Just nu har jag sjukt mycket inlämningar och prov i skolan vilket stressar mig nå sjukt. Inte för att jag har svårt för skolan men jag känner att jag måste prestera på varenda uppgift och gör allting svårare än vad det egentligen är. Jag har väldigt blandade känslor med vad jag vill då jag ena dagen kan känna att jag kommer få A på allt men nästa dag vill jag bara lägga ner skiten. Min skola har väldigt höga krav på oss elever vilket självklart höjer kvaliteten på utbildningen men det ökar även måstet på att prestera.

Jag skulle kunna skriva en hel bibel om ämnet och det är troligtvis något som kommer dyka upp här om ett tag när jag fått ihop ett bättre formulerat inlägg. Tänkte även lägga upp lite studietips och mer om hur man kan hantera pressen att prestera (jag är inget proffs men jag har ändå lärt mig en del under årens gång haha).

Detta får vara allt för stunden eftersom jag måste tillbaka till min samhällsuppgift som ska in snart, so much fun. Nej men ha det bäst så hörs vi.


En bild från betydligt bättre tider

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid varit en sån där person som startat upp en blogg och lagt ner den igen efter en vecka. Jag vet inte om det här blir ytterligare en sån blogg men just nu är jag riktigt taggad på att skriva seriöst.

Vem är jag då?
Jag vill vara anonym på den här bloggen eftersom jag inte vill att folk som jag känner ska kunna hitta mig. Inte för att jag skäms över det jag skriver utan bara för att jag vill ha mitt eget ställe. Här kommer jag publicera inlägg om ämnen som intresserar mig och annat som jag går runt och tänker på. Det blir alltså inga inlägg om min vardag eller några outfitbilder utan istället lite längre inlägg som jag verkligen vill dela med mig av.

Hoppas ni tycker det låter intressant och att ni stannar kvar!

xoxo

Likes

Comments