hej,

Personer som känner mig irl kanske har märkt att jag har varit lite mer typ "borta" eller vad en nu ska kalla det, har typ mest bara stirrat in i ingenstans eller haft panikångest. Och jag tänkte bara skriva lite om dethär eftersom jag egentligen vill vara öppen med min psykiska hälsa.

I förra inlägget så skrev jag typ att allt var skitrondom och att jag inte visste vad som hände. Allt var fuckat och saker hade hänt med mig och en vänn och jag hade typ fuskat upp allt mellan mig o min flickvänn, men vi blev ihop igen och livet gick väll på. Och allt va ba random i mitt liv. Men ven om allt var random och att jag inte ens visste vad som höll på o hända i mitt liv så var det okej. Det är det inte nu. Det är inte okej.

Då så kunde jag drömma mig iväg i en bok, leva i John green's värd eftersom jag inte fattde vad som hände i min egna. Det var som att typ allt kunde hända, för jag visste ju inte ens vad som hände då. Men dagen efter jag skrev det inlägget så visste jag vad som hände och jag kommer aldrig glömma det som hände, även om det är allt jag vill. Även om jag skulle ge allt för att glömma det, eller för att ens kunna glömma det i 1 sekund. För även om alkoholen hjälper så finns minnet kvar innerst inne. Och det kommer det alltid finnas. Även om jag inte vill de. Sen är det väll ba att jag måste leva detta fucked upp liv ett tag till, så tills jag jar lärt mig nåt annat så får väll alkholen o kniven vara mina bästavännee

Fattar inte ett skit, förklarar säkert nån gång vad som hände... byeee

Likes

Comments

hej, ville ba säga att jag fan inte vet som händer just nu. Det har hänt så jävla mkt skit förra veckan, men ändå så sjukt fina saker. o jag blir ba mindfuck av livet.

så just nu så läser jag min väg bort från detta fucked upp liv o tänker ta ledigt från livet o ba drömma mig iväg.

kommer tillbaka när fan jag vill
så ta hand om er så ses vi i john greens o min värd

ps. stack till bibloteket idag, så nu har jag nästan läst ut "looking for alaska", o sen står "let it snow", "will grayson, will grayson" och " the foult in our stars" på tur.

Likes

Comments

Hej,

Ville ba säga att en ny video är uppe nu och att jag kommer att fortsätta med onsdagsvideor nu. Annars så vill jag också ba säga att ni inte ska ta allt i videon, jag är sarcastisc. Ok?

Föresten så jag jag ett utkast på ett inlägg om min "transhistoria" börjar bli klart, så var berädda på ett litet längre o annurluna inlägg snart

ly guys <3

Likes

Comments

Hejsan allihopa
hoppas ni iallafall mår okej.

Själv ligger jag hemme med skitont i magen och en bup tid som väntar, senare på eftermidagen.

Nu när jag har legat här i min säng med kramper i magen har jag hunnit tänka ett tag. Eller snarare sagt ett långt tag. Som ni kanske vet så har jag förmodligen socialfobi och det gör att jag tänker typ 10000 gånger mer på vad alla andra tycker och tänker om mig än vad jag egentligen borde och sen så överanalyserar jag ju allt. Men om vi ser bort från det som händer i sociala sammnhang där jag ofta kan få panikångest, som tex bussen, skolan o stan o så.

Om vi liksom bara tänker på saker som jag trx inte gör pga att jag vet att folk kommer skriva skit till mig eller det blir bättre exempel om vi skriver skit om mig. Eller om jag vet att folk pratar skit om mig. Ett ganska bra exepel är är min gamla skola. För där snackas det JÄVLIGT mycket skit om mig både bland elever och lärare. Anledningen till att jag vet det här är för att typ allt som sägs på den där skolan läcker, asså jag menar att allt du typ säger kommer de flesta få reda på, det är bara en fråga om tiden. Så iallafall får jag också ofta dm's och snaps av folk som vill "informera" mig om vad som händer eller sägs om mig på skolan. Ba en viktig sak, jag har inte frågat de om det, de har ba gjort det. Men iallafall holy shit vad mycket skit både lärare och eler kan snacka om en person som inte ens går på den skolan. Jag visste att de pratar skit om mig, för det har de alltid gjort, men det var ju fan helt brutala saker som vissa lärare sa om min könsidentitet. Liksom vafan har de med den o göra???

Men iallafall saken är att jag har tagit åt mig en del saker och över anslyserat och tänkt ännu mer på vad de egentligen säger om mig o så. Men jag kom på en sak när en av mina bästa vänner sa " får jag fråga vafan det spelar för roll om 100 år?". Och jag tänkte på det ganska länge. Även om 100 år kanske är överdrivet lång tid, men till o med om typ 10 eller till o med 1 år så spelar det ingen som helst roll. Liksom varför ska jag fortsätta må dåligt av de när jag inte ens går på den skolan längre. Varför ska jag ens bry mig. Även om jag tog åt mig sjukt mycket i början eftersom jag vet att vissa som jag trodde va mina vänner i mer än 7 år liksom sa det eller bara står o kollar på, så har jag kommit på att det inte spelar någon roll. Jag behöver inte folk som bara får mig o må skit i mitt liv. Jag behöver inte ens bry mig om de längre, jag behöver ju inte ens se de.

