Helgen - Jag har sovit på ett hotell här i Umeå. Varit på en personalfest med Nicholas och folk från hans jobb. Ätit donkenmat. Sett Solsidan. Kollat klart på Skam. Shoppat. Ätit pizza. Badat Busen. Umgåtts med familjen. OCH blivit sjuk.

Idag är det måndag och jag mår pissdåligt. Jag var ändå på jobbet idag men nu känns det bara som att förkylningen blir värre .. Fyfan.🖕🤒

 • 17 readers

Likes

Comments

Tänk att 2016 snart är slut. Nu börjar många med "New year, new me"-type of thing. Och jag hakar på. Jag vet att många tycker att nyårslöften är oerhört töntiga och onödiga, but I don't. Jag älskar att ha någonting att sträva efter. Visst, jag har andra mål utöver mina nyårslöften, men ja, jag vet inte. Jag älskar att ha ett(eller flera) nyårlöften att kämpa för. Jag har satt upp mål på nyår så länge jag kan minnas och jag kommer att fortsätta med det så länge jag känner för det!

Under 2017 har jag två mål:

Mitt första mål är att fortsätta med min träning. Jag har blivit så fruktansvärt intresserad av träning och hälsa under 2016 och den hobbyn vill jag gärna fortsätta med. Just därför ska jag sträva efter att utföra 200 träningspass under 2017!

Mitt andra mål för det nya året är att sluta klanka ner på mig själv. Börja älska mig själv helt enkelt. Av många anledningar så klankar jag ner på mig själv dagligen och det tär på mig. Det här målet kan jag behöva lite hjälp med faktiskt. Jag tror inte att jag klarar av det här målet helt på egen hand, om jag ska vara ärlig. Jag har klankat ner på mig själv så länge jag kan minnas och att bryta ett sådant mönster kan bli svårt, men.. LET'S DO THIS!

Likes

Comments

Den här dagen har spenderats här hemma. Eller ja, jag gick ut en snabbis för att hämta min pizza på Maria restaurangen. Annars har jag bara varit hemma.

Jag har varit lite frånvarande idag. Eller mer, kluven kanske? Jag vet egentligen inte hur mycket jag vill öppna upp mig här i bloggen. Den här bloggen är ju egentligen mer för mig själv. Mer för att jag själv ska få läsa och ta del av alla fina minnen. Men alla minnen är väl inte bra, eller roliga, right?

Så här är det. En väldigt fin vän gick bort för ett tag sedan. Han blev dödad. Nu tänker jag absolut inte gå in på allt för mycket detaljer, för det hör inte hemma här. Men imorse när jag vaknade och kollade på min mobil så fick jag se att han som utförde det: Han friades. Hela min mage vred sig. Det känns inte rätt. Verkligen inte.

Ikväll läste jag igenom alla rättegångspapper. 75 sidor totalt, och även om jag har läst igenom varenda papper såå.. It just makes no sense.

Men det är nu jag verkligen inser att jag kan inte göra någonting mer. Jag har gråtit, varit frustrerad, varit på hans begravning, varit på rättegången och läst igenom rättegångspapperna. Nu har jag gjort allting jag har kunnat. Mina frågor kommer att förbli obesvarade och det är någonting jag får leva med. Hur jobbigt och förjävligt det än känns.

Nu ska jag mysa med Busen ett tag hade jag tänkt.❤️❤️

Bjuder på bilder från igår!


Likes

Comments

Jag har haft en fruktansvärt mysig jul! Jag har absolut ingenting att klaga på!❤️ Och som grädden på moset så är jag ledig i två veckor innan jag sen återvänder till mitt jobb. Nu ska jag verkligen se till att vila ut och umgås med folk jag älskar.

GOD JUL, lite så där i efterhand!❤️

 • 90 readers

Likes

Comments

En vecka har gått sedan jag skrev sist & jag har hunnit med rätt mycket!

 • Jag har bakat lussekatter med mamma.
 • Förnyat mitt gymkort och bokat in ett PT-pass.
 • Jag har fått förlängt på mitt jobb(WHIIEEE)
 • Jag har varit på Lucia två gånger.
 • Jag har gått och blivit svarthårig and I love every second of it!
 • Har käkat på Burger King med mamma och pappa.
 • Jag har även köpt och slagit in en massa julklappar.
 • Umgåtts med familjen.
 • Sovit hos pojken.
 • Och haft en liten minijul med min vän Amanda.

