Header

Hej!

Idag är det dags för ett nytt filmtips!
Days filmtips heter kiss and cry och den handlar om en tjej som heter Carley som är konståkare i elit nivå. Men plötsligt blir hon väldigt lätt andfådd och då går hon till läkaren och de säger att det bara är astma, men i själva verkat är det en ovanlig halscancer. Hon träffar även en kille vid namn John som hon bli i ett förhållande med.

Jag kan tyvärr inte skriva mycket mer utan att spoila filmen men jag tycker att filmen var bra men inte en av mina favoriter. Jag grät och den var hemsk men den var fin.
Jag ger filmen Kiss and Cry:
⭐️⭐️⭐️⭐️ av fem stjärnorJag äger inte bilden

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Det var ett tag sen och mycket har hänt.
Jag vet inte vart jag ska börja. Allt har bara gått utför och allt gör så sjukt ont.

Jag tycker vi börjar från det som hände förra veckan som har varit värst och som har tagit på mig och mitt mående värst.
Så allt började i sommars på lägret där jag träffade en kille som jag i början tyckte mest var irriterande och jobbig men vi började prata och vi insåg att vi har en massa saker gemensamt.
Så jag addade honom på snap och vi snapade till typ tre på natten (jag somna).
Sen när lägret var slut så pratade vi inte så super mycket men efter kanske en två veckor bestämde vi oss att vi skulle träffas. Och jag tänkte ju att detta skulle bli super stelt men vi träffades och vi gick runt i shoppingcentret här var jag bor och då får vi veta att det visserligen är tre killar som vill slå ner honom. Minns inte varför men iallafall. Vi ser dom killarna och dom börjar följa efter oss. Sen kommer vakterna och tar med dom. (Det hände saker där i mellan men det är inga viktiga saker).
Och efter det tycker vi att det skulle vara kul och ta tåget och åka till den stora Ica i närheten. Så vi åket till Ica med tåget och går dit, köper dricka och tar tåget tillbaka.
Grejen är ju att han har tappat bort sin mobil vid Ica och det inser han när vi kommer tillbaka. Så vi får åka tillbaka och hitta hans mobil. Som tur är hittar vi den men vi missar ju tåget tillbaka. Så vi går tillbaks och det är typ 6-7 km. Men det var kul har faktiskt aldrig skrattat så mycket. Sen efter det träffas vi några gånger till och jag börjar få känslor för honom. Han fick mig alltid att känna mig glad fast att allt var skit. Han stöttade mig och hjälpte mig till att faktiskt känna att jag verkligen mådde bra. Jag kände mig trygg med honom och jag kände verkligen att jag litade på honom och jag hade alltid roligt när jag var med honom.
Men grejen med honom var att han började dissa mig ganska ofta och jag började må dåligt över det. Jag kände att jag hade gjort något fast att jag inte hade det. Mem ni för en vecka sen så börjar han prata med en tjej i min parallellklass. Och hon frågar ju om vad jag och han hade för relation och sånt. Och vad han svarade till henne var tvärtemot vad han hade sagt till mig. Och sen sa han saker om mitt utseende och annat som verkligen sårade mig. Och jag har uselt självförtroende och jag hatar mig och han gör ju inte det bättre.
I måndags så skrev jag något på min mystory och då skickade han till mig:

Du är väll inte sur för att jag tycker att ****** är snygg. Eller att hon är snyggare än dig.

Och grejen med det är att jag håller med honom med det men varför han gör det är ju för att såra mig och skapa drama. Och jag kommer inte skapa massa drama för det är ju det han vill.
Men han har förstört inte bara mitt självförtroende utan även mitt SO prov om franska revolutionen. Och sen hjälper det ju inte med att alla i min klass stöter ut mig. Eller att jag som hade en vän i klassen lyckas få henne 30 minuter sen till engelskan som är 40 minuter lång pågrund av att jag kolla fel på schemat. Det känns verkligen som att jag förstör hennes skola så jag vill inte vara med henne därför, men hon är jätte snäll och rolig men jag vill bara inte förstöra mer.


Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att börja med att skriva film tips typ en gång i månaden och blogga mer.
Jag tycker själv att det är kul att läsa film tips och sånt så jag vill själv göra det.
Jag kommer göra en egen kategori och sen kan jag även göra så att jag skriver fler film tips om jag hittar många bra filmer samtidigt.

Månadens film tips är iallafall:

A girl like her

Filmen handlar om en tjej som heter Jessica även kallad Jess. Hon är då mobbad av hennes gamla bästa vän Avery. Till slut får hon nog och försöker ta självmord genom att överdosera en någon medicin och hennes mamma hittar medvetslös på golvet. Hon förs till sjukhus där hon hamnar i koma. Hennes nuvarande bästa vän Brian har gett henne en Borsch som egentligen är en liten kamera som hon ska ha på sig i skolan och filma mobbingen. Man får följa vad som händer i skolan efter händelsen och även se hur Avery har det.

