Header

Hej alla som följer mig!

Jag känner att nu att ingen ting kan hindra mig att göra saker för jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för en månad sedan , jag känner inget av min depression och nu orkar jag även arbeta i flera timmar utan att bli trött. NU i måndags har jag börjat heltid på ikea. det klarar jag av utan någon problem, vissa hackar på mig och det bryr jag mig inte och intar in det heller :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej alla läsare!

Jag har precis kommit hem från en helt underbar vårig helg i Malmö hos min bror. Vi åkte tillsammans ner till Malmö från Stockholm i fredags eftermiddag. medans vi väntade på tåget skulle åka så tog vi en promenad i city och små pratade.

När vi kom hem till de så hade vi en tacos och spelkväll med en av deras vänner. det var så mysigt, det vill jag göra fler gånger. lördags gick vi en lång promenad med hela dagen och åt lunch på en väldig mysig ute servering med några vänner till de. på kvällen gick vi på en teater som heter likensläkare den handlade om danska kungen kristian den 2dre tror jag att han hette om hans liv. sen tog helgen slut.

Likes

Comments

Hej alla ihop! Ni ska vet hur glad jag är just nu för att jag mår nästan helt bra från min depression/ångesten för att jag tar den hjälpen som jag behöver och när jag mår inte som jag ska så tar jag kontakt med psykiatrin så jag kan prata någon och ändra doseringen på mina medicin om det behövs.

När man ser ett år tidigare då var på jag på botten och klarade in av min vardag, men nu klara jag nästan av min vardag med lite hjälp stöd av mina närmaste samtidigt jag jobbar nästan heltid på Samhall med bland annat med städning på Ikea under kvälls till visst är det ett tungt arbete men nu vet jag vad jag klara av eller inte

Tar längre pauser när det behövs och säger i från när jag tycker något som är orättvist. De pengarna som jag får ihop de spar jag undan och köper grejer som är lite dyrare som jag verkligen vill ha men jag försöker också ha kvar pengar på sidan om det vore så att jag blir av med jobbet eller blir arbetslös någon gång senare i livet då krisar det inte med pengar på ett tag och jag är också medlem i a-kassan så jag är säker.

Likes

Comments

djuren , framtiden

Hejsan allihopa! nu har mina kunderna åkt hem denna gång lite tråkigt för den var så mysiga. 😉 nu blir det 5 veckor ledigt sen kommer nästa gäng v.16.

under våren kommer jag börja en ny serie både kaninhotells blogg  och min Youtube kanal som heter skötselråd för dig som vill ha en kanin.
jag kommer ta upp en ämne en gång i veckan jag tror att jag börja efter påsk nån gång.

Likes

Comments

God morgon alla glada vännerna idag är det en underbar dag med en otroligt fint väder.

jag kommer idag att dela med mig lite tips som jag brukar använda när jag mår inte bra.

  • man ska sluta klanka ner sig själv när man inte klara av något som man klarade av innan. och inte straffa sig själv
  • när inte paniken är inte så stor ska man kämpa lite med sina räddslor och göra saker som man tycker som är obehagliga.
  • Våga att hjälp av sjukvården för den hjälpen behöver man ha för man kommer inte klara detta själv och få läkemedel men tänk på att ta reda på för och nackdelar med den läkemedel som läkaren rekommendera.

Fler tips kommer i en annan inlägg 🙄


Likes

Comments

depression, Vardag

Hej Allihop! 😊jag började skriva en inlägg igår men den försvann tyvärr så det är bara börja om igen! aja här sitter jag i soffan hemma och lyssnar på musik innan jag ska dra mig till jobbet. brevid mig har jag min söta nala som lappar sol på soffan :) när jag tittar ut genom fönstert då är det helt vit med en vacker snö med 6 minus grader ute jag tycker det lagom kallt.

