Header

Nu är jag i en väldigt tugn period som jag har aldrig varit med om förr ut eller jag flydde varje gång. Men nu kämpa jag emot mina helvete tillstånd med osäker het och isolera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gillar direkt inte helgerna för att när min kropp kopplar av då börjar jag tänka på allt som jag inte hinner under vardagen.

Som allt inom arbetet som funkar eller inte
Sen det Som var tidigare. De känslorna är väldigt jag jobbiga och man blir så rastlös och irriterad.

Likes

Comments

Fy vad jag tycker dem här tiderna som man känner att allt är bara skit att det tar all krafter att göra något som brukar var inga problem.

Jag kämpa och kämpar att få mig på bättre humör och få vardagen så bra man kan utan att känna sig att vara arg på det minsta eller ledsen men det så svårt men jag har köpt några böcker och se om jag kan få lite mer kunskap.

Likes

Comments

God morgon! Jag är så tacksam att jag har er som kunder för det ni svarade på när jag skrev att jag skulle stänga under ett år,jag var inte bered att få sån fina ord tillbaka och jag förstår att ni är ledsna för det.

Här kommer några orden som gjorde mig så varm i hjärtat: dem är supernöjda och det var det absolut bästa djurvårdaren.
Efter de orden då känner jag det är värt att kämpa vidare med hotellet efter min paus.

  • 20 Readers

Likes

Comments

jag vill bara fly och gömma mig och inte gå på jobbet eller allt som är planerat kommande veckan för jag vill inte vissa mig svag vill bara vara stark

känns som jag inte klara av med detta men samtidigt vill jag detta att jag kan bara gå vidare och ta nästa steg i livet. Men jag vet att det gör skit ont att ge genom detta. just nu mår jag bara skit dåligt att jag mår illa.

Men samtidigt vill jag göra mina livsefaranheter till något positivt så jag blir stark av det.

Likes

Comments

depression, framtiden

Denna veckan var inte riktig den underbara veckan i känslomässigt. Det att jag tycker att jag börja må bättre och jag börja växa i min själv. det är bara så mycket jobbiga tankar som har kommit i kapp samt mycket förändringar på jobbet samt mitt liv. Så jag börja bli osäker på vad jag håller på med om det är värt att kämpa med att få stanna kvar på jobbet eller ta en break och bara fokusera på mitt mående men jag känner om jag släpper taget och har ingen jobb att gå till kommer jag bli ännu sjukare och isolerad.


Just nu är jag livrädd med allt för känns som inte jag kan lita någon just nu förutom det står som är nära mig. sen har jag tid hos min psykolog nästa vecka han varande mig att han ska ställa en jobbig fråga då känner jag att veckan efter är bara skörd att ingen ting ska fungera. att jag ska bara isolerar mig och gömma mig i lagret bland hyllorna. känns som att jag kämpar fast det händer ingen ting.

Likes

Comments

framtiden

Jag slås mot rättvisa här på jorden det spelar ingen roll om man är en människa eller en sten. alla skalla ha lika mycket rätt att kunna leva det livet som man vill. Men jag menar inte att de som är elak att de har rätt att döda något bara för att eller att man tycker mindre illa om någon ting som man har makt över.


jag vet vad jag pratar om för jag har aldrig haft det lätt med mina framgångar i mitt liv. från jag var lite att vi väldigt mycket motgångar fast vi kämpar för våra rättigheter.

Det är därför jag vill också hjälpa andra menar inte bara vi människor.


jag skulle gärna ändra min levnads sätt lite gran så att jag kan leva som är bra för miljön och för alla.

Likes

Comments

depression, framtiden

Jag börjar inse nu hur mycket jag har lärt mig under 2009 tills nu men mest under tiden som jag var sjuk i depression. Det som jag har lärt mig är att livet är inte mörk och kall med att jag kommer inte leva ett normal liv med utan mobbing och själv mord tankar.

  • Har svårt att ta in hur mycket jag har utvecklas efter branden för när
  • jag kom hem efter branden så orkade jag knapp hantera min vardag och ville bara ligga i min säng och när jag tvingade mig göra en promenad med min hund då orkade jag bara gå 5-15 min

sen när jag mådde lite bättre du började jag jobba och den fösta 7 månaderna var det riktigt kämpigt att komma tillbaka dels att att jag hade väldigt höga krav på mig själv att allt skal vara perfekt och jag ska finnas för alla och inte visa sig svag och ville inte vara sjuk.

