Torsdag idag & jag har varit sjuk hela veckan. Inget jobb, utan jag har bara legat i soffan, varit med Busen och sovit. Imorgon, fredag, så tänkte jag försöka ta mig till jobbet i alla fall. Vi får se hur det går helt enkelt!

Bilderna är mestadels från förra veckan, då jag var frisk.

Likes

Comments

Söndag.
Jag har myst med Busen, sett flera avsnitt av en serie och ikväll for jag iväg till Tenton. Hoppades på att jag skulle få bort mina hjärnspöken, men icket. Men jag blev i alla fall ett gympass närmare mitt mål! Soo, that's good!

 • 154 readers

Likes

Comments

I tisdags och i onsdags var jag hemma från jobbet. Jag var dunderförkyld och låg mest bara och sov samt var med Busen.

Utöver det så har jag och pappa beställt mat från Thaivagnen(❤️)! Jag har även bowlat med vännerna och ätit kladdkaka och massa annat onyttigt hemma hos Amanda. Och idag for jag en sväng till Sävar.

Nu efter massa mys med Busen så tänkte jag sova. Godnatt!

 • 159 readers

Likes

Comments

Helgen - Jag har sovit på ett hotell här i Umeå. Varit på en personalfest med Nicholas och folk från hans jobb. Ätit donkenmat. Sett Solsidan. Kollat klart på Skam. Shoppat. Ätit pizza. Badat Busen. Umgåtts med familjen. OCH blivit sjuk.

Idag är det måndag och jag mår pissdåligt. Jag var ändå på jobbet idag men nu känns det bara som att förkylningen blir värre .. Fyfan.🖕🤒

 • 191 readers

Likes

Comments

Tänk att 2016 snart är slut. Nu börjar många med "New year, new me"-type of thing. Och jag hakar på. Jag vet att många tycker att nyårslöften är oerhört töntiga och onödiga, but I don't. Jag älskar att ha någonting att sträva efter. Visst, jag har andra mål utöver mina nyårslöften, men ja, jag vet inte. Jag älskar att ha ett(eller flera) nyårlöften att kämpa för. Jag har satt upp mål på nyår så länge jag kan minnas och jag kommer att fortsätta med det så länge jag känner för det!

Under 2017 har jag två mål:

Mitt första mål är att fortsätta med min träning. Jag har blivit så fruktansvärt intresserad av träning och hälsa under 2016 och den hobbyn vill jag gärna fortsätta med. Just därför ska jag sträva efter att utföra 200 träningspass under 2017!

Mitt andra mål för det nya året är att sluta klanka ner på mig själv. Börja älska mig själv helt enkelt. Av många anledningar så klankar jag ner på mig själv dagligen och det tär på mig. Det här målet kan jag behöva lite hjälp med faktiskt. Jag tror inte att jag klarar av det här målet helt på egen hand, om jag ska vara ärlig. Jag har klankat ner på mig själv så länge jag kan minnas och att bryta ett sådant mönster kan bli svårt, men.. LET'S DO THIS!

Likes

Comments

Den här dagen har spenderats här hemma. Eller ja, jag gick ut en snabbis för att hämta min pizza på Maria restaurangen. Annars har jag bara varit hemma.

Jag har varit lite frånvarande idag. Eller mer, kluven kanske? Jag vet egentligen inte hur mycket jag vill öppna upp mig här i bloggen. Den här bloggen är ju egentligen mer för mig själv. Mer för att jag själv ska få läsa och ta del av alla fina minnen. Men alla minnen är väl inte bra, eller roliga, right?

Så här är det. En väldigt fin vän gick bort för ett tag sedan. Han blev dödad. Nu tänker jag absolut inte gå in på allt för mycket detaljer, för det hör inte hemma här. Men imorse när jag vaknade och kollade på min mobil så fick jag se att han som utförde det: Han friades. Hela min mage vred sig. Det känns inte rätt. Verkligen inte.

Ikväll läste jag igenom alla rättegångspapper. 75 sidor totalt, och även om jag har läst igenom varenda papper såå.. It just makes no sense.

Men det är nu jag verkligen inser att jag kan inte göra någonting mer. Jag har gråtit, varit frustrerad, varit på hans begravning, varit på rättegången och läst igenom rättegångspapperna. Nu har jag gjort allting jag har kunnat. Mina frågor kommer att förbli obesvarade och det är någonting jag får leva med. Hur jobbigt och förjävligt det än känns.

Nu ska jag mysa med Busen ett tag hade jag tänkt.❤️❤️

Bjuder på bilder från igår!


Likes

Comments

Jag har haft en fruktansvärt mysig jul! Jag har absolut ingenting att klaga på!❤️ Och som grädden på moset så är jag ledig i två veckor innan jag sen återvänder till mitt jobb. Nu ska jag verkligen se till att vila ut och umgås med folk jag älskar.

GOD JUL, lite så där i efterhand!❤️

 • 264 readers

Likes

Comments

En vecka har gått sedan jag skrev sist & jag har hunnit med rätt mycket!

 • Jag har bakat lussekatter med mamma.
 • Förnyat mitt gymkort och bokat in ett PT-pass.
 • Jag har fått förlängt på mitt jobb(WHIIEEE)
 • Jag har varit på Lucia två gånger.
 • Jag har gått och blivit svarthårig and I love every second of it!
 • Har käkat på Burger King med mamma och pappa.
 • Jag har även köpt och slagit in en massa julklappar.
 • Umgåtts med familjen.
 • Sovit hos pojken.
 • Och haft en liten minijul med min vän Amanda.

Nu tänkte jag se en eller två avsnitt av Geordie shore. Om jag inte somnar förstås. Hehe.

  Likes

  Comments