Klockan är sex på morgonen. I don’t wanna sleep anymore. Nightmares sucks ... BALLS. 🔫🔫

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

  • 14 Readers

Likes

Comments

Fredag idag, veckan har gått relativt fort ändå. Har jobbat, umgåtts med mina nära och kära, och gymmat en del. Jag och Amanda for på två pass i onsdags, True hit och True core. Träningsvärken var/är inte att leka med. Fyfan, det där måste vi göra om!

  • 19 Readers

Likes

Comments

Long time, no see. Kanske dags att börja blogga igen? Bjuder på bilder från de senaste månaderna.

Nu ska jag se vidare på Frost.

  • 33 Readers

Likes

Comments

Den här veckan har varit händelserik.
Jag har börjat jobba på GE healthcare igen!
Och jag och Nicholas har även skrivit på papper för våran nya lägenhet. Och både Nicholas och Amanda har fyllt år och det har firats.❤
Sedan har jag varit med mamma och pappa lite överallt och så har vi även ätit middag på Ronyas.

Nu i helgen så har jag varit i Sävar. Sedan när jag vaknar så ska jag, mamma och pappa gå ner till ängarna för att mata ankorna där. Myspys.

  • 335 Readers

Likes

Comments

Det är fredag idag och idag kom jag och Nicholas hem från vår lilla Sverigeresa. Vi har haft det heeelt jävla underbart!

Resan var spontan! Vi visste varken vart vi skulle eller vad vi skulle göra, utan det bestämde vi under resans gång!

Måndag:

Vi for först på en lägenhetsvisning. Amanda följde också med!

Efter det tankade vi bilen innan vi började röra oss söder ut. På vägen stannade vi i Docksta för att äta, sedan körde vi ner till Gävle där vi bestämde oss för att sova. Vi gick även ut mitt i natten för att beställa hem mat från Max.

Tisdag:

Efter hotellfrukosten började vi röra oss mot Falun. Vi gick först runt på stan innan vi rörde oss mot Falu gruva där vi hade bokat en guidad visning 67 meter under marken. Skithäftigt och jätteintressant!
Efter det gick vi på Gruvmuseet innan vi körde mot centrum igen för att äta middag. Vi åt på Pitcher's, recommend recommend🙌

Sedan körde vi till Norrköping där vi övernattade i väärldens minsta hotellrum. Men vi fick det att funka ändå. Vi gick även runt på stan för att hitta Macdonald's via gpsen på telefonen. Nomnom.

Onsdag:

Dagen började inte så bra. Det hände en liten olycka så tanklocket på bilen gick av, men Nicholas körde då till en bilverkstad som fixade allting, helt gratis.

Efter det körde vi till Kolmården där vi spenderade hela dagen! Sedan åt vi middag på en restaurang alldeles i närheten innan vi körde till Västerås! Vi övernattade där och åt gryyym mat på hotellets egna restaurang.

Torsdag:

Vi körde till Sala, Sala Silvergruva för att gå på en guidad visning där, 60 meter under marken. Där köpte vi även jättefina stenar och sådant innan vi började köra mot Sundsvall där vi bestämde oss för att övernatta.

På kvällen gick vi även på Casino Cosmopol där vi lyckades dubbla pengarna vi spelade för. Hhahah kul var det i alla fall!
Sedan köpte vi lite godsaker innan vi gick till vårat hotellrum där vi såg Game of thrones innan vi gick och la oss.

Fredag:

Regnig dag i Sundsvall. Vi checkade ut från hotellet och gick runt på stan en stund, fikade och sådant samtidigt som vi höll koll på en budgivning som även vi var med på. And good news, VI FICK LÄGENHETEN! WHIIIIEEEE!!!!


Likes

Comments

​Sist jag skrev var den tredje juli och jag kan redan nu säga att rätt mycket har hänt sedan dess. Jag har bland annat valt att säga upp mig från mitt jobb. Jag blev erbjuden en annan tjänst och efter att ha funderat väldigt mycket så kändes beslutet om uppsägning väldigt rätt.

Jag jobbade tidigare som svetsare på Volvo lastvagnar och nu, efter semestern, så kommer jag att börja jobba som lagerarbetare på GE Healthcare. Jag har jobbat där tidigare och även om jag trivdes som svetsare på Volvo så kändes det här valet bäst för mig!

Nu har jag en vecka kvar av min semester och jag och Nicholas har faktiskt valt att fara på en spontan Sverigeresa imorgon! Men först ska vi fara på en lägenhetsvisning! Vi har varit på rätt många nu, varit med på en budgivning osv, men nej! Men vi ger inte upp! Det här ska gå!!

Idag då? Idag har jag och mamma haft världens mysigaste dag. Vi har varit ute på en promenad, matat ankor nere vid ängarna, varit på MM, beställt hem mat från Frasses, kollat på en serie, myst med Busen osv. Och nu ikväll så har jag solat på Sun tan, handlat och bara haft det bra här hemma. Men nu ska jag duscha sedan går jag och lägger mig. Det blir en lång dag imorgon! 

  • 378 Readers

Likes

Comments

Förra veckan jobbade jag sex dagar. På lördagen var det tänkt att vi skulle jobba 6-15, men någonting gick sönder på Måleriet så vi fick sluta kring 11 istället.

Idag stod det still hela dagen.
Efter jobbet for jag till gymmet. Efter det har jag bara varit hemma. Jag tog ett bad och efter det har jag bara myst med Busen. Min absoluta favorit!❤❤

  • 443 Readers

Likes

Comments

• Jag har gjort en nyttig tonfiskröra.
• Varit på ett PTpass.
• Gymmat.
• Varit på Rusta och Willys med mamma.
• Varit med Nicholas.
• Ätit på Taj Mahal två gånger.
• Gått runt på stan.
• Ätit pizza.
• Solat solarium.
• Sett solsidan.
• Varit med familjen.
• Och ätit en jävla massa godis.

  • 565 Readers

Likes

Comments