Äntligen är det varmt ute så man kan sola!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort ett enda skit. Gick upp vid 11, åt, bara låg och latade mig i soffan, åt igen, försökt få bort alla jävla finnar i ansiktet och satt mig ner i soffan igen och funderar på om man ändå ska ta och duscha även om ingen kommer hit idag. Alltså mina finnar förstör mitt självförtroende så himla mycket... Jag kan inte ens visa mig för någon OM jag inte har en jävla massa spackel i ansiktet. Jag vet ingen produkt som möjligtvis skulle kunna hjälpa -.- jag äter inte alls mycket choklad, godis eller något sånt. Sen så är det ju inte direkt någon som bryr sig om jag är osminkad men det är ens egen hjärna som pajar det för att man ser så mycket fel på sig själv som ingen annan ser. Nej, jag känner mig inte fin utan smink. Lite sorgligt men ja, så är det.

Likes

Comments

Är sjukt trött, inte för att jag har sovit dåligt men mamma har fått för sig att göra om i köket! Det är ju ingen dålig ide men det är en aning jobbigt att slipa ner bordet som har typ 5753 cm tjock färg på sig. Dock sitter jag vid datorn och gör absolut ingenting nu när mamma står och slipar bordet så... ja det är rätt så härligt. Upptäckte också att jag kommer få vänta tills nästa vecka med att få kläderna från nelly.com eftersom det är fredag idag och jag beställde det igår kväll. Det är ju inte så kul men men... så smart är jag.

Likes

Comments

Jomen det är jobbigt när man sitter med sisådär 26 plagg som kostar runt 5000kr. Det svider i hjärtat när man måste rensa vilka man verkligen vill ha och kanske mindre vill ha. Thug life på hög nivå.

Likes

Comments

Igår när jag åt på kvällen så var det någon äcklig matrest som typ fastnade under mitt tandkött och jag har försökt få bort det men det går inte!! Ååhh! Jag vet inte vad jag ska göra liksom. Om jag pillar för mycket så kanske det blir infekterat eller så... Men jag vet inte, det kanske blir infekterat om jag inte försöker få ut den. Jobbigt läge. Sen så har nouw fuckat ur för mig på datorn också så jag kan inte ladda upp bra bilder över huvudtaget men en annan som också bloggar på nouw sa att det hade fuckat ur för henne på mobilen istället så jag vettefan, det har la hänt något antar jag!

Likes

Comments

Musik alltså... musik är en av de bästa sakerna i världen. Man kan ju knappt leva utan musik, musik kan liksom påverka humöret på ett bra och dåligt sätt. Det är extremt mycket olika känslor i låtar och musik överhuvudtaget. Det finns musik för alla. Själv gillar jag det mesta av musikstilar, pop, rock, indie.. ja allt. Tyvärr är jag ingen mästare på att varken spela eller sjunga tror jag. Jag är hyfsat bra på piano i alla fall och har rätt så lätt för att lära mig också. Tänk dom som är riktigt bra på något instrument så att dom bara kan gå och sätta sig vid ett piano tillexempel och bara spela vad dom vill liksom, fatta vad cool man hade vart... så ja, grattis till er som kan göra det antar jag, dock så lär ni ju ha tränat en hel del innan ni bara kan sätta er där och spela. Gitarr verkar vara extremt svårt, i alla fall för mig haha!

Likes

Comments

så nu är jag här igen med en blogg... vi får se hur det går helt enkelt, har aldrig speciellt mycket att skriva om men jag får väl vara mer påhittig! innan har jag lovat att jag ska uppdatera oftare men gör jag det då? nah. så nu fan ska vi ta tag i grejerna!​

Likes

Comments