Header
framtiden, Vardag

för en månad sen fick jag lite smått panik att hösten börja komma till Sverige. dels att min anställning går ut och det var så varmt så skönt, så att jag vill inte tänka på att det börja bli kallare och mörkare

Men när jag kom hem från Frankrike efter man har haft 35-40 grader varje dag så känner man det kanske mysigt att komma hem till sverige och se svensk naturen som ändra sig och blir så vackra färger :) och när man har varit ut i kylan kommer man in och dricker något varmt framför brasan och sätter på sig en mysig filt. Det är också riktigt mysigt att klä sig varmt att komma ut i kylan.


denna hösten känns som en riktig spännande och orolig samtidigt. jag menar att jag har fått veta vad jag har för olika diagnoser och får hjälp på olika håll. men det som är viktigaste här att jag har kommit till en riktig bra ställe som de hjälper mig med massa med saker som mitt mående. men det är ganska lång resväg men jag tycker det är värt när man vet att man får hjälp. samt jag får hjälp via kommunen med LSS med att ha en kontakt person.

samtidigt verkar det finnas någon ljus framtid för mig för jag kommer kanske få en anställning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor , Vardag

Hej underbara vännerna! idag har jag varit i min hemstad Örebro! det var så otroligt mysigt där

gick jag till min gamla skola och klippte håret samtidig jag träffa de min mentor och lärare inom hotell och restaurang.  vi hade mycket att prata om.

Jag gick och tittade även till där jag  bodde innan och se hur det ser ut efter branden... Det har blivit fint och mycket förändringar men det finns fortfarande lite spår kvar på vissa ställen i trapp upp gången.. och utan för.
Jag tyckte var väldigt jobbigt att gå dit. det kändes står klump i magen men det bra sak att göra så jag kan lägga bakom mig det.

därefter jobbade jag lite på mitt volontärs jobb det var riktig roligt att träffa alla igen.

Likes

Comments

Hej kära mina vänner!

jag har bestämt mig att bli frisk så fort jag kan,Det är därför jag gör den här sortens terapi för jag tror inte annars att jag kommer över detta för jag vill jätte gärna ha barn snart men då vet jag att jag måste vara ren och starkt att kunna bli mamma.

visst är det jätte mysigt att gosa med sitt barn men man kommer bli väldigt orolig för barnet. om hen har det bra eller att nån är elak och mycket.

för jag vet inte om jag kommer klara av föräldrar rollen för jag har alltid haft tuft i skolan med mobbning och allt jag lärde mig.

När jag var liten hade jag väldigt svårt med hålla mig frisk, för jag fick mycket svårt att andas för det lilla jag fick in mig.

Sen mina hinder....
Men just nu är det så Hilma tungt att gå genom detta för jag blir ledsen,orolig allt som jag tänker på mig och har svårt att sova på nätterna.

Just nu är jag så glad att jag har ett jobb att gå till så man kan fokusera på något annat men det ändå skit tungt men jag ska .... klara av detta.

Fredags tog jag mod att skicka iväg ett mail till närkes brandkåren att förklara hur tacksam jag är med den hjälpen man fick av de. då idag ringde brandkåren som var med just den morgonen 16de januari 2016

  • 26 Readers

Likes

Comments

depression, framtiden

Hej min kära vänner! jag mår bättre nu fast nu kommer de tyngre bitarna i livet åt mig att bearbeta mina känslor och det som jag har upplevt.

äntligen har jag träffat en sjuk bra psykolog sm går rak på saken, det tycket är bra. istället att jag pratar fritt då ställer han frågor men inte de lättaste frågorna heller. jag blev berörd men det är det som man blir stark i längden.

den här gången var det mycket om branden och de senaste åren 2014-2016. han berättade att jag kommer tänka mycket på det nu i början men jag känner jag har blivit mycket starkare nu efter semestern

Likes

Comments

Nu sitter jag på en camping utomhus i Venedig bara med shorts och linne för det så varmt, njuter att se havet och på andra sidan av campingen ser man underbara staden på vattnet.

