Hej allihopa
Igår så sov jag över med min bästa vän och jag tonade håret blått.
Vi åkte först in till närmaste shoppingcenter med hennes valp Herman. När hon kom fram till skolan så var jag redan där och vi hade missat bussen men jag som är sämst på scheman och tider trodde ju det skulle komma en buss efter 30 min men egentligen tog det en hel timma tills nästa buss kom. Så i typ -2° satt vi i 45 min och vänta på bussen. Men när bussen kom hade Herman somnat i hennes väska och det gick hur bra som helst med bussresan och han sov igenom hela resan.

Efter bussen så gick vi direkt till shoppingcentret men min kompis fick inte följa med in med Herman så jag sprang snabbt in och köpte en hårinpackning från Maria Nila med färgpigment i färgen Azure. Sen gick jag ut till henne igen och vi gick bort mot Donken för att vi var hungriga. Men även där får man ju inte ha hund så vi fick gå bort mot gymnasiet som ligger bredvid shoppingcentret som var öppet eftersom det var innebandy matcher där. Vi gick och satte oss i korridoren och åt. Vi stannade där i typ en timme och lekte med Herman och efter det kom hennes föräldrar och hämtade oss.

När vi kom hem till henne började vi fixa med mitt hår. Vi la först i silverschampo och lät det va i i typ 7-10 min vi hade den från fudge, det blev en liten skillnad men inget extremt. Vi torkade håret tills det var handdukstorrt och la in inpackningen från Maria Nila och den hade vi inne i håret i typ 10-15 min. Jag tycker att mitt hår blev väldigt fint men den går i typ en turkos grön färg nyans, dock syns det inte så bra på bild. Färgen kommer ju gå ut sakta så den kommer ju inte hålla så länge men jag kommer uppdatera er om hur länge det höll och mer sånt senare.

Före

Efter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla

Förlåt för pausen men jag är iallafall tillbaka både här och på youtuben. Jag ska försöka att uppdatera oftare men det är mycket med skola, youtube, fritid och blogg. Men jag ska fokusera mer i skolan och då hoppas jag att det blir mer tid till blogg och youtube. Det blev ett kort inlägg men jag hoppas att ni förstår men snart så ska jag föröka skaffa en rutin i vardagen och hitta tider jag kan blogga. Det är ju faktiskt lättare att blogga en youtube tycker jag för att youtube är det filma redigera och lägga upp och det kan ta mig ca 1 dag med skola och allt imellan medans bloggandet tar endast en halv timme med att skriva och lägga upp. Men jag ska föröka vara mer aktiv och samtidigt jobba hårdare i skolan men skolan går först och jag måste prioritera det.

Hoppas ni förstår

Likes

Comments

Heej!

Nu är det typ 2 veckor kvar av skola och betygen sätts. Jag hoppas att jag får minst C i engelska för förra året hade jag A. Jag måste åka och shoppa till skolavslutningen för nu har jag bara klänningen. Jag hade tänkt mig min rosa klänning med en fake blomkrans och ett par snygga skor.

Likes

Comments

Hej!

Min mamma kom hem från London för en vecka sen och hon har köpt en massor av saker till mig och mina systrar. Så vi fick varsin fidget spinner, rainbow nerds packet, 2 stycken curly wurly och någon bok. Alla fick olika böcker jag fick How to be a blogger and vlogger in 10 easy lessons av Shane Birley och sen fick jag shoutykid how Harry Riddles totalt went wild av Simon Mayle. Båda böckerna verkar bra jag har bläddrat lite i den första och den har mycket tips jag faktiskt aldrig har tänkt på. Men jag är ju inte så mycket till bok person men man måste läsa ibland. Sen fick jag också massa fudge. Cadburys fudge är som himmeln, så j**la f**king god. Tack mamma för allt älskar dig mest❤❤ Och juste vad vill ni att jag ska skriva om? Jag har tänkt att börja med tisdagens 10 som jag tänkte skulle vara att jag har ett ämne t.ex mat och då hittar jag 10 faktan om mat som är lite så "Wtf det där är wired". Låter det som en bra idé? Jag älskar själv sånna videos och inlägg så jag tänkte varför inte göra sånna själva! Så om ni har något ämne så skriv i kommentarerna!

Likes

Comments