Header

Har du svårt att gå ner i vikt? Kanske begår du då några av de klassiska misstagen

1. Du äter för lite

När du äter mindre än vad du behöver skriker kroppen till slut efter energi och det finns stor risk för överätning. Planera dina måltider i förväg så minskar den risken. En vanlig missuppfattning är dock att man går upp i vikt av att äta för lite, men det stämmer inte.

2. Du hoppar över måltider

Många tror att ett effektivt sätt är att utesluta vissa måltider. Statistiken visar faktiskt tvärtom. Hoppar du över måltider är risken snarare att du tappar kontrollen och överäter. För de flesta fungerar det bäst att äta frukost, lunch och middag varje dag. En del behöver dessutom 1-3 mellanmål beroende på hur aktiva de är eller hur lång tid det går mellan måltiderna. Ett sådant kan bestå av en frukt, macka eller liknande.

3. Du vågar inte gå hungrig

Man behöver inte stilla en kurrande mage på en gång, så länge man faktiskt inte har ätit för lite. Att gå runt och vara superhungrig är däremot varken nödvändigt eller något att rekommendera heller.

4. Du har en skev bild av vad som krävs

Många strävar efter att göra allt perfekt och pendlar mellan det perfekta och överätande. Men livet är inte svart eller vitt, inte heller det man äter. Så gör en plan för vad du vill uppnå och hur du ska gå tillväga för att göra det. Följ sedan den, det räcker. Men belöna dig själv när du har uppnått dina mål och fira det som firas kan – dock inte med något att äta.

5. Du lär dig inte av tidigare försök

Har du provat att gå ner i vikt tidigare så har du också facit i hand. Om en metod inte fungerar, begå då inte samma misstag flera gånger. Det handlar inte om dålig karaktär och det är inte ”bara är att skärpa till sig”. Du behöver använda rätt verktyg för att lyckas.

Likes

Comments

Vilken underbar dag att vakna till

Denna helgen kommer bli en riktig myshelg då våra barn kommer till oss och min kära mor

En liten go låt för att starta denna underbara helg

Ha en fantastisk fredag mina vänner och alla ni andra <3

Likes

Comments

Ingenting kan jämföras med Delicatos chokladbollar men för att vara nyttiga så är dessa helt klart godkända!

Smakar hur gott som helst, smälter gött i gommen

Man lever ju sunt nu för tiden, så delar med mig detta tips

Här kommer Receptet

1,5 dl havregryn

50 gram lättkvarg

2 matskedar kakao

1,5 matsked stevia

1-2 matskedar vatten/mjölk/kaffe

Blanda ihop ingredienserna och rulla sedan dom som bollar i kokosflingor

Låt dom sen stå i kylen en liten stund för godast resultat

En bild på hur mina blev

Likes

Comments

Många som vill gå ner i vikt satsar på ett säkert kort. De tar nämligen för vana att i princip bara äta sallad. Samtidigt är inte det ett helt ofarligt tillvägagångssätt

Ett av de allra vanligaste misstagen som många som försöker äta hälsosamt för att gå ner i vikt gör, är att dränka sina "hälsosamma" sallader i krämiga dressingar. Kanske tänker man inte på hur många kalorier de faktiskt kan innehålla, eller så tänker man att det är okej eftersom man ju "faktiskt ändå bara äter sallad"


Olivolja är vår allra största fettfälla

Ett vanligt misstag är dessutom att byta ut dressingarna mot olivolja, för att sedan tro att då måste man ju ändå sitta säkert. Men det är bara att lura sig själv ytterligare. ”Olivolja är så gott att det är frestande att använda i allt, som exempelvis tonfisk, men det är i själva verket en av våra allra största fettfällor. Välj därför hellre andra produkter, som tonfisk i vatten”


Ös på med valfria kryddor

Ett annan vanlig miss är att folk överöser sina sallader med fetaost eller mozzarella. Brennans rekommendation är dock att du minskar den mängden och byter ut mot mer färska tomater, gurkor och bönor. Avsluta sedan även salladen med att ösa på med valfria kryddor. ”Det väger nämligen upp för avsaknaden av de smaker som fettet annars förstärker"

Likes

Comments

Vill bara säga att jag är så lycklig och har världens underbaraste fru <3

Kommer aldrig glömma  dagen då vi gifte oss  13/2 2015 <3

Tack för att du kom in i mitt liv min underbara goding <3

Älskar dig <3

Likes

Comments

Popartisten Justin Bieber anklagas för att ha drogat den australienska modellen Bailey Scarlett. Händelsen ska ha tagit plats när musikern ställde till med fest i sin studio.
Världen måste få veta sanningen, säger Bailey och bryter ut i gråt.


Trots att musikern försökt hålla sig lugn den senaste tiden så kommer nu nästa förargelseväckande händelse – Justin Bieber anklagas för att ha drogat en ung kvinna.

Det är den 18-åriga modellen Bailey Scarlett som nu träder fram och berättar om hur någon drogade henne på en av Biebers privatfester. I en intervju med australienska tv-showen ”A current affair” avslöjar modellen hur hon helt tappade kontroll efter en drink.
– Det var en riktigt obehaglig känsla, jag tappade känseln i läpparna, händerna och fötterna berättar hon i programmet enligt Veckans Nu!

Bailey fördes till sjukhus där hon senare erbjöds göra en polisanmälan, något hon undvek och bittert ångrar i dag. Nu står ord mot ord. Bieber försvarar händelsen med att modellen fick en panikattack och uppger sedan att han försökt lugna henne.

Den unga modellen valde att gå ut med händelsen på sociala medier och möttes då av en hatstorm och tvingades ta bort inlägget. Nu har hon hänvisats till rättsliga skäl enligt kändissajten TMZ

Likes

Comments

IFK Göteborg var i serieledning efter en imponerade vändning borta mot Djurgården

Då orsakade Hjalmar Jonsson i IFK Göteborg en straff till Djurgården

Djurgården kvitterade då på straffen till 2-2, vilket även matchen slutade

Likes

Comments

Mitt kära Djurgården vann idag igen

Idag var det borta match mot Växjö, vi vann med 4-2

Idag va planens gigant våran Patrick Thoresen som stod för två mål-givande passningar och två mål


Likes

Comments