Jag blir inte glad på mig själv när jag vaknar innan väckarklockan, när jag inte bara kan vända mig om, somna om två timmar till. Jag blir inte glad på mig själv när det blir såhär, att jag inte kan sova, jag vaknar och är skitpigg, och det kryper i hela kroppen av att jag vill göra något, men det går inte att sätta igång med något hemma, killen sover ju än. Ut o springa, nej det ska vi göra tillsammans snart när han vaknat.

Så då surfar jag, läser bloggar, blir så imponerad av hur skickliga alla är att hitta ämnen och sen skriva intressant om allt möjligt


God Morgon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag drogs med av en kompis för något år sedan, hon har en lillebror som är handikappad. Så hela klassen drogs med.

Nu fortsätter jag, men är lite tråkig, inga starka färger fanns på mina strumpor, det blev en svart och en mörkgrå, Kanske inte syns att dom är olika, men det vet jag att dom är.

Rocka sock för fullt idag :)

Likes

Comments

Gud så söta, jag kröp omkring på golvet i flera timmar, kunde ha stannat kvar där hur länge som helst. Men det går inte. Nu var det väl tur i oturen att alla valpar är tingade. Kanske en lite Leopold inte kommer flytta, dom har inte riktigt helt säkert bestämt sig för om dom vill ha honom. Så har vi tur så kanske han får flytta hem till oss. För vi ville båda ha med honom hem direkt.

Skriver mer sen, just nu pluggas det för en tenta.Likes

Comments

Vi har helt och hållet fastnat i det här med att skaffa valp, en ny familjemedlem som man säger. Vi letar fakta på nätet om olika raser, vi pratar om vilken ras som kan passa oss, vi är ju som sagt två. Vi läser fakta som kan vara bra att veta eller tänka på. Vi tittar på vilket försäkringsbolag som kan passa oss, vi tittar på vilka vaccinationer som behövs om vi vill ta med hunden när vi reser utanför sveriges gränser. Vi är oeniga om namn *S*.

Här på Länsförsäkringars sida finns listor över dom vanligaste namnen man kallar sina hundar, jag vet att vi INTE kommer att välja något av dessa namn, vi vill ha ett lite mer originelt namn och många av dom här är inte ens bra. Tycker jag.

http://www.agria.se/hund/artiklar/om-hund/50-popularaste-hundnamnen/

Det finns också bra andra saker att läsa där, vad man ska tänka på innan man skaffar en hund.

http://www.agria.se/hund/artiklar/om-hund/valj-ratt-hund/


Och film på söta söta djurSöta goa valpar

Likes

Comments

​Idag har jag suttit på en föreläsning där alla gav upp att hålla sig vakna efter 20 minuter. För det var det tråkigaste jag varit med om, han var så seg, pratade i samma tonläge, och det är inte mycket jag kommer ihåg från föreläsningen. Vi ska samlas imorgon tidigt och sammafatta tillsammans, kanske det blir mer från föreläsningen om vi alla sammanfattar.

Våren är påväg HÄRLIGT!

Idag har jag haft ett långt samtal med min mamma som älskar när jag kommer med frågor, ber henne om råd. Och när min mamma börjar prata så får man inte stopp på henne *S*

Ha en bra härlig dag

Likes

Comments

Nu känns det som allvar, det känns rätt. Vi har vårat hem, vi har tiden. Vi vill ha en hund tillsammans. Barn får vänta i minst 3 år till, eller 5 helst. Men en lurvig go mörkögd hund har vi bestämt oss för att vi vill ha.

Vi har börjat titta på ras, vi är två nu, inte bara jag som kan säga att jag vill ha. Det ska kännas helt rätt för oss båda. Men vi är ganske eniga i en sak, storleken, det ska inte vara en liten hund, inte heller en stor. Vi ska hitta en medelstor ras som jag kan träna agility med. Vi har också börjat läsa in oss på nosework.

Jag läste om nosework för ett år sedan och blev nyfiken, det låter som jätte skoj.
http://www.harligahund.se/2016/03/30/nosework-ny-kul-hundsport/
Där är lite information om sporten.

Så vi ska välja en ras som gillar att röra på sig, följsam, lättlärd och gillar att använda sin nos.
Vi tittar på spaniel, terrier. Det finns bara för många fina raser, det är svårt att välja en ras. Vi läser på oss om raser, vi tittar på olika kennlars hemsidor, och vi ska åka iväg på någon utställning för att just bara titta och kunna hälsa på olika raser. Se dom själv, inte på bild via nätet.

Så skoj, jag är så förväntansfull, redan, ja. Vi ska skaffa en hund tillsammans och det känns bra, det känns stort. För mig.

Likes

Comments

NU börjar jag bli less, så less, på detta gråa. Vill ha sommar, men det kommer ta några veckor till, evigheter känns det som. Tänk om man hade kunnat dra iväg, 2-3 veckor till solen. Bahamas låter väl trevligt, det låter soligt och varm.

Vem vill åka med?

Likes

Comments

Vad skriver man då om? Jag beundrar alla bloggare som kan hitta intressanta ämnen att skriva inlägg om. Eller att skriva på ett intressant sätt om sina intressen, sin vardag.

Men om man inte tycker att man har någon vardag att skriva om, dagarna bara går en efter en ganska lika. Inget spännande. Heller ingen hobby jag kan skriva långa läsvärda inlägg om. För jag tror inte att någon kan vara intresserad av det jag gör.

Jag pluggar, mycket psykologi, har som mål att bli inte psykolog i första steget, men kurator, samtals coach. Kunna hjälpa andra genom samtal för att hitta lösningar. Kanske jag är lite färgad av min mamma som har det som yrke, jag har henne som förebild.

När jag var liten var det tvärt om, då ville jag inte alls jobba med det mamma jobbade med, för det verkade tråkigt, sen var hon jobbig med sina samtal. När jag var liten ville jag bli brandman eller flygvärdinna. Ett tag ville jag bli hårfrisörska, men det var en kort tid.

Hobby, intressen, är lite torka på det området för tillfället. Har alltid haft hund, och tränat agility. Men när min hund blev gammal och fick tas bort sa jag "aldrig mer en hund" det var så jobbigt att mista henne. Men tiden läker såren och nu finns bara fina minnen.

Tränar inte mycket men lite ofta tillsammans med min kille. Annars går tiden mycket till att renovera och fräscha till vår lägenhet.
Och jag målar, inte motiv, inte figurer eller natur, jag bara använder färger för att kluddra lite och koppla av. Det är inte några fantastiska konstverk. Men skoj.

Någon fantastisk bloggerska kommer jag aldrig bli, det har aldrig ens funnits i tanken, det är ett roligt test för att se om jag ens klarar av det. Jag kommer nog vara bäst på att läsa, hitta intressanta, roliga bloggar att följa av någon anledning, kommentera och på så sätt prata lite med nya människor men både samma intressen som jag har eller helt andra.


Likes

Comments

Nu är jag igång igen. Tränat med killen på gymmet och det kändes kanonbra, som förr, igen.

Nu räknar jag mig som frisk!

Likes

Comments