View tracker

Hur i hela helvete hanterar man svartsjuka? Jag har länge lidit av denna "sjukdomen" och aldrig hittat ett bot.
Ikväll skickade en vän till honom ett hjärta (❤) på messenger. Detta är en brud han tidigare har bott hos och legat med men tydligen aldrig haft ett förhållande med. men jag vet att hon är helt störtkär i han.
Jag råkade se de där hjärtat när han öppnade skärmen och kände hur irritationen och svartsjukan började växa.
Hur fan ska man hantera denna jävla svartsjukan som hela tiden uppstår?
Någon som har nått förslag?

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja det var en av de första meningarna jag fick kastat åt mitt håll i morse. Å kanske har han rätt. Det kanske är på tiden att han börjar ta lite ekonomiskt ansvar i detta hushållet. Det är fan alltid jag som sitter med räkningarna, det är jag som kontaktar FK, soc å alla andra jävla myndigheter för att försöka få ihop vår ekonomi men de är ändå jag som inte bryr mig. Jag satt i torsdags å avslutade hans jävla fadderskap så att han skulle slippa ta tag i de men nä nu är de slut på å hjälpa honom. Vill han få nått ordnat så kan han fan ordna de själv.
Ena dagen är han stolt för att jag tar tag i saker å nästa dag bryr jag mig inte tillräckligt om något.

Aja jag får väl sluta göra saker å då kanske han fattar vad de är jag gör när han ser att även jag hamnar hos kronan å vi inte längre har tak över huvudet. Kanske han börjar fatta då, men vad vet jag. Han kanske borde få den knäppen på näsan för å fatta vad jag egentligen gör för våran ekonomi.

Man borde fan gå på gatan alltså, där vet jag att jag hade kunnat tjäna bra med pengar iaf, för gudarna vet att här hemma får jag iaf inget!

XOXO

Likes

Comments

View tracker

Inatt har min underbara morfar fått somna in efter en kort tid med cancer. På ett själviskt sätt så tycker jag att han fick gå vidare alldeles för tidigt och på ett annat sätt så vet jag att det är skönt för honom att han nu har fått gå vidare. Han slipper nu ha ont mer. På andra sidan är han frisk och vakar över oss som är kvar här.
Morfar ta nu hand om dott fram tills vi får hålla h*n här.
Vila i frid, älskade morfar. Vi saknar dig oerhört mycket ❤❤

Likes

Comments

Hela min kropp är nu full med kärlek. Det är en härlig känsla att äntligen kunna slappna av lite. Har varit hemma i ca en timme efter mvc besöket. Idag fick vi lyssna på vår bebis lilla hjärta. Det var en underbar känsla. Jag har gått några veckor nu och bara tänkt att tänk om, tänk om hon inte kommer hitta något, tänk om bebis inte lever osv. En massa tankar som en gravid kvinna inte väll tänka egentligen men som jag gått och tänkt tack vare att jag inte känt så mycket rörelser, jag har stressat mycket och för att jag och Simon haft några missfall tidigare men nu kan jag verkligen slappna av till max och förhoppningsvis börja njuta av att vara gravid. Nu längtar vi tills den 16 december då vi ska på ultraljud och ska då för första gången få se vårat lilla gryn. Jag längtar nästan ihjäl mig.

XOXO

Likes

Comments

Nu är jag gravid i v 15 och det är ingen dans på rosor. Med hjälp av tabletter mot mitt illamående så har jag mått lite bättre de senaste dagarna men idag har illamåendet kommit tillbaka trotts tabletterna så har legat i soffan hela dagen idag och kollat på law and order svu vilket har varit Nice.  Min energi är fortfarande som bortblåst, önskar jag kunde njuta mer av graviditeten än vad jag kan just nu och hoppas att detta släpper snart så jag kan njuta av min familj som så många andra gravida kan göra. Min första graviditet (när jag väntade T) kunde jag njuta mer. Den graviditeten var lättare på många sätt.
Det är svårt att förklara hur det är att ligga här och känna att jag inte kan göra något. Känner mig mer som ett bekymmer än en sambo och flickvän. Känner mig liksom ivägen på nått sätt trotts att jag vet att det inte är så.

