Header

Hej allesammans!
Nu var det ett tag sen jag skrev här på min blogg. Jag tänkte redan gå direkt på sak! Jag är ganska velig när det gäller min blogg som ni märkt, men jag har insett att det handlar inte om bloggen...Jag har insett att jag som person är väldigt velig.
Det kommer dom dagarna då jag känner för att ge upp. Jag kan känna att livet är värdelöst och att jag har helt enkelt ingenting att leva för. Det kommer dom kvällarna jag gråter mig till sömns för att jag bråkat med killen jag älskar. Det kommer dom mornarna när jag känner att jag verkligen inte vill gå upp ur sängen.
Jag har mina dagar då jag endast vill stänga in mig själv och försvinna från verkligheten.
Sedan har vi också dom där andra dagarna..dom där mornarna då jag går upp tidigt på morgonen och fångar dagens utmaningar. Det kommer dom där kvällarna jag skrattar mig till sömns med killen jag älskar..nätterna jag dansar loss med mina vänner.
Dagarna då jag känner att jag vill bli något och besanna mina drömmar.

Mitt humör svänger upp och ner runt 5 till 20 gånger per dag. Jag vill berätta en sak för er och det är att jag har diagnosen bipolär.
Jag kämpar mig igenom varje dag med mina tre diagnoser bärandes på ryggen. Jag lever med bipolär, adhd och aggressionsproblem. Vissa dagar är bra, men vissa kan verkligen vara åt helvete.
Jag har aldrig riktigt förstått mig på diagnoser och jag tycker inte om folk som klagar på deras diagnos..MEN jag har insett att alla dessa diagnoser är bara ett namn för ett speciellt beteende man besväras med.
Jag jobbar varje dag med att bli bättre.

Det jag egentligen vill komma till är att jag är den där tjejen som alla inte förstår sig på. Jag är knepig, jag är velig och jag kan vara väldigt förvirrande. Jag blir lätt arg eller ledsen och när det väl händer så kokar det liksom upp i mitt huvud, det blir extremt satt säga. Men jag är också omtänksam och bryr mig om folk. När jag älskar någon och bryr mig om någon blir det extremt på ett annat sett. Jag har inget mittemellan..jag är alltid högst upp eller längst ner.
Min blogg väljer jag att använda som min dagbok, min offentliga dagbok där alla kan läsa hur mina dagar ser ut.
Min blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig, för att folk med samma problem inte ska behöva känna sig ensamma eller för folk som helt enkelt är intresserade att följa mina dagar.

Idag mår jag inte bra, men jag känner en lättnad efter att ha skrivit detta inlägg.
Ha en fortsatt trevlig dag!


Likes

Comments

​Jahaja nu blev det sådär igen..Jag kom tillbaka till bloggandet och sedan försvann jag. Nu har fler frågat vart jag tog vägen och om jag slutat blogga helt och hållet, svaret är NEJ!!, Absolut inte. Jag kommer förhoppningsvis aldrig sluta med bloggandet, because i love it!

Jag har verkligen haft så mycket annat i huvudet under den senaste tiden, mycket har hänt. Jag har flyttat till min bror, börjat på ung satsning och aa allt ser verkligen annorlunda ut. Jag håller på att ta tag i en hel del saker i mitt liv, vilket känns otroligt skönt. Dock är det mycket att ta tag i och vissa grejer gör att det tar upp mycket tid. Jag ska försöka börja blogga mer. 
Jag håller dessutom på med en annan sak som jag kommer avslöja inom snar framtid. Så just nu är det väldigt mycket, men har alltid bloggen i baktanken. 
Som jag alltid sagt, jag kan inte lova er ett inlägg varje dag. Vissa veckor kan vara fullspäckade och vissa andra veckor kan vara rätt så lugna. Jag ska försöka hitta tiden till bloggen också.

Nu ska jag gå och lägga mig, ni får sova så gott!
PUSS😘


Likes

Comments

Nu har jag legat i sängen och kollat runt överallt efter lägenheter i Märsta till ett rimligt pris. Att hitta en lägenhet att hyra är i princip omöjligt och jag blir så less.
Det är så sjukt hur lång kötid man har för att ens komma högt upp på listan för en lägenhet eller hur dyrt allting är nu för tiden. Alltså det är helt sjukt, en tvåa för över 10.000kr i månaden.

