I och med min graviditet så blev det en rejäl omställning för mig.
Jag ska försöka förklara så gott som det går, men det kommer bli rörigt.. Men jag kommer göra mitt bästa.

Vi fick en lägenhet, en jätte mysig tvåa på högsta våningen lite utanför centrum. Jag älskade själva lägenheten, men jag hade sån separationsångest att ta mig ifrån min pappa. Jag hade bott med honom så länge och jag trivdes så mycket hos honom. Min pappa har ALLTID varit min trygghet här i livet. Sen att jag var gravid gjorde det inte lättare, med alla hormoner och alla känslobomber.

Jag grät verkligen hela nätterna, det var jätte jobbigt. Erik var ute och festade en hel del under dessa dagar. I och med att vi flyttade ihop så släppte "familjehemmet" han. 

De flesta var glada över att vi väntade en liten bebis, och jag mådde rätt okej under graviditeten. Jag visste att jag och Erik skulle hålla ihop hela livet, vi förlovade hos och skaffade barn. I min värld fanns det bara "en" kärlek. Allt hade jag gjort med honom mer eller mindre. Han var min första största kärlek. 

I mitten eller på sensommaren, jag kommer inte riktigt ihåg. Så blev det en rejäl krasch. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var som hände, de blev tjafs i vanlig ordning. Erik var ute och drack kom hem och var svinfull rent ut sagt. När han bruka komma hem full så bruka han ha sex med mig. Ville jag inte blev han förbannad, denna gång kände jag att det var något som inte riktigt stämde. Han blev väldigt arg och drog mig i håret och spottade i mitt ansikte. Han hade ned mig på golvet och skrek i mitt ansikte. Sen skrek vi på varandra och till slut säger han att han ska flytta härifrån, för han var fast med mig skrek han. 

Det komiska i detta var att han gjorde ju exakt det han ville, det var jag som var gravid och "tråkig". Jag ville inte ut och "festa" som han ville. 

Det blev så iallafall, han flyttade... Vi blev särbos. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I början på 2007 fick jag ett missfall. Detta kommer låta sinnessjukt för er, för vem skulle vilja ha barn med en idiot? vi planderade att skaffa barn, men jag fick ett missfall.
Erik var jätte glad och jag med när vi plussade, någon vecka efter kom missfallet. Jag gick sönder, jag hade sett fram emot att bli förälder mot sommaren. Men något gick snett. Det där är ju normalt, de flesta kan faktiskt få missfall. Men jag trodde inte att de skulle bli jag.

Jag öppnade upp mig väldigt mycket för min lillasyster. Hon fanns alltid där för mig, jag kunde prata om allt! Hon slog mig inte på hälarna utan fanns vid min sida. Dag som natt. Jag kommer ALLTID vara evigt tacksam för det. Alltid!

I mars 2007 fick jag en systerdotter, jag älskade henne över allt! I samma stund fortsatte jag och Erik att försöka bli gravida igen. Men under tiden försökte jag spendera så mycket tid jag kunde att träffa min systerdotter. Hon var så söt, så perfekt och jag älskade henne.

Det jag inte visste då var att jag var gravid, när jag höll i min systerdotter för första gången var jag gravid. Men jag vågade inte hoppas på det då min mens var försenad.
Likes

Comments

Erik frågade mig i början på december om vi skulle förlova oss.
Skulle jag förlova mig? Herregud, det skulle verkligen vara vi föralltid! Förlovning för mig är en stor grej och inget man gör bara för att.

Vi bestämde datum tillsammans och de blev på nyårsafton. Nyår blev allt annat än fint, på något vis som jag inte kommer ihåg vad så blev det bråk senare mot kvällen. Erik blev full och de slutade med att han stack, dock stack han bara utanför där jag och pappa bodde och satt vid ett träd och drack upp champagnen vi skulle ha vid tolvslaget. Bråket handlade nog först om att hans syster skulle ha fest i familjens hus, och Erik ville att vi skulle dit, men hon ville inte ha dit oss. Jag tog det inte personligen utan tänkte mer att hon är nog ganska medveten om att Erik blir lite "galen" när han dricker. Han som kunde vara lite "galen" när han var nykter. Jag bad honom att inte lägga någon värdering i det utan att vi skulle vara tillsammans. Jag har ju alltid varit lite folkskygg och träffa folk jag inte känner har inte alltid varit så lätt. I och med det så började vi tjafsa och han gick och surade vid ett träd, som jag skrev tidigare.

Erik blev alltid lätt retlig när han drack. De kunde vara att jag skojade om något och han blev förbannad. Men iallafall till slut så fick jag in honom igen och vi gick och la oss, strax efter tolvslaget. Det var en förlovning att minnas, en bra förmiddag slutade i aggressivitet.

Likes

Comments

Senare samma dag som jag fick pallen på mig ringde Erik. Han frågade först vad jag gjorde och sedan sa han förlåt. Jag godtog förlåtet och vi träffades senare den dagen.

Tiden gick och vi tjafsade emellanåt, Erik gjorde flertal gånger så att jag skulle bli svartsjuk. De kunde vara:
- Kolla på andra tjejer, påpeka hur de ser ut

- Hålla undan telefonen så fort jag kommer in i ett rum.

- Påpeka hur andra såg ut, som kanske jag saknade.