Jag menar inte att hata alla. För om nån vill mig nåt snällt eller vill börja hänga igen så är det ba o dm,a mig o skriva det. Jag har inget emot det. Men allt som jag har hört från personer som går där är hittills ba skit.

Såå bye bye,
I dont need ur shit anymore. cuz idfc

Likes

Comments

så jävla sorry för att jag inte har kunnat bloggat eller göra yt videos, men jag mår ba så jävla sämst just nu. Så ba så att ni vet varför jag kommer ta en kort paus tills jag blir lite mer okej. Sen så måste jag kanske åka in till ätstörningsenheten igen så vi får se hur det blir...

Love u guys o ta hand om er❤

Likes

Comments

Hello

först ska jag bara säga SORRY af att jag inte har bloggat men jag mår helt enkelt inte så jättebra. så nu har vi det överstökat, så kan vi börja med det egentliga inlägget.

Jag måste bara ta upp detta!!!

För det första: Hej alla personer på min förra skola ( rönnbyskolan ). Välkomna till min blogg och youtube. Hoppas ni kommer trivas. Jag vet inte vad ni vill här, men vad det nu är så ville jag ba säga hej. De senaste 7 åren har ni ju inte velat ha nåt med mig o göra, men det är ju kul om ni har tänkt över det hela som hände då lite. Jag vet att inte alla fattar vad jag pratar om, eftersom det mesta hände via socialamedier m.m. Men om ni inte är här för att kommentera massa hat, så är det ok. Det är inte direkt som om jag skulle bry mig. Men ajaaa...

Men en kan ju ändå inte klaga på lite fler prenumeranter och läsare. Så jag vill ju tacka personen som spred allt skit om min blogg och youtube.

Tack

Likes

Comments

Hej, hoppas alla har haft en underbar helg.

Det har inte jag...

Jag vet inte, allt känns ba så jävla tomt o meningslöst. Jag vet inte varför, men det är typ alltid så och det har varit det ganska länge nu. Men det går ändå i perioder där det är värre, och just nu är det väll en väldigt lång och jobbig period.

Men det känns som att det alltid kommer vara såhär, att det aldrig blir "okej" igen. Och vad är meningen med att fortsätta leva när du vet att ditt mål med livet är ouppnåligt? För vad är om jag aldrig mår "okej" igen? Vafab är mening med livet då?

Jag har faktiskt ändå en sak kvar att göra här, och även om det känns helt omöjligt att kunna stå ut tills jag gör det så vet jag att jag måste göra det. För jag kan inte svika den här personen... inte efter allt han har gjort för mig.

Så jag hatar migsjälv lite extra nu för att den här perioden måste komma just nu, eftersom jag är redo, jag är faktiskt så jävla redo. Men jag hatar att jag först ska träffa den här personen på sommaren och jag vet verkligen inte om jag kommer klara av att leva ända tills dess, även om jag vet att jag måste.

En till sak som jag tycker är så jävla sad just nu är att allt jag har älskat att göra och allt som har betytt nånting för mig helt plötsligt känns helt meningslöst. Inte ens musik betyder nåt längre, och musik har betytt så sjukt mycket för mig genom hela den här tiden jag har mått dåligt. Det är också därför jag inte har nån inläggets låt i det här inlägget, för jag har bara låtar som betyder nåt för mig och nu betyder inte nånting nåt för mig.

Sorry för allt

Likes

Comments

hello,

Är så jävla stressad just nu pga av skolan men jag ville ba påminna alla om att det finns en ny video på kanalen och att jag kommer ladda upp videos varje onsdag framöver. Jag planerar att göra lite mer hbtq+ "themed" videor och troligen några videos om psykisk ohälsa/hälsa

Men iallafall så är dethär min cringy video...

löööv u guy <3

byyyee

Likes

Comments

Hej

Hoppas att ni alla har haft en underbar helg.

Jag har haft en lite längre helg (sjukanmälde mig på fredag) eftersom jag verkligen känner att jag inte klarar av skolan just nu, och bara behöver en paus från det hela.

Så jag satt hela natten på tosdag/ fredagsmorgon och tänkte. Jag vet fan inte ens på vad, men till slut så kom jag fram till att jag nog kommer börja med youtube igen. Även om det tar drar jävligt mycket av min tid, så tror jag nog ändå att det är det jag vill göra. Även om jag nog aldrig kommer bli stor youtuber, så tycker jag ändå att det är så sjukt kul. Och jag har startat olika yt kanaler, men har alltid hållit de "hemliga" och typ skämts över det. Men även om jag är cringe af så vill jag liksom inte skämmas över det.

Förra gången när jag "började" med yt igen så sa en person vad min kanal hette till några och det hela spreds på min skola. De flesta behövde såklart kommentera det negativt.

Och ja... "vemfan tror jag att jag är?"

Ja, det var en jäkligt bra fråga... jag tror nog fan att jag är jag och att jag gör det som jag själv tycker är kul. Så jag tycker att jag ska försöka vägra skämmas för att jag är jag och bara fortsätta göra mer med det som gör mig glad.

Jag har tagit bort alla gamla videos och kanaler, men den som jag tänker lägga upp videor i fortsättningen är https://www.youtube.com/channel/UCeGorXyjCjpUmw__OsCyw4A

Så var förbered er inför en cringy video på idag...


löööv u guys

/Henry

Likes

Comments