Skit

Skriver när jag behöver

Det ska inte behöva vara så som det är, men varför är det såhär då? Vad det än är så blir det pankaka av allt som planeras med Bellas pappa. På hans önskan skulle vi ses idag - men det resulterade i att jag gått och väntat hela dagen på honom. Igår gav han mig en tid och jag föreslog en plats men sedan har hela dagen gått utan något konkret svar och först 3h efter angiven tid svarar han... och nej. Och nej, vi sågs aldrig idag trots att jag gav honom möjlighet efter möjlighet.

Strike two, detta är andra gången på hans önskan att ses som hans planer ändras utan att han meddelar mig. En gång till och det är kört! (Fast även om det händer igen har han rätt att träffa Bella, frågan är bara hur jag ska hantera det. Avskyr att gå och vänta och bli dissad - än värre blir det om der händer när Bella förstår mer)

Det sista jag vill är att vara bitter men så trött på detta. Finns det någon som känner igen sig och hur löste du det?

Gått på repeat i mitt huvud ikväll

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ville ha en "hel familj", min sista önskan var att bli ensamstående. Under graviditeten växte räddslan för att bli ensam med vårt barn mer och mer, och tillsist blev det så. Jag blundade länge för alla problem och ville in i det sista försöka lösa allt. Men tillslut fick det vara nog och jag tog mitt pick och pack och drog, bytte stad och flyttade hem till mina föräldrar.

Bellas pappa, han bedrog mig och lurade mig på livet - så känns det, jag är fortfarande ledsen och arg. Bella är det finaste lilla hjärtat som finns på jorden och det gör så ont i mig att han försummar henne. Vilket leder mig till frågan Vad är det för skillnad på en spermie och en pappa?

Likes

Comments

Skit

Vissa saker är så självklara

Bella är mitt lilla hjärta och min kärlek till henne så självklar, hon finns med i alla mina planer - både i nuet och i framtiden. Sen du kom in i mitt liv är det du som kommer först, sen jag - även det är så självklart och knappt nämnvärt. Egentligen.

Likes

Comments

Bara Bella och jag

nu ska här bloggas! Bella kom till världen i veckan, 29 mars kl 09:57, 4014g 51cm. Det är bara hon och jag, med massa fina människor runt om oss.

En blogg om oss, mitt liv som mammaledig och Bella, massor om henne. Bloggen kommer få sin form och röda tråd allt eftersom, steg ett blir att lära mig hur man bloggar, alla funktioner.

Kram

Bara Bella och jag

Likes

Comments