Jag kan inte tro det!

För några månader sedan, jag kommer inte ihåg exakt, så kom tjejgruppen Little Mix ut med att de skulle göra en Europa turné och att ett av deras stopp ska vara här i Stockholm. Jag och mina vänner var inte sena med att köpa biljetter när de släpptes.
Vi alla, om vi ska vara helt ärliga , har haft en relation till Little Mix sedan åren 2011/2012 eftersom att vi alla var fan av gruppen One Direction. Och en därifrån började någonstans där dejta en från Little Mix. Det var tack vare det och att en av mina vänner presenterade de för mig som jag började lyssa på de fyra tjejerna. Men efter att ha lyssnat på de en gång så var jag som fast och det har jag nog varit sedan dess. Visst så har jag haft någon slags period då jag inte lyssnade på de lika mycket men efter några månader så var jag back at it again. Och sedan dess har jag varit fast. Väldigt fast.

Hur som helst, för några dagar sedan så kom det ut några tävlingar för att vinna en träff med Little Mix. Jag skrev ett rim om varför jag ville ta med mig min vän Ebba men tänkte att det nog inte skulle bli mer än ett tävlingsbidrag. Det brukar nämligen inte gå så bra för oss när vi tävlar. Haha. Igår så fick jag ett meddelande på instagram att jag gått vidare i en av tävlingarna och att jag under morgonen (idag) skulle lyssna efter mitt namn när de läste upp det på radio. Så det gjorde jag och när de läst upp mitt namn och även två andra så ringde jag in. Efter ett tag så svarar någon och jag fattar helt ärligt inte vad som händer. Jag pratar i alla fall i radio och får reda på att jag vunnit en tävling där jag ska få träffa de. När vi har lagt på så fattar jag fortfarande inte riktigt vad som har hänt, utan får fråga min vän Ebba om det verkligen var så att jag vann eller om det var någon slags förinspelad sak som de spelade upp för att lura mig. Men det var faktiskt så att jag vann, jag ska få träffa Little Mix på tisdag.

Det känns helt overkligt. Verkligen helt overkligt. Jag har pratat några få ord med de på en signering och en gång kramat om Jesy, men det har aldrig varit så att jag trott att jag verkligen skulle träffa de. Inte de alla, få krama om de och tacka de för deras musik. Men nu sitter jag här och har typ för första gången vunnit något. Det känns sjukt och jag kan inte förstå det. Jag vet inte om jag någonsin kommer att göra det heller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I tisdags så var det dags för den första semifinalen i Eurovision song contest 2016. I början så tror jag att det var tänkt att vi endast skulle kolla på öppningsshowen, men det slutade med att vi satt kvar och kollade på hela. Nästan hela i alla fall. Det var verkligen coolt att få se hur allt var under tv-sändningen eftersom att vi har varit med och sett från att de började med att bygga upp scenen.

I torsdags så var det dags för semifinal två och då kollade vi på öppningen och några låtar innan vi var tvungna att springa och jobba igen. Efter det så gick vi hem eftersom att vi alla var trötta och ville inget annat än att åka hem och krypa ned i våra sängar.

Enligt mig själv så är det inte många bidrag som är sådär speciellt jätte bra, men jag har nog Ryssland som favorit. Både deras nummer och låt är bra. Jag har även insett att Frans kanske har en bra chans ändå. Tidigare så har jag tänkt att han har en dålig chans, men efter att ha hört de andra bidragen så har jag insett att han kan komma ganska så bra till ändå. För hans låt är lite annorlunda om man jämför med alla andra.

Här kommer några inte så bra tagna bilder från båda dagarna. 

Likes

Comments

Hejsan alla noll personer som läser min blogg! Att ingen läser den är dock ganska så förståeligt eftersom att jag endast har skrivit ett inlägg och det i typ December eller något sådant? Hur som helst så ska jag försöka ta upp allt igen. Försöka. Det lär nog inte gå sådär jättebra som alla andra gånger jag har försökt att blogga. Haha. Men jag kanske överraskar mig själv den här gången, vem vet?

Sedan mitt förra inlägg så har inte sådär speciellt jätte mycket hänt. Eller inte mer att jag har flyttat från lägenheten som jag tidigare bodde i till ett hus i Bromma. Där bor jag nu tillsammans med min mammas kusin och hennes familj. Jag ska bo där tills sommarlovet börjar och då flyttar jag hem till Småland över sommaren. Under sommaren ska jag i princip inte göra annat än att jobba. Vilket jag inte är sådär speciellt jätte taggad på egentligen, men det kommer nog bli bra trots allt.

Annars så har jag börjat jobba ESC, alltså Eurovision song contest. Vilket är roligt. Än så länge har det inte varit så mycket att göra, men artisterna har nu börjat rulla in så förhoppnings så blir det lite mer att göra nu.

Om 27 dagar så kommer Ebba hem från USA och då kommer jag träffa henne igen, så det ska jag fira med ett glas cola ikväll. 

Likes

Comments

Så idag är det dan före dopparedan, dagen innan julafton. Tiden verkligen springer iväg när man har roligt. Om jag nu har haft sådär jätte roligt vet jag inte, men hur som helst så har ju tiden sprungit iväg. Dock så måste jag säga att det är väldigt skönt när tiden går så fort som den gör, speciellt då man har ganska så många saker som man ser fram emot som kommer att ske under nästa år och framåt. Ebba kommer hem från USA, jag kommer äntligen att få träffa henne efter att ha varit ifrån henne lite mindre än ett år, sedan om nästan exakt ett år så åker jag och Ebba till London - som har varit en av våra många planer ganska så länge nu. Nästa år kommer innehålla massor av konserter, varav en är The 1975 som jag har längtat ihjäl mig efter att få se live. Speciellt när jag inte kunde gå när de var här i Sverige förra året.

Så att tiden går fort är nog en bra sak, oftast. Förutom när man känner att man inte riktigt hinner med allt man vill hinna att göra. 

Likes

Comments