I morgon är det mvc som gäller. Vi ska få höra hjärtat på bebisen. Har inte varit på ul än så jag är lite nojig. Tänk om hon inte hittar nått hjärtljud osv osv. Men ja det är väl bara i mitt huvud som det spökar.

XOXO

Likes

Comments

Fredag idag då. Simon är å hämtar en polare å jag sitter nyduschad i soffan å funderar. Vet inte riktigt vad jag funderar på egentligen men börjat känna huvudvärken komma och även illamåendet trotts att jag tar tabletterna jag fick utskrivna igår men det tar väl några dagar innan man märker nån skillnad. Skulle diska tänkte jag innan Simon kommer hem igen så jag gjort någon nytta men tror de får vänta så jag inte klappar ihop medan han inte är hemma. Skulle jag mot förmodan svimma så är de väl bättre om han är hemma när de händer så han kan ringa efter hjälp. Iaf så är de så jag tänker. Aja får de vad som händer idag.

XOXO

Likes

Comments

Så nu har jag varit hemma några timmar. Tack vare en förstående läkare på mvc i HBG så fick jag en sjukskrivning på två veckor. jag är alltså sjukskriven nu fram tills 2/12 för grovt illamående, yrsel, energilös och migrän och hon skrev även att dessa grejer påverkar mig fysiskt och psykiskt så pass mycket att jag inte har en fungerande vardag. Jag kan inte göra vardagliga saker som att städa, diska, laga mat osv. Nu är det bara att hoppas att FK godkänner sjukskrivningen och att AF och soc också gör det. Jag fick också illamående tabletter som ska dämpa mitt illamående. Nu hoppas vi bara att de hjälper eller att dom kan förlänga min sjukskrivning.

XOXO

Likes

Comments

Ja det är väl de som är frågan nu. Sjukskrivning eller inte sjukskrivning. Sitter nu på mvc i hbg och ska få träffa en läkare som förhoppningsvis sjukskriver mig. Snart är det min tur så kommer skriva senare ikväll förhoppningvis om jag orkar och berätta hur det har gått idag annars tar jag det imorgon förmiddag någon gång.

XOXO

Likes

Comments

Sådär ja då va denna degen kastad åt helvete typ. Var på öppenvården tidigare idag och där gick de bra ända tills det var Simons tur. Det visade sig att han testade positivt på THC eller vad de heter. Han har likförbannat inte rört några droger men ändå är han positiv, jag fattar inte de.
Sen när vi kom hem så har vi fått brev från kommunen. Soc har gett mig avslag på min ansökan om ekonomiskt bistånd och menar på att jag inte står till arbetsmarknadens förfogande trott att jag sökt 17 jobb trotts att jag är gravid med komplikationer men försäkringskassan tycker jag är för frisk för att få bli sjukskriven. Jag fattar inte. någon av dessa myndigheter måste hjälpa mig annars står jag och min dotter på gatan och jag kommer då aldrig få en lägenhet igen. Va fan ska jag göra nu?!

XOXO

Likes

Comments

Idag har det varit måndag hela dagen, precis som alla andra måndagar.
Skillnaden med idag och från alla andra dagar är att jag har varit så sjukt trött. Har varit det sen i lördags efter kalaset. Har inte haft någon energi sedan dess så måste ta kontakt med mvc å se vad dom kan göra. Om dom kan sjukskriva mig eller nått. Jag kan ju liksom inte göra något.
Men nu blir de sängen för mig, imorgon är det övc som gäller för både mig och Simon och ska försöka ta upp detta där å se vad dom tycker och tänker.

XOXO

Likes

Comments