Vilken vecka & vilken dag. Äntligen kommit hem och lagt mig i sängen efter en otroligt jobbig dag på jobbet, att jobba med barn är underbart men idag har de vart mycket skrik & kaos. En sån dag man önskar man slapp jobba och bara kunde leva livet.

Men ska inte deppa för de, förra helgen var jag i Stockholm och shoppade lite, sjukt varmt va de så hade nog hellre legat och solat då men va värt de för ja fick med mig lite fint hem så ska visa de senare tänkte jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inte hittat några snygga skor till våren? Satte ihop en litet collage med några av mina favoritskor just nu. Skor är verkligen något man aldrig kan ha för många av enligt mig, jag verkligen älskar att köpa skor och speciellt när de finns så otroligt mycket snygga skor. Tryck på din favoritsko för att komma till en sida där du kan köpa den.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Förra veckan fick dessa godingar flytta in hos mig, så otroligt fina. Har verkligen gått och förälskat mig i morris kläderna, hur fina och sköna som helst!! Den blå tröjan är den tröjan jag hade på mig i förra inlägget, så du ser ni lite bättre hur den ser ut, och om ni klickar på tröjan kommer ni även till en sida där ni kan köpa den. Är samma sak med den rosa tröjan och skorna, klicka på dom så hittar ni en sida där man kan köpa dom.

Likes

Comments

I helgen var det 100 årskalas, en trevlig dag med släkten och detta var det jag hade på mig! Blev bara en snabb spegelbild innan ja åkte så tröjan syns ej så bra men kommer bättre bild på den sen.
Tröja från Morris, pälsjacka från DM-retro & jeans från Lee!

Likes

Comments

Gran canaria är helt underbart, varmt & skönt! Men nått som inte är lika underbart är hotellets wifi.. Åh va segt de går! Så därför kommer de inte upp så mycket här och bilder är nog bara att glömma! Men då sparar jag de tills jag kommer hem. Igår va vi i en jätte mysig by som heter puerto mogan där vi shoppade och badade lite. Övriga dagar har spenderats vid poolen men idag ska vi åka till något stort köpcenter där jag hoppas att dom har en del bra shopping.
Hör ni inte mer va mig nu så hör jag av mig när jag kommit hem, ha de bra så länge:)

Likes

Comments

Oj va tomt de har varit här på bloggen, men vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska åka till Spanien, Gran Canaria och sola, bada, shoppa och bara ha de jätte härligt! Ska bli helt underbart att lämna kalla Sverige och få lite sol & värme istället för snö & kyla. Ska försöka uppdatera mycket medan ja är där och göra er avis med massa härliga bilder.
Förhoppningsvis finns de en del bra shopping där också, men inte vart där sen ja va liten så vet inte hur det är. Någon av er läsare som har nått tips så får ni gärna kommentera:))

Bild från Google i hopp om att vi också får fint väder!

Likes

Comments