concealer - nc15

5. Multi vitamin gloss från isadora - nr 39 pink apple

Ha en jättebra dag! /Maja <3

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggen!

Idag tänkte jag berätta lite om hur det är att ha ansiktsförlamning. För att jag är född med en havlsidig ansiktsförlamning, vilket gör så att jag inte kan blunda eller blinka med mitt vänstra öga, jag kan inte heller le med vänstra sidan av min mun. Det gör så att min mun blir sne, jag tycker egentligen inte om att säga att min mun blir sne, det låter som att det skulle vara något fel med det. Vilket det absolut inte är!

Egentligen påverkar inte min ansiktsförlamning mig särskilt mycket, mer än att det har gjort så att jag har haft väldigt dåligt själv förtroende. Men såklart också att jag har haft perioder där jag har tyckt att det har varit jättejobbigt och stört mig väldigt mycket på det, tänkt att varför fick just jag det?.

Kom ihåg att det inte är något som helst fel med att vara annorlunda eller att se annorlunda ut. Det är det som är charmen med att vara människa, att alla är olika :).

Ha en bra dag och ta hand om varandra! / Maja ☀️

  • 16 readers

Likes

Comments

Hej bloggen!
Sitter just nu i bilen påväg till Öland, jag ska hälsa på min gammelfarmor. Det ska bli jättemysigt! Det var jättelänge sen jag var där.
Det är dessutom helt okej väder i Jönköping idag, det har varit pissväder, 10 grader, blås och regn, de senaste dagarna, men idag är det helt okej i alla fall. Så det gör ju dagen ännu lite bättre!

Ha en jättebra dag! / Maja <3 ☀️

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej bloggen!

Va kul att du har hittat hit! På den här kommer jag att försöka skriva varje dag, både om lättare grejer som kläder, smink och shopping, men kanske eventuellt lite djupare grejer och bara allmänt om min vardag. Jag hoppas att du kommer att vilja följa den här bloggen, det hade varit jättekul! :) 

Ha en jättebra dag! / Maja

Likes

Comments