Header

Instagram@ida.sjosten

Har inte haft någon lust alls att skriva något här dem senaste dagarna. Men ska försöka blir bättre på det denna veckan som kommer.

Blivit mycket jobb dessa dagar, långa hårda dagar. Igår var det utgång igen som gällde med ett annat tjejgäng. Få sluta att ha så höga förväntningar för det blir typ aldrig lika bra som man vill att det ska blir. Men hade ändå kul ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår blev det ett besök hos frisören men denna gång på Lyx som ligger mitt i stan. Hade en kille som färgade och klippte mitt hår. Alltid haft tjejer men han var grym och trevlig. Blir återbesök om 2 månader för att fixa håret ännu blondare. Men lyx är det verkligen på lyx, bästa delen var när man fick sitt hår tvättat och fick massage samtidigt i ryggen. Höll på riktigt på att somna.


Likes

Comments

Har aldrig tråkigt på jobbet när man jobba med dessa två. Bjudsa på tre bilder från Köpenhamn o Malmö!

Likes

Comments

Dessa ord fick jag höra igår, inga vackra ord man ska får höra överhuvdtaget, av en främling.

Att jobba i restaurangbranschen är inte alltid lätt, vi får mycket skit dag in och dag ut. Vissa har sån otroligt bra förståelse och respekt för oss. Medans andra "spotta" på en och behandla oss som vi är mindre värda än dem själva.

Jag har jobbat i drygt 5år i denna bransch där det har varit så kul flera gånger och bajs andra gånger. Man ska aldrig ta något personligt, men ibland går det över gränsen för en. Vi ska inte tar mer skit än vad vi förtjänar. Vi är alla människor. Och nej kunden/gästen har inte alltid rätt alla gånger.

Igår när jag fick höra dessa ord blev jag helt stum, fattade ingenting av vad som nyss hände. Men jag tog det tyvärr alldeles för personligt och brast ut i gråt. Har så otroligt fina kolleger som kom o tröstade mig. Tyvärr så finns det dem som inte har någon medkänsla överhuvudtaget.

Likes

Comments

Igår var det hela 5år sen du gick bort. Under alla dessa år har det hänt så otroligt mycket. Ditt barn har hunnit blir 5år och fick aldrig chansen att lära känna dig, eller få känna vilken underbar pappa du var den korta stunden. Att du knappt fick se han växa gör ont i mig. Att du hade så mycket kvar att leva för är jobbigt. Så mycket som hänt i världen under dessa 5år, fotbollen och hockeyn HV71 som du avgudade och din favorit var Stefan Liv som också gick bort i en flygolycka.

Att jag inte minns våra sista ord tillsammans svider något fruktansvärt. Att jag inte minns när vi sågs senast är en sorg. Att inte veta om du led eller om du inte ens kände något är hemskt. Att jag jobbade hela dagen igår och inte kom med rosa rosor som alltid, gör ännu ondare i mig. Att vi hade en sån otroligt bra vänskapsrelation gör mig glad. Du var den bästa killkompisen för mig. Det är jobbigt ibland när man vill få ut sina känslor och veta att du inte är här och lyssna. Du gav mig kraft och energi under mina svåra stunder. Du var och kommer alltid vara den speciella härliga, underbara, fina killen som man kunde lita på.

Igår var en jobbig dag på jobbet, jag märkte själv hur lättirriterad jag blev på folk dem sista timmarna. Hur jag bara inte orkade kämpa och fokuserar. Igår var en sån dag då jag var nere och inte mig själv.

Likes

Comments

Hade en sjukt bra dag igår med två kollegor. Började men en pannkaksfrukost på jobbet. Solen sken hela dagen i Växjö, Köpenhamn, och i Malmö. Vi bestämde oss för att åka över till Köpenhamn och glida runt. Tog oss en öl direkt när vi kom, sen en pölse mycket gott!!! Vidare till en pub där det blev shot och cider med smak av blåbär mycket god! Sen till en annan bar för att ta en shot och sen gå. Hahah! Avslutade Köpenhamn med att köpa med oss wienerbröd med choklad på. Looooove it.

Påväg tillbaka höll jag på att missa tåget från Köpenhamns flygplats till Malmö. För såklart när man åker tåg så gå det ofta inte hela vägen vilket detta inte gjorde. Så därför fick vi gå av på Köpenhamns flygplats och invänta ett annat tåg. Var lång kö och nästa tåg gick inte förrän om14min och det var akut för min blåsa. Springer upp för trappan kolla vilket spår jag kom ifrån, kolla skyltar efter toan, såklart så är den under. Så måste ta hissen ner. Självklart så är jag lite onykter har mens och måste byta samtidigt som jag känner stressen. Springer tillbaka och kolla så Jag sprang in på rätt spår. Telefonen ringer och kollegan undrar vad jag är och säger att jag tror jag är här. Han säger att tåget har kommit och jag måste skynda mig. Gå på perrongen och ser att det står mot Karlskrona. Skräcken börja komma när det står fel ort. Springer o kolla mot folkmassan men ser dem inte förrän jag hör dem ropa på mig. Har nog aldrig varit så stressad eller rädd förut. Hahah usch.

På mässan fick man en goodiebag, provsmaka nya sorter av öl, cider, vin, mm. Smakade brittiska mango, hallon-blåbär och hallon-vinbär väldigt goda!

Påvägen hem somnade vi alla tre, måste sett lite gulligt ut. Den ena sitter/ligger över båda stolarna, den andra mot fönstret och jag mitt huvud mot kollegans axel.

Likes

Comments

Nästa måndag klockan 09:00 på morgonen blir det att äntligen fixa håret igen. Denna gång blir det på lyx och inte självfallet. Då min favorit frisör har slutat. Ska blir blondare nu till våren vilket känns bra!

Denna typ av hårfärg vill jag få tillbaka igen.

Likes

Comments

Blev en riktig skön dag igår, slängde lite saker på tippen och handlade lite. Var så fruktansvärt sugen på tacos så de fick det blir.

Drog en sväng till Amanda med Jane och myste till det. Bra tjejer är dem! ❤️

Jag är ju som sagt så himla sugen på att tatuera mig och har nu faktiskt kommit fram till exakt vad jag vill göra. Men måste har rätt stil och bestämma mig för vad jag vill göra det för någonstans här i staden.Likes

Comments

Godmorgon!

Vilket härligt väder Växjö har bjudit på. Man kan inte blir annat än glad och får ännu mer längtan till värmen.

I lördags firade vi farmor som blir 80 idag med släkten. Det var bra!

Idag är jag ledig hela dagen fruktansvärt skönt! Resten av veckan blir det jobb varje kväll. Och nästa helg blir det utgång.

Likes

Comments