Vattnet glittrar och vinden susar förbi. Folk badar och har det skönt på stranden.
Det är detta vi har längtat efter en varm sommar dag och sena kvällar, man önskade att det kunde vara så här nästan året om. ❤️☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För det första så ska ni veta att jag älskar detta spelet men det finns vissa saker som inte är så bra..
1. Det drar en massa batteri.
2. Det är beroendeframkallande.
3. Dom som bor inne i stan har större möjlighet att bli framgångsrika.
4. Det sker olyckor när alla bara kollar ner i sinna mobiler.

Men en positiv sak med Pokémon go är att folk blir av med fetma och börjar röra på sig.

Ha de gött ☺️😘

  • 65 Readers

Likes

Comments

Hej!
Ska berätta något som är jävligt lätt att börja med men som är något av det svåraste att sluta med...
Det är att röka. Jag tänkte aja jag kan börja för att dämpa min ångest lite och det funkar skit bra. Och i samma veva som jag tänkte det så tänkte jag: när jag mår bättre så kan jag sluta. Men beroendet är så svårt att bli av med.
Att börja röka va det sämsta jag kunde börja med, det kostar massor av pengar och det sliter som bara den på min kropp.
Så det svåraste är inte att få tag på sakerna utan att bli av med sakerna..
Så ett tips från mig är att man inte börjar överhuvudtaget!
#svindyrt 🐷💰

Ha en fin solig kväll här på väst kusten ❤️🌞

Likes

Comments

Jag har suttit och tänkt på en sak ganska länge nu. Varför går allt utför hela tiden eller inbillar man sig att allt är dåligt bara för att man har haft det bättre innan.
Detta kanske är livets gåta, frågan är om man någonsin kommer få reda på svaret..


Att man aldrig nöjer sig med det man har. Att man alltid ska jämföra sig med andra om hur mycket bättre andra är eller har det. Jag själv är dålig på att se vad jag är bra på och vad jag har. Det är nästan att man blir blind av att ha det för bra.

Vi som bor i Sverige ska egentligen vara glada för att vi ens har rent vatten och tak över huvudet. Men har man det bra så ser man att man kan få det sämre och därför strävar efter mer. Medans dom som har det riktigt dåligt nöjer sig med de dom har och tänker det kunde varit värre men har ett positivt tänkande.

Det finns egentligen ingen logik så långt jag ser iallafall..

(Detta är minna tankar och idéer)
Har ni någon ide så skriv gärna jag flippar ur snart för jag fattar inte varför man inte blir nöjd.

Tack för att ni läser min blogg och ha en fin kväll. ❤️☺️

Likes

Comments

Jag har varit med en kompis och softat. Och så har vi kört jag har aldrig och filmat till Emilias youtube kanal de va ganska kul faktiskt. Jag har alltid varit blyg när en kamera sätts på men det va skit sköj ❤️☺️

Igår va jag i Trollhättan på fallens dagar och hade det allmänt gött träffade lite nytt folk. Alltid gött att lära känna nytt folk ❤️

Ha en fin fin dag på er 👍🏽😊

Likes

Comments

Hej idag som ni märkte så regnade det i Uddevalla ganska mycket regn faktiskt.
Jag va ju så dum att jag åkte ner till stan och va med några vänner. Jag blev blött såklart och jag hade på mig de blötta kläderna hela dagen och nu ligger jag i sägen och är helt genomfrusen och gjorde en kopp te men han inte dricka upp ❄️⛄️
Som sagt jag e ganska förkyld så ni vet om jag inte lägger ut något tills jag mår hyfsat bättre ❤️😘😨
Ha de gött hej! ☺️😉

Likes

Comments

Vad har jag gjort denna sommaren egentligen?
Jag har varit med vänner och chillat tagit det lugnt. Typ mer än så har jag inte gjort känns som om tiden gått så fort och man inte gjort så mycket. Jag får satsa på att försöka gör ännu mera den sista biten av sommaren
Har någon något förslag på vad man kan hitta på så får ni gärna skriva en kommentar☺️❤️

Likes

Comments

Hej!
Måste berätta en sak som är så jobbig..
Mitt huvud är tomt på idéer om vad jag kan skriva om, eller inte riktigt. Visst jag har saker som jag vill skriva om men det går bara inte det är för jobbigt att ta upp typ 1 år och 5 månader av mitt liv på ett inlägg.. Men ska försöka skriva lite om det. OBS försöker inte peka ut någon eller få någon att känna sig dum för sån är inte jag, utan vill bara skriva av mig lite så jag får lufta tankarna. (Och så får ni lära känna mig lite bättre oxå) ☺️