Jag tycker filmen är jätte bra och öppnar ens ögon hur saker och ting faktiskt ser ut. Jag stor grät efter filmen och jag fick en tanke "Mobbing skadar inte bara personen du mobbar, den skadar även familj och vänner till den du mobbar men inte minst dig själv".

Så jag ger filmen A girl like her:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av fem stjärnor.

Absolut värt att se!

Bilden är tagen från Wikipedia

Likes

Comments

Heej

Jag ska ta en paus från youtube pg av att jag tycker inte att det är kul. Jag orkar verkligen inte ta allt detta är här men det kommer upp en video på youtube om allt det.

Jag ska på läger och jag börjar inse massa skit nu. Mycket av det mina föräldrar säger är sant och nu har min mamma haft rätt igen. Jag måste sluta umgås med människor som får mig att må dåligt och som ljuger. Nu har det faktist gjort väldigt ont och det är hemskt. Men jag tycker detta är väldigt bra att allt skit hände för jag har börjat prata med en underbar person (med en sida jag inte gillar) som faktiskt är väldigt snäll och rolig❤️(Vet inte om du läser detta men hoppas det💕).

Juste en sak jag måste klargöra jag är en människa som ger hints. Jag säger aldrig direkt vad jag vill eller bad jag tycker. Så här får ni några emojis som jag kan skriva eller inte:

💕tjej/ du är en vän men inte super vän

💕 kille/ jag känner mig inte hundra trygg med dig, det är något som du gör fel som gör att jag känner mig obekväm eller så bara gillar jag dig som vän men det beror på hur vi har pratat med varann innan.

❤️båda/ du betyder fett mycket för mig och jag kan prata med dig om allt

😂båda/ jag tycker det du sa/skrev var svin kul

Wtf/ det du skrev/sa va svin konstigt eller det du skrev/sa gjorde mig obekväm.

Hehe/ det betyder inget sarkastiskt utan ibland skriver jag hehe

Hihi/kille/ Jag vill nog vara mer än vänner
Hihi/tjej/ Jag orkar inte sträcka mig till a:et så i:et var närmare


Hoppas ni fattar mig mer😂 Love you bye

Likes

Comments

Heej

Idag ska jag kanske åka och bada. Jag är i Norge som jag har varit den senaste veckan.

Asså kan någon av er gissa storleken på tröjan? 110-116 och nej jag är inte super liten. Eller kanske jag är men inte så liten.

Det är ganska kallt ute idag typ 18-19 grader. Oj vad jag klagar men det har ju varit 21-27 grader dom senaste dagarna. Aja man får la vara nöjd över det man har. Love you❤️❤️

Likes

Comments

Heej!

Nu är det typ 2 veckor kvar av skola och betygen sätts. Jag hoppas att jag får minst C i engelska för förra året hade jag A. Jag måste åka och shoppa till skolavslutningen för nu har jag bara klänningen. Jag hade tänkt mig min rosa klänning med en fake blomkrans och ett par snygga skor.

Likes

Comments

Hej!

Min mamma kom hem från London för en vecka sen och hon har köpt en massor av saker till mig och mina systrar. Så vi fick varsin fidget spinner, rainbow nerds packet, 2 stycken curly wurly och någon bok. Alla fick olika böcker jag fick How to be a blogger and vlogger in 10 easy lessons av Shane Birley och sen fick jag shoutykid how Harry Riddles totalt went wild av Simon Mayle. Båda böckerna verkar bra jag har bläddrat lite i den första och den har mycket tips jag faktiskt aldrig har tänkt på. Men jag är ju inte så mycket till bok person men man måste läsa ibland. Sen fick jag också massa fudge. Cadburys fudge är som himmeln, så j**la f**king god. Tack mamma för allt älskar dig mest❤❤ Och juste vad vill ni att jag ska skriva om? Jag har tänkt att börja med tisdagens 10 som jag tänkte skulle vara att jag har ett ämne t.ex mat och då hittar jag 10 faktan om mat som är lite så "Wtf det där är wired". Låter det som en bra idé? Jag älskar själv sånna videos och inlägg så jag tänkte varför inte göra sånna själva! Så om ni har något ämne så skriv i kommentarerna!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag startat min blogg och jag tänkte att jag skulle skriva lite info om bloggen till er här. Jag kommer aldrig att skriva namn på personer så att alla mina vänner/ovänner/familj/klasskompisar och andra kommer betecknas så här:
E= Är min äldsta lillasyrra
M= Är min mellan lillasyrra
T= Är min yngsta lillasyrra
Me= Är min storebror
Ma= Är min styvpappa
K= är min styvmamma
Mo= Är en av mina bästa kompisar
Ev= Är en av mina bästa kompisar
F= Är också en av mina bästa kompisar
L= Är min bästa kompis
Ell= Är en bra kompis

Det finns fler men det kommer när det behövs!

Och just det jag kommer komma med inlägg kl. 15:00 varannan torsdag eller om jag känner för det så kan det bli oftare så att det är en bra idé att komma kolla oftare!

Likes

Comments