Header

jag börjar ha tråkigt att vara hemma varje dag att det vore roligt ha någon sysselsättning under halv tid i början för att jag tror om jag tar hel tid kommer jag krascha igen. nån praktik eller utbildning som kopplar ihop med min hobbyverksamhet att jag kan utveckla den så att i framtiden blir det en företag som man leva på det men måste göra det på ett bra sätt medans man växer

man måste tänka på kaninerna att då får lika bra som nu att man inte glömmer bort de om jag behöver anställa folk som hjälper mig då kommer jag ha ett krav man ska djuren kommer förre allt annat, plus de för all lyx som de kan få.

sen kommer massmedia när man har tid över.
småningom kommer jag flytta ut på landet med ha ett liten gård som ser ut som Astrid Lindgrens film med alla barn i bollebyn fast mycket mindre och tror jag kan få fler kunder om jag bor nära Arlanda som mellan rotebro och sigtuna. 😀

men jag kommer inte klara av allt själv för att det förmycket som ska skötas som jag måste anställa folk som tar hand om trädgårds skötsel: odla grönsaker,skörda de,klippa gräs,blomsterskötsel,hålla det rent snyggt i gången så vidare

jag kommer särket skaffa fler djur som: höns,arbets/rid häst,hund,katt då behöver jag nån som tar hand om det.

samt ev hjälpa ta hand alla kaniner som jag får in som bor i på hotellet.

då vet jag att jag kan inte resa så ofta som jag vill men jag tivs så bra bland djur och det verkar som att det mörkt ut för mig att få barn prg av min cellförändringar som jag har att det finns kappt ingen hjälp att få för att jag är äldst i det och ingen vill förstå min situation så de skickar vidare mig som en boll.

Det finns chans att mitt barn får det och kan bli värre och jag kan inte hjälpa så mycket som jag vill, det många i min pappas sida som har fått något hinder i slumpen. de generna vill jag inte föra vidare men samtidigt vill jag ha så gärna ha barn.

annars finns det att man abortera ett barn men där vet man inte om det barnet har ett sjukdom,hinder som man kanske inte hjälpa de sen är det att de kommer undra sin bakgrund,varför blev det så som det blev.

så det känns som blir enklare väg att ha en gård ta hand om djuren så de får ett värdigt liv..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

börjar må bättre i mentalt och orkar göra mer saker under dagarna 😊 men jag börjar känna att jag börjar bli allt mer stelare i axlar , naken för att jag har inte använt kroppen som jag ska eller tränat som jag skulle under 7 månader efter jag har har tränat/haft tunga arbeten under 6 år. för jag började träna lite försiktigt igen i skolan 2008 börjar bli allt mer säkrare på idrotten när jag började på hällsbo för det mindre grupp sen under hösten2008-våren 2010 började träna på sats under 9
sen tyckte var kul så när jag kom till gymnasiet jag valde inte direkt den lättaste... jag gick i köket och det tygnt,med alla lyft från backar med disk,kastruller och allt som ingår... så jag började träna styrke träning i gymmet,sen började jag med salsa och styrke träning 2gng med salsa sen styrke träning under två terminer sen börja jag tränar på gymmet och upptäcka jag zymba så jag dansade både salsa och zymba 5 dagar i sträck i 1 1/2 termin sen hackar jag efter träningen i många år men

jag jobbade hårt i stället sommaren-hösten 2014 imon hotell och restaurang med servering,sovrumstäd,frukost med tynga lyft.. sen lång uppehåll tills 26 januari 2015-2016-03-30 hårde arbe på myrorna med mycket lyft men samtidigt är det kul

sen efter april blev jag sämre och sämre på träningen men jag gör det typ ibland men jag känner jag måste börja sätta fart det räcker inte man jobbar på möbler 1gng var tredje mån dels att jag har tappat mina muskler,jag blir mer och mer stel.

Likes

Comments

hej nu sitter jag i badet ta det lungt och varva när och försöka inte tänka jag ska till vuxenpsykiatrin för att få nån utredning och rehabilitering men tycker är fruktansvärt läskigt.

jag kommer även under hösten att kastrera min äldsta kanin så målet är att mina kaniner ska bo tillsammans... då hoppningvis att min yngsta kanin blir inte lika bestämd...sen ska det bli skönt för de under vintern när det blir kallt så de kan krypa in hos varandra och jag ser på de att de har också tråkigt vara ensamma.

