​Nu har det gått så där lång tid igen.. förlåt, har verkligen inte haft nån ork på jättelänge,jag och M gjorde slut för en vecka sedan,och innan det har jag jobbat,vilket även det har vart mycket för båda psyket och fysiskt.. men jag ska bli bättre nu! 

Städade hemma hos min mormor igår,och kollade mått för en ramp åt henne och hennes permobil,och sen så tog jag det mest lugnt till 18,då gick jag ut och träffade en tjejkompis.

Jag börjar inte skolan förräns på torsdag,det gör alla i Falun tror jag,är inte helt säker dock.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja.. jag vet att jag skulle ha dragit igång med bloggandet mer nu,men det går liksom inte,finns inte så mycket intressant att skriva om alltid och känner inte att min kropp hänger med så mycket längre så har inte orken bara.

Men nu har jag iaf lite att skriva om, T.e.x att min far har gift sig! 20 juni så gifte han sig i gustafs kyrka! Kändes lite jobbigt att se min far gifta sig en gång till,men,så länge han är lycklig så är jag glad,har inte sett han så här glad på många år.❤

Sen har jag även varit i Kroatien med Marcus och hans familj,vilket var skitkul,längtar redan tillbaka dit! vi bodde på en ö som låg ca 20-50 min utanför,den heter Lopud ,såå vacker ö,blev verkligen imponerad.                 Imorrn åker jag,pappa och mina syskon ner till vadstena på husvagnssemester,är fett taggad för det,och veckan efter det åker vi till Stockholm,och då ska hans fru hänga med också.

Bless✌

Likes

Comments

Ja! ni ser det antagligen på överskriften,men jag har haft en så bra dag idag,är så grymt glad av nån anledning idag,även fast jag försov mig imorse..

Slutade runt 12 idag,vilket var skönt,för då fick jag komma hem tidigare,umgås med min mormor lite,handlade lite åt henne,sen så gick vi ner och köpte pizza till mig,mina syskon och henne.❤ Detta är första dagen på länge som jag mått så här bra,alla prov är över nu,så är nog därför,haha😌

Var även ute och gick med en boxer idag,han är min nya promenadkompis,eftersom jag har börjat gått ut och gå varje dag i några timmar nu,då kan jag tycka att det är skönt med sällskap,han är så lugn och fin att gå med,går lugnt bredvid,drar ALDRIG. Har börjat fota lite mer nu,har en chans att få tag på kamera nu så! kommer ladda upp lite bilder i samband med detta inlägg,är inte jättebra,så skulle va kul att få feedback,om vad jag kan göra bättre osv!

Hoppas alla har en bra kväll,blir jätteglad när jag ser att folk faktiskt läser min blogg,ni är grymma❤

Bless!✌

Likes

Comments

Hej ni få som läser min blogg!

Idag så har jag haft en relativ kort skoldag, började 12 och slutade 16,så har haft en ganska soft dag ändå! vi har haft jättemycket nationella prov i två veckor nu,slutade upp med ett F på ett av dom skriftliga i svenska!

Har så svårt att komma på nåt o skriva numera,händer inte så mycket i mitt liv,haha.

Likes

Comments

Hej!

Hade tänkt att försöka blogga lite mer nu,har haft så mycket nu senaste tiden... MEN nu kör vi igång igen! var ute på Roadtrip igår med familjen,Vi tog oss till Ockelbo för att träffa moster och mina kusiner! som jag har saknat dom där ungarna,vi som brukade träffas varje dag nästan. Längtar tills dom kommer hem igen!❤

Jag vet inte hur intresserade ni är av mitt liv egentligen,men tänkte berätta ändå liksom (varför inte?!) Vi har haft nationella prov nu eller iallafall 1:a vi kommer ha två nästa vecka,är inte så nervös över dom,eftersom det är skriftliga prov bara.

Ska starta ett projekt även,ett fotoprojekt! Det är inom ett tema som är Missbrukarfamiljer,hur barn mår,hur dom tänker,har då fått "låna" min kompis lillebror,som har en far som är väldigt alkoholiserad,jag vet att det är ett känsligt ämne,och att det är nåt som folk kan reagera på! men det är det jag vill ha, reaktioner, Jag har själv ingen erfarenhet av en eller båda föräldrar som dricker,och det är jag glad för! men jag vill att folk ska förstå hur ett barn som är i den situationen känner sig,hur det känns när ens förälder är stupfull (och kanske inte så glad) Jag vet att inte alla alkoholister är aggressiva när dom druckit,men vissa är.

OM ni har några frågor runt detta projekt,så får ni gärna mejla mig på elvingsson16@gmail.com 

bless✊

Likes

Comments

Hej!

har inte varit så aktiv nu ett tag,dels för att jag har mycket i skolan och hemma,Har haft mitt första nationella prov den här veckan,o det gick bra,även fast det var muntligt! har ju som sagt svårt att prata inför människor. Jag pratade om könsidentiteter,men har då riktat in mig mer på transsexualism,eftersom det är ett ämne som skapat mycket konflikter/diskussioner sen förra året då ett självmordsfall i USA uppmärksammades särskilt mycket,en flicka (född pojke) vid namn Leelah alcorn ,tog tog sitt liv,efter att ha blivit mobbad och blivit dåligt behandlad av sina egna föräldrar för att ha kommit ut som transsexuell.

Många ser det som en fas bara,vilket det inte är,det är deras val.

Ni som inte vet vad transsexualism är,så är det att man inte trivs med det könet man föddes med,många mår väldigt dåligt av det,det finns hormonbehandlingar,men då måste man få sin "Diagnos" av en läkare.

Alla har rätt till att må bra,oavsett vilken hudfärg,sexualitet,ras man har/är.

Peace✌Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en rolig dag! spelade in en podcast på första lektionen,den handlade Om skid VM som hålls i falun under vecka 8-9! vi pratade lite om kostnaderna för det,JAS gripen som ska flygas under VM.

På sista lektionen så började vi lite smått med ett projekt som handlar om att vi ska göra ett fotocollage/animering,som ska på nåt sätt handla om barn som lever i ett hem med föräldrar som är alkoholister,vi ska försöka visa hur det kan se ut för ett barn som lever i den tillvaron! 

dom som vi fick projektet av kommer hålla en utställning i falun och om ni vill veta mer om det,så står det nog på deras sida!

http://duspelarroll.se/

Tycker det är jättebra att dom uppmärksammar detta! eftersom det är många jag känner som lever i den tillvaron!

Ha de bra!

Likes

Comments