Att jag skulle börja skriva igen har det aldrig funnits några som helst tvivel om, frågan har dock bara varit när det skulle ske och om det kommer bli något tillfälligt eller om de kommer hålla i sig. Det är några frågor jag just nu inte kan svara själv på ännu. Så snälla ha tålamod.
Mycket har hänt sedan jag skrev sist och mycket hänger just nu på en mycket skör tråd högt upp i luften.
Utredningen från soc blev klar för några veckor sedan. Självklart får jag behålla barnen. Att dom skulle tas ifrån mig var jag ju mycket rädd för. Nu har dock T's pappa börjat med sitt bråkande men ja de leder heller inte till något så kommer inte gå in på några detaljer angående de just nu. Möjligt att jag ta det vid ett senare tillfälle.

Men det som fick mig till att bestämma mig att skriva just inatt är att jag inte kan sova. Hjärnan bara spinner och det är totalt kaos. Man kan väl inte direkt säga att jag och mini har det bästa förhållandet just nu. Jag har trott att allt varit bra den senaste tiden medans det nu visat sig vara totalt tvärt om. Han har legat med en annan tjej efter att M föddes som nu påstår sig vara gravid. Han säger att dom inte haft sex medan han å jag varit tillsammans och att han dessutom inte kommit i henne. Vet ifan vad jag ska tro. Detta är en tjej jag frågat om han legat med och han har sagt nej. Nu visar de sig ju att han ljugit om det så vad mer ljuger han om?

Finns det någon där ute som kan hjälpa mig att sortera mina tankar?

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, tidigt i morse lovade jag att det skulle komma ett inlägg om varför jag inte kommer blogga mer förräns utredningen med soc är färdig. Men kan lugna er med att jag kommer skriva i ett block och sen skriva in de här när allt är färdigt. Men iaf, ni som följer min blogg har fått tag på den via mammagrupper på Facebook vilket för mig är helt okej då dom flesta i de grupperna vet att allt som kommer från de grupperna har begripit att allt som kommer från gruppen än det sekretess på. Men en person begrep inte de och tog skärmdumpningar på vissa inlägg som jag nämnt mini i fast vid namn och skickat till en person som verkligen inte skulle ha med min blogg att göra, en person som jag blockat från min blogg och nu även på Facebook igen, en person som inte ska ha med min familj att göra. Denna person har i sin tur delat med sig till mini av dessa bilderna och han fick rådamp. Till saken hör att mini vid flera tillfällen fått en länk till bloggen av mig och jag har bett han gå in och läsa och godkänna, vilket han själv valt att inte göra. pga detta så här jag fått spendera denna dagen med att censurera alla inlägg som han nämnts i och ta bort hans namn och ändra till mini istället. Gör jag detta så är det okej för honom att ha allt kvar.

Jag har dock inte varit helt ärlig här angående min och minis relation och detta är för att skydda mig själv och barnen från soc. Men eftersom det har blivit ett så stort problem så kommer jag gå ut med allt här. sedan 1/7 har vi varit tsm, vi har pratat om att förlova oss och när han får pengar ska vi kolla på ringar. Ni alla får döma mig så mycket ni vill, ni får till och med tycka att jag utsätter mina barn för en fara. Jag bryr mig inte om de, de kliar mig inte de minsta i röven.

Jag älskar den mannen och vill spendera mitt liv med honom och tänker inte skämmas för de. Jag kommer stolt visa upp ringen oavsett vem som tittar. Gilla läget eller skit i de.

Börjar skriva igen när utredningen är klar. Hoppas ni kan vänta tills dess. Ha de bäst så länge.


Xoxo

Likes

Comments

ikväll kommer de sista inlägget fram tills utredningen från soc är klar. i inlägget kommer förklaringen till varför och oxå alla korten angående vad som händer och sker mellan mig och Simon.

xoxo

Likes

Comments

Fredagsmorgon nu då och shit vad jag är trött.
Denna veckan har varit lång trotts att vi haft lite grejer att göra. Vi har bland annat städat hela lägenheten grundligt, i onsdags var jag och Tindra på bio. Vi Såg dumma mig 3 som var sådär enligt mig men Tindra tyckte om den och det är väl de som räknas. Biobesöket gick bra trotts att det vad hennes första gång och trotts å att hon hade lite svårt att sitta still. Medans vi var på bio så var Melanie hos sin mormor och morfar.
När bion var slut så blev vi hämtade av morfar och vi köpte McDonald's på vägen hem.

I torsdags fyllde min mamma år, 54 tror Jag, jag har ingen koll hehe. Så vi var hemma hos dom igen och firade henne lite igår och var hemma ganska så sent.