Nu vill jag iallafall be er där ute om hjälp. Jag söker en lägenhet (1:a eller 2:a) i Märsta för ett rimligt pris. Alltså vill jag hitta en uthyrnings lägenhet och inte köp lägenhet.
Jag vill ha era förslag på sidor, facebook grupper eller vad som helst. Antingen kommenterar ni här nedan eller så kan ni jätte gärna skicka iväg ett mejl till beccasblogg@hotmail.com
Tack i förhand!
Natti natti på er😴

Likes

Comments

Alltså har ni nånsin varit inne på Rebecca Stellas egna online-shop?😍😍Om ni inte har det så tycker jag verkligen ni ska kika in där. För det första så har hon sjukt fina klänningar, riktigt snygg stil och inte nog med detta så klär hon upp kläderna så sjukt fint.
Hon har inte bara kläder utan accessoarer och smink dessutom.
DIREKT LÄNK TILL REBECCASTELLA.COM!!!


                                                 Här är två av mina favoriter👇

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Rebecca och många av er vet nog redan det. Många av er vet vem jag är osv..,men låt inte mig lura er!. Under en lång period har jag ljugit för alla och speciellt mig själv och det är slut på det.

Detta är jag....
Jag är en 18årig tjej som just nu inte gör någonting egentligen. Jag går inte i skola och jag har inget jobb. Jag bor hemma fortfarande, men som sagt jag är bara 18år. Jag lider utav ångest och är på gång med utredning för adhd och bipolär. Varje dag vaknar jag upp och frågar mig själv "vad kommer hända idag?".. Varje dag går mitt humör upp och ner. Ena stunden är jag super glad till arg och sedan ledsen. Varje dag ser det ut såhär och det pendlar fram och tillbaka hela tiden. Varje dag oroar jag mig över saker som egentligen jag inte behöver för att min hjärna är i högvarv. Jag kan inte sluta övertänka saker..

I alla mina år har jag varit tyst, jag har varit ärlig, men feg. Många kallade mig modig under en tid, för jag stod upp för mig själv.
Jag har blivit mobbad och utstött, alltid fått snea blickar och levt med en hel del rykten som tisslar och tasslar bakom min rygg. Jag var inte normal! Jag var konstig och det var fel på mig.
Så jag ändrade mig!!
Jag blev en annan person, någon som jag inte ens känner igen. Jag hade vissa biter kvar, men en stor del försvann.

Under en tid försvann allt och jag visste inte längre vem jag var. Det blev för mycket och jag sårade inte bara mig själv utan fler i min omgivning, inklusive personen som jag gillar.
När jag börja inse mina misstag så ville jag inte leva. Det var där ångesten började..jag tappade allt, men jag behövde fortsätta leka någon annan så jag inte behövde bli ensam igen.
Jag fortsatte och fortsatte och tillslut så insåg jag att det går inte. Jag sårar folk i min närhet och jag sårar främst av allt mig själv.
Att hitta sig själv är inte något som bara tar en dag. Det gäller att hitta den man är, ta svåra beslut och inse fakta. Det var svårt, för varje dag så var jag rädd att bli den ensamma tjejen som går i korridoren själv eller som ständigt sitter i sitt rum utan några som helst som hör av sig.
DET HÄNDE!!!. Det var jobbigt, det sög..jag kände bara "vad är det för fel på mig?"..

MEN sedan får jag höra av en riktigt viktigt person till mig att hen vill veta vem jag är, vad jag döljt och helt enkelt vem Rebecca Bergvall är. Hen fick mig att inse att jag ska inte vara rädd. Vill folk vara med mig, älskar dom mig och bryr dom sig om mig så ska det inte vara några problem. Folk som inte kan acceptera den jag är kan helt enkelt jag inte ha i min närvaro.

Jag är en väldigt upp och ner person. Jag går igenom en hel del just nu, men är det nått jag lärt mig så är det att aldrig skämmas. Jag skriver detta för att ni ska förstå varför jag kan vara så sjukt glad och sedan gå till otroligt ledsen eller arg. Jag vill att ni där ute som varit som mig eller är som mig inte ska känna er ensamma. Det är en kamp varje dag att försöka hitta den rätta jag, men det är en kamp jag är villig att ta.
Alla är vi olika, alla vi ska bli respekterade för den vi är!

