Header

Nya inlägg

Heej

Jag ska ta en paus från youtube pg av att jag tycker inte att det är kul. Jag orkar verkligen inte ta allt detta är här men det kommer upp en video på youtube om allt det.

Jag ska på läger och jag börjar inse massa skit nu. Mycket av det mina föräldrar säger är sant och nu har min mamma haft rätt igen. Jag måste sluta umgås med människor som får mig att må dåligt och som ljuger. Nu har det faktist gjort väldigt ont och det är hemskt. Men jag tycker detta är väldigt bra att allt skit hände för jag har börjat prata med en underbar person (med en sida jag inte gillar) som faktiskt är väldigt snäll och rolig❤️(Vet inte om du läser detta men hoppas det💕).

Juste en sak jag måste klargöra jag är en människa som ger hints. Jag säger aldrig direkt vad jag vill eller bad jag tycker. Så här får ni några emojis som jag kan skriva eller inte:

💕tjej/ du är en vän men inte super vän

💕 kille/ jag känner mig inte hundra trygg med dig, det är något som du gör fel som gör att jag känner mig obekväm eller så bara gillar jag dig som vän men det beror på hur vi har pratat med varann innan.

❤️båda/ du betyder fett mycket för mig och jag kan prata med dig om allt

😂båda/ jag tycker det du sa/skrev var svin kul

Wtf/ det du skrev/sa va svin konstigt eller det du skrev/sa gjorde mig obekväm.

Hehe/ det betyder inget sarkastiskt utan ibland skriver jag hehe

Hihi/kille/ Jag vill nog vara mer än vänner
Hihi/tjej/ Jag orkar inte sträcka mig till a:et så i:et var närmare


Hoppas ni fattar mig mer😂 Love you bye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej

Idag ska jag kanske åka och bada. Jag är i Norge som jag har varit den senaste veckan.

Asså kan någon av er gissa storleken på tröjan? 110-116 och nej jag är inte super liten. Eller kanske jag är men inte så liten.

Det är ganska kallt ute idag typ 18-19 grader. Oj vad jag klagar men det har ju varit 21-27 grader dom senaste dagarna. Aja man får la vara nöjd över det man har. Love you❤️❤️

Likes

Comments

Heej!

Nu är det typ 2 veckor kvar av skola och betygen sätts. Jag hoppas att jag får minst C i engelska för förra året hade jag A. Jag måste åka och shoppa till skolavslutningen för nu har jag bara klänningen. Jag hade tänkt mig min rosa klänning med en fake blomkrans och ett par snygga skor.

Likes

Comments

Hej!

Min mamma kom hem från London för en vecka sen och hon har köpt en massor av saker till mig och mina systrar. Så vi fick varsin fidget spinner, rainbow nerds packet, 2 stycken curly wurly och någon bok. Alla fick olika böcker jag fick How to be a blogger and vlogger in 10 easy lessons av Shane Birley och sen fick jag shoutykid how Harry Riddles totalt went wild av Simon Mayle. Båda böckerna verkar bra jag har bläddrat lite i den första och den har mycket tips jag faktiskt aldrig har tänkt på. Men jag är ju inte så mycket till bok person men man måste läsa ibland. Sen fick jag också massa fudge. Cadburys fudge är som himmeln, så j**la f**king god. Tack mamma för allt älskar dig mest❤❤ Och juste vad vill ni att jag ska skriva om? Jag har tänkt att börja med tisdagens 10 som jag tänkte skulle vara att jag har ett ämne t.ex mat och då hittar jag 10 faktan om mat som är lite så "Wtf det där är wired". Låter det som en bra idé? Jag älskar själv sånna videos och inlägg så jag tänkte varför inte göra sånna själva! Så om ni har något ämne så skriv i kommentarerna!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag startat min blogg och jag tänkte att jag skulle skriva lite info om bloggen till er här. Jag kommer aldrig att skriva namn på personer så att alla mina vänner/ovänner/familj/klasskompisar och andra kommer betecknas så här:
E= Är min äldsta lillasyrra
M= Är min mellan lillasyrra
T= Är min yngsta lillasyrra
Me= Är min storebror
Ma= Är min styvpappa
K= är min styvmamma
Mo= Är en av mina bästa kompisar
Ev= Är en av mina bästa kompisar
F= Är också en av mina bästa kompisar
L= Är min bästa kompis
Ell= Är en bra kompis

Det finns fler men det kommer när det behövs!

Och just det jag kommer komma med inlägg kl. 15:00 varannan torsdag eller om jag känner för det så kan det bli oftare så att det är en bra idé att komma kolla oftare!

Likes

Comments