View tracker

​Dålig uppdatering i bloggen, I know. Det har hänt väldigt mycket sedan vi kom hem från Grekland. Bland annat så har Busen, min kanin varit jättesjuk. Så sjuk att vi var helt säkra på att vi skulle förlora honom. Vi har varit med honom till veterinären tre gånger. På grund av det här så har jag mått väldigt dåligt. Jag har knappt kunnat äta, dricka och jag har bara varit på jobbet en dag den här veckan. 

Jag har haft honom halva mitt liv. Han är en familjemedlem och mitt allt. Som tur är mår han mycket bättre nu. Men jag, mamma och pappa sover fortfarande i vardagsrummet, med honom. Precis som vi gjorde när han blev sjuk. Ingen av oss vill lämna hans sida. 

Annars så har jag och Nicholas flyttat i helgen. Numera är vi särbos och inte sambos. Vi bodde i en bostadsrätt på Mariedal. Som vi hyrde då. Men tyvärr var det bara en tidsfråga innan vi skulle ryka därifrån. I somras, när vi var i Turkiet, fick vi veta att vi skulle behöva flytta ut två månader senare. Sedan fick vi förlängt, men det tackade vi nej till. Nu bor vi isär & nu är det dags att spara ytterligare några tusen för att sedan kunna köpa en lägenhet ihop! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igårkväll kom vi hem från Grekland. Och idag började jag jobba igen. Vi fick veta att vi har fått förlängt på jobbet också, till 23 december. Det känns superbra!

Annars är jag helt totalt slut idag. Jag har sovit 2/3 timmar inatt. Och jag känner mig faktiskt lite deppig. Min morfar skulle ha fyllt 72 år idag. Min älskade morfar. Att man kan sakna någon så här mycket❤️..

  • 312 readers

Likes

Comments

View tracker

Just nu ligger jag vid poolen och solar. Det är 32 plusgrader här i Grekland och det känns så himla bra. Det enda minuset är att jag har gått och blivit sjuk. Men men, jag njuter ändå!

  • 341 readers

Likes

Comments

Jag har tagit ledigt från jobbet i en vecka och just nu är jag i Grekland med Nicholas och hans familj. Vi kom fram igår kväll. Och idag har vi solat, badat och druckit olika drinkar men framförallt ätit en jävla massa mat. Maten här är underbar. Här trivs jag. Mat är livet.

  • 349 readers

Likes

Comments

Klockan är fyra på natten och jag har redan sovit i några timmar. Men jag vaknade, tvättade bort sminket, borstade tänderna, tog mina sömntabletter och nu ligger jag i sängen igen. Tänkte blogga lite innan mina sömntabletter kickar igång!

Idag har jag varit ute och gått en mil. Sen for jag hem till mina föräldrar en snabbis innan jag och Nicke handlade på Ica och for hem för att göra blodpudding med bacon och ägg. Annars har kvällen spenderats i tvättstugan. Roligt? Nja. Men på tisdag far vi till Grekland och då kan det vara bra att ha med sig rena kläder!

  • 365 readers

Likes

Comments

  • 475 readers

Likes

Comments

Vi kom hem från Turkiet i onsdags, på kvällen. Vi har haft det helt underbart. Verkligen. Jag bjuder på en bildbomb från Turkiet och annat!

  • 553 readers

Likes

Comments

Igår packade jag och Nicholas våra väskor och städade lägenheten. Sen käkade vi middag med min mamma innan vi sen for till flygplatsen i Umeå!

Vi har flugit i fyra timmar och åkt buss i cirkus 1,5 timme innan vi äntligen kom fram till vårt hotell här i Turkiet mitt i natten. Vi blev bjudna på mat sen gick vi och la oss.

Tre timmars sömn blev det innan vi gick upp för att käka frukost och efter det så tog vi vårt första dopp! Vi har badat, ätit god mat, snorklat, solat, gått längst stranden och bara haft det allmänt bra. Yalihan Una hotell här i Avsallar: You're treating us well.

  • 601 readers

Likes

Comments