Det var allt för mig denna kväll, hoppas ni alla sover gott.
Puss!

Likes

Comments

Hallåå allesammans, hur mår ni?
Själv äre bra,tack!

Idag är det en sån där bra söndag. Solen skiner och träning står på schemat idag. Har precis käkat lite brunch innan jag ska gå till gymmet.
Efter gymmet blir det plugg,plugg och ännu mer plugg.
Hoppas ni får en toppen bra söndag😘

Likes

Comments

Hejsan allesammans!
Nu var det väldigt länge sen jag blogga och har försökt hela tiden hitta tillbaka till den där lusten att lägga en massa tid på bloggen, men det har inte gått.

Under den senaste tiden har jag haft det väldigt jobbigt och det är inget jag kommer skriva ut här, inte nu iallafall.
MEN idag hörni så fick jag ett bra besked. Som fick mig att vilja börja blogga igen. Nu kommer det hända grejer!

Jag säger det till alla där ute som bloggar, ge inte upp!
Allt tar sin tid, men inget är omöjligt.

Mer information om alla förändringar osv kommer ni få inom kort.
Ha en fortsatt mysig kväll!

Likes

Comments

Sitter just nu hemma på toa, hehe✌🏽️ och snart ska jag vidare på möte. Inte vilket möte som helst utan ett väldigt viktigt möte som handlar om mig,skolan och mitt mående osv.
Jag håller tummarna och hoppas att ni också gör det för mig. Vill och hoppas verkligen att detta går så som jag vill nu, för då kommer jag äntligen kunna slappna av och börja ta tag i allt.

Konstigt nog är jag nervös, men hoppas på att allt ska gå bra. Nu ska jag göra mig lite fin sen blir det en promenad till bibblan där mötet ska hållas.
Ha en fin fin dag✋🏼

Likes

Comments

Ja jag är kär! Jag är förälskad och jag kan säga att det är den mest underbaraste känslan som finns. När han kommer där med sin bil, kliver ut ur bilen och kollar på mig med ett stort leende. Det får mig att känna mig som den mest lyckligaste tjejen på denna jord. Han är helt underbar på alla möjliga olika sett.
Han kan få mig att skratta i dom mest jobbigaste situationerna, han kan få mig att känna mig som den enda tjejen på denna planet, han GÖR mig nervös och det kallar jag förälskad.

För lite mer en ett år sen så visste jag inte vad kärlek var för nått. Jag trodde inte riktigt på det, MEN en sak jag alltid håller fast vid är att jag tror att varje person på denna planet har den perfekta personen för en.
Man kanske aldrig möter den personen, men han/hon finns där ute nånstans.
Jag har mött min person, men det betyder inte att det är han jag ska leva resten av mitt liv med osv..där har jag andra tankar. En självsfrende betyder inte att det är din man/fru i framtiden. Det kan vara en vän också.

Jag och denna kille har varit bästa vänner i över ett år och jag kan säga att jag aldrig mött en finare person en han.
Han gör mig till en bättre person och det tycker jag är jätte viktigt.
När jag är med han så är det som allt annat försvinner och jag kan äntligen vara mig själv och andas ut. Bråkar vi så vill jag lösa det direkt för jag vill inte vara ifrån han och tanken att jag kan ha sårat han sårar mig dubbelt så mycket.

Folk brukar fråga mig varför jag är hans bästa vän när jag är förälskad i honom. Det är rätt simpelt, jag älskar han och jag vill ha kvar han i mitt liv så länge som möjligt, vare sig det är som min bästa vän eller min pojkvän. För vilket som så finns han i min närvaro och det är det jag vill.
Varför ska man tvinga sig på ett förhållande när man redan har det bra. Visst önskar jag att han bara var min, men jag skulle inte kunna tänka tanken av att lämna han bara för att jag och han endast är vänner.
Denna kille är min allra bästa vän och jag älskar honom över himmel och jord. Han är det bästa som har hänt mig!!

Så snälla alla ni där ute..gå inte runt och leta efter den perfekta personen, låt han/hon komma till dig. Är det menat att ni ska träffas så kommer ni träffas vare sig det kommer vara din bästa vän eller någon du kommer kalla din älskling. För oavsett vad så kan du tillbringa ditt liv med denna person!

Likes

Comments