Likes

Comments

Hejsan!

Tänkte göra lite reklam för mitt UF företag som heter "en bättre podd UF" Vi i företaget är jag Elina, Silvia, Victor och Bozhidar. Vi är så himla taggade, som namnet på företaget lyder en bättre podd så kommer vi skapa en podcast och marknadsföringen är i fullgång och hoppas starkt att så många som möjligt vill följa våra avsnitt och på våra sociala medier.

Just nu är vi mest aktiva på Instagram men har även Facebook

Likes

Comments

Hejsan!

Lite skriveri i bloggen de senaste, ber om ursäkt men kommer antagligen får räkna med detta då det är redan i full gång i skolan just nu. Det är gymnasiearbete, 50poängskurser i fullfart ett kraftfullt UF företag osv.. Väldigt roligt och intressant men det är inte lätt att pussla ihop livet med träning, pojkvän, vänner, jobb och blogg. You name it. Är antagligen inte ensam om detta, många känner nog igen begreppet skolstress, eller?

Idag har jag iallafall haft en hel skoldag, redan från 8-16 men då Jesper sov här natten till idag gjorde att jag fick lite extra motivation till dagen och klarade det galant även om tröttheten tar över mellan varven. Skolan var dock inte slut, pluggade några timmar efter skolan och nu kom jag precis hem ifrån gymmet.

​På gymmet körde jag 30 minuter på crosstrainern vilket inte var så lättsamt som det kanske lät haha.. Men det var en sån skön känsla efter. Den bästa. Efter det var jag helt slut och avslutade med fria övningar på golvet i ca 40 min med fokus på mage, rumpa och lår. 

Och med det säger jag godnatt. Ha de bäst!

Likes

Comments1. Tröja HÄR / 2. Jeans HÄR / 3. Kappa HÄR / 4. Knytblus HÄR / 5. Klänning HÄR / 6. Blus HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Jeans HÄRNu har La Redoute en fantastisk rea med 30% rabatt på allt till ordinarie pris. Ange koden BIG30 i kassan så dras 30% av från din order. Perfekt om du vill uppdatera höstgarderoben. Erbjudandet gäller veckan ut, t.o.m 25/9 2016.

Likes

Comments