Nu tänkte jag se en eller två avsnitt av Geordie shore. Om jag inte somnar förstås. Hehe.

  Likes

  Comments

  Nu har jag inte bloggat på två månader, isch? Anledningen till att jag höll mig borta är för att jag inte har varit mig själv. Jag har inte varit den glada och spralliga tjejen som jag brukar vara. Mycket har hänt. Det började väl med att min kanin blev väldigt sjuk och dom som känner mig vet att han betyder allt för mig. Och i samma veva så förlorade jag en väldigt fin barndomsvän. Många frågor och inga svar. Men nu, efter rättegången i veckan, så har jag en inblick i vad som hänt. Och även om jag aldrig någonsin kommer att ångra att jag satte min fot i Tingsrätten så hoppas jag, med hela mitt hjärta, att jag aldrig kommer att få sitta där igen, bakom skottsäkert glas, se på en mördare och lyssna på lögner.

  Nu finns inte min fina vän längre men minnena kvarstår för alltid & det är jag oerhört tacksam för.❤️

  Självklart finns det mycket bra saker som har hänt också. Jag är numera mörkhårig och jag har äntligen tagit modet till att tatuera mig! Så nu sitter inte en, inte två utan tre tatueringar på min kropp! Fler kommer det att bli i framtiden också!

  På jobbet flyter allting på som vanligt, dock så blir jag arbetslös till jul. Jag har lite blandade känslor över det men jag har en känsla över att jag, precis som många andra, kommer att få komma tillbaka efter jul. Hundra procent säker är jag inte men jag tror på det här!

  Träningen flyter på. Familjen är bäst, mina vänner likaså. Jag och Nicholas har det så jävla bra. Det är mycket övertid på jobbet. Snart är det jul och julmarknaden var supermysig. Jag satsar mycket på att lära mig att älska mig själv och inse min värdighet.

  Nu har jag, i stora drag, sammanfattat rätt mycket av det som hänt under oktober, november och lite av december månad. Nu bjuder jag på en stooor bildbomb så hörs vi!


  Likes

  Comments

  ​Dålig uppdatering i bloggen, I know. Det har hänt väldigt mycket sedan vi kom hem från Grekland. Bland annat så har Busen, min kanin varit jättesjuk. Så sjuk att vi var helt säkra på att vi skulle förlora honom. Vi har varit med honom till veterinären tre gånger. På grund av det här så har jag mått väldigt dåligt. Jag har knappt kunnat äta, dricka och jag har bara varit på jobbet en dag den här veckan. 

  Jag har haft honom halva mitt liv. Han är en familjemedlem och mitt allt. Som tur är mår han mycket bättre nu. Men jag, mamma och pappa sover fortfarande i vardagsrummet, med honom. Precis som vi gjorde när han blev sjuk. Ingen av oss vill lämna hans sida. 

  Annars så har jag och Nicholas flyttat i helgen. Numera är vi särbos och inte sambos. Vi bodde i en bostadsrätt på Mariedal. Som vi hyrde då. Men tyvärr var det bara en tidsfråga innan vi skulle ryka därifrån. I somras, när vi var i Turkiet, fick vi veta att vi skulle behöva flytta ut två månader senare. Sedan fick vi förlängt, men det tackade vi nej till. Nu bor vi isär & nu är det dags att spara ytterligare några tusen för att sedan kunna köpa en lägenhet ihop! 

  Likes

  Comments

  Igårkväll kom vi hem från Grekland. Och idag började jag jobba igen. Vi fick veta att vi har fått förlängt på jobbet också, till 23 december. Det känns superbra!

  Annars är jag helt totalt slut idag. Jag har sovit 2/3 timmar inatt. Och jag känner mig faktiskt lite deppig. Min morfar skulle ha fyllt 72 år idag. Min älskade morfar. Att man kan sakna någon så här mycket❤️..

  • 448 readers

  Likes

  Comments

  Just nu ligger jag vid poolen och solar. Det är 32 plusgrader här i Grekland och det känns så himla bra. Det enda minuset är att jag har gått och blivit sjuk. Men men, jag njuter ändå!

  • 477 readers

  Likes

  Comments