Jag har varit på bio(Get out), ätit på Pinchos, gymmat, shoppat med Nicke, badat Busen, handlat och shoppat med mamma. Ja, det var min helg det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Igår tränade jag en pytteliten stund här hemma, men det slutade med att jag fick en akuttid på Vårdcentralen och gick dit istället. Det verkar som att jag har fått svinkoppor, isch? Nu har jag fått en salva i alla fall så det kommer nog försvinna inom kort!

Sedan for jag till jobbet och var där till midnatt!
Idag vaknade jag alldeles för tidigt, men dom renoverar här. Jag vaknade av att dom borrar och att hela min säng skakade. Det kommer att bli en tuff vecka med alldeles för lite sömn. Tyvärr. Tur att det är kortvecka!

Min favorit smoothiebowl som jag åt till frukost. Mumma!

  • 26 readers

Likes

Comments

Tisdag. Första arbetsdagen nu efter påsk. Jag jobbar kvällsskift den här veckan, halv tre till midnatt!

Klockan är snart tio och jag blev väckt av ett samtal imorse. Annars har jag faktiskt inte hunnit göra så mycket. Jag har gjort en smoothiebowl & sen har jag myst med Busen. Funderar på om jag ska fara på gymmet innan jobbet eller om jag ska träna hemma(som jag brukar göra på kvällsveckorna). Dock så vet jag att det mest troligt inte är så mycket folk på gymmet just nu, vilket är grymt skönt. Men vi får se hur jag gör!

  • 36 readers

Likes

Comments

Idag klev jag upp kring halv 12. Sedan for jag iväg till gymmet för att köra ett intervallpass. Det gick jättebra faktiskt!

Resten av dagen har spenderats här hemma. Har tagit ett varmt bad, ätit middag, kollat på Geordie shore, målat naglarna, borstat Busen och legat i soffan framför teven. Mysigt måndag.

  • 38 readers

Likes

Comments

Hade en ganska lugn dag igår. For ner på stan en stund. Utöver det så var jag bara hemma. Badade och borstade Busen, satt och ritade, gjorde fina ägg med mamma och kollade på Ice age. Sedan somnade jag till en ljudbok i hörlurarna.

Idag har jag inte hunnit göra någonting än. Jag har bara ätit litegrann och nu tänkte jag duscha. Sedan tar jag nog en sväng till Avion!

  • 44 readers

Likes

Comments

Nu var det alldeles för längesen jag skrev här, men jag kan ändå inte påstå att det har hänt så mycket. Eller ja. förvisso så jobbar jag inte kvar på Ge Healhcare längre. Jag har bytt jobb och jag är tillbaka på Volvo Lastvagnar igen. Nu jobbar jag på ett ställe på Volvo som heter Mainline, där man pusslar ihop själva karossen på hytterna. Jag började där den 1 april. Och där är det skiftgång som gäller, dag och kvällsskift.

Utöver det så flyter allting på som vanligt. Jag och Nicholas bokade även en resa till Stockholm i maj. Det är väl det och mitt "nya" jobb som sticker ut litegrann. Annars tränar jag fortfarande lika mycket(Om inte mer). Jag har börjat äta mycket nyttigare & jag har börjat få upp ett intresse för ljudböcker. BAM.

Bjuder på bilder, as usual.

Likes

Comments

  • 145 readers

Likes

Comments

  • 148 readers

Likes

Comments

  • 150 readers

Likes

Comments

Bilder från helgen och igår.

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Slutade halv tre för att jag och Nicholas skulle hinna på en lägenhetsvisning som var klockan tre. Vi hann, vi såg och vi blev kära. Haha nej men lägenheten var oerhört fin, verkligen!

  • 209 readers

Likes

Comments