Såhär ser min skolväska ut. Det är en zebra väska från Converse. Jag vet inte vad jag har köpt den, jag köpte den förra året på nog ovanlig sida.

Först i min väska har jag mappar. Jag brukar alltid ha en mapp till varje ämne. Det är bra att ha så man inte skrynklar några papper eller tappa bort några.
Jag har även en stor rosa mapp som har fack inuti sig. Man kan ha ett fack till varje ämne. Så kan man lägga papperna där när de är klara.

Sedan i min skolväska har jag såklart mina nycklar. På mina nycklar har jag min hem nyckel, min cykel nyckel. Jag har även en liten elefant och ett kort som är tagit på Liseberg. Det jag och min lilla syster som åker Balder.

I väskan har jag också ett mini paraply. De är svart och har vita prickar på. De är jättebra att ha med sig i väskan för om det regnar någon morgon så vill man ju inte komma till skolan och vara helt dygn sur.

Dessa 2 sakerna kommer jag inte ha i skolväskan varje dag. Jag ska ha med mig de första dan till skolan och sätta upp i mitt skåp. Men jag tänkte ändå vis de.
Det är först en liten White board. På den ska jag sätta upp mitt schema och kanske skriva vad det blir till lunch. Jag vet inte än.
Den andra saken är egentligen en pennhållare men jag ska he den som nyckelhållare. Jag ska ju har kodlås så jag inte behöver släppa runt på mina nycklar en hel dag. Så då kan jag förvara min nycklar där istället. Denna hållaren har 3 magneter på backsidan så man också kan sätta upp den.

Oftast så har man något svart på sig. Svarta kläder drar ju åt sig mycket skit och så i luften. Du kanske har en hund eller katt som fäller hår. Då kan det vara bra att ha med sig en roller. Så när du rullar den på kläderna går håret och sådant av.

Såklart så behöver man ha pennor i skolan. Jag har mina pennor i ett rosa lite mindre pennskrin.
Där i har jag pennor,sudd och överstryckningspennor. Jag har även mina White board pennor där i.

Jag har alltid med mig en liten nesecsär i väskan. Där i har jag saker som kan vara bra att ha med sig till skolan OM det skulle hända något.

Där i har jag:
~handsprit- Om man ska äta något med händerna eller jag tagit i något klibbigt. Annars är det bara bra att ha med sig för det är så mycket bakterier i skolan.
~Deo- Om man känner att man är lite varm eller att man har sprungit snabbt till en lektion. Man vill ju inte lukta skunk i skolan. Jag har 2 deos. En i min necessären och en i min gympa påse.
~Pincett- Om du inte han att fixa ögon brynen på morgonen och retar sig på ett hårstrå som sticket ut.
~Topps- Det kan vara bra att ha om mascaran inte sitter på plats.
~spegel/borste- jag har köpt denna borsten och spegeln i samma. Det är jätte smart om man känner att mascaran inte sitter på plats så bara kan man kolla sig i den lilla spegeln. Eller att man har varit ute i blåsten och håret ser inte bra ut. Så kan man använda borsten. Super smidigt.
~tofsar- Om man vill sätta upp håret.
~läppsyl- Om man känner att man måste åter fukta läpparna.
~Parfym- Om man vill lukta lite godare. Min är från Victoria Secret i Sheer love.
~Alvedon- Om du känner att du har hänt i huvudet eller magen eller någon annanstans kan det vara känt att ha med sig en alvedon.
~Nagelfil- Om en nagel är ojämn.

Det var allt jag har i min skolväska. Jag har även min telefon där i min den vet ni ju hur den ser ut.
Ha en bra skolvecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej!!

Nu har jag slutat blogga så många gånger att jag inte kan räkna på mina händer och tår längre hur många gånger det är. Men om man tappar intresset för något är det inte så roligt att fortsätta. Jag har jättemånga idéer på vad jag kan blogga om nu så jag kommer nog inte få någon bloggtorka eller vad man kallar det.
Jag har alltid hört att om ska bli en stor bloggare måste man ha bra utrustning. Jag vill ju bli en stor bloggare SÅKLAT... Så förra året önskade jag mig en kamera i födelsedagspresent och fick en liten en. Jag ville såklart ha en stor system kamera för de ser mycket proffsigare ut. Men nu tänker jag så här... Man kan ju inte gå och bära på en sådan stor kamera i en dag ens. Man kommer ju bli helt slut i axeln. Den lilla kameran jag fick är lika bra som en stor system kamera. Men det ser bara inte ut så på utsidan.

Sedan till det andra problemet var att jag inte ville förra över mina bilder på min dator för min dator är inte den bästa. Om man säger så. Då köpte jag en liten sladd på Clas Olsson. Jag hade sett någon på videofyme så sa att om man köpte den sladden skulle man kunna skicka över bilderna från kameran till en iPhone eller en iPad. Hon sa också att hennes kostade runt 50 lappen eller något sådant. Jag vet inte om jag köpte en annan sladd för min kostade hela 349 kr. Sjukt för en sådan liten sladd.
Men nu ska jag tidsinställa några inlägg så de kommer upp i helgen så jag inte behöver stressa med det. Annars vet jag Hur det kommer bli. Det kommer bli så att jag glömmer att blogga och sedan kommer jag sluta igen. Det vill jag ju inte.

Likes

Comments