Likes

Comments

här ligger jag i badet och drömmer bort lite... jag längtar tills det blir kallare tider att man sätter på mysiga tröjor och  gå ut långa promenader sen när man kommer man hem då sätter man på ljus och ta något varmt att dricka och mysa i soffan med en filt med brasan.

sen längtar jag samtidigt inte när vi testar julel,skylta med det. då vet man att julen är här om två månader. Det vore mysigt fira med sin stora fetta franska släkt för det var så många år sedan att våra jular var så..

Likes

Comments

​Hej  idag var det en lugn dag! på eftermiddagen  då  regnade så jag tog  in  lilo i mitt rum och la jag  mig  i sängen  med  henne  gosade  och somnade då  sprang  hon runt i sägen och  la sig bredvid mig och villade också när jag vaknade  lite så kom hon  till mig  pussade mig  och  busade  med mig ;)

Det känns  som  livet  börjar  på  riktigt  nu eller om  det beror  på  hur  man ser  det. för att jag har en kille som visar  respekt  och  kärlek  för  mig som jag  behöver  just  nu och  från med  om två  veckor börjar min utredning  så jag kommer  inte  träffa  honom så  ofta  men  vi hörs ofta via  mobilen och jag ska  komma till  örebro så ofta jag kan  samma  sak  som han.

Jag har  också  haft  en  underbar  vecka med  mina kollegor  på Myrorna  fast det var mkt  att  göra med  det  var  roligt  ändå.

Likes

Comments

Jag sitter hemma igen i Stockholm och tittar på fångarna på fortet så spännande. Var en otrolig bra vecka i örebro med sin underbara kille och jobbet myrorna. När jag jobbade då otroligt för alla vill ha hjälp från mig plus vilken fart jag har i butiken plus jag har lärt mig säga nej är så nöjd. För man har såna Grymma kollegor speciellt när man får glass 😀😂

  • 70 readers

Likes

Comments

God kväll nu sister jag tåget från dalarna till Örebro. Jag har haft en underbart i Dalarna med mina vänner de är så nära vänner att vi hjälper varandra mycket om det behövs önskas att jag hade såna vänner hemma i stockholm så jag inte.Till det Ämnet som jag ska prata om idag att det väldigt samhälls fråga att djuren ska ha det bra. Jag tror inte såmånga som vet eller blundar över det. Vi vill tror att allamänniskor och djur ska ha det så bra som de för tjärnar här i sverige men tyvärr är det långt i från för att alladebatter det är på tv att vi ska få bättre vård och såvidare


meni verkligenheten är sjukvård systemet kass för detberor på vart man hamnar för ställe vissa ställen är toppen och man får allt man behöver och på de andra ställe lyssnar de inte ens på oss och tror att vi lurar och detror de kan om oss så vidare. Och de äldre för inte denomsörjet som de behöver på deras boende som maten är inte nån kvalietet på,de får inte umgås med personalen för de harför lite personal pgr att staten säger att vi ska spara pengar.


Inom skolan är det bedrövligt för att alla som startar skolan eller staten som äger spelar faktist ingen roll men här vill de bara få in så mycket pengar de kan för att kunna få såmycket lön de kan få och struntar fullständigt på personalenoch eleverna om de för en bra ”arbetsmiljö” att vara i attdet påverkar först eleverna blir större klasser och stökigaredärefter orkar inte lärarna…….Vissa har djur de tror att djuren är en sak som man inte behöver ta hand om,jag blir så riktig förbannad! Man ska skaffar inte djur som man kan plåga de flera år tills inte djuretklara av längre och dör av de skadorna som den har fått…Eller att man skaffar ett djur som man tycker det roligt ett tag sen tröttnar man på de och låter den vara utan vatten och mat för hundar och katter. För de djur som lever i buraratt man skiter fullständigt i de. Att då får sitta i buren 24/7 med skit bur så vidare. Eller man släpper ut de i det fria och h hoppas att de kan klara sig själva i de friaOmman ska skaffar ett djur då har man så klart ett ansvar att man har den så länge de lever om det inget som hindrar det. Läs så mycket du kan via internet och böcker fråga gärna folk så du kan lite av varje om djuret. Ge inte djuret för litet utrymme att leva på gör det lite större än den djuret så den har plats att röra sig och ge djuret så mycket kärlek och allt den behöver att kunna leva en braliv med digjagtänkte födda upp kaniner till våren men när jag frågade runt om råd så rekomendarar de inte det för att det såmånga kaniner som var illa så när jag läste det och hört lite om det så vill jag inte bli uppfödare för jagvill inte sälja mina djur så de far illa, plus jag vill inte att mina djur ska bära ungar i magen och smärt samförlostning så att djuren kommer till dåliga hem men kanske om några år när det blir bättre då kanske jag vågar men inte just nu….

