Header

Instagram@ida.sjosten

Blivit en hel del goood mumsig mat dem senaste dagarna men vadfan lite måste man unna sig.

Likes

Comments

Äntligen har man fått lön, eller jag har ju inte direkt behövt snåla denna månaden. Haft mer pengar kvar än vanligt! Shoppade hem lite kläder från https://nakd.com haha minns knappt vad det var... Men fett fint var det hahah shit orka mig själv! Och sen blev det shopping från https://lyko.se ögonskugga, foundation, puder och contouring dem har just nu ta tre betalar för två och 10% om man registrera sig med sin epost. Köper allt mitt smink där nuförtiden. Får mer för pengarna så fett värt!

Blir att jobba hela dagen idag och imorgon, tänkte drar och köpa jeans på Gina när jag har "rast" och nya snygga trosor.

Likes

Comments

Efter ynkla 5h sömn ringde klockan när man sov som skönast. Väckte brorsan som icke var så glad. Drog en sväng till affären, köpte nybakade frallor, wienerbröd och grönsaker mm. Började fixa frukosten till pappa med båda syskonen. Sjukt länge sen jag satt ner och åt en ordentlig frukost stört. Nu är frukosten nere och jag är svintrött! Ska käka lunch om en timme på stars sen blir det en powernap. Ledig dag o kväll det kallar jag LYX!

Likes

Comments

Världens bästa! Som alltid visa engagemang till en, och vill alltid ens eget bästa! Som älskar att retas och skämma ut en. Som alltid kommer står och hålla vakt och se till så att allt är bra!

Love You

Likes

Comments

Jadu, blivit en himla massa jobb denna vecka. 6 dagars jobb och slutar med över 60h vissa dagar har jag varit helt slut och andra dagar har jag haft en jäkla massa energi. Igår sa en du se trött ut ida och det förstår jag för det är jag med! Men var inte alls en jobbig dag igår. Idag vaknade jag självmant vid 12 c:a 8h sömn

Var på fotboll i eftermiddag och tvingade med Jane som sällskap. Sparat en massa pengar har jag också gjort. Imorgon blir det jobb igen men ledig tisdag kväll o onsdag vilket är riktigt skönt!

Om ni inte sett fifty shades Darker än ser den sjukt bra o bättre än 1:an


Likes

Comments

I söndags hade jag äntligen en helt ledig dag efter sjukt många dagar i streck. Som alltid eller i alla fall dem flesta söndagar burka Jag mysa till det lite extra. Jag och två andra vänner bruka hänga hos den ena och käka hämtmat, skvaller, och slutar alltid med kärleksfilm. Mysigt och sjukt avslappnade eller i alla fall för mig. En liten mysig "tradition" vi gör. Denna söndagen som var blev det pizza, chips och kärleksfilm. En bra skön söndag!

I måndags var det dags igen efter två års väntan är den nu här. Fifty shades Darker och ja den var Riktigt bra! Kanske ännu bättre än ettan. Jag har ej läst böckerna så har inget att jämföra med, vilket dem flesta har för dem läst alla tre. Men tvåan var riktigt bra!

Likes

Comments

Fick en sjukt dryg kommentar på mitt senaste inlägg? Hur kul kan det vara att gå in på en okänd blogg och bara skriva något sånt?! Dessa nättroll som finns överallt och kommer alltid att finnas tyvärr.

Likes

Comments

Bara jag som är förväntansfull efter att får se del 2 på bio när den kommer ut. Då jag inte ha läst böckerna så har jag inga stora förväntningar av filmen som den är i boken. Ettan tyckte jag var bra på bion men nackdelen är ändå att det är för mycket naket av henne och knappt något av honom. Få hoppas på mer i denna filmen.

Likes

Comments

Fick hem båda mina varor efter en vecka, vilket tog längre tid än vanligt. Lyko bruka vara snabba med sin leverans så blev lite förvånad att det tog sån lång tid. Men är supernöjd med mitt smink och bodylotion som jag fick.

Likes

Comments

Igår hade jag ju tid hos tandregleringen och fick väl antagligen bra nyheter. Behöver ej min tråd längre under fram tänderna, då dem sa att det såg bra ut när jag bet ihop tänderna och att jag endast hade behövt har det i minst fem år. Så nu är det slut med det känns faktiskt lite konstigt nu när man varit van vid det.

Idag blev det käk på pinchos igen med Amanda och Jane. Men nej idag var två av rätterna som jag beställde sist inte alls goda. Miniplanka och kycklingburitton smakade inte alls bra. Köttet luktade äckligt och var segt åt det knappt. Kycklingburitton var torr och inte alls saftig. Kommer nog tyvärr ta ett tag innan jag drar ditt igen, tills dem fått in nya rätter.

Likes

Comments