Godkväll!
Som jag skrev i förr förra inlägget så var det ju kaos med tågen, och imorse när jag skulle åka så fanns det inga lediga bussar så istället så har nu min mamma och Andreas (mammas man) fixat så Andreas kan köra mig upp :) såå tack så jätte mycket för det Andreas <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla där ute!
Nu har jag precis klivit upp ur badet, kände att jag skulle behöva koppla av lite så jag använde en ansiktsmask vad jag inte visste var att ansiktmasken kändes som kokhett vatten, fick lite smått panik lär jag säga..
Och inte nog med att det kändes som att ansiktet brann så såg det ut som jag hade rejäla brännskader ._.
Som sagt ; P
Men men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta ta det lugnt. KRAM

ps. jag jobbar fortfarande på en vettig presentation..

Likes

Comments

Godkväll på er!
Ligger just nu i sängen och kollar tåg/busstider, skulle egentligen åkt tillbaka hem till Gävle i söndags men på grund av allt koas i tågtrafiken så går det endast ersättningsbussar och sånt tycker jag inte om men känns som jag inte har nåt val nu så får helt enkelt bita ihop och åka buss..

Likes

Comments

HEEEJ!

Som rubriken lyder så har jag nu en egen blogg. Ja att blogga är nog inte riktigt min grej men ska ge det ett försök!

Alltså vet inte vad jag ska skriva.. en presentation hade ju vart lämpligt men lika dålig som jag är på att designa iblogr är jag på att presentera mig själv men ska jobba på det! Så i nästa inlägg om det blir något får ni förhoppningsvis en presentation om mig!

Men slänger in en bild på mig för en bild säger ju tydligen mer en tusen ord 😉


Likes

Comments