Jagpersonligt kan inte stoppa det själv men om jag skriver det här då kanske det blir fler som börjar funderar över det och sen kanske man kan göra något tillsammans.

Måså gottLikes

Comments

  1. Hej allihop! Idag har jag åkt tidigt till från stockholm central för jag åkte till min vän i dalarnar där ska jag vara tre dagar därefter åker jag vidare till örebro tror en vecka beror på.Jag,min vän och hennes kille har vi tränat idag det var riktigt skönt för jag gillar träna fast jag har blivit såbekväm av mig när jag blev sjuk om jag inte mådde bra så sjött jag upp träning dagen efter eller en vecka senare menvill ha tillbaka min motiveration attjag ska gå träna bara för att det är nyttigt fast roligt också.


De senaste dagarna har varit sådär fast jag kämpar men ibland kan det var tungt


det är inte så lång tid kvar tills jag blir tillräckligt stark för att kunna mig själv och ta emot kritik utan att vara ledsen. Just nu blir jag ledsen för små saker och små gräl som en vanlig person klara av utan känna sig nedtryckt och ledsen för under livet kan man inte ha allt på topp hela tiden förman måste ha motstånd för att man ska klara av det annars växer man inte som en person.


Jag slutade ta mina tabletterna för jag kände mig ganska stark och försökte klara mig att inte ta massa läkermedel för attman ska må bra men nu vet jag att jag behöver det ett tag till för att kunna klara livet lite enklare inte varadeprimerad varje dag att man kan vara glad också för jag harSÅÅ TRÖTT att vara så ledsen och arg för ingen ting.

Så jag får väl ta ett tag till mina medicinerna en tag till.

Men nu har jag entligen semster utan mina djur det får min mamma ta hand om några dagar för jag tror det är bra att komma ifrånlite sina djur när mina djur ett tag för just nu känns det tungt att ta hand om de för att man känner man inte mår bra själv så man gör det man måste gör det som är viktigt för de ska ha det så bra som möjligt, inte direkt ha någlädje att vara med de. Jag tycker att om man ska ha djur då ska man ha glädje med de och ge all kärlek de behöver och massa motion varje dag.


Så det är bara bra att jag tar semster från de en vecka så jag får nyenergi för att kunna ge allt jag kan för de.


Jag är så trött att tänka på det som har hänt i förfluttnade som mobbningen och branden i våras.


Jag börjar tänka och drömmer mardrömmar om branden. Undrar vad skulle har hänt om jag gick ut från min lägenhet när jag såg det fyllt med rök på båda hålllen eller om jag stannade kvar i lgh när min lägenheten började bli rökfylld eller inte räddnings tjänsten var där i rätt tid,jag kan kunnat dött för jag bodde precis hönet där båda ingångar möts ochlängst upp så jag kunde inte komma ut någon stans för detände på båda ingångarna och krossade alla glasdörrar så att branden skulle sprida sig men som tur var att brandmännen var där så tidigt som de var att branden hann inte sprida sig så långt. Det jag blir arg på att det visades att det var en försök grovt mordbrand fast de misslyckades och de la ner det för att det har gått så långt tid efter så att alla bevis försvann. Jag vill få fast de jävlarna.Som tur var att jag gick in så fort jag upptäckte att det var brandrök jag såg så jag gick så fort jag kunde och stängde dörren. Det jag tänkte i efter hand är att jag kunde lagt flera blötta handukar vid dörren så det inte spräd sig men jag var i rena chocken så jag visste inte vad jag gjorde jag fick panik,jag det första jag gjorde är attjag ringde till pappa som bor i stockholm.Tills slut böejade min lägenheten fyllas av rök och jag viste inte vad jagskulle göra jag gick runt i lägenheten och huckade mig flera gånger för jag kommer ihåg det jag har läst och sett på tv att röken är farligaste när man står men om man är när golvet/marken då är det inte lika farligt så sitta minuterna innan jag gick ut så kröp jag runt i lägenheten och försökte hitta kläder men jag mådde inte alls bra så det såg ut som en svinstia i hela min lgh så jag skämdes lite att det hur det såg i min lgh.Sen när det varöver att branden var släkt då kom brandmännen till alla och sa att vi skulle öppna alla våra fönster och frågade hur vi mådde. Då sa jag hur det var att jag hostade lite för jag har fått rök i mig. Då sa de det bäst att du åker in till sjukhuset för en kontroll så vidare orkar inte prataom det längre.Jag känner jag behöver prata med någon NUU inte sen, för jag behöver HJÄLPNU inte om ett halv år när jag börja må bättre då har jag inte lust ta upp det igen !?