Nu har jag arbetat i 2 månader och jag tycker att det fungerar väldigt bra samtidigt att jag har depprasion/ångest. jag har precis byt arbets rutin/tider istället för dag tid har jag kvälls tid jag tycker det fungerar mycket bättre för min del för jag blir inte lika trött men på andra sidan har jag isolerat mig ifrån människor under helt års tid som jag har haft lite kämpig första veckan att vara bland människor att man får panik och vill bara fly.. Då blir man riktigt förbannad på sig själv att man klara inte ens detta men det är bara acceptera det men samtidigt måste man lära sig lite itaget vara bland folk ta lite i taget. NU den veckan när jag får panik och vill fly så stannar jag lite längre för varje dag och så går det över oftast men annars går jag undan och sätter på mina hörlurar och lyssnar på relax musik en stund.Likes

Comments

Det började bra i år med jobbet och även vädret!
Mina nyårslöften är att :
klara av att jobba på Ikea hela året utan att sjukskriva mig
Ha kaninhotellet öppet året om och utveckla den
Satsa kaninhoppning med Lillo
Bli frisk ifrån ångesten och deprimerad.

Få rätt hjälp som jag behöver ha,som psykologläkare,psykolog alla utredningar som jag behöver ha.

Men annars mår jag riktig bra och jobbar.

  • 16 readers

Likes

Comments

jag ska säga först gott nytt år nu har vi passerat tolv slaget. 😀

26 januari kl 06:30 var det grov mordbrand i min fastighet i Örebro om ni vill veta mer om händelsen läs de tidigare inläggen. Det var så obehagligt så jag klarade inte av bo i lägenheten utan vara deprimerad så jag flyttade hem till Stockholm hos mina föräldrar.

De första månaderna hade så svårt att lämna min föredetta pratikplats myrorna i Örebro så jag pendlade ofta till Örebro att jobba lite med möbler och el det var så roligt och saknar det mycket. 

jag gjorde även två långa Europa resor det var så underbart.

jag har även jobbat under Vasaloppet i oxberg min uppgift var att ta reda på alla säckar med deras grejer.
det var en tygnt år fast läro rik och man klara av mer än man tror. 😉😀

Likes

Comments

Nu är det nyårsafton och sista dagen på året. Den här året har varit rolig och mycket läro rikt på hotellet. För att jag hade ingen om hur man skulle driva denna hotellet innan man började på allvar men jag vet mycket om kaniner så tänkte vore kul att göra något för kaniner.

Jag har funderar på att starta denna hotellet i flera år fast inte startat det.
Men nu i vårar när jag blev riktigt deprimerad då hade min mamma en föreslag att man ska öppna ett kaninhotellet då tyckte jag det vore kul så jag satte igång med skapa en hemsida, det var svårt i början men samtidigt var det riktigt roligt. Och gjorde många scheman för bokningar och frågeformulär som de ska svara när de kommer och priser och hur jag ska bygga upp den

när hemsidan var klar så jag gjorde reklam på många grupper på Facebook och startade en blogg för kaninhotellet även istagram. Det var många som gillade det och många frågor och tveksamma kunder och folk som lite hotfulla ibörjan.

Sen slutet av maj började det lite kunder boka in sig i hotellet och två av kunderna var oseriösa att de bokade av bara några timmar innan så jag blev tveka på mina kunder som jag hade att de skulle också backa så jag börja be de att de skulle betala hälften av summan innan de kom för att det skulle vara säkerhet för mig och kunderna

I juni började jag bygga upp hotellet första året gjorde jag det lätt för mig att bygga med kompost galler sen la buren i men hade tak och golv såklart.

Tills slut börjar de första kunderna komma. Jag hade aldrig trott att det tar så lång tid att driva ett hotell. Jag tog hand om kaninerna under hela dagarna samtidigt jag filmade och fotade för att kunna lägga ut på massmedia.

Jag startade en Facebook grupp och youtube samt Twitter.

jag hade totalt 2 hundar och 6 kaniner under sommaren

Sen i allt ihop köpte jag en kaninunge som kom just när jag hade fullt med kaniner.

Alla kunderna tycker om det sättet jag jobbar på så de kommer tillbaka.

  • 22 readers

Likes

Comments

God fortsättning av julen. jag har inte haft nån tid skriva i bloggen prg av det var så mycket efter semester som jag har fått ett nytt jobb på Samhall som är kund hos ikea.

därefter var det mycket med julen och mitt företaget.
men kommer ta hand om bloggen bättre från med februari.
kommer rensa bloggen sam renovera den.

Likes

Comments