För ett och ett halvt år sedan så rymde jag hemifrån pga vissa anledningar. Jag drog till en kompis och hens familj. Jag bodde där i ca 10 dagar, jag trivdes i familjen väldigt mycket och de betyder väldigt mycket för mig. De hjälpte mig med mycket och lät mig bo där tills socialtjänsten hittat något annat. Efter dom dagarna tänkte jag att nu kan det bara bli bättre.. Men som ni vet så när man säger så så blir det ju tvärtom.
Jag flyttades till ett korttidsboende för att jag inte ville bo hemma och hade ingen annanstans att ta vägen, så så fick det bli. Det va tufft att bo där. Mycket som man inte hade levt med innan, att anpassa sig efter de regler som just detta boende hade va inte alls så lätt som man trodde.
Såhär kunde en dag för mig se ut på en skoldag.
Du vaknar kl.06:45 så du kan göra dig iordning packa med de sakerna man skulle ha till skolan. Sen kl.07:00 så äter man frukost. Sedan tar du dig till skolan. När skolan är slut så behöver du vara på boendet kl.17:00 för då är det dags att äta igen. Du tar och äter och sen så planerar du alltid en dag i veckan och då ska du inte planera bara för tre dagar utan en hel vecka. Du har vissa ute kvällar det betyder att du får vara ute typ 4 kvällar i veckan från kl.17:00 till kl.21:00. Kl.21:00 äter man kvällsmat och kl.22:00 ska man vara inne på rummet och får inte gå ut förens på morgonen kl.07:30. Och du kan inte smyga ut för de har larm på fönster och ute i hallen. Som du kanske har märkt så känner man sig ganska instängd och har typ inget utrymme att röra sig på. Ditt rum som du får är inte alls stort. Och det värsta är att det inte finns något Wi-fi..

Jag bodde såhär i 5 månader fatta att man blir trött!

Tack för att ni läste, sprid gärna detta vill inte att andra ska hamna på ett sådant boende, (bara om det är nödvändigt)

Jag tänker snart skriva en fortsättning av mitt liv. För detta är bara början.

Ha en bra kväll så hörs vi snart ☺️❤️

Likes

Comments

​Hej! Idag ska jag skriva om vad som gör att du inte vill svika eller bli lämnad av en riktigt bra vän.

Saken med att ha en nära vän är att man ofta vill ha någon att dela tankar och åsikter med innan man delar det med någon eller berättar något för någon person som du inte riktigt känner. Man dubbelkollar med varandra innan man säger något bara för att vara säker på att det blir så bra som möjligt eller för att bli pushade.


Varför behöver vi vän/vänner?

Försök skapa en bild av ett rum som just du sitter i ett rum som endast innehåller mat, vatten, en säng och kläder. I rummet så finns det en dörr som är låst men du har ingen nyckel. Om du lyckats fantisera fram detta så kan du plötsligt känna en ensamhet eller kanske till och med tomhet inombords. Det jag menar med att sitta isolerad i ett rum beskriver en känsla av att inte ha någon att dela tankar med, inte ha någon som finns när livet inte e som det ska.


Det finns folk som upplever denna känsla varje dag det gör mig upprörd. Orsaken till detta tror jag är att samhället inte är som det borde vara att människor, föräldrar och "vänner" inte gör det som är ganska självklart. En sak som alla borde fatta är att varje människa är lika värd och att man inte alltid ska tänka på sig själv i första hand. Att se sig omkring och att bry sig kan betyda väldigt mycket för någon som i detta fallet kan vara din granne eller din kollega eller vem som helst.


Jag är emot mobbning och kränkningar. Stå upp för de du tror på och kämpa för att lyckas!

Likes

Comments

Hej. Denna dagen har varit ganska bra jag har varit med min riktigt goa vän Emilia. En riktig glädje spridare är hon. Och en bättre vän får man fan leta en stund för att hitta. Men vi har varit på stan och chillat och gått runt och snackat om mycket. Det är gött att ha någon att dela tankar med och bolla svåra beslut med. Tack för att du finns!❤️😊🍾🍸

Likes

Comments