Den här veckan har varit händelserik.
Jag har börjat jobba på GE healthcare igen!
Och jag och Nicholas har även skrivit på papper för våran nya lägenhet. Och både Nicholas och Amanda har fyllt år och det har firats.❤
Sedan har jag varit med mamma och pappa lite överallt och så har vi även ätit middag på Ronyas.

Nu i helgen så har jag varit i Sävar. Sedan när jag vaknar så ska jag, mamma och pappa gå ner till ängarna för att mata ankorna där. Myspys.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 237 Readers

Likes

Comments

Det är fredag idag och idag kom jag och Nicholas hem från vår lilla Sverigeresa. Vi har haft det heeelt jävla underbart!

Resan var spontan! Vi visste varken vart vi skulle eller vad vi skulle göra, utan det bestämde vi under resans gång!

Måndag:

Vi for först på en lägenhetsvisning. Amanda följde också med!

Efter det tankade vi bilen innan vi började röra oss söder ut. På vägen stannade vi i Docksta för att äta, sedan körde vi ner till Gävle där vi bestämde oss för att sova. Vi gick även ut mitt i natten för att beställa hem mat från Max.

Tisdag:

Efter hotellfrukosten började vi röra oss mot Falun. Vi gick först runt på stan innan vi rörde oss mot Falu gruva där vi hade bokat en guidad visning 67 meter under marken. Skithäftigt och jätteintressant!
Efter det gick vi på Gruvmuseet innan vi körde mot centrum igen för att äta middag. Vi åt på Pitcher's, recommend recommend🙌

Sedan körde vi till Norrköping där vi övernattade i väärldens minsta hotellrum. Men vi fick det att funka ändå. Vi gick även runt på stan för att hitta Macdonald's via gpsen på telefonen. Nomnom.

Onsdag:

Dagen började inte så bra. Det hände en liten olycka så tanklocket på bilen gick av, men Nicholas körde då till en bilverkstad som fixade allting, helt gratis.

Efter det körde vi till Kolmården där vi spenderade hela dagen! Sedan åt vi middag på en restaurang alldeles i närheten innan vi körde till Västerås! Vi övernattade där och åt gryyym mat på hotellets egna restaurang.

Torsdag:

Vi körde till Sala, Sala Silvergruva för att gå på en guidad visning där, 60 meter under marken. Där köpte vi även jättefina stenar och sådant innan vi började köra mot Sundsvall där vi bestämde oss för att övernatta.

På kvällen gick vi även på Casino Cosmopol där vi lyckades dubbla pengarna vi spelade för. Hhahah kul var det i alla fall!
Sedan köpte vi lite godsaker innan vi gick till vårat hotellrum där vi såg Game of thrones innan vi gick och la oss.

Fredag:

Regnig dag i Sundsvall. Vi checkade ut från hotellet och gick runt på stan en stund, fikade och sådant samtidigt som vi höll koll på en budgivning som även vi var med på. And good news, VI FICK LÄGENHETEN! WHIIIIEEEE!!!!


Likes

Comments

​Sist jag skrev var den tredje juli och jag kan redan nu säga att rätt mycket har hänt sedan dess. Jag har bland annat valt att säga upp mig från mitt jobb. Jag blev erbjuden en annan tjänst och efter att ha funderat väldigt mycket så kändes beslutet om uppsägning väldigt rätt.

Jag jobbade tidigare som svetsare på Volvo lastvagnar och nu, efter semestern, så kommer jag att börja jobba som lagerarbetare på GE Healthcare. Jag har jobbat där tidigare och även om jag trivdes som svetsare på Volvo så kändes det här valet bäst för mig!

Nu har jag en vecka kvar av min semester och jag och Nicholas har faktiskt valt att fara på en spontan Sverigeresa imorgon! Men först ska vi fara på en lägenhetsvisning! Vi har varit på rätt många nu, varit med på en budgivning osv, men nej! Men vi ger inte upp! Det här ska gå!!

Idag då? Idag har jag och mamma haft världens mysigaste dag. Vi har varit ute på en promenad, matat ankor nere vid ängarna, varit på MM, beställt hem mat från Frasses, kollat på en serie, myst med Busen osv. Och nu ikväll så har jag solat på Sun tan, handlat och bara haft det bra här hemma. Men nu ska jag duscha sedan går jag och lägger mig. Det blir en lång dag imorgon! 

  • 280 Readers

Likes

Comments

Förra veckan jobbade jag sex dagar. På lördagen var det tänkt att vi skulle jobba 6-15, men någonting gick sönder på Måleriet så vi fick sluta kring 11 istället.

Idag stod det still hela dagen.
Efter jobbet for jag till gymmet. Efter det har jag bara varit hemma. Jag tog ett bad och efter det har jag bara myst med Busen. Min absoluta favorit!❤❤

  • 345 Readers

Likes

Comments

• Jag har gjort en nyttig tonfiskröra.
• Varit på ett PTpass.
• Gymmat.
• Varit på Rusta och Willys med mamma.
• Varit med Nicholas.
• Ätit på Taj Mahal två gånger.
• Gått runt på stan.
• Ätit pizza.
• Solat solarium.
• Sett solsidan.
• Varit med familjen.
• Och ätit en jävla massa godis.

  • 467 Readers

Likes

Comments

Måndag:
Slutade halv tre sedan for jag till gymmet. Resten av kvällen spenderades med familjen!

Tisdag(Idag):
Efter jobbet for jag hem snabbt innan jag sen for ner på stan där jag hade tid hos gynekologen.
Efter det pallrade jag mig iväg till gymmet. Sen har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har duschat, ätit middag, gjort en smoothie och nu sitter jag framför teven!

  • 493 Readers

Likes

Comments

I fredags efter jobbet packade jag ner det sista innan jag och Nicholas for till Stockholm där vi spenderade helgen!

Vi har bland annat varit på Naturhistoriska museet, gått runt på stan och varit i gamla stan. Nicholas var även på Body flight, lyllo!❤

Vi hade en väldigt mysig helg, förutom det att Nicholas blev matförgiftad. Därför ställde vi in söndagens planer(Gröna Lund) & istället så spenderade vi dagen på hotellrummet. Vi kollade på teve, beställde room service sen sov vi i några timmar innan vi for hem till Umeå igen!

  • 494 Readers

Likes

Comments

Fjärde arbetsdagen för den här veckan. Jobbar förmiddag.

I måndags och i tisdags fick jag lära upp mig på ett ställe som heter dörrbanan. Annars har allting varit som vanligt!

Jag har varit riktigt trött den här veckan. Speciellt i måndags då det kändes som att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst..

Har oftast gått och lagt mig efter jobbet & jag har lyckats försova mig två dagar den här veckan. Inte så att jag inte hinner i tid, men bara så att det blir lite extra stressigt.

Det känns inte riktigt som att skiftgång är min grej. Men men, jag slutar 11 imorgon i alla fall så det längtar jag till!❤

  • 541 Readers

Likes

Comments