Första veckan på det nya året har flugit förbi i rasande fart. Åtminstone så är det så det känns. Och jag kan väl inte förneka att jag har haft en effektiv första vecka. Jag har återförenats med min före detta bästis och även återförenats med mitt ex. Visserligen så kanske inte någon av relationerna är detsamma som dom en gång var utan kommer att kräva en hel del arbete från båda håll. Men det känns så otroligt skönt att faktiskt få inleda det här året med att få tillbaka två personer i mitt liv som jag älskar på olika sätt. Det ger mig ändå hoppet om att detta året kanske kan bli ganska bra ändå.

Sen så får jag ju så klart inte glömma att nämna den underbara spadagen jag hade med min fina mamma igår som en tidig födelsedagspresent. Något som också känns otroligt bra då jag och min mamma hade våra meningsskiljaktigheter förra året.

Allt detta får mig att tro att det här året kommer att handla om människor. Att vårda dom jag har och att träffa nya. Att vidga mitt umgänge och att göra det jävligt bra. Att älska dom jag har och göra det jävligt mycket.

Likes

Comments

Nytt år, nytt jag.... Äsch vem fan försöker jag att lura? Efter gårdagens festligheter då man vid halv två kom inramlande hem genom ytterdörren, efter att ha legat vaken till halv fyra och snapat med folk (exet är självklart inkluderat, det är ju nyår) så sov man till klockan elva på förmiddagen. Jag har alltså sovit bort första dagen på det första året. Detta som skulle bli mitt år. Andra halvan av dagen har spenderats i sängen med datorn i knäet och med seriemaraton utav SKAM (Dödskär). Men alltså vad fan har jag gjort egentligen? Ingenting alls. Nytt år, samma jag.

Men kanske att det inte är så fel med det egentligen? Att jag är ganska bra som jag är? Till skillnad från tidigare nyår då jag ständigt har upprepat löftet om att ändra mig själv har jag i år istället bett det att fara o flyga. Flyga långt, långt och ännu längre bort. För jag är ju faktiskt ganska bra ändå. Precis som jag är. Så därför är inte årets nyårslöfte att förändra mig själv utan att helt enkelt utveckla mig själv. Att fortsätta bygga på den här underbara människan som jag har blivit. Att skaffa fler upplevelser och ännu fler människor, allt som kan bidra till att göra mig ännu bättre. Inte för att jag inte är redan är bra, för det är jag, utan för att även om man är bra finns det alltid plats för utveckling.

Att önska att jag ska förändra mig själv vore en enorm orättvisa mot alla personer som jag har mött, mot min kära familj och emot alla upplevelser jag har varit med om. För att önska mig ett nytt jag vore att önska bort allt det och alla dom som jag håller kärt. Och det tänker jag inte göra. Inte i år i alla fall.

Så årets första dag kanske inte utmärker sig på något speciellt sätt förutom denna underbara insikt. Att jag redan är så jävla bra, precis som vi alla underbara på våra egna sätt och vis, men att det aldrig är fel att sträva efter utveckling. Aldrig ska man sluta att bygga på sig själv, för sig själv.. Så årets nyårslöfte är helt enkelt att fortsätta vara jag. Bara lite, lite bättre än tidigare år.

Likes

Comments