Header
Vardag

Hej alla! nu har äntligen sommaren kommit fast det är inte direkt nån sommarvärme. jag själv haft väldigt mycket under våren och haft ganska kämpigt med jobbet och känslorna. det är inte bättre nu för jag har fått körtelinfektioni kroppen det väldigt jobbigt men det smittas inte och imorgon är min utredning klar :)

samt jag har varit på en fantastisk brölopp

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej  nu har  man  varit  i ullared  det  blev  mer  än  man  jag  trodde  att  jag  skulle handla  för. Det kommer bli  en  haul  både  på  bloggen  och  youtuben  senare.

men  nu  är  man  påväg Hälseholm  där  min  bror  ska  gifta sig  på  lördag  och  man  ska träffa  sina  kusiner  som man  har  inte  har  träffat  under flerar  år  prg  av de bor  i  frankrike  och  jag  har  tyvärr  inte  tid  över  att  kuna  åka  ner  till  frankrike  för  jag  jobbar  och  har  även  mitt  egen firma som ska  växa  stort.

Likes

Comments

Vardag

Hej alla nu är de Sveriges nationaldag men i min familj firar vi inte det. Idag är det väldigt mycket som skall göra som städa huset, ornda för bröllopet med kläder och mycket mer.

förstås också mina kaniner de skall bo under balkongen för där det mer skyddat samtidigt mer trygghet

imorgon blir det träffa en psykolog och frisörer som åker vi. här kommer lite bilder som är tagna lite olika tider under året och olika platser.

Likes

Comments

Igår var jag sugen på att ta kort både på mina djur samtidigt alla mina odlingar och allt som finns i trädgåren

Likes

Comments

​Hej  alla! jag  märker  att jobba  hel  tid  tar väldigt mycket kraft  och  energi så  jag hinner  inte  så  mycket  att  spaderna med  när  jag jobbar  varan vecka  6 dagar så  man  vill  försöka  hitta  på något  kul   när  man är ledig

Likes

Comments

Vardag, shopping

Hej jag ber om ursäkt att blir dåligt med uppdateringar men nu ska försöka uppdatera mer i sommar. men denna månaden blev en shopping månad här kommer liten haul

Väskor/skor

Den här ballerinorna har jag köpt för 200kr på dinsko. jag tycker de var väldigt fina och sköna att gå i

den här svarta ballerinorna var också sköna att gå för 200 kr på dinsko

den här fina högklackad festskor köpte jag även i dinsko för 400kr (399kr)

rosa kuvertväskan köptes på guess för 459kr

skönhet

lösnaglar utan färg 109 på åhelns

Ålhens lösnaglar kommer ej håg priset. kroppsskrupp 195kr

kicks: löspuddel 149kr och en primer 159kr

Lindex: ansiktmask pris ?

Kläder

en svart bh från hunkemöller 195kr

en beige bh från hunkemöller 181kr

en beige och rosa bh från hunkemöller 174kr

beige och svart bh från hunkemöller 195kr

Kappahl

Barn byxor i vit med guld knappar med storlek 170 pris 249kr

199

pris ?

399kr

Byxdress en storlek 249kr

Morgonrock 299 cubus

Koftan 349kr och linnet 199 och byxorna 349 kr fr cubus

249kr

pris?

69kr

199kr

Likes

Comments

depression, Vardag

Hej Det var ett tag sedan jag skrev här sist ! men jag har inte mått så bra på längre period och försöker få hjälp från sjukvården men det går inte så bra de säger det lång vänte tid och när jag här på psyketrin då förstår de inte riktigt min problem och skickar mig vidare och jag väntade ca 1år att min utredning ska börja.Sen är det inte så jätte bra miljö på jobbet så det blir inte bättre heller.

Men nu från 17de maj fick jag tid att min utredning skall börja men när jag fick information då fick jag en chock för att utreda mig om ADHD och Autism men det kanske bra att de gör så stor utredning som möjligt så de kan säga ungefär vad jag har och få den hjälpen som jag behöver i vardag en så att livet ska gå lättare. Den kommer bli klar till 28de juni hoppas .

Det är ingen som förstår mina problem och inte vet hur man ska hjälpa på bästa sätt fast det är en för detta kollega och en kollega som känner mig ganska väl och vet hur jag fungerar och hennes sätt att vara mot mig är toppen för jag känner mig lugn just stunden det räcke rätt man ge varandra ögonkontakt är dagen räddad.

Likes

Comments

Hej alla som följer mig!

Jag känner att nu att ingen ting kan hindra mig att göra saker för jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för en månad sedan , jag känner inget av min depression och nu orkar jag även arbeta i flera timmar utan att bli trött. NU i måndags har jag börjat heltid på ikea. det klarar jag av utan någon problem, vissa hackar på mig och det bryr jag mig inte och intar in det heller :)

Likes

Comments

Vardag

Hej alla läsare!

Jag har precis kommit hem från en helt underbar vårig helg i Malmö hos min bror. Vi åkte tillsammans ner till Malmö från Stockholm i fredags eftermiddag. medans vi väntade på tåget skulle åka så tog vi en promenad i city och små pratade.

När vi kom hem till de så hade vi en tacos och spelkväll med en av deras vänner. det var så mysigt, det vill jag göra fler gånger. lördags gick vi en lång promenad med hela dagen och åt lunch på en väldig mysig ute servering med några vänner till de. på kvällen gick vi på en teater som heter likensläkare den handlade om danska kungen kristian den 2dre tror jag att han hette om hans liv. sen tog helgen slut.

Likes

Comments

Hej alla ihop! Ni ska vet hur glad jag är just nu för att jag mår nästan helt bra från min depression/ångesten för att jag tar den hjälpen som jag behöver och när jag mår inte som jag ska så tar jag kontakt med psykiatrin så jag kan prata någon och ändra doseringen på mina medicin om det behövs.

När man ser ett år tidigare då var på jag på botten och klarade in av min vardag, men nu klara jag nästan av min vardag med lite hjälp stöd av mina närmaste samtidigt jag jobbar nästan heltid på Samhall med bland annat med städning på Ikea under kvälls till visst är det ett tungt arbete men nu vet jag vad jag klara av eller inte

Tar längre pauser när det behövs och säger i från när jag tycker något som är orättvist. De pengarna som jag får ihop de spar jag undan och köper grejer som är lite dyrare som jag verkligen vill ha men jag försöker också ha kvar pengar på sidan om det vore så att jag blir av med jobbet eller blir arbetslös någon gång senare i livet då krisar det inte med pengar på ett tag och jag är också medlem i a-kassan så jag är säker.

Likes

Comments