Som sagt så är det fredag idag och idag blir de tvättning och sen ska Tindra till sin pappa ikväll. Ska bli skönt att bara ha lite mamma Melanie mys några dagar. Sen kommer hon hem på söndag igen.

ha de bäst folket!

xoxo

Likes

Comments

Jag skulle normalt sätt inte dela med mig av en bild som denna pga att jag inte tycker om min kropp och har aldrig gjort, men denna gången känner jag att jag måste dela med mig.

Jag är så trött på att höra folks kommentarer om överviktiga människor. Jag har under hela min uppväxt fått höra kommentarer eller fått möta dömande blickar.  Kanske inte för att jag alltid varit överviktig för de har jag inte varit men är uppväxt med en mamma som varit och fortfarande är de och även syskon och det är de inget fel på. Jag var familjens benrangel (vandrande skelett) som barn. Inte för att jag inte fick mat för tro mig, de fick jag och troligtvis mer mat än jag behövde men ändå så såg jag undernärd ut (enligt mitt eget tycke idag).

Men idag ser min kropp ut som på Bilden. Bilden är tagen 22/7-2017 och det är med stolthet i orden som jag skriver att det är min kropp. Jag må inte tycka om den men är ändå stolt över att kalla den min och låt mig förklara varför.

Denna kroppen väger 90,4 när jag ställer mig på vågen och större har jag varit. Med denna kroppen har jag burit fram två fullt friska och perfekta barn. Graviditeten med min minsta flicka resulterade i att jag då gått ner 14 kg så ni kan ju räkna själva vad jag vägde när jag blev gravid med henne. När jag fick se de resultatet kände jag mig stolt och mitt självförtroende växte från botten till toppen på 2 sekunder.

Men för att komma till saken och anledningen till att detta dyker upp från mig.
I onsdags va jag på ett möte och hade min yngsta dotter med mig. Resan dit va ju inga problem men resan hem blev en annan historia. Jag gick på bussen, blippade mitt kort och ställde vagnen och satte mig på platsen bredvid. Direkt märkte jag av två yngre tjejer (14-17 år gamla), blonda och som enligt den svenska normen hade "perfekta" kroppar som satt och stirrade på mig och plötsligt kommer kommentaren jag inte förväntade mig att höra från en person i dagens Sverige. "Hon med barnvagnen (jag) borde inte få ha barn" kompisen frågar varför och får till svar att det är för att det är för att jag är "fet".

Detta gör mig så ledsen och det har snurrat i mitt huvud sedan dess. Att höra att jag inte borde ha barn för att jag är "fet" enligt vårat samhälle krossade mitt nyfunna självförtroende totalt igen. Jag brottas varje dag med min vikt, jag vill inte väga såhär mycket men det är samtidigt en sån kommentar som hennes som får mig att bara vilja lägga mig ner å ge upp.

Oavsett storlek så ska man kunna se sig i spegeln och känna att man duger som man är. Man ska inte ställa sig framför spegeln och gråta varje dag för att man känner att ingen bryr sig eller att ingen förstår eller att man inte duger för någon. Att känna så är verken nyttigt för ens själ eller bra för ens psyke. Jag har själv känt så i flera år och jag vill inte tillbaka dit igen men är just en sådan kommentar så kan få mig dit igen, det är just en sån kommentar som kan få mig att sluta äta igen eller börja tröstäta igen. Det om nått är väl inte bra för mina barn iaf.

Jag vet att jag inte är ensam om att känna såhär, jag vet att jag inte är ensam om att få kommentarer och blickar från främmande människor och det är därför jag skriver detta. Kanske kan det få en person att tänka om och inte döma eller så kanske det kan få "offret" för kommentarerna att inse att denne inte är ensam.

Så....

Om du är en människa som säger sånna säker om en annan människa så har jag några ord jag vill säga till dig. Du borde skämmas. Vem är du att döma en annan person utifrån hur denne ser ut? Du vet inte vad den personen går igenom varje dag. Dina ord kan vara de avgörande orden för om den personen du precis kallade fet lever imorgon eller inte. Är du en person som säger så om en annan människa så fan tänk om. Tänk orden men säg dom inte. Håll dom för sig själv.

Och till dig som brottas med din vikt, känner att du inte dugen, eller mår dåligt av någon annan anledning vill jag säga att jag vet att det är svårt att inte ta åt sig av kommentarerna och blickarna men glöm inte bort i allt de där dåliga du känner så finns det styrka oxå. Du är stark så tro på dig själv, gå med huvudet högt för du duger, du är tillräcklig precis som du är och ser inte andra personer det så är det deras förlust. Jag lovar dig att det finns ett ljus på andra sidan den mörka tunneln du just nu befinner dig i.

