Det är så mycket som hänt i sommar, den har bara flugit förbi! ✈

På tal om att flyga, jag har flugit hela sommaren! Jag tog min "examen" tidigt i juni och har jobbat på Norwegian hela sommaren tills den 30:e September. Jag har mött fantastiska människor, jag har till och med flugit kändisar som Sarah Dawn Finer och jag har fått så mycket erfarenhet på så kort tid. Jag har fått sitta i cockpit och premium class, det har varit så häftigt.


Men..


Jag har inte sett min pojkvän på 6 månader. ETT HALVT ÅR... och 2 veckor.. 😓 

Nu är jag tillbaka i Kalifornien sen den 16:e Oktober, här är 30 grader varmt och det är skönt med lite semester & givetvis att få träffa alla underbara människor här igen! Jag ska börja gymma, det är ett måste när man kommer till USA. Maten är så fantastiskt och portionerna är kända för att vara stora, vilket är väldigt sant! 

Halloween närmar sig och jag har skurit pumpa,🎃 inte så mycket när man tittar på alla andra som tejpar hus och går ALL IN på dekorationer.

Sist men inte minst har jag fått reda på att jag ska få en operation. Jag vet, att många inte vet, till och med vissa av mina närmaste vet inte. Helt enkelt för att jag inte tänkt på det så mycket och jag har haft fullt upp med annat, jag fick veta strax innan jag slutade jobba och hade mycket att göra på jobb och sen att träffa familj innan jag skulle åka till Cali. 🌴


Allt är bra och jag ska uppdatera bättre. 😘 


Kalifornien⬇Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dag 3 som flygvärdinna. Jag måste säga att jag STORM-TRIVS! Jag kunde inte ha fått en bättre tränare och alla i vår crew är fantastiska! De första två dagarna arbetade jag som CCM3. Idag hade jag position CCM2. 
Jag har haft väldig tur, första dagen var lite stressigt men, jag hade en underbar kund som sa att jag gjorde bra ifrån mig och att det kommer bli lättare, GOD BLESS YOU! 🙌

De hade tålamod med mig och jag har blivit bättre och bättre. Vi arbetar i team och alla jag mött har varit så underbara, snälla och hjälpsamma! Jag har flugit mellan OSL - LGW - OSL (OSLO till GATWICK & tillbaka). 

Mina fötter dör lite, man blir åksjuk lite då och då, man får ett och annat blåmärke varje dag, man får hantera olika stanker. JA, förutom detta finner jag detta yrket toppen! Idag skulle jag egentligen ha suttit i flightdeck under landningen men jag var tvungen att äta min lunch så det får bli imorgon! 😍

Min tränare ja, han heter Greg. Redan innan jag träffade honom fick jag höra att han var bra, han är homosexuell och min nya bästavän! haha jag önskar på.. Vi kommer överens hur bra som helst, han är rolig och en otroligt bra lärare. 

Förresten så flög vi en Deportee igår!! Det är någon som blivit utvisad från landet, mer än så kan jag inte säga tror jag. Det var skrämmande först men sen tänkte jag inte ens på det, förutom att han hade 4 bodyguards som var för alla andras säkerhet.. De var alla jätte trevliga.

Jag har inga bilder på det nya hotellet jag bor på just nu i Oslo, men jag kan fixa det enkelt tills imorgon eller tills vidare!

Ciao!

Likes

Comments

Igår ringde Norwegian mig och frågade om jag kunde åka till London (idag). Snabbt som bara den fick jag packa ihop det lilla jag packat upp, säga hejdå till familjen jag tänkt spendera lite tid med. Det var väl uppenbart att de skulle ringa just då!