Just nu är det fyrverkeri. det är så vackert.

Vi åkte igår kväll från min morbror med hans husbil och stannade på en parkering under natten sen körde vi vidare till Venedig.

i kväll tog vi båten till staden och gick upptäcktsfärd på underbar staden och åt på en fin restaurang också.

  • 9 Readers

Likes

Comments

Nu är vi på tåget mot Marseille till en av mina morbröder. Det var härligt att vara i Normandie hos mina kusiner ute på landet det var så härligt och mysigt att vara utan mobilen och Ipaden för det var inte så bra mottagning. men det var också skönt de kunde umgås fullt ut med familjen och alla djuren som fanns där.

Måndags morgon klev vi tidigt för vi skulle åka tillbaka till paris för att kunna åka vidare till Disneyland.
vi var i disney under 4dagar. men det skulle räckt med 3 dagar men vi ville inte stressa oss fram med allt vi ville se allt i båda parkerna samt alla affärerna. det var så magiskt.

  • 7 Readers

Likes

Comments

God kväll nu sitter man tåget från Paris till Normandie till min morbror och kusinerna.

man har haft det så underbart i Paris men det jätte mycket intryck som man är inte van vid som väldigt mycket folk som man kan inte smitta undan som man kan göra i vardagen och tunnelbana som kör jätte fort men samtidigt är det så häftigt att se.

Vi gick långa promenader via scenen till Eiffeltornet. det var så mysigt för man såg på några som dansade vid scenen som tango/salsa/amerikans dans.

Och Eiffeltornet var så mäktigt att se den under kvälls tid.

idag såg vi triunsbågen och pyramiderna vid lovren.

  • 6 Readers

Likes

Comments

Nu har man varit i Malmö under 2 dagar att vara med familjen det var riktigt mysigt. vi har varit på Malmö festivalen och ätit mycket gott och sett på familjen kaos och andra kominder. vissa skämt var roliga och vissa inte.
Sen träffade jag en gammal skolkamrat det var riktig roliga att träffa hen. 🤗

nu är vi på väg till Paris under 36 timmar.

  • 10 Readers

Likes

Comments

Hej alla kära glada läsare! ni har säkert saknat mig de två månaderna som jag har inte skrivit här.

Det har varit mycket med jobb och mitt mående som går upp och ner.

Men nu är jag på väg ner till Malmö att träffa min kära store bror under två dagar. då ska vi hitta på massa kul att göra som Malmö festivalen och bada.

Sen åker vi vidare till Köpenhamn att ta flyget till Paris som vi kommer vara där under 24 timmar. där ska vi göra långa promenader vid scenen om det fint väder annars går vi i butiker
,lovren.

där efter åker vi vidare till mon yngsta morbror som bor i en liten båthamnstad Fecamp i Normandie.
(en gammal vikingstad,som norrmännen har tagit.) där kommer jag umgås med mina små kusiner och deras djur som kanin,åsna med föl,häst,höns,katt och hamster.

Sen åker vi 4 dagar i Disneyland där efter slutar vi resan hos min morbror som bor i Provence i en liten båthamn som heter la citotat.

Vi hörs senare ⛱🙄

Likes

Comments

Hej  nu har  man  varit  i ullared  det  blev  mer  än  man  jag  trodde  att  jag  skulle handla  för. Det kommer bli  en  haul  både  på  bloggen  och  youtuben  senare.

men  nu  är  man  påväg Hälseholm  där  min  bror  ska  gifta sig  på  lördag  och  man  ska träffa  sina  kusiner  som man  har  inte  har  träffat  under flerar  år  prg  av de bor  i  frankrike  och  jag  har  tyvärr  inte  tid  över  att  kuna  åka  ner  till  frankrike  för  jag  jobbar  och  har  även  mitt  egen firma som ska  växa  stort.

Likes

Comments