Xoxo

Likes

Comments

Igår var kaos. Jag hade en av mina dåliga dagar. Jag hade en sån dag där jag bara vill dra täcket över huvudet och låta dagen passera men ensam med två barn så är det en omöjlighet. Så upp ur sängen och fixa frukost åt Tindra, tog fram det vi skulle ha till middag och sen började städa och diska, allt för att glömma bort mitt psyke.


Till mat blev de wokade grönsaker, kyckling, nån sås jag hade i frysen och makaroner.

Tidigt idag blev det åka till sjukhuset. Jag trodde att jag hade fått min mens i söndags, fick veta förra veckan att jag haft ägglossning redan så därför trodde jag att servar min mens men ja nä så va inte fallet. Åkte in pga kraftiga blödningar och enorm smärta i magen. Jag har alltså inte sovit en blund inatt och inte heller nu under dagen så har såhär långt varit vaken i nästan 39 timmar.

Sjukhuset talade iaf om att det inte var min mens utan vid första ägglossningen efter att Melanie föddes så har jag blivit gravid men nu fått mycket tidig missfall. Känns så fel att säga de men känns faktiskt skönt att det blev ett missfall då jag inte klarat ett barn till men hade inte klarat av en abort heller..

Idag blev det samma mat som igår. Alltså rester av resterna kan man väl säga. Nu ska jag gå å lägga mig. Barnen har badat idag och Melanie har sovit snart 6 timmar i sträck så ska väcka henne, byta blöja och ge mat innan jag lägger mig.


Imorgon är se bvc.


Xoxo

Likes

Comments

Oj, insåg nu att trotts att jag tänkte på de igår så missade jag helt att skriva. Jag måste ha varit trött efter gårdagen så jag missade de helt. Jag brukar nämligen skriva när jag lagt mig på kvällen eller precis innan jag ska gå och lägga mig.

Som jag skrev i fredags så va jag och Melanie ute och åt med min mamma igår. Hon bjöd oss på tomatenshus i vallåkra. Vi satt ute i det fina vädret och åt deras godaste tomatpaj. Det finns verkligen inte mycket som är så gott som den. Hade absolut kunnat äta den pajen flera dagar i veckan. Kan absolut rekommendera att åka till tomatenshus till alla dom som inte varit där.
Vi passade även på att bekosta oss deras egenodlade tomater och mamma bjöd på en påse rotfruktschips. Mycket gott måste jag erkänna. Nu ska jag upp och göra frukost till den stora å sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda.

xoxo

Likes

Comments

Ja det är väl ungefär så de två senaste dagarna sett ut. Jag har varit på riktigt dåligt humör, varit lätt irriterad, haft huvudvärk och ja jag har mått allmänt piss helt enkelt och pga de så kom det ingen update igår men idag måste jag verkligen skriva av mig. Fick hem papper idag angående min anmälan jag gjorde mot mitt ex. Ärendet är nedlagt i brist på bevis. Och vad menar dom med de? ta in offret och misstänkte på förhör så kanske ni får de bevis dom behöver. Jag ringde iaf till handläggaren i ärendet och ifrågasatte varför jag inte blivit kallad på förhör och får till svar att bilderna som blivit tagna av poliserna på platsen inte visade på någon skada och inte heller dörren jag påstått att mitt ex sparkade i mitt ansikte påvisade skada. Jag påpekade för henne att jag är skadad på bilderna. Har märken på halsen och bröstkorgen och även under ögat var jag svullen och röd. Jag påpekade också att jag dagen efter skickade in en ny bild på halsen, ögat och armen (hade inget märke där från garderoben han putta in mig i ) som nu hade fått ett stort blåmärke. Hon påstår då att som bilderna inte kan ses som bevis och varför kunde hon inte svara på och kontaktförbudet jag hade fått är nu tillbakadraget och han har även blivit meddelad detta. Detta innebär att han nu gör allt för att kontakta mig.

Nu känns det som att min trygghet jag började få drogs bort.
Detta har i sin tur lett till att jag inte ätit på två dagar så dagens mat får vänta tills imorgon. Hoppas det är okej.

xoxo

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Melanie har haft lite av en skrikig dag och Tindra har varit lite sur idag. Så blir nog bara en dagens middag nu.
Idag blev det kotlett med pommes och beasås och lök som jag stekte i lite curry och vatten att dricka för mig och Tindra fick mjölk.

xoxo

Likes

Comments

Jag tänkte börja med något nytt här på bloggen. Jag tänkte börja dela med mig av vad vi äter till middag. Så efter sista inlägget för dagen delar jag med mig av vad vi ätit och kommer kalla det för dagens mat så håll utkik, ikväll kommer första dagens mat ut :)

xoxo

Likes

Comments