Kom till Uppsala vid 22-tiden och kom inte i säng förrän 24 ungefär, fick alltså sova 3 timmar, upp och mot Arlanda. Åkte passivt till London i Cockpit! 😍

Letade mig fram till Hilton Hotel

Sen blev det en dag i London:

💗Taxi💗Imorgon blir det min första linetraining... är nervös som bara den! 😁

Likes

Comments


Jag fick en impuls och klippte lugg, 100:- på salong i Uppsala! Som klippt! 😄

Jag trivs faktiskt väldigt bra i Uppsala, här är jätte fint, jag har inte bilder på botaniska trädgården, där jag har spenderat rätt så mycket tid.. 🌸


Detta träd ligger 5 minuter bort, " when life cuts you off, find another way"En husbåt! En utav många, bredvid fanns en bastuflotte till uthyrning! 😄


Jag har tappat kilon sen jag flyttade, vägde 58kg när jag var hos mamma förr ett par veckor sen. Jag äter bättre och motionerar mer antar jag 💪 
Lite gott har jag unnat mig!  👈  Nu vet jag inte vad som hände 😂

Likes

Comments

Har du någonsin använt solkräm i tron om att det skyddar mot cancer? 

❕En ny undersökning bevisar det motsatta! 


Själv så dog min farfar i Hudcancer och jag har fått höra hela mitt liv att det var p.g.a solen.  Jag undvek länge solen och jag finner inte sola vara något för mig men nu får det bli ändringar på detta!

Varit ute hela dagen och fått färg! ☀


SUNSCREENS: CANCER-CAUSING BIOHAZARDS

Elizabeth Plourde, PhD, is a California-based scientist who authored the book Sunscreens – Biohazard: Treat as Hazardous Waste, which extensively documents the serious life-threatening dangers of sunscreens not only to people but to the environment as well.

Dr. Plourde provides proof that malignant melanoma and all other skin cancers increased significantly with ubiquitous sunscreen use over a 30-year period. She emphasizes that many sunscreens contain chemicals that are known carcinogens and endocrine-disrupting chemicals (EDC).

Environmentally, she notes: “In areas where there has been much exposure to ED [endocrine disrupting] chemicals, coral and other sea populations have died off and the prevalence of dual-sexed fish has risen.”

Dr. Plourde’s research on mice and sunscreen exposure also showed increases in both pup and maternal mortality as well as reproductive issues in subsequent generations.

Additionally, the book documents how sunscreen chemicals have polluted our water sources including oceans, rivers and municipal drinking water. Worse yet, testing revealed that 97% of Americans have sunscreen chemicals in their blood!


Länken till hela artikeln:

http://www.realfarmacy.com/scientists-blow-the-lid...

Likes

Comments

Hejsan allihopa söta!

💟 Jag har haft mycket att göra på sistonde! 

✈ Fått jobb på Norwegian

👉 Pluggat 3 veckor inför jobbet - Väntar på sista veckan (line training)

👉 Har slutfört min naturkunskaps kurs

👉 Träffade en vän, som jag lärde känna i AUS

💑 Min bror har gift sig

👉 Flyttat & mer där till!Jag är officiellt en flygvärdinna, kursen klarades av och majoriteten i kursen väntar på sin training! 

Jag klarade proven med 100% -förutom ett 95% 😒 

Jag "flyttade" till Uppsala med en dansk tjej som jag gick Cat of Sweden med, vi bor i en liten etta.. 😳 japp, men bättre än inget!

För er som har funderingar på att bli flygvärdinna, börja med Cat of Sweden! Dom är så fantastiska och dom är värda pengarna, ni kommer träffa andra som har samma mål som dig och de är fantastiska människor! 
Jag hade aldrig klarat mig utan Cat of Sweden, för när du kommer in på ett flygbolag så måste du gå deras kurs för deras prosedurer och det är så tråkigt de flesta dagarna. Vi hade bra lärare men allt ligger på PowerPoint och jag höll faktiskt på att somna ett par gånger, dåliga kaffemaskiner dessutom! Men har mött underbara människor som har hjärtan av guld. 💛

Likes

Comments

F  L  Y  G  V  Ä  R  D  I  N  N  A


Jag klarade kursen på Cat of Sweden och har fått "anställning" på Norwegian, med förutseelse att jag klarar deras conversion kurs på ca 3 veckor, 5 trainee och 1 check dag/ar. Cat of Sweden är en kurs jag rekommenderar stark till vem som helst som har lite pengar i fickan och vill lära sig något.

