Header

God kväll nu sitter man tåget från Paris till Normandie till min morbror och kusinerna.

man har haft det så underbart i Paris men det jätte mycket intryck som man är inte van vid som väldigt mycket folk som man kan inte smitta undan som man kan göra i vardagen och tunnelbana som kör jätte fort men samtidigt är det så häftigt att se.

Vi gick långa promenader via scenen till Eiffeltornet. det var så mysigt för man såg på några som dansade vid scenen som tango/salsa/amerikans dans.

Och Eiffeltornet var så mäktigt att se den under kvälls tid.

idag såg vi triunsbågen och pyramiderna vid lovren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Nu har man varit i Malmö under 2 dagar att vara med familjen det var riktigt mysigt. vi har varit på Malmö festivalen och ätit mycket gott och sett på familjen kaos och andra kominder. vissa skämt var roliga och vissa inte.
Sen träffade jag en gammal skolkamrat det var riktig roliga att träffa hen. 🤗

nu är vi på väg till Paris under 36 timmar.

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej alla kära glada läsare! ni har säkert saknat mig de två månaderna som jag har inte skrivit här.

Det har varit mycket med jobb och mitt mående som går upp och ner.

Men nu är jag på väg ner till Malmö att träffa min kära store bror under två dagar. då ska vi hitta på massa kul att göra som Malmö festivalen och bada.

Sen åker vi vidare till Köpenhamn att ta flyget till Paris som vi kommer vara där under 24 timmar. där ska vi göra långa promenader vid scenen om det fint väder annars går vi i butiker
,lovren.

där efter åker vi vidare till mon yngsta morbror som bor i en liten båthamnstad Fecamp i Normandie.
(en gammal vikingstad,som norrmännen har tagit.) där kommer jag umgås med mina små kusiner och deras djur som kanin,åsna med föl,häst,höns,katt och hamster.

Sen åker vi 4 dagar i Disneyland där efter slutar vi resan hos min morbror som bor i Provence i en liten båthamn som heter la citotat.

Vi hörs senare ⛱🙄

Likes

Comments

Hej  nu har  man  varit  i ullared  det  blev  mer  än  man  jag  trodde  att  jag  skulle handla  för. Det kommer bli  en  haul  både  på  bloggen  och  youtuben  senare.

men  nu  är  man  påväg Hälseholm  där  min  bror  ska  gifta sig  på  lördag  och  man  ska träffa  sina  kusiner  som man  har  inte  har  träffat  under flerar  år  prg  av de bor  i  frankrike  och  jag  har  tyvärr  inte  tid  över  att  kuna  åka  ner  till  frankrike  för  jag  jobbar  och  har  även  mitt  egen firma som ska  växa  stort.

Likes

Comments

Vardag

Hej alla nu är de Sveriges nationaldag men i min familj firar vi inte det. Idag är det väldigt mycket som skall göra som städa huset, ornda för bröllopet med kläder och mycket mer.

förstås också mina kaniner de skall bo under balkongen för där det mer skyddat samtidigt mer trygghet

imorgon blir det träffa en psykolog och frisörer som åker vi. här kommer lite bilder som är tagna lite olika tider under året och olika platser.

Likes

Comments

Igår var jag sugen på att ta kort både på mina djur samtidigt alla mina odlingar och allt som finns i trädgåren

Likes

Comments

​Hej  alla! jag  märker  att jobba  hel  tid  tar väldigt mycket kraft  och  energi så  jag hinner  inte  så  mycket  att  spaderna med  när  jag jobbar  varan vecka  6 dagar så  man  vill  försöka  hitta  på något  kul   när  man är ledig

Likes

Comments

Vardag, shopping

Hej jag ber om ursäkt att blir dåligt med uppdateringar men nu ska försöka uppdatera mer i sommar. men denna månaden blev en shopping månad här kommer liten haul

Väskor/skor

Den här ballerinorna har jag köpt för 200kr på dinsko. jag tycker de var väldigt fina och sköna att gå i

den här svarta ballerinorna var också sköna att gå för 200 kr på dinsko

den här fina högklackad festskor köpte jag även i dinsko för 400kr (399kr)

rosa kuvertväskan köptes på guess för 459kr

skönhet

lösnaglar utan färg 109 på åhelns

Ålhens lösnaglar kommer ej håg priset. kroppsskrupp 195kr

kicks: löspuddel 149kr och en primer 159kr

Lindex: ansiktmask pris ?

Kläder

en svart bh från hunkemöller 195kr

en beige bh från hunkemöller 181kr

en beige och rosa bh från hunkemöller 174kr

beige och svart bh från hunkemöller 195kr

Kappahl

Barn byxor i vit med guld knappar med storlek 170 pris 249kr

199

pris ?

399kr

Byxdress en storlek 249kr

Morgonrock 299 cubus

Koftan 349kr och linnet 199 och byxorna 349 kr fr cubus

249kr

pris?

69kr

199kr

Likes

Comments

depression, Vardag

Hej Det var ett tag sedan jag skrev här sist ! men jag har inte mått så bra på längre period och försöker få hjälp från sjukvården men det går inte så bra de säger det lång vänte tid och när jag här på psyketrin då förstår de inte riktigt min problem och skickar mig vidare och jag väntade ca 1år att min utredning ska börja.Sen är det inte så jätte bra miljö på jobbet så det blir inte bättre heller.

Men nu från 17de maj fick jag tid att min utredning skall börja men när jag fick information då fick jag en chock för att utreda mig om ADHD och Autism men det kanske bra att de gör så stor utredning som möjligt så de kan säga ungefär vad jag har och få den hjälpen som jag behöver i vardag en så att livet ska gå lättare. Den kommer bli klar till 28de juni hoppas .

Det är ingen som förstår mina problem och inte vet hur man ska hjälpa på bästa sätt fast det är en för detta kollega och en kollega som känner mig ganska väl och vet hur jag fungerar och hennes sätt att vara mot mig är toppen för jag känner mig lugn just stunden det räcke rätt man ge varandra ögonkontakt är dagen räddad.

Likes

Comments

Hej alla som följer mig!

Jag känner att nu att ingen ting kan hindra mig att göra saker för jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för en månad sedan , jag känner inget av min depression och nu orkar jag även arbeta i flera timmar utan att bli trött. NU i måndags har jag börjat heltid på ikea. det klarar jag av utan någon problem, vissa hackar på mig och det bryr jag mig inte och intar in det heller :)

Likes

Comments