View tracker

Postad i: Info

Hej,

jag är jätteledsen för att jag uppdaterat dåligt på bloggen. Jag hoppas att det inte gör någonting. Jag tänkte publicera ett inlägg om skolavslutningen, men vi var tvungna att åka till min kusins studentfest 3 h iväg och jag glömde helt enkelt bort. Men nu sitter jag här i en helt annan stad och försöker skriva i alla fall...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu men jag är inte hemma hos mig och har inte min dator till hands vilket betyder att jag inte har några bilder utan bara tillgång till mormor och morfars dator. I morgon åker jag hem så då kan jag nog uppdatera lite mer. Hoppas ni kan stå ut tills på måndag, haha!

Snart ska jag göra en kul grej med designen på bloggen tänkte jag. Hoppas det blir av i alla fall, haha!

<3 /Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt, Mat

Hej,

idag har jag haft en riktig chill dag. Men visst har det inte märkts att det är nationaldagen? Inte där jag bor iallafall. Tycker det är lite konstigt eftersom alla andra länder firar så stort men det ända som händer här är att grannarna hissar en liten flagga. Den lediga dagen behövdes tycker jag. Men hörni... Snart är det sommarlov! Jag slutar på torsdag men denna vecka har vin inga lektioner så det blir gansja skönt :-)

Jag var hos en av mina kompisar idag och hennes mamma gjorde pannkakor vilket hon blev mycket sur över då hon tyckte vi skulle äta något riktigt svenskt som typ sill och potatis trots att hon inte gillar det, haha!

Det var ju inte så varmt idag, eller vad tycks? Hos mig var det som mest 17 grader men som tur var har min kompis en pool på 30 grader som vi hade det gött i hela dagen. Vi försökte ta några tumblr bilder men det gick inte så bra så det blir tyvärr inga bilder idag...:-(

Till kvällsmat ska vi äta ceasarsallad och tro det eller ej men jag har aldrig ätit det förut, haha! EDIT: här kommer några bilder från / på maten:-)

Och det var så gott! Tyvärr hinner jag inte redigera bilderna...

<3 / Emma

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

Hej,

idag har det varit en lugn dag. Jag vaknade ungefär klockan åtta i morse och har faktiskt känt mig pigg hela dagen. Vid tolv- tiden kom en kompis till mig och vi badade i ån nedanför min gata. Detta var faktiskt årets första dopp för mig vilket nog låter konstigt då det varit många varma dagar den senaste tiden. Iallafall så var det jätteskönt med ett svalkande dopp och extra gött blev det med en glass efteråt.

vänster: Topsy, höger: Lollipop

Efter lunchen som vi år runt halv två tog jag ut mina små busfrön (marsvin om ni inte sett det haha) i uteburen och har låtit dem springa fritt där i ca tre timmar nu och de verkar som att de njuter av att själva få beta i trädgården.

Det var lite om denna soliga dag!

<3 / Emma

Likes

Comments