Instruktörerna är helt fantastiska och jag saknar dem redan!

Vill du bli flygvärdinna är det en OTROLIGT bra start! Mina resultat blev 5x10 frågor = 100%.        1 Medical prov 29/30 och Slutprov på 48/50. Vill man så kan man! 😃


Jag har fått mitt "roster" (flyg schema) och jag ska bland annat till Turkiet, Spanien, Frankrike, Finnland, Norge, Tyskland m.fl. Jag hoppas att jag i framtiden kommer att jobba i USA. 

En bild på oss från Cat of Sweden, kurs 5,5,14-16,5,14. 

Likes

Comments

U  P  P  O  F  F  R  I  N  G  A  R


Hade en intervju i Torsdags, samma dag som förra inlägget alltså.. Jag trodde att det gick bra och det visade det sig ha gjort också! Jag är "anställd", först när alla papper har blivit inskickade, jag måste klara kursen också, så klart! Sitter faktiskt nu med mig själv och firar med sushi! 😏

Hittills har jag fått 100% på alla 4 prov, och jag ska säga er att jag fick mitt första A/Mvg EVER förra hösten så jag är inte en pluggis. Kursen är intensiv men vill man så kan man! AM I RIGHT!? Det ska bli fantastiskt kul och det är ju ett stort steg i rätt riktning! Jag kommer att få offra mycket för jobbet och det är också något jag tyvärr måste göra. Jag kommer förmodligen inte se Shaun på en hel evighet 😔, inte heller mina kompisar, eller kanske till och med min brors bröllop. Som tur är har jag bara helt fantastiska vänner som förstår vart jag är i livet och de vet att jag med hela mitt hjärta älskar dom så otroligt mycket! Om de inte visste det innan vet dom det nu! 😄❤

Det är klart att jag bryr mig om alla runt omkring mig, men jag kan inte bara släppa allt jag håller på med. Jag måste skaffa ett jobb för att kunna leva, jag har ju inga pengar och leva på mamma kommer jag inte göra. Det finns så många jag står i skuld till och när jag fått jobb kommer jag betala tillbaka så mycket jag kan! ❤ Med detta inlägget ville jag ge mitt hjärta till alla dom som visat tålamod, omtanke och generosity som jag inte kan skriva på svenska 😝. Inte bara till vänner utan ovänner och de som jag inte längre har så mycket kontakt med. Jag finns alltid för dom som funnits för mig, det vet nog dom flesta också! 

nöjd

Love, Marie.

Likes

Comments

F  L  Y  G  V  Ä  R  D  I  N  N  A


I måndags började jag en kurs på Cat of Sweden, det är en grundkurs för oss som vill bli flygvärdinna! Jag får inte gå in på detaljer men den är super kul! 

Det har snart gått en hel vecka och jag kan inte fatta hur snabbt den har gått! Idag begav vi oss till simhallen och gjorde oss redo för 200m klädsim, överlevnad i vatten-övning med bland annat flytvästar och rafts! Jag trivs underbart med alla tjejer i vår grupp och idag hade jag min intervju med ett bolag som vill ha flygvärdinnor! 

De vill ha 20 personer och besked får jag nästa vecka någon gång.. Jag tror det gick bra.. Sen vet man inte vem som sökt positionerna och tjejerna jag pluggar med är ruggigt snygga! Jag har också gjort två prov hittills där jag fått 100%! Helt otroligt.. trodde inte detta fanns inom mig.. hehe 😄

Lite random så heter en annan i gruppen också Marie, hon har jobbat i Temecula (där Shaun bor) och jag börjar verkligen undra om ödet inte finns på riktigt!! 😉 

Om du verkligen är intresserad av att bli flygvärdinna som jag är det bara att googla på catofsweden så kommer ni förmodligen in på deras sida som jag inte orkar leta efter.. förlåt! 😁 Otroligt kul!

Dom vill att du ska vara över 160cm, minst 21år och helst inga tattueringar eller piercingar synliga. Jag har själv en tattuering bakom örat och en på ankeln som jag måste täcka över. 😊

Likes

Comments