-Skriva med andra på lunarstorm (Då inte bara "hej, hur är det")

Till slut kändes det som att vi tävlade, det blev så patetiskt alltihop. Jag märkte att jag mer och mer stängde in mig, jag vågade inte säga till någon hur vi egentligen hade det. Dock alla som bor i byn vi bodde i visste. Folk såg, men ingen reagerade riktigt. Allt gick så långt, jag vet inte vart jag riktigt ska börja. Allt känns så rörigt. Men ni kanske förstår.

Likes

Comments

​Denna sommar skulle jag åka till härjedalen med min pappa, farbror och storebror. Jag sa hej då till Erik och vi åkte iväg. De gick jätte bra och de var skönt att umgås med familjen. Under denna tid hade jag inte varit lätt att ha att göra med. Jag hade börjat gjort en revolt mot min pappa, jag kanske ska påpeka att jag var 17 år. Jag hade mestadels av min tid suttit vid datorn och spelat, jag hade inte riktigt fattat grejen med att festa. Visst hade jag gjort det med ett visst umgänge jag hade men jag hade blivit lugnare desto "äldre" jag blev. 

När vi kom hem efter en veckas semester så träffades jag och Erik väldigt intensivt, vi var med varandra varje dag! Han hade problem i sina familjeförhållanden och jag försökte visa mitt stöd och förstå vad det var som försiggick. Det slutade med att Erik fick flytta till ett familjehem, men vi träffades varje dag. 

En dag så började Erik påpekade att jag hade en kille på lunarstorm som han störde sig på. Jag berättade vilken denna kille var men han blev bara argare. Försökte påpeka att jag sett att Erik också skrivit med tjejer fast då på ett mer flörtigt sätt och jag hade bara den där killen som vän på facebook. Erik blev rasande desto mer jag öppnade munnen. Det slutade med att jag fick en pall på huvudet. Erik stack iväg, jag tänkte som snabbast att nu är det över. Nu är det inte jag och Erik längre. Vi hade varit tillsammans i knappt en månad och han blir arg och kastar en pall på mig. Min pappa låg inne i sitt rum och sov för han hade jobbat natt. i stunden så var jag i chock. Jag ringde och pratade med min storasyster och berättade vad som hade hänt...


Likes

Comments

... Jag hade inte sett Erik sen bessemerfesten. Jag hade denna sommar börjat umgåtts med en ny vän som heter Johanna. Vi umgicks nästan varje dag och jag tänkte inget mera på Erik, trots att han sagt att vi ska höras av och att han på något konstigt vis visade ett intresse för mig.

När jag kom hem en dag efter jag varit hos Johanna berättade min pappa att det varit en kille hos oss och frågat efter mig. Sen berättade pappa att det också varit någon kille som försökt fått tag i mig via telefonen. På grund av att min telefon gick sönder tidigare så fick Erik försöka ringa på våran hemtelefon.

När jag satte mig vid datorn den kvällen kom min pappa in. Det var telefon till mig, det var Erik. Han frågade hur det var och om han kunde lägga till mig på msn. De fick han, när han loggade in på MSN stod det "Erik.. (L) Cecilia (L)". Cecilia är då jag, tänkte mer eller mindre vad sjutton är detta för en kille. Han känner inte mig?

Vi sågs dagen där på, sen efter några dagar blev vi tillsammans. Allt gick så fort, jag var glad och Erik var min första kille. Jag har aldrig varit intresserad av att kolla på killar på de sättet. Visst, intresse för kändiskillar det hade jag. Men inte för de som fanns runt om mig. Jag vart vän med killar, men inget mera. Jag ville inte, på något sätt lyckades Erik.

Likes

Comments

Det var sommar och varmt. Jag och min bästa vän Sofie skulle ut på något som heter bessemerfesten på orten jag bodde. Vi hade det så roligt, skrattade, tjoade och var sociala. Vi träffade många människor från hennes vänskapskrets men också från min. Vi var fulla och hade druckit en hel del. Tidigare under denna kväll hade jag fått min mobiltelefon kastad i marken. Det var en av mina bröders vänner som slängt ned den. Det var kaos, helt enkelt kaos. Vad jag inte visste denna kväll var att mitt liv skulle förändras totalt. Den oskyldiga flicka jag var skulle börja växa upp.

Min kompis Sofie gick till ett gäng som satt på en parkbänk, jag stod en bit ifrån och om jag inte minns helt fel pratade jag med någon från min klass. Det kom fram en kille och presenterade sig, jag visste direkt vilken han var. Under min tid på lågstadiet och mellanstadiet hade jag hört talas om denna kille. Han var en riktigt bråkstake, jag tog i hand och brydde mig inte så mycket mer just då. Efter ett par timmar träffade vi på han igen, han klängde och var dryg. Han letade efter en tjej han var intresserad av, jag hjälpte honom att leta. Hur det sen blev kan jag inte riktigt minnas. De enda jag vet är att jag gick hem med min kompis Sofie och sov.

Dagen därpå träffade vi honom igen, han log emot mig och jag var sten hård. Jag har alltid haft förmågan att visa mig iskall än att vara varm. Iallafall mot folk jag inte känner. Iallafall denna kväll slutade med att jag övergav min vän Sofie och följde med denna kille som vi kan kalla Erik till Sandviken. Där vi träffade en av mina bästa vänner som också var hans kusin. Senare när vi skulle åka hemåt igen så gick jag en bit med honom, sen sa vi hej då och jag gick hem till mig.


Likes

Comments