Det verkar intesjukvården förstå eller jag förstår nu att det är många som mår dåligt och behöver hjälp men jag har bärt mina promblem jätte länge nu och jag klara inte av längre .


Dessa läkaremedel hjälper inte för ALLT man måste bearbeta med sin känslor också det gör man när man får hjälp via samtal.


Likes

Comments

jag börjar komma tillbaka till min gamla jag igen för jag bara bli mer gladare,piggare.

För de senaste dagarna har jag varit glad och skratta för ingen ting för, varit mer aktiv under dagarna: gått långa promenader med mamma och plockat svamp och bär. sen är jag inte så aktiv så ofta på massmedia för jag tycker inte det händer så mycket där.

Men det jobbiga är att när man har tagit tabletter i 6 månader och när man sluta det att man får biverkning jag blir ofta yr nu det minsta ansträngingen jag gör men det struntar jag fulständigt och gör det jag vill fast det är tuft men jag går promenader och sköter min djur.

för jag ska bara bli frisk nu på engång men det kanske ta tid så jag bestämt mig jag ska bli frisk till höstlovet. Jag unviker ta mina lugnade tabletter jag tar det bara när jag har för många tankar innan jag går lägger mig.

sen när jag har blivit helt återställt då ska gå ut mina vänner och dansa,gå på teater som opera samt åka in till stockholm oftare, träna och till min vän i mora samtigt MYRORNA plus JOOOOOOBBBBBB :)


Likes

Comments

Hej allihop hoppas att allt är bra med er alla. Nu har jag slutat helt ta tabletter för humöret och sömnen för jag känner jag behöver inte längre. Jag är bra bitt på vägen nu men det ändå en lång väg kvar med att bearbeta på rätt sätt få rätt redskap till tiden att jag har inte gjort hittills att när jag mår bra då struntade ta hjälp och la en lock över mina känslorna och körde min reläs. Jag har lätt mig det inte bästa sättet göra på då Jag har bestämt mig om jag ska bli hel då måste ta den långa rätta vägen för att kunna må bra! Fast det kan vara jätte jobbig i en period men det är värt.


Så jag tror att planen är fr läkaren att ska till ungdom/vuxen psyko något på sjukhuset att få rätt rehablatering att kan bli lättare för mig senare, KS forskar de om mitt fall med språkstörning och de har med också USA coolt. Plus jag,mina föräldrar kan inte så mycket om Min språkstörning så vi ska göra en utredning med massa läkare,sjukgymnast allt annat vet inte själv hur det går till men mamma berättar att det är bra sätt att veta hur jag kan få rätt hjälp och hjälpmedel till arbetslivet att de kräver mig så mycket jag klara jag av Och inte gjort den misstaget som jag har gjort i sommar

Att jag jobbade extra på ibis sen gick jag till myrorna och jobbade första veckan blev 55 timmar övertid så jag blev helt slut då valde jag sänka ner och jobbar på ett ställe och om jag inte jobbade 8timmar på ibis då tog jag paus sen jobbade jag på myrorna de timmarna som fattades det så dumt för jag var som en lik att jag inte orkade så jag var inte direkt så aktiv på myrorna men som tur var att jag fick hjälp av mina kollegor. Sen repade jag mig efter en månad fick jag erbjudande få en komp jobb på kommunen så klart tackade jag ja för min vill ha bättre lön men i efter vet jag att jag var inte alls redo för det men det var värt försök då vet jag det. .....

Må så gott

  • 72 readers

Likes

Comments