Header

När mormor fick sina canserbesked rasade världen för mig. Jobbet tog in mig på möte, folk ringde dygnet runt utan svar och jag såg bara svart. Jag har en svårighet i livet som jag jobbar dagligen med, att inte fly så fort allt blir minsta jobbigt. I början besökte jag inte mormor, pratade inte med min mamma och helst inte med någon annan heller. Att se mormor eller prata med mamma skulle få mig att inse sanningen. Det tog ett tag, innan jag hade smält allt och börjat acceptera, även om jag aldrig riktigt insåg.
Idag 9 månader senare lever mormor än och väntar nu på prover och röntgen för att se hur cellbehandlingen hjälpt, men hon lever.
Även min mamma har cellförändringar och väntar tappert på massa provsvar.
Men är det nått jag lärt mig av detta så är det att man inte ska måla fan på väggen.

Men för över 6 månader sen började även min kropp säga ifrån. På många olika sätt. La ingen vikt på det då, vilket jag nu inser att jag skulle gjort.
Nu är det min tur. In på röntgen, prover, röntgen igen och mer prover. I nuläget vet jag lika lite som jag gjorde med mormor den natten 04.00 på akuten. Doktorerna vet mer, det ser jag på dom. Varje dag är jag rädd, rädd för vad som ska komma nästa dag, vad som ska hända. Rädd för hur jag och min familj ska ta oss igenom dethär. Hur min älskade hund och bästa vän ska ta det här. Men så tänker jag efter, och man ska inte måla fan på väggen i onödan, som mormor säger.. :,)

"Gud skapade inte jorden på en dag."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Denna helg fick mig att inse vilket underbart liv jag faktiskt har. 
Jag jobbade 30 h på två dygn, jag var helt slut, kroppen gjorde ont och huvudet bara bultade. ALLT krånglade, fick bulta en ko, ringa runt till folk och laga och trixa med bokstavligen allt. Men ändå satte jag mig med ett leende på läpparna varje kväll när jag skulle åka hem. Jag älskar mitt jobb, allt med det. Jag har världens bästa kollegor, jag jobbar med mina favoritdjur och jag lär mig nått nytt varje dag.
Igår tog jag in en ko med kalv ifrån betet, sen på kvällen lammade första tackan, och i morgon drar grisningen igång, kan det bli bättre? En hel vecka med energiboost för både kropp och själ?

Jag flyttar till ett hus på 280 kvm om två veckor tillsammans med en person som verkligen är min andra halva och som kompletterar mig alldeles perfekt.

Jag har dragit mig ifrån folk som bara suger mig på energi och som inte är värda att få stanna kvar i mitt liv.

Jag har en hund som utvecklas mer och mer för varje dag och som verkligen börjar visa sina bästa sidor, i allt!

Oscar sätter sig i kadetten igen på lördag för första gången på flera månader, hur glad kan man inte va?! Äntligen säger jag bara. Som vi alla kämpat för att han en dag skulle sätta på sig overallen igen och trycka ner gaspedalen på banan igen, nu gör han det! Tack vare att alla aldrig tappade hoppet.

Mormor gör sin sista behandling på Torsdag, sen får vi se om det har tagit bort någon canser i hennes kropp, men hoppet är på topp!

Allt är fantastiskt ! :D


Likes

Comments

Är det någon människa jag skulle kunna gifta mig med så vore det Nicholas Sparks. Åter igen ligger jag och gråter hejdlöst till hans nyaste film, precis som alla hans andra filmer!

Likes

Comments

Vissa nätter kan jag ligga och försöka förbereda mig på hur det skulle va att du va borta. Att du inte längre fanns brevid mig. Försöker förbereda mig, för att förhindra att jag den dagen sitter där helt vilsen och hamnar någonstans där allt bara är svart. Hur det skulle va utan dina fördommar om hur "tragiskt modernt" det är med tatueringar. Hur jag skulle kunna shoppa i Karlstad utan att tänka på hur du alltid, oavsett vart, la papper på toasitsen och tog papper mot dörrhandtaget. Hur jag ska klara mig utan dina kommentarer om att jag pillar för mycket i ansiktet med smutsiga händer. Hur jag ska klara mig utan en dam som sitter i sin morgonrock nersjunken i fotöljen och i tystnadens stund lägger av en fis och sen säger "Men Eveline".
Hur jag ska klara mig utan dig, allt med dig, hur jag ska kunna gå vidare utan min kompass.

Slutar alltid med tårar och panik, lika varje gång.
Det går helt enkelt inte. Det fungerar inte utan dig.

Likes

Comments

40% klarar sig max 5 år med din cancer.
Cancer 3 har du, cancer 4 är värst och där sätter man inte ens in behandling för det är meningslöst.
Behöver inte säga mer än så, det sätter ord på allt jag känner just nu.

Till alla er jävla idioter som skiter totalt i mig annars men som bryr sig nu när mormor är döende, FUCK ER! Jag hatar er. Kom fan inte åh säg att ni är ledsna eller att ni beklagar för de gör ni fan inte. Ni fattar inte ett piss. Håll er så långt borta från mig som de bara går. Falska äckliga människor. Håll bara käften och håll er undan, vill int ens se er.

Kan ni int ens anstränga er för mig eller värdesätta mig ens lite så äcklar ni mig bara med era kommentarer om mormor. Bara försvinn, allihopa!
Ni vet så väl vilka ni är också!

Likes

Comments

Fyfan va gött jag mår just nu.
Har gett fulkomligt fan i folk som bara tar min energi och slänger bort sina liv och satsat fullt ut på mitt och Seredas liv. JAG gör vad JAG vill och vad JAG känner för och SKITER i vad andra tycker och tänker. Det passar tydligen inte vissa människor och jag var tydligen inte värd mer än såhär, och då är det bara att stoppa upp fingret i rumpan på dom och säga adios mothafuckah'

Nu är det sammanlagt 7 arbetsdagar kvar tills jag och bästisen sitter på flyget till Turkiet för 8a dagars no care, såååå skönt! 👌🏼 Ska även ta tre dagar dyngrak i höljes också innan avfärd, sitter också prima ballerina! 🍷🍻 Satsar på att komma ihåg en dag iaf.. Heh..

Hare gött alla vänner och ovänner!

Likes

Comments

Likes

Comments

Slutar aldrig bli förvånad av hur vuxna människor kan bete sig. Hur man kan ha tillgångar, möjligheter och ett eget liv att ta hand om men ändå bete sig som en 15 åring som knappt vet vad ordet moral innebär.
Jag tycker det är synd, synd att såna människor inte tar vara på deras liv och beter sig som den åldern dom är i faktiskt ska. Jag skäms åt er, och är otroligt glad att jag vuxit ikapp OCH förbi er.

Men midsommarhelgen var grymt kul! Finns det något bättre än att fira med personer man verkligen tycker om och som får en att må så himla bra? Kände mig riktigt lycklig lottad när jag vaknade på lördag morgon.
Lördagen var lugn, jobbade kvällen och det var faktiskt riktigt skönt. Även söndag bestod utav jobb. Men mellan mjölkpassen passade jag på att åka in till Karlstad och grilla, prata och skratta med en underbar människa.
Som sagt, helgen var super!

Om 3 veckor åker jag och min bästa till Cypern en vecka, ska bli så jä**a gött! Nedräkningen är startad! 👍👌🏼


Likes

Comments

Helt makalöst vad bra denna kvinna alltid varit och fortfarande är! 👌🏼

Likes

Comments