Men efter allt som har hänt mig som alla sjukhus besök och lära känna mig på riktigt. känner jag när det ska ändras mycket på jobbet att jag har fått ett helt nya krafter att kunna bekämpa mig med alla mina negativa tankar och tycka synd om mig själv.

Likes

Comments

Säg inte att jag börja bli sjuk när mitt nya liv har påbörjat. Jag tror det är en kombination med jag är dålig kläd och att jag har inte så stark munförsvar så jag tar emot ganska snabbt förkylning om någon... men det kommer bli bättre för jag ska börja träna ännu mer och ändra mina dåliga vanor.

Men det är ganska kämpigt början att komma i sina nya goda vanor. Så att man SR en bra kombination av allt. Som: arbete,träning,kost,fridtid att vara med sina djur och vila. Det viktigaste är sitt psyke menas att hur man mår och om man har trauman eller problem att man bearbetar det och låta ge tid och få proffs hjälp av sjukvården... fast det är jobbigt att prata om det men bättre ta det så nära i tiden än att man trycker det i sin kastrull och lägger locket på till en vacker dag då kokar det över och det tar mycket längre tid att låta det att bearbeta med...

JAG VET för jag har gjort det misstaget: för när jag tyckte när det var för jobbigt när jag fort farande gick i skolan så var jag hemma ganska mycket utan att veta varför men i efter hand vet jag att det är mina draman som gör att jag inte orkar kämpa vidare om man inte fick den rätta stödet... det tog flera år för mig att Kunna bryta denna cirkeln att jag kom försent eller inte alls kom till skolan.

Efter gymnasiet: juli -augusti 2014 började jag jobba på ett stressigt miljö på hotell så jag kämpade på och tog så många timmar jag kunde med rum städ men mest frukostservering. Som blev det uppehåll till november sen hade jag praktik på en stressig miljö som en kvälls resturang som jag jobbade fr 15:00-24 och fick bara under en månad 3.500kr i månaden sen har det rullat på med två praktikplatser och fick in väldigt dåligt med lön fast jag jobbade ett år och fick bara ta 5 dagar ledigt första året....

Sen började mitt mående och humöret rasa lite och lite i taget först märkte jag inte av det utan att jag blev tröttare för jag jobbade en sommar kanske 11 timmar per dag på två jobb.

Men när jag fick en anställning via kommunen då rasar allt efter 4 månader då funkade ingen ting alls tills det brann i min fastighet 19de januari 2016 kl 06.00 då kraschade jag helt så jag var tvungen att flytta hem för gott från örebro men tror att kommer flytta tillbaka i framtiden.

Så jag var sjukskriven från januari 2016 till och med december 2016 så jag fick jobb...

De första 8 månaderna efter jag kom tillbaka var riktigt tuffa för jag jobbade bra under 3 månader sen blev allt bara skit typ men jag kämpade på och var kvar på jobbet fast jag inte gjort så särskilt mycket i nytta. Sen fick jag besked av att jag hade också en syndrom som är väldigt sällsynt att det är bara 5 st som har det och så klart är jag den enda som har den i vuxenålder så man får inte direkt så mycket svar på sina frågor men det är inte genetiskt så mycket vet man. Och de tror att min språkstörning kommer från den genen.

Har även gjort en utredning med om jag har adhd,autism men jag har ingen ting av det. Förutom mina hinder som jag vet redan som språkstörning som kallas för inlärnings svårigheter... och depression med ångest. Först nu har jag fått hjälp både från jobbet och sjukvården.

Så känns som jag är på rätt spår nu. Men det är så mycket som jag måste lära mig med mig själv och hur jag fungerar. Samt jag testar massor av olika metoder och se vilka som fungerar på mig både för jobbet och mitt privata liv.

  • 25 Readers

Likes

Comments

Å vad jag vill dansa salsa med någon nu. Eller rueda
(rueda är en dans som man dansar salsa fast i en ring med flera par och en ledare som ropar ut turerna) eller Zumba.

Jag skulle gärna lära mig dansa bugg, folkdans,tango,batcha (Latins dans),cha cha och rumba.


Jag känner mig energi fylld av vad livet kan erbjuda mig ingen ting är omöjligt nu för mig.

   jag har så mycket som jag vill göra nu som höja mina timmar och gärna 8 timmar men jag höja långsamt.

Och ta dykcert samt spela tennis,cykla,klättra,vandra men jag börjar träna och ge kroppen sin chans att kunna bygga upp sig :)

Likes

Comments