Instagram@ida.sjosten

Nu har jag 5 jobbpass kvar av 7.. kämpa. I fredags bjöd jag hem familjen och bjöd på fylld fläskfilé med potatisgratäng, sallad, sås och vitlöksbröd. Gjorde även en marängtårta till efterträtt. Och fick kolla på idol och bara njuta av en fredagskväll.Igår slutade jag rätt så tidigt från jobbet var lugn dag och var rätt så hungrig när jag kom hem. Så ställde mig och lagade pannkakor blev supergott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första gången på länge som jag har Fredagsfeeling idag. Kan beror på att jag är ledig hela dagen och att jag kan njuta lite extra.

Igår fyllde jag år helt sjukt att man redan är 24år tiden springer bara iväg. Hade en toppendag som började tidigt efter få timmars sömn. Började dagen med att göra mina naglar, blev nöjd även om det är lite smås slarv här och där. Men betalade endast 250 då det var upplärning. Lunchade med pappa och Kevin, dammsugit, tvättat har jag också hunnit med. Kvällen spenderades på Pinchos, är inget jättefan av maten där. Men helt klart bättre än sist.

Ikväll kommer familjen hit och ska firar mig då vissa jobbade sent, hade möte som ej gick att avboka mm. Måste bara komma på vad jag ska laga för mat.

Sen inväntas ännu en vecka jobb endast kvällar och lunch någon dag. Så ser mitt liv ut just nu, kunde varit bättre. Men men jag får in cash vilket är huvudsaken.

Likes

Comments

Idag är det en speciell dag för alla oss som ha en pappa, förlorat en pappa eller blivit sviken av sin pappa. En dag som väcker många starka känslor.

Jag har turen som ha en pappa som är speciell och underbar mot mig och mina två syskon. En pappa som bryr så otroligt mycket och inte är rädd för att visa känslor. En pappa som alltid vill ens bästa och är helt enkelt världens bästa.

Likes

Comments

Har gått och köpt en bakmaskin som är sååå snygg och perfekt. Har dock ej hunnit inviga den ännu.

Köpt skor nu inför hösten som är snart slut och vintern så slipper jag tänka på det.

På söndag är det fars dag och jag har redan handlat klart allt. Han kommer får en smakbox med massa nya produkter till matlagning mm och en Brynäs t-shirt.

Nu väntas snart jobb kommer vara en lång dag idag, från 12:00 till stängning och igår blev det sent så är lagom trött idag.

Likes

Comments