Då var det söndag igen, känns ju som det nyss var söndag!? Både veckorna och helgerna går så fruktansvärt fort! Snart jul :)
I helgen har jag varit på kalas hemma hos mina föräldrar för min syster som fyller år på tisdag! Varit med vänner & haft det mysigt:) men helgen har ändå gått väldigt segt på något vis, undrar varför .. ;))
Idag har Martina gjort fina naglar på mig, vart fransk manikyr fast istället för vit färg på tipparna vart det turkost.. Skitläckert ;) sen gjorde jag naglar på henne! Så nu är vi fina ett tag framöver :)

Imorgon väntar jobb så det är väl snart dax att invänta John Blund, men känner mig dock väldigt pigg efter att lyckats vända på dygnet under helgens gång.. Ovanligt ;0

God natt alla bloggare! :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ledig idag då det är min kortvecka på jobbet! Passar på umgås med min fina systerdotter som åker tillbaka till Norge på söndag!
Vi har kikat lite i affärer & nu sitter vi och avnjuter en god fika!
Förövrigt är livet underbart, har så många fina människor i min omgivning & stor trivs med mitt jobb!

Återkommer ! Pussss Alexandra :)

Likes

Comments

Haft en underbar kväll/natt då min fina vän Martina kom förbi på nattkaffe och tjejsnack! Det behövdes verkligen, skönt att ha så fina vänner som alltid finns där för en:) det är det lilla som gör något så stort!

Varit ledig idag & haft en trevlig dag med vänner. Imorgon väntas jobb 11-17 , sen tar jag långhelg :) i helgen väntas bio och mys med godingen :*

God natt på er alla bloggläsare :)Likes

Comments